Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Emma Thompson
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 07.02.2014 19:20
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Emma Thompson wcieliła się w postać Sybilli Trelawney. Aktorka ma na swoim koncie wiele filmów m.in "Powrót do Howards End", "Rozważna i romantyczna", "To właśnie miłość". Ma na swoim koncie dwa Oscar, dwa Złote Globy, kilka nagród BAFTA i wiele, wiele innych statuetek. Co o niej myślicie? Oglądaliście z nią filmy? ;> |
|
|
|
wild_child |
Dodany dnia 28.04.2014 16:47
|
![]() Postów: 41 Dom: SlytherinPunkty: 3773 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 12.04.14 |
Oglądałam z nią wiele filmów i uważam ją za świetną aktorkę.Moim zdaniem, zasłużyła na te nagrody i na wiele więcej. ![]() Jej świetna gra aktorska i wygląd doprowadziły ją do wyżyn aktorstwa. "Kto czyta książki, ten żyje podwójnie " Umberto Eco ![]() "Ależ oczywiście to dzieje się w twojej głowie, Harry, tylko skąd, u licha, wniosek, że wobec tego nie dzieje się to naprawdę?" - Albus Dumbledore J. K. Rowling - "Harry Potter i Insygnia Śmierci" ![]() "Nie zrobią mi krzywdy, bo nie grozi mi to, co wam. Nie został już nikt, kogo bym kochała" - Johanna Mason "W pierścieniu ognia" Suzanne Colinns ![]() "Okres dzieciństwa nie trwa od momentu narodzin do chwili osiągnięcia pewnego wieku. Nie jest tak, że dziecko dorasta i odkłada na bok swoje dziecięce sprawy. Dzieciństwo to królestwo, w którym nikt nie umiera." ![]() "Gwałtownych uciech i koniec gwałtowny; Są one na kształt prochu zatlonego, Co wystrzeliwszy gaśnie. Miód jest słodki, Lecz slodycz jego graniczy z ckliwością I zabytkiem smaku zabija apetyt. Kochaj więc umiarkowanie; zbyt skwapliwy Tak samo spóźnia się jak zbyt leniwy." William Szekspir - "Romeo i Julia" ![]() |
|
|
|
Iva Coren |
Dodany dnia 14.02.2016 20:48
|
![]() Postów: 128 Dom: RavenclawPunkty: 1499 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 29.01.16 |
Uwielbiam tę aktorkę. Często grywała z Alanem Rickmanem. Zawsze mnie wzrusza jak na nią patrzę. Zagrała w Zimowym gościu, wdowę. Film jest bardzo ambitny, ma głębokie przesłanie. Widziałam ją w wielu filmach. Bardzo podobała mi sie gdy grała nianię Mc FEE. Miała w tym filmie bardzo fajną charakteryzację. Brodawki na nosie i te sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nawet jak upadnę, to wstanę. A wtedy Ty masz przechlapane! ![]() ![]() Ołtarzyk dla Batalion_88 ![]() O Batalionie, tak ładnie zawsze komentujesz, mój uśmiech wywołujesz..... ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 05.06.2017 21:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Moim skromnym zdaniem jako Trelawney była po prostu średnia. Inaczej sobie Sybillę wyobrażałem, ale chyba każdy inaczej poszczególne postacie widział oczami wyobraźni. "Powrót do Howards End" to film na kasecie VHS, który gościł w kolekcji mamy w pokoju z telewizorem za dawnych lat ; ) Widywałem ją też w innych produkcjach, ale myślę, że daleko jej do innych gwiazd, które wystąpiły w ekranizacjach o młodym czarodzieju. "Junior", "Tata i małolata", "Faceci w czerni III" - to też super filmy, w których ją widziałem. No i warto wspomnieć, że jej mężem był nie kto inny jak filmowy Lockhart, czyli Kenneth Branagh ;< ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Gryffindor
Slytherin

Ravenclaw