Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
126p |
Dodany dnia 08.03.2008 18:27
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Umierasz, ale wszyscy po Tobie tak strasznie rozpaczają, że wracasz do życia i juz nigdy nie możesz umrzeć. |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 08.03.2008 18:47
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
126 p a marzenie ?Dobra to ja do Draco... Niestety lekarze wynaleźli lekarstwo na wszystkie znane choroby i dożywasz pięknego wieku 1000 lat. Chce żeby Potter dostał załamania nerwowego z powodu zawodu miłosnego Edytowane przez Serea dnia 08.03.2008 18:47 ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
fan Lupina |
Dodany dnia 08.03.2008 18:53
|
![]() Postów: 223 Dom: GryffindorPunkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Racją, Ginny zdradziła go z Nevillem. Czujesz zachwyt. Jednak w Potterze zakochuje się Pansy. Chcę, żeby przestali emitować Power Rangers |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 08.03.2008 20:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Przestają emitować Power Rangers, ale zamiast tego na antenę puszczają regularnie nowy program "Gotuj z gwiazdami", w którym znane osoby robią pierogi z kapustą i grzybami. Występują: Mandaryna, Doda, Michał Wiśniewski, Agnieszka Frykowska i wiele innych "osobistości" (gościnnie Paris Hilton z super przysmakiem - jajka na twardo!). Do tego przez pierwszy miesiąc odtwarzany jest na wszystkich kanałach 24h na dobę. ![]() Chcę polecieć na Marsa. ;D |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 08.03.2008 21:04
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Lecisz na Marsa, ale zjadają Cię ufoludki DChcę... hmm... wyjechać w podróż do Indii
|
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 08.03.2008 23:25
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Jedziesz w podróź do Indii, ale kończą ci się pieniądze i przewodnik każe cię zjeść swojemu słoniowi. Chce zostać sławną dekoratorką wnętrz... ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 09.03.2008 09:08
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Zostajesz tak sławną dekoratorką wnętrz, że ludzie wręcz zabijają sie o Ciebie. Jednak szybko zauważasz, że sława i pieniądze to nie wszystko. Prawdziwi przyjaciele odwrócili się od Ciebie, ponieważ nie miałaś dla nich czasu, Ci nowi są fałszywi. Powoli zaczynasz mieć dość tego całego cyrku. Wyjeżdżasz daleko to Egiptu, aby się uspokoić i już stamtąd nie wracasz. Poznałaś jakiegoś Egipcjanina i związałaś się z nim. Zostałaś sprzedawczynią w warzywniaku ![]() Chciałabym nikogo nie ranić ( bardziej psychicznie, niż fizyczne. To tylko taki szczegół ) "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 09.03.2008 12:23
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Nie ranisz nikogo ale za to wszyscy ranią ciebie chce dostać na urodziny błyskawice Always... |
|
|
|
| DracoMalfoyowy |
Dodany dnia 09.03.2008 12:26
|
![]() Postów: 116 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.02.08 |
chce byc w nocy z Britney Spears,czy jakos tam (tylko w sensie spotkania i porozmawiania) |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 09.03.2008 12:37
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Draco, ty chcesz się tylko spotkać i porozmawiać, ale ona Cie gwałci i masz uraz na psychice ![]() Chcę spełnić wszystkie postanowienia ze swojej listy Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 09.03.2008 12:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Spełniasz wszystkie postanowienia ze swojej listy, ale po chwili zauważyłaś, że zostało dopisane jeszcze jedo, niemozliwe do spełnienia. Chcę się roześmiać Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 09.03.2008 12:46
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Śmiejesz się ale mucha ci wpada do buzi jak można mnie zignorować? nadal chce błyskawice Always... |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 09.03.2008 12:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Masz błyskawice, ale spadasz z niej podczas meczu i się łamie na Bijhącej Wierzbie (o miotłe ci chodziło?) Chcę, żeby magia i czary naprawde istniały. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| _HEDWISIA_ |
Dodany dnia 09.03.2008 12:51
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
dostajesz błyskawice- spadasz z błyskawicy Chce żeby było już po teście szóstych klas |
|
|
|
| iwoneczka1992 |
Dodany dnia 09.03.2008 12:53
|
![]() Postów: 222 Dom: Brak przydziału Punkty: 335 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.08.07 |
Testu nie będzie, świat nie istnieje ^^ Chcę żeby po niebie latały krowy You are exactly my brand of heroine <3 |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 09.03.2008 12:54
|
Hedwisia, spóźniłaś się - niestety. Krowy latają, ale jedna spada na ciebie i łamie ci kark. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| _HEDWISIA_ |
Dodany dnia 09.03.2008 12:57
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
magia i czary istnieją ale ty i tak jesteś mugolem chce jechac nad morze (prosze mnie nie topic) |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 09.03.2008 12:59
|
Jedziesz nad morze, ale zaczyna lać deszcz i się nie możęsz kąpac. Chcę nowe Ferrari. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 09.03.2008 15:54
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Masz nowe Ferrari, ale... tylko na obrazku ![]() Chcę zawsze wiedzieć gdy ktoś kłamie
|
|
|
|
| filis |
Dodany dnia 09.03.2008 18:02
|
![]() Postów: 414 Dom: Brak przydziału Punkty: 451 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.03.08 |
Tym sposobem rani Cię najdroższa osoba, z bólu zamykasz się w sobie. Chce dotknąć tęczy : ). |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor
Ravenclaw