Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
QUIZY/HISTORIE HP
|
|
BonnyL |
Dodany dnia 29.06.2016 23:58
|
![]() Postów: 1 Dom: RavenclawPunkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.06.16 |
Witajcie jeśli macie jakieś ciekawe Potterowe quizy/opowiadania interaktywne to śmiało udostępniajcie. Oto opowiadanie interaktywne nad którym właśnie sama zaczęłam pracować (mam nadzieję że się wam spodoba): http://samequizy....llatrix-1/ |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 30.06.2016 01:55
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Temat wydaje mi się całkiem ciekawy. Na razie nic takiego nie mam, ale w swoim czasie... Co do twojego Quizu, to jest OK. Ale bardziej jestem zainteresowany interaktywnymi opowiadaniami w formie gier. Coś jak "Otchłań", bo tak sobie to wyobraziłem, w momencie wejścia tu. Mam nadzieję, że takie rzeczy pojawią się tu dość często. Chętie przejdę takie opowiadania. Pozdro,Puchon KHZP Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() Dziękuję! ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
| Kosocin4 |
Dodany dnia 25.03.2026 11:44
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 70 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.09.19 |
Super inicjatywa! Ja bym chętnie spróbował, bo takie interaktywne opowieści naprawdę wciągają i można poczuć się jak w samym Hogwarcie. Możesz podlinkować swoją wersję, żebyśmy mogli sprawdzić, jak potoczy się historia? _______________________________________ https://light-hom...piej?_gl=1 *1dynnf2*_up*MQ..*_ga*MTI0ODU4ODIyOC4xNzc0NDMzOTk1*_ga_W4NQ0B50P5*czE3NzQ0MzM5OTMkbzEkZzAkdDE3NzQ0MzM5OTMkajYwJGwwJGg5ODExNjAwNw.. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Cordiale

Ravenclaw
Hufflepuff