Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Paringi. Macie własne?
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 28.12.2016 00:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Wiem że było już kilka tematów z paringami, ale ten jest trochę inny. Nie chodzi Mi tu o to, by wypowiadać się na temat tych istniejących(chyba że ktoś bardzo chce to dodatkowo), ale żeby napisać czy wymyśliliście jakieś pary, dlaczego według was pasują do siebie, i czy uważacie że to mogłoby znaleźć miejsce w książkach Jo. Fajnie by też było wymyślić historię ewentualnej miłości (ale żeby to miało ręce i nogi). Przykład (Na jednym z bardziej znanych, i przeze Mnie lubianych paringów) "Moim zdaniem Dramione jest świetnym Paringiem bo (moja opinia). Mogli by(historia). A mój ulubiony istniejący paringami to (ulubiony paring)." Mam nadzieję że pomysł się spodoba. Ps.Przepraszam że wstawiam ten temat tak późno. Życzę wszystkim miłego dnia Edytowane przez Rue Riddle dnia 25.03.2017 21:10
Sen też jest bardzo wartościowy, a na pewno bardziej niż edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna że w Hogwarcie trafiłabym Slytherinu. Szczerze jednak mówiąc, jestem hybrydą, mianowicie Krugonką ![]() Wprowadziłam emotkę " " zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowało, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczość Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiński Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdziały. Moja seria o początkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdział. Moje drabble o... A zresztą sami się przekonajcie ![]() Artykuły: Patriotycznie, czyli artykuł o Ravenclawie. Ten artykuł o Wiktorze Krumie pisałam razem z Lorką - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiadałam za rozrywkę W tym też ;pA tu są takie (nie)miłe rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzę tu nie dla punktów, tylko aby z tobą pogadać ~ potterkking Oczywiście, że to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chociaż ja tam ubóstwiam twoją trytonkę i twierdzę, że jest najpiękniejsza ~ Bad wolf Witaj księżniczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorę przykład z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówiłam Ci kiedyś, że mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, miła kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciętych ripost, to z nią wszystko możliwe ~ Bad wolfJesteś świetną męską postacią ~ Angelina JohnsonUważaj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny strażnik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na władcę Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba już widzę kto będzie miał Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie miałam) ![]() Ale wiesz co? lubię Cię za ten Twój nieogar ~ gordian119Są tacy ludzie, którym się nie odmawia, a ty jesteś jedną z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jesteś jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to się zadziało, żeby ktoś poprawiał Rue Riddle ~ BumSzakalakaJesteś tak wyrodna, że ciotka Petunia już bardziej kochała Harry'ego niż ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak można nie pić, jak tu wchodzisz. Ja tego na trzeźwo nie zniosę... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moją fajową fajowatość i śmieszność ![]() - Uwielbiam Cię - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu śmieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrraśny. Taki ponury i nieociosany, męski... zostaw kluchę Neville'a i bierz Bułgara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na złą drogę... może będą z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dzięki, ulka ![]() - Pff, Krukoni są wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest łatwa do wołania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krańcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybliźniaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa Dłoń (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Może kiedyś też tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 28.12.2016 10:20
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Harron - Ron i Harry Severon - Severus Snape i Ron Chorry - Cho Chang i Harry Dumblefilch - Profesor Filch i Dumbledore To chyba tyle, więcej nie wymyśliłem, może przyjdzie jeszcze mi do głowy. |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 28.12.2016 11:52
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Ginrmione - czyli Ginny i Hermiona, tego jeszcze nie bylo,a przynajmniej ja nie widzialem, takze pomysl w jakims tam stopniu oryginalny, mialy do siebie blisko w dormitorium wiec milosc mogla zakwitnac o! Chociaz nie wiem czy to by znalazlo miesjce w ksiazkach Jo,. Takie coś istnieje. Spalić to, zakopać, a najlepiej w ogóle nie szukać i nie czytać ![]() Rorry - czyli Ron i Harry, oni tez mieli do siebie blisko w dormitorium i w ogole,totaka milosc miedzystrefowa czy jak t nazwac bo tu Rudy, ktory jest z plebsu, bardzo ubogiego plebsu, a tu czlowiek po zderzeniu z Oplem, bogaty panicz, pewnie szlachcic. No i tez nie wiem czy to by znalazlo miejsce w ksiazkach Jo.A to w sumie jest całkiem fajne i da się przeczytać. Zwłaszcza, że w większosci Ron ginie ![]() Ja znam mnóstwo parringów i wiele lubię, ale snarry forever Jak do tej por parring który najbardziej rozwalił system to tomarry lub voldarry. Jest smiesznie no Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 28.12.2016 17:21
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Parringi nie są moją specjalnością, ale jak już to poszalejmy bardziej ;p Nikt chyba nie łączył w pary magicznych stworzeń i potworów, a te też przecież miały jakieś uczucia, sympatie, predyspozycje... I tak się zastanawiam jakby wyglądał parring: Araguszek - miłość Aragoga z Puszkiem musiałaby być czymś tak fantastycznym, że trudno ją sobie nawet wyobrazić. Jednak pasowaliby do siebie w sam raz: 8 odnóży, 3 głowy i łączącą te dwa stworki wspólna miłość do Hagrida ;p Jestem za ^^ Może też taki mroczny związek jak infentor = dementor + inferius ;p Pocałunek, który tylko inferiusa by nie skrzywdził, bo przecież żywy trup to same zwłoko, zombie. nie ma już duszy ;p Byliby wyśmienitą parą ^^ To jak na razie tyle co mi przychodzi do głowy ; ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Natalia Tonks |
Dodany dnia 25.04.2017 22:47
|
![]() Postów: 40 Dom: HufflepuffPunkty: 85 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.12.16 |
Harry/Luna wiem, ze to dziwne, ale jak dla mnie łączyła ich zawsze jakaś dziwna nić porozumienia. Rozumieli się i mieli niecodzienną relację. A Ginny to tak nie wiadomo skąd nagle....nawet się nie przyjźnili. Nic poza 'cześć ' na korytarza w szkole i w Norze. I nagle bum wielkie uczucie. Dziwne. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw

" zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb 

~
~ 
~

Gryffindor
Lilyatte
Slytherin

Hufflepuff