Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najśmieszniejszy moment
|
|
| Lordzik Voldemorcik |
Dodany dnia 30.04.2007 13:54
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: -49 Ranga: Irytek Data rejestracji: 30.04.07 |
Według mnie najśmieszniejszym momentem było, gdy Cedrik pada jak długi na ziemie, po labiryncie. Ta muzyka sie włącza śmieszna. A waszym zdaniem? ;> Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 17:52 Zwiastun Harrego Pottera i Zakon Feniksa TRWA ...10 minut! To się klika. /\
| |
|
|
|
| Lilly__Evans |
Dodany dnia 01.05.2007 09:49
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 30.04.07 |
śmiesznym momentem było to, jak podczas uczty w Wielkiej Sali Harry spojrzał sie na Cho a ona na niego i Harry wypluł na siebie dyniowy sok. śmieszne było również to, jak mapa huncwotów zaczęła obrażać Snape'a Lilly__Evans
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 01.05.2007 12:03
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Ja ogólnie nie przepadam za filmami, ale jak widzę scenę przy wierzebie bijacej to nie mogę się od smiechu powstrzymąć... a momentu z sokiem dyniowym sobie nie przypominam, a szkoda... "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
kajablack |
Dodany dnia 04.05.2007 10:41
|
![]() Postów: 1345 Dom: SlytherinPunkty: 3215 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 17.03.07 |
najsmieszniejszy moment w 4czesci hmmm nie jestem pewan czy to w tym tomie ale gdy Harry powiedział Malfoyowi ze jego matka wyglada tak,jakby ktos podstawił pod jej nos łajnobombę;p |
|
|
|
| jodusia |
Dodany dnia 19.05.2007 11:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 36 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.05.07 |
W drugiej części filmu najśmieszniejsze było to jak profesor Lockhart stracił pamięć i będąc w Komnacie Tajemnic mówi do Rona "Dziwne miejsce prawda?? Mieszkasz tu??" drugim najsmieszniejszym momentem jest scena z czwartej części filmu kiedy to Moody zamienia Malfoya w tchórzofretkę i Słowa profesor MGonagall:-Profesorze Moode co pan wyprawia? On na to: -Uczę ![]() heheh ![]() :lol:
|
|
|
|
| Artemis Fowl III |
Dodany dnia 26.05.2007 18:07
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: -22 Ranga: Irytek Data rejestracji: 23.04.07 |
A ja uważam że najśmieszniejszym momentem byla w Więźniu akcja w Hogsmeade. Do dziś płaczę ze śmiechu jak sobie przypominam jak Harry spuścił Goylowi spodnie i jak Malfoy uciekał. To było najśmieszniejsze hahahaha! |
|
|
|
| white-dragon |
Dodany dnia 11.06.2007 13:14
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.06.07 |
najsmieszniejszy urywek z cyklu filmow o Harrym to z pewnoscia scena w ktorej Profesor McGonagall prosi Rona do tanca a Harry rozmawia z blizniakami wtedy pada tekst: Brykajace bezsensu małpiszony white-dragon
|
|
|
|
| Narcyza Malfoy92 |
Dodany dnia 10.07.2007 15:58
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 110 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
najsmieszniejsze momęty to jak mama Rona wysłałam mu tą ,, sukienke" na bal, jak Hary zapraszał Chang na bal i w zwiastunie 5 cześci czyli i w 5 filmie blizniacy uciekają z hukiem ze szkoły było ich sporo ale więcej nie moge sobie przypomniec a i niewiem czy to bylo w filmie jak w 2 czesci blizniacy krzycza przed Harrym : Przejście dla dziedzica Slytherina potężnego czarnoksiężnika (...) tak Harry sie śpieszy (...) tak zasuwa do Komnaty Tajemnic na herbatke ze swoim jadowitmym sługą(...).ITD.:) Gryfonka ,
Członkini klubu : Aurorów, Pojedynków i członkini Gwardii Pottera która nad życie kocha Freda Wesley'a !!!!!!!!!! ....Tak więc, Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej pani dyrektor... Macmillan, też pięć bo mi się sprzeciwiasz.... Potter, pięć, bo cię nie lubię... Wesley, koszula ci wyłazi, za to też pięć punktów... Och zapomniałem, ty Granger jesteś szlamą, więc za to dziesięć... |
|
|
|
| Adams |
Dodany dnia 12.07.2007 10:31
|
![]() Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 83 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Mnie osobiście dobijają pod tym względem manewry miłosne Harrego... polewnka niezła no i jeszcze w kamieniu podobał mi sie paradoks imienia "Puszek" (chyba puszek bo nie pamiętam dokładnie):rol: "Cast off the crutch that kills the pain, The red flag waving never meant the same, The kids of tomorrow don't need today, When they live in the sins of yesterday. " |
|
|
|
| damiano |
Dodany dnia 17.07.2007 19:01
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -14 Ranga: Irytek Data rejestracji: 15.04.07 |
W Czarze Ognia jak Hagrid szedł z Harrym do smoków. Wtedy tekst: -Hagrid, ty sie uczesałeś... -A co? Cholibka, nawet sobie grzebień kupiłem w kiosku ![]() Albo Filch i ta jego armata.
|
|
|
|
| miharu |
Dodany dnia 20.07.2007 11:00
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 64 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.04.07 |
niewiem czy to bylo w filmie jak w 2 czesci blizniacy krzycza przed Harrym : Przejście dla dziedzica Slytherina potężnego czarnoksiężnika Też nie pamiętam, czy to było w filmie, ale masz rację, strasznie komiczne.Dla mnie zabawne w filmie są prawie wszystkie sceny, w których występuje Ron (ze wskazaniem na scenę tańca..). Wystarczy na niego popatrzeć i ma się chęć śmiać.. syndrom Jackie Chana - ten aktor też tak działa.. :lol: Mnie jakoś nie śmieszy scena z fretką... Może dlatego, że sama mam fretkę i owszem, jest to zabawne zwierzątko, ale jakoś nie widzę w nim wielkiego komizmu, we wspomnianej scenie też tak nie bardzo.. B) <<Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów
Chroń nas Slytherinie! >> |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 20.07.2007 11:32
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Mnie jakoś nie śmieszy scena z fretką... Może dlatego, że sama mam fretkę i owszem, jest to zabawne zwierzątko, ale jakoś nie widzę w nim wielkiego komizmu, we wspomnianej scenie też tak nie bardzo.. [offtopic]Jaka śliczna! "Jego Kunowa Wysokość" - boskie po prostu. Ja od pół roku próbuję namówić rodziców na fretkę. Białą . Aczkolwiek i tak już mam zbyt duży zwierzyniec, więc pozostają nieugięci ;D. [/offtopic]Mnie tam też nie śmieszy scena z fretką. Uważam, że została zbyt zmieniona w stosunku do książki. I mam tylko nadzieję, że nie zepsują tak żadnej ze scen z Księcia... |
|
|
|
| Ron Weasleys |
Dodany dnia 20.07.2007 21:27
|
![]() Postów: 41 Dom: Brak przydziału Punkty: 42 Ranga: Charłak Data rejestracji: 07.07.07 |
HPiKT cytuje Rona po ucieczce od Aragora -Pająki Pająki jak Hagrid wyjdzie z Azkabanu zabije go :mad::mad: HPiCO Harry oblewa sie sokiem dyniowym HPiCO Ron tańczy z Magonnagal HPiKF Harry Ron i Hermiona wchodzą na trzecie zakazane piętro i cudem udaje im sie uciec od puszka Hermina mówi -więcj tam nie pójdę bo możemy umżć lub co gorsze nas wyleją Ron do Harrego -ja nie za bardzo chwytam jej system wartości Edytowane przez Ron Weasleys dnia 20.07.2007 21:35 Nie bedzie mnie przez 22 23 24 pazdziernika
...^^Osoby ktore Bardzo polubilem *LiLy EvAnS i JaMeS PoTtEr* *Nimphadora Tonks* *_Harry_Potter_* *Smierciojadek* *Draco_Malfoy* *Hardodziobek* *Zona Valdzia* *Hermiona145* *BlinkBlinkBoy* *Hermiona12* *RazorBMW* *Domcia_HP* *Biala Lania* *paniNorris* *asia15963* *franek123* *Potter_H* *Filemona* *Dzieciol5* *Kuba006* *mati012* *Mike_PL* *Lilly713* *fanclub* *KaMcIA* *Maurus* *lennne* *luke6p* *ishar* *Raziol* *Volta* *Revi* *MiM* *SHR* *son* *JR* |
|
|
|
| czarli lestrange |
Dodany dnia 25.07.2007 12:24
|
![]() Postów: 71 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.06.07 |
w CO, jak Harry i ROn gadają o balu i Snape leje ich po głowach, w CO przed balem, jak Ron tańczy z NcGonagall i bliźniaki ich parodiują, to chyba mój ulubiony fragment D Sev, maj hiroł! [s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s] |
|
|
|
| Eragon041 |
Dodany dnia 02.08.2007 13:05
|
![]() Postów: 95 Dom: Brak przydziału Punkty: 199 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
W HP i ZF(film) najlepsze było to jak bliźniaki wylecieli ze szkoły i wyczarowali tą świnię(?) która goniła Umbridge A potem jak już wylecieli to Flitwick: Yes!(z tym charakterystycznym ruchem ręką ) Animag: Wąż
Patronus: Bazyliszek Dom: Gryffindor Członek Stowarzyszenia Metamorfomagów Moje forum o tematyce HP |
|
|
|
| Judit |
Dodany dnia 02.08.2007 21:57
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 28 Ranga: Charłak Data rejestracji: 31.07.07 |
Lilly__Evans napisał/a: śmiesznym momentem było to, jak podczas uczty w Wielkiej Sali Harry spojrzał sie na Cho a ona na niego i Harry wypluł na siebie dyniowy sok. śmieszne było również to, jak mapa huncwotów zaczęła obrażać Snape'a Dokładnie ;D I w Czarze Ognia, jak Gryfoni uczą się tańczyć przed balem Oraz jak Ron założył swoją szatę, hah ten jego dialog z Harrym Albo (też w Czarze) w sowiarni jak Harry zapraszam Cho na bal :lol: Draco zamieniony we fretkę :lool: tu mnie głównie śmieszy zachowanie Moodyego ;p w ogóle w filmach jest cała masa śmiesznych momentów Najwięcej chyba w Czarze Ognia właśnie ;p http://judit.livejournal.com moje avatary. również z HP
![]() Członkini Stowarzyszenia Metamorfomagów Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 02.09.2007 09:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Moim zdaniem najsmieszniejsze było [cytuje]: ...Ron budzi się w nocy i mówi: -pajaki,pająki,chca żebym stepował,ja nie chce stepować. Harry: -No to im to powiedz -Tak zaraz im powiem,jutro mim powiem.... ![]() ![]() Jest to w WA nie wiem czy napisałam to dokładnie tak jak było.. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Nicole Patil |
Dodany dnia 27.09.2007 11:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 105 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Śmieszne było q HPZF jak Umbrigde przepytywała Snape.. Albo jak bliźniaki uciekł do Flitwick z tą ręką.. Fajnie też było jak Ron po pocunku Harrego z Cho sie pyta - Jak było? A Harry -Mokro.. znaczy bo ona płakała. Ron - Kiepsko całowałeś?? A Hermiona - Ale Harry na pewno jak chce to potri :lol::lol: |
|
|
|
| N Tonksss |
Dodany dnia 28.09.2007 11:42
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 53 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.09.07 |
najsmieszniejszy moment to ten kiedy Ron razem z Harry'm w 2 czesci wpadaja na bijaca wierzbe i ten tekst Rona" co to bylo"? i "o nie tata mnie zabije":lol: chociaz nie ukrywam ze w kazdej czesci pojawia sie tekst badz sytuacja ktora powala mnie na kolana! :lol: |
|
|
|
| Kapitan menel |
Dodany dnia 29.09.2007 08:58
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 190 Dom: Brak przydziału Punkty: 388 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.09.07 |
Najlepszy cyctat:"Fajna sukienka. Z firanki?" Dobre też było jak Moody transmutował Malfoya w fretkę i McGonegall to przerwała to kozacką minę do niej zrobił. ps.sory za ewentualne literówki ledwie z wyrka wstałem |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Slytherin
było to jak profesor Lockhart stracił pamięć i będąc w Komnacie Tajemnic mówi do Rona "Dziwne miejsce prawda?? Mieszkasz tu??"
...^^