Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najfajniejszy aktor
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 29.03.2008 00:25
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... dużo by się tego zebrało. -Nasza Trójca -Bliźniaki -Ginny i Cho oraz Luna -Nevil -Snepa -Hagrid -Mayfol (nie wiem jak się pisze ;/) -Wood i Cedrik -Voldemort I jeszcze by sie zebrało parę osób "-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 29.03.2008 23:57
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Helena Bonham Carter- bo nie wyobrażam sobie absolutnie nikogo innego w roli Bellatrix. Jak dla mnie jest po prostu niesamowita. Evanna Lynch- może i w moich wyobrażeniach Luna była odrobinę brzydsza, ale za to spojrzenie miała dokładnie takie. Niepowtarzalne te oczy. David Thewlis- ponieważ gra Remusa (cóż za daleko posunięty obiektywizm) i świetnie spisuje się w tej roli. Jak znam siebie to o połowie zapomniałam, ale nieważne. Zawsze można później kogoś dopisać... Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| SaraSnape |
Dodany dnia 10.05.2008 18:09
|
![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 55 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.08 |
Hmmm Alan Rickman jest idealny jako Severus jest po prostu świetny nie wyobrażam sobie innego Severusa. Jason Isaacs(Lucjusz Malfoy) świetny ma facet klasę i ta jego duma... Oliver i James Phelps Ci to po prostu super sympatyczni z poczuciem humoru:smilewinkgrin: Tom Felton(Draco Malfoy) On jest moim ulubionym aktorem jeśli chodzi o czarne charaktery Idealnie pasuje do Dracona jest po prostu świetny i przystojny w dodatku Gary Oldman jako Syriusz też mistrzostwo. Robert Pattison (Cedrik Diggorry) lepiej wybrać nie mogli super facet Ciekawe czemu nikt do tej pory nie wymienił aktorów grających Wooda i Kruma Z profesorów poza Ryckmanem Maggie Smith (Minerwa Mc Gonnagall) oraz aktorzy grający Dumbledor'a i Lupina. Głównych bohaterów też lubię ale za nimi nie szaleję Edytowane przez SaraSnape dnia 14.05.2008 20:08 |
|
|
|
KaskaPMNokturn |
Dodany dnia 08.06.2008 20:31
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 9 Dom: HufflepuffPunkty: 625 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 22.05.08 |
Daneil grający Harrego Pottera nadaje się do tej roli idealnie lepszego aktora do tej roli znaleść chyba się nie da a pozatym to według mnie to aktorzy grający:Hermione,Rona,Snape'a,Dumbledora,Malfoy'a są też bardzo dobrzy
|
|
|
|
| Claryn |
Dodany dnia 10.07.2008 20:53
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: -7 Ranga: Irytek Data rejestracji: 10.07.08 |
Gary Oldman Alan Rickman Rupert Grint James i Oliver Phelps Tom Felton Brendan Gleeson David Thewlis Natalia Tena Robbie Coltrane Helena Bonham Carter Michael Gambon dużo trochę, ale uwielbiam ich wszystkich ^^ |
|
|
|
| Hermiona2909 |
Dodany dnia 10.07.2008 21:42
|
![]() Postów: 405 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.06.08 |
Mnie oczywiście najbardziej jako aktor podoba się Gary Oldman Po prostu świetnie zagrał Syriusza (nie ma chyba roli, której on by nie zagrał) :smilewinkgrin: No oczywiście Dan, Rupert, Tom - to "podstawa" ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
"Usłyszał triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przejął się nim - przecież Syriusz tylko wpadł za zasłonę, zaraz się pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz się nie pojawił" |
|
|
|
| Minerva Dumbledore |
Dodany dnia 09.08.2008 13:20
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 11.07.08 |
Mnie osobiście najbardziej podoba się Michael Gambon - ten drugi Dumbledore. Ten aktor najbardziej przypadł mi do gustu. Świetnie gra i w ogóle... Oprócz niego spodobał mi się jeszcze Alan Rickman. Wspaniale wciela się w swoją rolę. |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 27.08.2008 15:38
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Wszyscy znakomicie wczuli się w rolę, oddali charakter danych postaci, pasowali mi z wyglądu i w ogóle z wszystkiego^^. A wszyscy ci aktorzy mają dodatkowo zarąbiste włosy . Severus Snape - Alan Rickman Doskonała tonacja głosu, zachowanie, ruchy, włosy, szaty... Draco Malfoy - Tom Felton Wygląd, wspaniałe blond włoski, ironię i wszystko inne xP. Hagrid - Robbie Coltrane Poplątane włosy, swoją wielkość i sposób mówienia. Molly Weasley - Julie Walters Wygląda super. Dokładnie tak ją sobie wyobrażałam. Idealnie pasuje do roli 'kochanej mamuśki'^^. Albus Dumbledore - Richard Harris, Michael Gambon Achhh... Ta ich wspaniała siwa broda i włosy - uwielbiam xP. Obydwaj idealnie odgrywali swoją rolę i nadają się idealnie. Dolores Umbridge - Imelda Staunton Świetnie zagrała wredną nauczycielkę. Pasowała z wyglądu i w ogóle z wszystkiego^^. Minerwa McGonagall - Maggie Smith Idealnie pasuje do roli srogiej i sprawiedliwej nauczycielki. Wysoka, poważnie wyglądająca na twarzy i mająca fajne włosy. Lucjusz Malfoy - Jason Isaacs Zarąbiste, długie blond włosy. Wygląd, dzięki któremu mógł przestraszyć nie jedno dziecko i znakomite wczucie się w rolę... Fred i George Weasley - James i Oliver Phelps Fenomenalnie zagrali zwariowanych bliźniaków. Pasowali z wyglądu i nie tylko. Edytowane przez mimid dnia 27.08.2008 16:19
|
|
|
|
anetta |
Dodany dnia 25.12.2009 13:14
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 3 Postów: 23 Dom: HufflepuffPunkty: 3185 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 12.04.09 |
Emma Watson - świetnie gra. W Czarze super zagrała, jej mimika i w ogóle... Maggie Smith - tak właśnie sobie wyobrażałam panią profesor ![]() Alan Rickman - och i ach! genialny! Edytowane przez anetta dnia 25.12.2009 13:17
![]() Kraków mnie lubi: ![]() (...) to prawda, że nie ma dobrego boga za złym bogiem, że staramy się zabijać, ale to już nie te czasy, więc z rzadka ktoś kogoś tak bardzo pragnie, żeby sięgnąć po broń, narzędzia zbrodni, gdy tymczasem ja pragnę wszystkiego, więc w ekstazie radosnego tańca szczerze tutaj wyrażam moją powszechną do nas wszystkich zarazem nienawiść, jestem swoim rakiem, więc zeżrę się i wraz ze sobą ściągnę na parter całą naszą ferajnę, nikogo nie rozróżniając(...) xxxx Mam w dupie Czy ktoś mnie lubi, czy nie lubi Mam w dupie Swoje myślę, swoje lubię Mam w dupie Czy ktoś mnie lubi, czy nie lubi Mam w dupie Swoje myśę, swoje mówię... xxxx KJMNPR czyli Klub jebanych marzycielek nielubianych przez rówieśników Aneta & Kyinra Bo z nimi było i jest mi tu najlepiej : Alette Esey Gnebi KaskaPMNokturn Łosiu Kyinra Ruuuda_ OrderofPhoenix Ginny_Weasley12 fuerte Śmierciojadek mimid Magia istnieje... Mężczyźni są jak wino. Dużo czasu mija, nim naprawdę dojrzeją. |
|
|
|
Kirin |
Dodany dnia 15.02.2013 17:47
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.12 |
Tom Felton! Zagrał Dracona idealnie, pasował tak samo z wyglądu jak i z gry i żaden inny aktor nie był tak dopasowany do postaci z książki jak on. W księciu półkrwi zagrał tak że szczena opadała i powinien dostać Oskara. Ale piszę ten post ze świadomością, że cenię go nie tylko za rolę w Hp i nie tylko tu go widziałam. Niedawno postanowiłam obejrzeć inne filmy z nim i oberzłam 13 hrs, The Dissapeared i The Apparition (Aparrition?). Rola w 13 hrs była prosta i naprawdę poczułam do niego mnóstwo sympatii, ale wydaje mi się, że Garry miał dużo z samego Feltona w tej swojej wesołości (oglądałam wywiady z Tomem więc go trochę znam) i to nietrudne zagrać kogoś podobnego do siebie. Dopiero gdy zobaczyłam "The Dissapeared" utwierdziłam się, że Tom to naprawdę dobry aktor . Nastoletni chłopak z nizin społecznych, jakiego grał był całkiem inny niż jest Tom, te gadki o "szprychach" te miny takiego młodocianego jakby chuligana (może nie był nim w zasadzie, ale jego zachowanie podchodziło pod takie coś), to zupełnie nie Tom tylko ktoś inny! I Tom świetnie się sprawdził wcielając się w tą rolę! Bo zagrać kogoś podobnego do siebie to nie jest rzecz, ale Draco czy Simon byli naprawdę odmienni od Toma, a on zagrał ich tak naturalnie i rzeczywiście... I powiem wam, w "The dissapeared" nawet jego wyraz twarzy był mniej inteligentny niż normalnie, taki typowy dla nastolatków z takiego otoczenia.... Natomiast w rThe Apparritionr1; również zagrał dobrze, ale nie miał tak ciekawej postaci jak w pozostałych filmach, jednak swoją pracę aktorską wykonał należycie Mam w planach obejrzeć wszystkie filmy z tym aktorem, gdyż uważam że jest naprawdę świetny i mam nadzieję, że kiedyś dadzą mu główną rolę w jakimś naprawdę ambitnym filmie na miarę rRequiem dla snur1;. I jest to dla mnie jeden z najbardziej utalentowanych aktorów z Hp, a po za tym grający najlepszego bohatera.Ponadto sama J. K. Rownling powiedziała o Tomie "Tom to najseksowniejsza gwiazda Harryr17;ego Pottera. Został idealnie dobrany. Tak właśnie wyobrażam sobie Draco." Co do wyglądu w Więźniu Azkabanu Limonka napisał/a: IMHO jak miał ten bandaż na ręcę najlepiej wyglądał. Zgadzam się. Na tym zdjęciu wygląda po prostu uroczo <3 http://www.voila....?get=1&f=1 A z ulizaną fryzurą wyglądał jak taki młody Alejandro Limonka napisał/a: I jako słodziutki, ulizany dzieciaczek też fajnie. ![]() I czemu ja go tak lubię? Bo zło pociąga Araya napisał/a: Nie będę wyjątkiem, jeśli powiem, że uwielbiam T.Feltona (tak, zło pociąga smiley ). A zło czasem jest niezłą komedią Cassidy napisał/a: *Tom Felton i nie wiem co się ze mną stało. Jego wredota i nadmierna mimika(Ale tu śmierdzi szlamą) doprowadziły mnie do płaczu ze szczęścia. I nikt inny nie byłby w stanie odegrać rolę Dracona lepiej niż sam Tom Felton Her-mio-na 13 napisał/a: Tom Felton- uważam, że jest jednym z najbardziej utalętowanych aktorów w filmie, Jego miny, zachowanie, styl... Właśnie takiego Dracona chciałam Tylko on potrafi tak odtworzyć tego zadufanego w sobie narcyza ![]() Mandy Coner napisał/a: Bezwarunkowoo TOM FELTON smileysmiley czytająC książke tak właśniee wyobrażałammm sobie tego bezdusznego narcyzowatego blondynaaaa smiley [Big Razz] Bo jest świetny Nimphadora Tonks napisał/a: No i Tom Felton.. On też jest po prostu świetny.. brak mi słów.. haha Tak więc Mirru napisał/a: Zdecydowanie, niezmiennie, wiecznie, do końca świata i o jeden dzień dłużej: TOM FELTON. ![]() PS. Małe pytanie kto śpiewał piosenkę rDraco and the Malfoys r i jak nazywa się ta o nim, jaki ma tytuł Mirru napisał/a: (Tutaj można by przytoczyć piosenkę Draco and the Malfoys o nim) PS 2. ishar napisał/a: to ma być komplement czy anytykomplement?Tak na marginesie, o ile Felton jest w moim uznaniu zdecydowanie lepszym aktorem niż choćby Radclife, to z tymi tlenionymi włosami (dobrze pamiętam?) wygląda jak rasowy SSmansmiley, tym bardziej jako Dracon. Kto jeszcze? Helena Boham Carter- naprawdę utalentowana aktorka, świetnie zagrała tą wariatkę niczym z zakładur30; Chociaż słyszałam że trochę nudne jest w niej to, że we wszystkich filmach wciela się w podobne dziwaczkir30; Aktor grający Scorbiusa, czy jak mu tam- naprawdę spisał się, był taki mroczny, zły, ale seksowny, jak obwąchiwał włosy Hermionie czy mówił rWitaj pięknar1;. Nie odegrał ważnej roli i nikt tutaj o nim nie wspomniał (a przeczytałam cały topik) ale naprawdę jest to chyba jeden z rfajniejszychr1; i lepszych aktorów HP Kto jeszczer30; Predrag Bjelac (Karkarow)- świetnie odegrał swoją rolę chociaż dużo tu nie grał, ale warto o tym wspomniećr30; I oczywiście: Jason Isaacs Her-mio-na 13 napisał/a: Jasson Isaacs- Według mnie bardzo dobrze wcielił się w rolę Lucjusza... Właśnie tak sobie go wyobrażałam ![]() który volta napisał/a: z książkowego Luciusa, który jest tylko kolejnym dupkiem z wyższej klasy, stworzył świetną i charyzmatyczną postać. Bo Symmetry napisał/a: To jego spojrzenie. Mrozi krew w żyłach ^^ Idealny, zimny artystokrata. Btw. Nice_Destruction napisał/a: o co kaman? niech ktoś powier30;Cenię również Roberta Pattinsona za jego niesamowite poczucie humoru (kto ma dvd HPiCO i oglądał dodatki, to wie o czym mówię smiley) Co do Ginny Ginny_ kocicą to dobrze powiedziane, ale żeby Gonny była grubaska? napisał/a:A ja nie lubię za to Bonnie Wright,bo jak na atrakcyjną i wygadaną Ginny ta grubaska mi zupełnie nie pasuje. Ginny powinna być raczej taka pełna wdzięku kocicą wystarczyłoby przefarbować mi włosy na rudo,założyć zielone kontakty i byłabym Ginevrą w 100%!Oczywiście Hermiona Ron i Harry też się dobrze spisali, Hermiona miała świetną scenę z walnięciem w twarz Draco, Ron robił świetne miny i był naprawdę zabawny, Harry był taki jaki chyba powinien być, z wszystkimi zaletami, ale i wadami Bracia Rona, Snape, nawet Durslejowie się dobrze spisali. McGonagall, Umbridge, Dumbledor (chyba obaj byli dobrzy w sowjej roli, nie wiem bo nie rozróżniałam faktu że się zmienili więc nie wiem kiedy przestał grać jeden a zaczął drugi ), Hagrid no wszyscy byli dobrzy...ooo zapomniałabym o ważnym- Narcyza Malfoy! Aktorka która ją zagrała odwaliła kazwał dobrej roboty. Taka piękna dystyngowana dama jednak o poważnej i trochę skrzywionej twarzy to był strzał w 10. Ona idzie do grupy moich ulubieńców z HP.... Edytowane przez Kirin dnia 22.12.2012 20:38
|
|
|
|
myobliviate |
Dodany dnia 01.04.2013 23:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 4 Dom: SlytherinPunkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.04.13 |
Alan Rickman, który nie znosi być kojarzony wyłącznie z rolą Snape'a. A także Tom Felton, Emma Watson, Michael Gambon, Daniel Radcliffe, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Bonnie Wright i kilku innych. |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 11.04.2013 15:31
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Natalie Tena. W rolę Nimfadory Tonks, zatroskanej i zranionej przez obiekt westchnień wcieliła się idealnie! Kiedy jeszcze nie oglądałam, żadnego z filmów podczas czytania tak właśnie ją sobie wyobrażałam. Piękną, mądrą i mało wstydliwą dziewczynę z malinowo różowymi bądź fioletowymi włosami. Tena jest fantastyczna! "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
zipi78 |
Dodany dnia 05.05.2013 20:39
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 110 Dom: SlytherinPunkty: 4680 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 24.04.13 |
Bardzo dobrze zagrali Tom Felton, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman ale w 4 i 5 części bo w 3 jakoś mi się nie podobał.. Najlepszy moim zdaniem był David Thewlis zagrał idealnie! Jest świetnym aktorem każda jego rola jest inna od homoseksualisty przez świrniętego doktora do ciepłego, sympatycznego, stanowczego profesora. LUNATYCZKA |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 05.05.2013 21:17
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Znakomita Emma Thompson, Michael Gambon oraz Helena Bonham Carter i Gary Oldman. Jak dla mnie zdecydowana czołówka ![]() Co do Alana Rickmana, z całą moją sympatią i szacunkiem do niego, rola granego przez niego Snape'a znacznie odbiega od książkowe wersji, moim zdaniem za bardzo. "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 25.07.2013 11:36
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Tom Felton - Dość dobra mimika i ukazanie emocji (zwłaszcza w szóstej i siódmej części), nie mogłabym sobie wyobrazić innego Draco, oraz jest bardzo przystojny.![]() Gary Oldman - Dobrze grał Syriusza, nie potrafię tutaj nic dodać. Alan Rickman - Idealny na Snape, jedynie trochę zbyt stary, ale nie jest to rażąca wada. Dobra gra aktorska i głos. ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 25.07.2013 16:13
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Gary Oldman jak dla mnie dobrze zagrał, chociaż wiadomo - to nie jest szczyt jego umiejętności aktorskich Ale i tak najbardziej to mi się chyba Alan Rickman z całej serii podobał. Nie potrafię powiedzieć co mnie tak urzeka w jego grze ale ją uwielbiam. Na Severus'a nadł się idealnie, jak dla mnie
|
|
|
|
Lunatyczka |
Dodany dnia 01.08.2013 19:18
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 532 Dom: GryffindorPunkty: 10892 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.05.13 |
Z HP lubię najbardziej aktorów: Alana Rickmana - po prostu świetny i genialnie odegrał rolę Snape'a. Gary'ego Oldmana - uwielbiam i postać i samego aktora. Emmę Watson - bardzo lubię jej grę aktorską i myślę, że postać Hermiony została wiarygodnie ukazana. Helenę Bonham Carter - gra na wysokim poziomie i potrafi pokazać postać taką jaka ma ona być. Tom Felton - bardzo dobrze odegrał rolę ślizgona i gnębiciela Harry'ego. Reszta obsady takze jest według mnie dobra, uwielbiam tą ekipę ^_^ Edytowane przez Lunatyczka dnia 05.05.2014 00:01
|
|
|
|
Lily050 |
Dodany dnia 22.08.2013 19:03
|
![]() Postów: 103 Dom: GryffindorPunkty: 429 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 25.07.13 |
Tom Felton dobrze zagrał rolę Malfoya. Doskonale wyrażał emocje, ogólnie bardzo dobry aktor. Emma Watson też nieźle zagrała Hermionę. Alan Rickman co prawda wydaje mi się, że jest za stary do roli Snape'a, który jak obliczyłam powinien mieć coś koło trzydziestki. Ale dobrze go zagrał, wręcz emanowała z niego nienawiść do Harry'ego. :-D I ten jego sposób mówienia prawie bez poruszania wargami. Daniel Radclife też nie był zły. Wszyscy byli W MIARĘ w porządku poza odtwórczynią roli Ginny.
|
|
|
|
Hermiona_Greanger |
Dodany dnia 19.07.2014 13:51
|
![]() Postów: 1 Dom: SlytherinPunkty: 42 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.07.14 |
Wszyscy są świetni ale najbardziej lubię Daniela Radcliffe Bracia Phelps Emma Watson Tom Felton Rupert Grint :* |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 29.07.2014 15:40
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
To może wymienię kilku aktorów, którzy moim zdaniem najlepiej zagrali swoją rolę. ![]() Helena Bonham Carter - wspaniała aktorka. Alan Rickman: nie do końca tak wyobrażałam sobie Snape'a, ale aktorem jest świetnym! Emma Watson: sądzę, że jest dobrą aktorką. Edit, 2018: chyba jednak nie, w Pięknej i Bestii zagrała moim zdaniem okropnie :/ Ale nadal lubię ją jako Hermionę. Tom Felton: myślę, że dobrze zagrał Malfoya Rupert Grint: te jego miny i w ogóle... Lubię go jako Rona, mimo że z wyglądu wyobrażałam sobie tę postać inaczej. Edytowane przez Liliana2194 dnia 20.06.2018 10:54
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Z profesorów poza Ryckmanem Maggie Smith (Minerwa Mc Gonnagall) oraz aktorzy grający Dumbledor'a i Lupina. Głównych bohaterów też lubię ale za nimi nie szaleję
Hufflepuff
mimid
Slytherin

Ravenclaw

Gryffindor