Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Planowanie Akcji w Hogwarcie!
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 07.11.2018 16:23
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
UWAGA 10 LISTOPADA ODBYWA SIĘ LEKCJA ZAKLĘĆ. DLA ZAINTERESOWANYCH OBECNOŚCIĄ NA NIEJ WAŻNY KOMUNIKAT!: Lekcja odbędzie się w ZAKAZANYM LESIE równo o 14.00 Zapraszam wszystkich bo czym nas więcej tym zabawa będzie lepsza! Liczę na was! ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 10.12.2018 12:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Są chętni na trochę zamętu w szkole w tym tygodniu? Jeśli tak to proponuję co nieco dla urozmaicenia egzystencji w Hogwarcie. ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 10.12.2018 14:04
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Ja bardzo chętnie. Planowałam niby noc węży, ale większa rozpierducha też brzmi dobrze Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 10.12.2018 14:23
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Jakbyscie potrzebowali czegos na start, chociaz nie narzucam to Carrow w czasie ostatniej lekcji zabral uczniom dobre wspomnienia. Mozecie sprobowac je odbic ^^ Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Takoizu |
Dodany dnia 10.12.2018 17:37
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: SlytherinPunkty: 9614 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Jak tylko będę na lapie to wchodzę w to ! ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 10.12.2018 19:44
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Ktoś może chętny dzisiaj na krótką akcję w Hogwarcie? Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 12.12.2018 11:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Lilyatte, ja dzisiaj odpadam, ale od jutra jak najbardziej Możemy zacząć Ślzgońsko a potem może się dołączą inne domy? Ktoś jeszcze chętny?Livka, pomysł z odbiciem wspomnień dla mnie za.je.bisty. Jak ktoś ma jeszcze inne to wrzucajcie, można zrobić wielozadaniową akcje ![]() |
|
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 12.12.2018 12:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
Ja zawsze chętna, zarówno na odbijanie wspomnień jak i inne ciekawe akcyje Jestem NAJBARDZIEJ zakręconaaaa! Strzeszcie się ziomeczki ziomunie i innii
![]() Nie, uwielbiam Roks. To kochane dziecko ~ Lilyatte Tak jest! Rue, pamiętaj! ![]() Rue Riddle, słuchaj się Roksolany, to mądra kobita jest ~ Angelina Johnson ![]() Komplement po burzliwej walce ze skromnością, zasługujący na miejsce w podpisie Kto niby jest najbardziej kreatywnym Krukonem na stronie, jak nie Ty? ~ Rue Riddle![]() Roks tam się niczym nie przejmuje ~ -lavender- Ojjj jest to prawda hihi ![]() Wydaje mi się, że Roks jest typem człowieka który mógłby walnąć monolog skryby albo średniowiecz to taka epoka byka na ustnej ~ Lilyatte oj tak mogłoby być |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 12.12.2018 13:52
|
To co? Ustalamy termin na jutro? Odbijanie wspomnień plus np. moglibyśmy ukraść włosy Carrow'ów by potem w przyszłości na innej akcji zamienić się w nich i coś zaplanować? Ja bym po zajęciach zaczęła, spotkalibyśmy się np. w Wielkiej Sali bądź w Kuchni i działali, chyba, że będą sami Ślizgoni to można wtedy w PW. Piszcie komu pasuje plan i termin. ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 12.12.2018 13:57
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Od razu zaznaczam, że mogę się wtrącić, a akcja z wykradaniem może, ale nie musi zakończyć się powodzeniem ![]() No i kolejna sprawa, że Carrow nie jest głupi, jeśli zauważy brak wspomnień, można ponieść konsekwencje Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 12.12.2018 14:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
konsekwencje są fajne ja się zgłaszam, więc nie będą sami ślizgoni Jestem NAJBARDZIEJ zakręconaaaa! Strzeszcie się ziomeczki ziomunie i innii
![]() Nie, uwielbiam Roks. To kochane dziecko ~ Lilyatte Tak jest! Rue, pamiętaj! ![]() Rue Riddle, słuchaj się Roksolany, to mądra kobita jest ~ Angelina Johnson ![]() Komplement po burzliwej walce ze skromnością, zasługujący na miejsce w podpisie Kto niby jest najbardziej kreatywnym Krukonem na stronie, jak nie Ty? ~ Rue Riddle![]() Roks tam się niczym nie przejmuje ~ -lavender- Ojjj jest to prawda hihi ![]() Wydaje mi się, że Roks jest typem człowieka który mógłby walnąć monolog skryby albo średniowiecz to taka epoka byka na ustnej ~ Lilyatte oj tak mogłoby być |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 12.12.2018 14:26
|
Mi pasuje kiedykolwiek Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 31.12.2018 18:04
|
Ogłaszam nabór na: SKOMPLETOWANIE DWÓCH DRUŻYN NA ZAWODY W QUIDDITCH'U Na zgłoszenia czekam do północy 8 stycznia tj. wtorku. Docelowo chcę skompletować dwie mieszane Drużyny, aby w każdej z nich znajdowała się przynajmniej jedna osoba z każdego Domu. Najpóźniej do 22.00 10 stycznia ogłoszę wyniki i podział Drużynowy. Od kolejnego dnia Drużyny będą mogły rezerwować stadion na treningi, czas będziecie mieli na to przez miesiąc. Mecz odbędzie się 10 lutego w niedzielę. Na pewno podczas meczu będzie liczyć się frekwencja, dokładne informacje pojawią się wkrótce. Celem zorganizowania tego meczu jest integracja Drużynowa wszystkich Domów. Ponadto chcę nas rozruszać i wprowadzić coś czego jeszcze nie było, stąd treningi w pierwszym etapie, podsumowanie tego meczem i wisienka na sam koniec. Nagroda główna: będzie bardzo nietypowa i wybiega poza dotychczasowe standardy Hogwartu. Nie jest to kilkuminutowa chwała i koniec, chcę aby nagroda była kolejnym etapem integracji i zacieśnienia więzi w Drużynie. P.S. Jeśli uzbiera się chętnych na więcej niż dwie drużyny lub jeśli liczba osób będzie nieproporcjonalna do ilości Drużyn to będą wprowadzone pewne modyfikacje tak, by wszyscy chętni mieli możliwość uczestnictwa ![]() Zgłoszenia: proszę zgłaszajcie się tutaj pod tym postem. ![]() P.S.2. Wszystko ustalam w porozumieniu i za zgodą Sam Quest, jakby ktoś się zastanawiał nad legalnością. ![]() ZAPRASZAM!!! *** Moja Päivä bierze udział i się zgłasza. ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 31.12.2018 18:09
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Mój Asen się zgłasza Sen też jest bardzo wartościowy, a na pewno bardziej niż edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna że w Hogwarcie trafiłabym Slytherinu. Szczerze jednak mówiąc, jestem hybrydą, mianowicie Krugonką ![]() Wprowadziłam emotkę " " zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowało, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczość Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiński Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdziały. Moja seria o początkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdział. Moje drabble o... A zresztą sami się przekonajcie ![]() Artykuły: Patriotycznie, czyli artykuł o Ravenclawie. Ten artykuł o Wiktorze Krumie pisałam razem z Lorką - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiadałam za rozrywkę W tym też ;pA tu są takie (nie)miłe rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzę tu nie dla punktów, tylko aby z tobą pogadać ~ potterkking Oczywiście, że to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chociaż ja tam ubóstwiam twoją trytonkę i twierdzę, że jest najpiękniejsza ~ Bad wolf Witaj księżniczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorę przykład z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówiłam Ci kiedyś, że mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, miła kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciętych ripost, to z nią wszystko możliwe ~ Bad wolfJesteś świetną męską postacią ~ Angelina JohnsonUważaj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny strażnik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na władcę Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba już widzę kto będzie miał Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie miałam) ![]() Ale wiesz co? lubię Cię za ten Twój nieogar ~ gordian119Są tacy ludzie, którym się nie odmawia, a ty jesteś jedną z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jesteś jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to się zadziało, żeby ktoś poprawiał Rue Riddle ~ BumSzakalakaJesteś tak wyrodna, że ciotka Petunia już bardziej kochała Harry'ego niż ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak można nie pić, jak tu wchodzisz. Ja tego na trzeźwo nie zniosę... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moją fajową fajowatość i śmieszność ![]() - Uwielbiam Cię - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu śmieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrraśny. Taki ponury i nieociosany, męski... zostaw kluchę Neville'a i bierz Bułgara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na złą drogę... może będą z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dzięki, ulka ![]() - Pff, Krukoni są wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest łatwa do wołania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krańcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybliźniaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa Dłoń (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Może kiedyś też tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wymowny |
Dodany dnia 31.12.2018 18:57
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 64 Dom: HufflepuffPunkty: 4078 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.05.16 |
Erick również jest chętny To wyrzekłszy, przewrócił talerz dnem do góry Na znak, że jeść nie będzie, i milczał ponury W hogwarcie Felix Caldwell Nie mogę być kochankiem, będę bohaterem. |
|
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 31.12.2018 19:47
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Alex będzie |
|
|
|
Neeve |
Dodany dnia 31.12.2018 20:21
|
![]() Postów: 17 Dom: HufflepuffPunkty: 1137 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 21.11.18 |
Neeve też |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 31.12.2018 21:25
|
A ja zawsze Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 01.01.2019 14:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Aylin i Alan zawsze na tak Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 01.01.2019 15:45
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Phill też będzie ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Slytherin
Jeśli tak to proponuję co nieco dla urozmaicenia egzystencji w Hogwarcie. 

Ravenclaw

~

" zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb 

~
~ 

Hufflepuff