Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Zobacz temat
|
Tom Felton
|
|
| Vemyana |
Dodany dnia 25.05.2008 19:14
|
![]() Postów: 252 Dom: Brak przydziału Punkty: 746 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 19.05.08 |
Cenię Toma Feltona, jako osobę. Nie mogę powiedzieć, że go znam, ale po wywiadach, newsach wydaje się być sympatyczną osobą. Poza tym, cenię go za postać jaką gra. Świetnie gra Draco. Doskonale się do tej roli nadaje, dobrze, że nie dostał roli Pottera. |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 29.05.2008 22:31
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Według mnie Tom Felton grający Draco to strzał w dziesiątkę ! ; D . Dobrze gra swą rolę, to niezaprzeczalne.. Wspaniale umie pokazać tą wyższosć, sarkazm i inne cechy Malfoy'a. Poza tym jest bardzo przystojny i strasznie podoba mi się jego kolor włosów . Poza filmem Tom ładnie gra na gitarze ( na przykład: http://www.youtub...ANd9Ieii1Q ). Ogółem.. no powiedzcie sami.. czyż on nie jest cudowny ? ; ** ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 29.04.2013 23:55
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Mam ogromną słabość do Toma Feltona. Jest niezwykle przystojny, uważam, że porusza się z gracją i w ogóle jest pełen elegancji. Jak już wcześniej Patka-wariatka wspomniała o tym, że Tom gra na gitarze to zupełnie podbił moje serce. Uwielbiam chłopców z gitarą Co do jego roli w Harrym Potterze, uważam, że lepszego aktora nie można było zaangażować do roli Dracona. Tom pasuje mi na takiego niegrzecznego chłopca, a przy tym powalającego wyglądem. <3 Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
Azula |
Dodany dnia 09.06.2013 13:52
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1 Dom: SlytherinPunkty: 66 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.06.13 |
Draco,Dracuś genialna postać i osoba którą zagrał Tom Felton. Aczkolwiek narzekam że bardzo mało pojawiał się w Harrym Potterze. Zauważyłam że bardzo często gra on w horrorach. Kocham tą postać. Niektórzy mylą Dracona z Tomem. |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 13.07.2013 21:51
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Nie będę się rozwodzić nad tym, czy jest przystojny, czy nie, bo 1) i tak nie jest w moim typie, 2) to kwestia gustu, nie dogadamy się. Za to przyznam rację w kwestii gitary - bardzo dobrze gra, śpiewa też fajnie, swojego czasu dość często słuchałam tej piosenki: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ijMNecILi-Q[/youtube] |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 05.07.2014 12:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Moim zdaniem Tom Felton dobrze odegrał swoją rolę, nie wyobrażam sobie nikogo innego jako Malfoya (może to przyzwyczajenie, cóż ). Nie powiedziałabym, że to najbardziej uzdolniony aktor z HP, ale nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, mogłabym nawet powiedzieć, że jeden z lepszych. A z wyglądu nie wydaje mi się ani piękny ani brzydki, za to raczej sympatyczny (?) xp Edytowane przez Liliana2194 dnia 14.05.2018 20:09
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Kasjopea |
Dodany dnia 05.08.2015 19:37
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 176 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 05.08.15 |
SSJDOADJOAD. KOCHAM GO! Świetnie zagrał rolę niegrzecznego chłopca. Poza tym jest straasznie przystojny, więc nie dziwie się, że wielu dziewczynom się podoba. No i tak rewelacyjnie zagrał rolę panicza Malfoy'a, że płaczę ze szczęścia gdy Draco mówi ,,Mój ojciec się o tym dowie!''. |
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 05.08.2015 20:40
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Się też dziwię że ludzie nie rozumieją czemu on ma tyle fanek. Bo jest przystojny (Nie dla wszystkich, każdy ma inny gust). Wiele dziewczyn lubi typ "bad boy'a". Po za tym to jest jak błędne koło. Wiele fanek jest napędzanych twórczością...innych fanek. Fanficki i arty mogą jednak mocno przyczynić się do tego jak ktoś patrzy na postać. ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
Angelika Claus |
Dodany dnia 26.08.2015 19:43
|
![]() Postów: 7 Dom: SlytherinPunkty: 82 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.15 |
Ja osobiście Toma uwielbiam. Moim zdaniem dobrze sprawdził się w roli Dracona Malfoy'a No i nie wiem co jeszcze powiedzieć. (Jednak myślę,że i tak najlepiej z wszystkich aktorów najlepiej swoją rolę zagrał Alan Rickman zwlaszcza w 2 części insygniów śmierci "After all this time? Always) No,ale nie mówimy o Alanie,tylko o Tomie,a ja swoje już na ten temat powiedziałam,więc po prostu uwielbiam zarówno Toma jak i Draco
|
|
|
|
Fantha Ameria |
Dodany dnia 29.08.2015 21:04
|
![]() Postów: 52 Dom: SlytherinPunkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
Bardzo go lubię,super wcielił się w postać.Nie jestem jego fanką numer jeden,ale myślę że urozmaica całą historię.I na pewno łatwo go znaleźć na ekranie dzięki słynnemu tlenionemu blondowi Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
|
|
Waruidesu |
Dodany dnia 06.11.2016 00:01
|
![]() Postów: 9 Dom: RavenclawPunkty: 79 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.11.16 |
Mam słabość do czarnych charakterów Jest niezwykle przystojny i uwielbiam go w szczególności z Księcia półkrwi i Insygniów śmierci. Jego gra mnie zachwyca, w HP nie potrafiłam nigdy wskazać lepszej postaci. Chociaż trochę śmieszne jest to, że w KF miał czternaście lat, wyglądał na ośmiolatka, a grał jedenastolatka Edytowane przez Waruidesu dnia 06.11.2016 17:50
|
|
|
|
gass90 |
Dodany dnia 06.11.2016 16:17
|
![]() Postów: 30 Dom: GryffindorPunkty: 558 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 29.10.16 |
Ja się szczególnie na facetach nie znam, ale jak dla mnie od Więźnia Azkabanu coś się stało z jego wyglądem. Po prostu zrobił się jakiś taki brzydki W ogóle oni jako dzieci byli ładniejsi, tylko moja kochana Emma się uchowała i ciągle powala urodą Sama gra aktorska nigdy mi u Feltona nie przeszkadzała. Całkiem znośna. |
|
|
|
Catherine Black |
Dodany dnia 16.01.2017 15:40
|
![]() Postów: 97 Dom: HufflepuffPunkty: 2194 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 11.08.16 |
Zaczynając od postaci, w którą Tom się wcielił - nie lubię Draco, chociaż uważam, że czarne charaktery są zwykle dużo ciekawsze, a postaci bez skazy po prostu nudne. Jednak młody Malfoy nie był zły - on był po prostu wrednym, nadętym bufonem i w dodatku rasistą (szczególnie tej ostatniej cechy nie mogę ani zrozumieć ani znieść). Dopiero w Księciu Półkrwi zaczyna się coś dziać i jego postać wreszcie nabiera barw (bo tak samo jak idealnie dobre, na wskroś złe postaci szybko robią się nudne i są po prostu bez wyrazu). Chociaż mimo tej ludzkiem strony, która w końcu sie u niego pojawiła ja i tak poczułam do niego trochę sympatii dopiero po przeczytaniu kilku niezłych fan fiction. Przechodząc do samego Toma uważam, że w rolę wcielił się idelanie (jako, że sama uwielbiam występować, uwielbiam też oceniać grę aktorską) i jest chyba jednym z najlepszych aktorów w HP. Oskara mogłabym przyznać mu za ten snobistyczny ton z którym zwracał się do Harry'ego i w ogóle cała jego postać emanowała tym poczuciem wyższości i wychodziło mu to bezbłędnie już od pierwszej części. Świetnie też pokazał te emocje Draco, które Rowling opisała w szóstej części, a cierpienie nie jest łatwe do odegrania (jeszcze żeby wypadło w miarę realistycznie). Oczywiście wyłapałam kilka scen, które można byłoby odegrać lepiej, ale w całej serii można policzyć takie na palcach, więc nie będę się czepiać. Z konkretnych zarzutów (akurat oglądałam niedawno Więżnia Azkabanu) zawsze nie pasuje mi scena, w której Hermiona uderza Draco. Nie wiem czy jego przerażenie miało być szczere, czy miał się tylko zgrywać przed kolegami, a że stawiałam jednak na wersję pierwszą to w takim wydaniu wypadło to strasznie nienaturialnie. Ale to tak dla marud takich jak ja. Ktoś tutaj pisał jeszcze coś o fryzurze - dla mnie świetnie pasuje do postaci Draco, szczególnie w pierszej części taki młody arystokrata. I ostatnia, nie wiem czy nie najważniejsza kwestia dla fanek Toma, kwestia to czy jest przystojny. Oczywiście zależy od gustu, ale muszę obiektywnie przyznać, że owszem jest, chociaż może nie koniecznie w moim typie. ![]() Severus spojrzał na Harry'ego spod uniesionych brwi, z niechętnym podziwem. - Dostałeś Wybitny z Eliksirów na SUMach? Harry uśmiechnął się radośnie. - Dałem egzaminatorowi autograf. Snape jęknął. by Horcrexhexer - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ![]() ,,Problem nie jest problemem. Problemem jest twoje podejście do problemu.'' ,,Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.'' ~Kapitan Jack Sparrow ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.01.2017 22:20
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nikogo innego na obecną chwilę w tej roli sobie nie wyobrażam, ale to chyba coś oczywistego. Mamy Toma w ośmiu ekranizacjach i po prostu przywykliśmy. Bynajmniej ja nie rozmyślam namiętnie kto jeszcze nadałby się do filmu jako Draco Malfoy ;p Co do innych filmów, to widziałem Feltona w "Zniknięciach". Nawet dobry, trzymający w napięciu, taki zagadkowy i z dreszczykiem. Rola Toma taka nijaka (kumpel głównego bohatera, któremu przed laty w niewyjaśnionych okolicznościach zginął brat). Jakoś zachwytu nie było... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 17.01.2017 18:13
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Tom Felton jest na pewno bardzo dobrym aktorem, zwłaszcza w tych młodszych częściach widać, że bardzo się rozwinął. Co do samej postaci Draco... To jest typ człowieka którego bardzo nie lubię. Tchórz, dupek i rasista w jednym. Masakra. Aczkolwiek z drugiej strony, seria bez Malfoya nie byłaby taka sama. Postać na pewno dodaje do książki dużo charakteru. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Gryffindor
Slytherin

Ravenclaw
Sama gra aktorska nigdy mi u Feltona nie przeszkadzała. Całkiem znośna.