Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 30.03.2008 14:33
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Jak wyżej..z bajka Reksio xP ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| nieztejbajki |
Dodany dnia 30.03.2008 17:17
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 238 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.12.07 |
Z kimś kto lubi Ginny. ` limited edition of me. 'A wówczas pozdrowił Śmierć jak starego przyjaciela i poszedł za nią z ochotą, i razem , jako równi sobie odeszli z tego świata' |
|
|
|
| Alexiss |
Dodany dnia 30.03.2008 17:48
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 262 Dom: Brak przydziału Punkty: 374 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.12.07 |
Z Ringiem! ![]() I z domem, gdzie jest tylko TV a ogólnie to remoncik ![]() Lub z domem jakiegoś psychika, który otacza się wycinkami z gazet ![]() lemonik92.photoblog.pl
To mnie wyraża! ^^ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Pomelo_Open_02.jpg Oto Pomelo! - Mój Najbliższy Przyjaciel i Towarzysz Życia. ^^ |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 30.03.2008 20:26
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Z imieniem na literę A. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 31.03.2008 07:36
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Hihi, z moją nauczycielką od j.polskiego ;] Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| nieztejbajki |
Dodany dnia 31.03.2008 07:40
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 238 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.12.07 |
Z tą dziewczyną Mary Jane ze Spidermana. ` limited edition of me. 'A wówczas pozdrowił Śmierć jak starego przyjaciela i poszedł za nią z ochotą, i razem , jako równi sobie odeszli z tego świata' |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 31.03.2008 22:04
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
z osobą która jest nie z tej bajki |
|
|
|
| juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 22:27
|
![]() Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.01.08 |
Z przyjaźnią na zawsze![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. ![]() ![]() ![]() Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*)2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) ![]() ![]() ![]() http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 31.03.2008 22:31
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
z dziewczyną o imieniu Julia,z dziewczyną z mojej klasy,z zabawą (dzięki,że chociarz ty nie powiedziałaś,że mój nick kojarzy się z psem) |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 31.03.2008 22:55
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Z pluszakiem Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 23:02
|
![]() Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.01.08 |
z Figielkiem..hehe:lol: ![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. ![]() ![]() ![]() Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*)2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) ![]() ![]() ![]() http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
|
| juleczka |
Dodany dnia 31.03.2008 23:02
|
z Figielkiem..hehe:lol: ![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze informacje: Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga Charakterystyka: W Gryffndorze kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochota. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi. Jestem Gryfonem i jestem z tego Dumna. ![]() ![]() ![]() Znajomi ze strony hp.net (kolejność nie ma znaczenia): 1.Tonks (siostrzyczka:*:*:*)2.ginny1112 3.Luna_Ravenclav_15 (siostrzyczka:*:*:*) 4.buch 5.cho_chang1514 6.kasiaczka1993 7.Mateusz Dambledore(kuzyn:*:*:*) 8.Andromeda Tonks 9.Joanne Rowling(mamusia:*:*:*) 10.Qin(ciocia:*:*:*) 11.Andromeda Tonks(babcia:*:*:*) 12.miszel14(kuzynka:*:*:*) 13.FilipFansTheHarry(brat:*:*:*) 14.Pocisk JEŚLI KOGOŚ NIE WYMIENIŁAM PRZEPRASZAM I PROSZE PISAĆ!!!! :*:*:*:* A tutaj umieszcze troche infotmacji o mnie: 1.Kocham Przyrode jak już nie którzy z was o tym wiedzą...(szczególnie dziką) ![]() ![]() ![]() http://juleczka21.powiedz.to |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 06:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Z dziecmi, wózkiem. Nie moja wina, że jest tak dziecinny;]. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 01.04.2008 07:29
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z Natalcią i innymi zdrobnieniami od imienia Natalia. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 14:21
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Fleur, to jest to, co czytasz w moim nicku, a nie z czym ci się kojarzy? Mam znów przytoczyć definicję skojarzenia? Z gadu-gadu Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 01.04.2008 14:39
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Nick Nacia1234 kojarzy mi się z... jeśli mam podać pierwsze skojarzenie to z natką pietruszki ; D Pozdrawiam, Mary Jane Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 14:48
|
Z marzeniem! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 01.04.2008 14:49
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Hm... Lady Mary Jane kojarzy mi się... Ze Spidermanem, oczywiście ;] Spóźniłam się ![]() Nacia - również z natką pietruszki ;] Edytowane przez Claire dnia 01.04.2008 14:50 I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 14:50
|
Z kłamstwem. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Mala Czarna |
Dodany dnia 01.04.2008 16:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 96 Dom: HufflepuffPunkty: 462 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 21.02.08 |
Z natką pietruszki. W zyciu nie pomyślałabym,ze to od imienia Natalia |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Hufflepuff