Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Trzy na trzy
|
|
Christina |
Dodany dnia 15.12.2012 22:10
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
1/3 * własnie coś je * ma rybki akwariowe * sama ubiera choinkę ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 16.12.2012 21:17
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 80 Dom: GryffindorPunkty: 517 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 28.09.12 |
0/3 -nie ma na nic czasu -ma już dość zakupów świątecznych -szykuje się do szkoły ^^ http://www.facebook.com/pages/Wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-pozostawia-wieczny-%C5%9Blad/302579449855644?ref=hl
Wielka miłość pozostawia wieczny ślad <3 |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 17.12.2012 18:41
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
0/3 *coś by zjadła *słucha teraz muzyki *ma ochotę się gdzieś przejść |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 18.12.2012 21:56
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 80 Dom: GryffindorPunkty: 517 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 28.09.12 |
3/3 *ma chłopaka/dziewczynę *pali *już zdążył przekroczyć abonament http://www.facebook.com/pages/Wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-pozostawia-wieczny-%C5%9Blad/302579449855644?ref=hl
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 19.12.2012 20:29
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
1.5/3 mam chłopaka i czasem popalam * używa nadmiernej ilości emotikonek * nie lubi NY * nie jara jej Justin Bieber ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 19.12.2012 21:52
|
3/3 *lubi kwiaty *nie ma swojego zwierzątka *ma swoją pasję http://www.facebook.com/pages/Wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-pozostawia-wieczny-%C5%9Blad/302579449855644?ref=hl
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 27.12.2012 16:15
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
2/3 Mam swoje zwierzątka ![]() 1. Chciałaby nauczyć się strzelać z łuku i jeździć konno. :lol: 2. Lubi dostawać w prezencie książki. 3. Jej pokój i miejsca, w których przebywa, muszą mieć 'duszę' chodzi tu o nadawanie miejscu cząstki siebie, w postaci rysunków, plakatów, obrazów, figurek i różnego rodzaju bibelotów, które mają dla nas jakieś znaczenie). ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 27.12.2012 16:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 54 Dom: SlytherinPunkty: 534 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 26.12.12 |
3/3 Pożeram książki, czasopisma i tomiszcza różnego rodzaju i pochodzenia, a mój pokój to miejsce święte, powyklejane moimi szkicami i rysunkami - co do bibelotów - liczy się moja gitara..? ![]() 1. Gra na gitarze. 2. Interesuje się sztuką (rozumianą na wszelkie sposoby), wyraża siebie w sposób "artystyczny", trochę odmienny niż inni. 3. Uwielbia koty Edytowane przez Panna_Elisabeth_ dnia 27.12.2012 16:38
Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 25.01.2013 13:03
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
0/3 -kupuje na allegro -ma fb -wypożycza książki w bibliotece Edytowane przez Roksia dnia 25.01.2013 13:05
|
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 25.01.2013 15:20
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
2/3 Kiedyś zdarzyło mi się kupić parę rzeczy na allegro, ale zdecydowanie wolę inne sposoby kupowania. 1. Robi zdjęcia. 2. Interesuje się psychologią. 3. Ma w pokoju rośliny doniczkowe. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 25.01.2013 16:26
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Takie 0,5 * 2 Zdjęcia robię, ale nie jestem ani żadnym fotografem ani nawet "fotografem" - posiadaczem lustrzanki. W domu roślin nie mam - poza jedną. No i jeszcze mam kaktusa^^ < Spędza piątek przy książkach > Woli herbatę od kawy < Nie lubi telefonów dotykowych ![]() |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 25.01.2013 18:19
|
2,5/3 W sumie, to zależy... czy każdy piątek przy książkach, czy ten? 1. Lubi/ła grać w The Sims( obojętnie, którą część). 2. Chciałaby mieć antyczny świecznik. 3. Prowadzi/ ła pamiętnik lub terminarz. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.01.2013 19:15
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
2/3 Lubiłam, lubiłam. No i miałam pamiętnik w podstawówce. ![]() - ma artystyczny nieład na biurku - powinna się teraz uczyć - lubi jeździć pociągiem |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 05.02.2013 22:07
|
2,5/3 To, co znajduje się u mnie na biurku można nazwać 'artystycznym nieładem'. Lubię jeździć pociągami, jeśli nigdzie się nie spieszę i pod warunkiem, że są to pociągi osobowe. Co do nauki, to może trochę powinnam się przyłożyć do matematyki, bo w końcu za trzy miesiące mam poprawkę ![]() 1. Chciałaby mieć psa rasy husky o 'wilczastym' lub białym umaszczeniu. 2. Chce obejrzeć "Atlas Chmur". 3. Gra lub chciałaby grać na pianinie. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 05.02.2013 23:34
|
1/3 powiedzmy, ze chcę husky'ego, bo ja bym chciała wszystkie psy ![]() - jest puchonem/puchonką na harry-potter.net.pl - była dziś u lekarza - jest śpiąca |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 06.02.2013 11:02
|
0/3 1. Musi dziś coś posprzątać. 2. Musi dziś coś przeczytać. 3. Musi dziś coś nakarmić. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Sasume |
Dodany dnia 09.02.2013 20:54
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 3238 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 07.09.08 |
0 - lubi pomidorową - lubi zimowe czapki - ma konto na filmwebie |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 15.02.2013 17:59
|
1,5/3 Z tą pomidorową, to różnie... 1. Odlicza dni do weekendu. 2. Chciałaby posiadać pokaźną bibliotekę domową. 3. Chciałaby mieszkać w domku położonym przy lesie. :P ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 16.02.2013 00:24
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
2/3 Nie odliczam dni do weekendu, bo mam ferie![]() 1. Kocha kwiatki 2. Nienawidzi sprzątać. 3. Uważa, że szkoła jest beznadziejna "Dorśli nie pamiętają,
jak to jest być dzieckiem. Naprawdę nie pamiętają, wierz mi. Zapomnieli o ile większy wydawał się wtedy świat. Jak trudno było wdrapać się na krzesło. I jak to było zawsze patrzeć do góry. Zapomniel. Już tego nie wiedzą. Ty tez zapomnisz. Czasami dorośli opowiadają, jak to było pięknie być dzieckiem. Nawet marzą o tym, by znów nim być. Ale o czym marzyli będąc dziećmi? Jak myślisz? Sądzę, że marzyli o tym, by w końcu dorosnąć". Koń jest bogiem, Galop nałogiem, kłus podstawą, Skoki zabawą, Upadek zwątpieniem, Jazda pocieszeniem, palcat pomocą, Łydki całą mocą, Ostrogi zbytkiem, siodło nabytkiem, Grzywa uchwytem, Kask jeźdźca bytem. |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 18.02.2013 11:00
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
1/3 nienawidzę sprzątać :] * nie lubi napojów gazowanych * uprawia sport * farbuje włosy |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff
Ravenclaw