Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 05.03.2019 15:12
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Morfin Nawet nie wiem, co powiedzieć, to już jest jakiś wyższy poziom magii hpneta, samonakręcająca się spirala beki i miłości. Pomiędzy prowadzeniem mafii i Żurnala, kiedy Ty masz czas na spanie czy jedzenie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 05.03.2019 15:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Mikasa, ja jeszcze chodzę do pracy! MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 05.03.2019 15:15
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Morfi. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 05.03.2019 15:25
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Uwielbiam Żurnala, a tomik wierszy pierwsza klasa! Najbardziej podoba mi się ostatni na ostatniej stronie, przegenialny Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 15:27
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Moje kochane dziecko ma cudowne smarki <3 Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 05.03.2019 15:30
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 20.08.17 |
A to nie łzy były? |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 05.03.2019 15:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Nikt nie zauważył bocznej kolumny?! Tego jeszcze nie było w dotychczasowych odcinkach Pauli MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 15:32
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Łzy czy smarki i tak są cudowne w końcu moje geny. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 05.03.2019 15:34
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Eee ciągle tylko związki i śluby. I dzieci. A o rakiecie ani słowa! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 05.03.2019 17:30
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ostatni wiersz jest mój, autografy rozdaję wieczorami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 05.03.2019 18:23
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Płaczesz rybami? |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 05.03.2019 21:28
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Witajcie w kolejnym odcinku! Wiele się wydarzyło, więc nie przedłużając zapraszam do lektury! Jako, że ostatnio skończyło się na wielkiej kłótni Morfina i łośka to musiałam zacząć od ich domu. Przede wszystkim zagoniłam Syriusza na bieżnię, zgodnie z Waszymi postulatami. Trzeba przyznać, że niełatwo było go zmusić. Co chwilę schodził z bieżni, nie mogłam go zostawić bez nadzoru. W końcu zobaczyłam, że nie tylko ja go pilnuję. Na ziemi koło bieżni przysiadła Georgia i zaczęła mu opowiadać historie i w końcu Syriusz został trochę na bieżni. ![]() Ach! I muszę Wam jeszcze powiedzieć, że od kryłam winowajcę! Przyłapałam na kolejnej próbie zniszczenia domku... SYRIUSZA! Tak mnie wkurzył, że zaraz kazałam mu naprawić ten domek! Dziecko pomaga mu zrzucić kilogramy, żeby Emily go nie rzuciła, a on takie akcje odprawia! Muszę w tym miejscu oficjalnie przeprosić łośka, że go podejrzewałam - przepraszam, ale wszystkie poszlaki prowadziły do ciebie... ![]() Wracając do Morfina i łośka, z ulgą przyłapałam ich w kuchni, gdy się godzili. Rozmowa, przytulas i chłopaki znowu zaczęli normalnie żyć. ![]() Jak zaczęli się tulić to nie mogli skończyć, ale zdecydowanie wolę tak, niż mieliby się dalej kłócić. ![]() Chłopaki przeprowadzili ze sobą długą rozmowę. ![]() Morfin mógł znowu usiąść do komputera i pisać książki, a łosiek... z niedowierzaniem zobaczyłam jak poszedł do pokoju Georgii i patrzył na śpiące dziecko. Czyżby zrozumiał, że to dziecko potrzebuje miłości, którą Morfin może dać, ale bez uszczerbku na ich małżeństwie? W każdym razie łosiek wykazał się dojrzałością, za co duży szacun. ![]() A Morfin? Morfin znów się wczuł i wymodził dwie książki, w tym jedną, która z miejsca stała się bestselerem - brawo! ![]() ![]() ![]() Dobrze, że Morfin zarabia dużo na książkach (obecnie 5500 Simleonów dziennie), bo łosiek jest kiepskim inwestorem. Choć odzyskał włożony kapitał to niestety, nic nie zarobił. ![]() Żeby nie było, że Morfin jest pod pantoflem łośka, wcale nie jest, dalej spędza sporo czasu z Georgią, ale łosiek nie robi awantur. Na razie. ![]() Ale czas Georgi zaczął również poświęcać jej ojciec - najpierw zobaczyłam, jak się z nią bawi, a następnie wykąpał córkę. Może jeszcze będą z niego ludzie. ![]() ![]() Grając w tym domu nie mogę pominąć gorącego wątku Syriusza i Emily. Chyba powinnam zostać nauczycielką wróżbiarstwa, bo czy nie wspominałam ostatnio, że ślepo zakochany Syriusz zaraz będzie chciał, żeby się Emily wprowadziła? Otóż chciał! A Emily jeszcze bardziej! ![]() Emily wprowadziła się do chłopaków i pierwsze, co zrobiła to... rzuciła pracę. Co się będzie przepracowywać, jak w tym domu kasy w brud... Zobaczcie, jaka jest uśmiechnięta i zadowolona z tego powodu i jak tylko odkłada słuchawkę to już myśli o imprezowaniu, oczywiście za kasę chłopaków. ![]() ![]() Emily też rzuciła się w wir zakupów i szybko zmieniła garderobę. ![]() Syriusz oczywiście nic złego nie dostrzegł w postawie Emily, zachwycając się jej wyglądem. ![]() Tak był nią oczarowany, że wylądowali w łóżku. A właśnie przy okazji przeprowadzki Emily wyremontowałam surową sypialnię Syriusza na bardziej przyjazną kobiecie. ![]() W ogóle mam dla Was sytuację, która jest dla mnie idelanym obrazem podejścia Emily do Syriusza. Po miłych chwilach w łóżku rozmawia z chłopakiem, a jednocześnie ma go tak naprawdę gdzieś (zobaczcie chmurkę nad jej głową). Smutne w co też się ten chłopak wpakował. Dodatkowo do pokoju Syriusza zajrzał Marcus i nie skrępowanie przyglądał się paradującej w bieliźnie Emily. ![]() Przy okazji rozmowy Emily z Syriuszem okazało się, że dziewczyna namawia go na jakieś dziwne akcje i stał się jej wspólnikiem w zbrodni, a dziewczyna namawia go na różne złośliwości. A taki był z niego fajny chłopak, gupi, ale fajny. CO też miłość robi z człowiekiem... ![]() Syriusz wkrótce udał się do pracy, a Emily co? Bez skrępowania flirtuje z Marcusem, który wręcza jej różę. Czy oni tam poszaleli wszyscy??? ![]() ![]() Emily zrobiła następny krok ku zmianom i... ścieła włosy. Muszę przyznać, że wg mnie, to zmiana na lepsze. Ale ładna twarz nie zastąpi brzydkiego charakteru! ![]() W ogóle... łoś przed pójściem do pracy wziął na ręce Georgię i się z nią pożegnał. Jaki dobry wpływ ma na niego Morfin! ![]() Syriusz zachęcony obecnością w domy Emily, ćwiczy teraz przy każdej okazji. Tutaj robi brzuszki. Trzeba przyznać, że wygląda teraz całkiem dobrze. Chociaż jakaś korzyść z tego związku dla niego. ![]() ![]() Choć Emily ma mnóstwo wad to jedno muszę jej przyznać - doskonale zajmuje się Georgią, odkąd się wprowadziła. Może to z tęsknoty za Fridą? Nie wiem, ale niesamowite, że ta kleptomanka, która zrobi wszystko dla pieniędzy, tak wspaniale zajmuje się cudzym dzieckiem. Spotkałam ją, jak kąpała Georgię w nowej łazience na dole ( w nowej sukience i szpilkach z czerwoną podeszwą!). ![]() Niczego nieświadomy Syriusz wziął urlop w pracy, by spędzić czas z dziewczyną. Zaprosił ją na randkę do lokalnego klubu. Para doskonale się bawiła, nawet Emily nie była niechętna i poddała się nastrojowi. ![]() A Syriusz poszedł z grubej rury... i poprosił dziewczynę o rękę! Chłopie! Ratuj się! Uciekaj! Niestety moje krzyki nie dotarły do Syriusza, który klęknął i zadał to ważne pytanie. A Emily była w siódmym niebie ( już widzę, jak w oczach zaświeciły jej się simleony) i oczywiście przyjęła pierścionek, którego nie omieszkała dokładnie obejrzeć, materialistka. ![]() ![]() Ale szczęśliwy Syriusz oczywiście niczego nie zauważył. Faceci. ![]() ![]() Później usiedli przy barze i co robi Syriusz? Zamawia najdroższe drinki w barze, jasne szpanuj przed nią kasą bardziej... 80 simleonów za jednego drinka... ![]() Zniesmaczona głupotą Syriusza przełączyłam na dom Pauli, Ang, Liv, Mikasy i Bena. Co tu dużo mówić - nadeszła pora urodzin chłopca, który stał się legendą za życia. Paula upiekła dla niego tort i odważnie pomogła mu zdmuchnąć świeczki. ![]() Duży Ben przejął cały pokój, razem z częścią matki, i z domu zniknęło ulubione łóżko Pauli. Gdzie ona będzie biedna spała... Tak teraz wygląda pokój Bena: ![]() A tak wygląda Ben. Trzeba przyznać, że dość niegroźnie, jak na reputację, którą się cieszy. ![]() Ciekawi Was, co nowego u Liv? Zniknęła mi kolejny raz z zasięgu wzroku i znów przyłapałam ją w domu facetów. Ale tym razem nie miała na celowniku A., tylko skupiła się na nowym chłopaku w mieście - Krnąbrnym. Jak to Liv szybko zawróciła mu w głowie i raz dwa patrzę, a ta już go całuję. Niczego się nie nauczyła... ![]() a dodatkowo zaprosiła go do siebie. Przypomnę, że z A. było tak samo... Ale okazało się, że Krnąbrny nie jest, jak A. Totalnie nie. Kiedy tylko przyszedł z Liv do jej domu, jak rażony gromem podbiegł do... Angeliny! Nie pamiętam, kiedy Ang śmiała się tak głośno i radośnie! ![]() "Angelina, jak malina..." czy to właśnie mówił dziewczynie? Całkiem możliwe, bo naprawdę złapali super nić porozumienia. Krnąbrny spędził z Ang cały dzień, żartowali, śmieszkowali, łaskotali się... Cudnie patrzeć na taką szczęśliwą Ang. ![]() ![]() ![]() Krnąbrny nawet skomplementował zęby Ang, chwaląc ich biel, równość i szerokość uśmiechu. ![]() Nawet postarał się o różę dla zarumienionej dziewczyny. ![]() Ale nie wszystkim było do śmiechu. Liv zawiedziona nieudanym podrywem chodziła smutna po domu... ![]() Muszę Wam powiedzieć, jeszcze ważną rzecz, która się wydarzyła w tle, gdy ja skupiałam się na wydarzeniach u Ang. Zobaczyłam Bena. Bena, który stał przy urnie Sam i... płakał. Zanosił się głośno płaczem, łzy kapały na podłogę. Czy to oznacza, że może nie jest taki zły, jak wszystkim się wydawało? ![]() Ale wracając... Patrzcie na szczęśliwą minę Ang, gdy chłopak zawitał do niej następnego dnia ![]() Ang i Krnąbrny wylądowali w basenie, pływając i chlapiąc się radośnie. ![]() Gdy wyszli z basenu, śmiechłam z miny Ang. Zobaczcie, jakim wzrokiem odpowadza Krnąbrnego, który szedł przed nią. To powłóczyste spojrzenie... ![]() ![]() Nie mogło się to skończyć inaczej, niż pierwszym pocałunkiem. ![]() Dajmy Ang nacieszyć się szczęściem w prywatności. Nim wyłączyłam dom dziewczyn pojawił się duch Sam Quest. I kolejne zdziwienie! Ben chce porozmawiać z matką, a ta jest wściekła i odwraca się do niego plecami wracając do urny. Co też się tam wydarzyło??? ![]() W mieście nadeszła długo wyczekiwana wiosna, a wraz z nią tajemniczy mężczyzna. I to baaaardzo przystojny. Długo tajemniczym nie pozostał, bo jego pojawienie się bardzo zdenerwowało jedną z mieszkanek miasta i szybko się okazało, kim ów mężczyzna jest. ![]() Gdy tylko wprowadził się do domu chłopaków (dostał tam nawet swoje łóżko) pojawiła się... fuerte! Tak! Wiem, że ciężko w to uwierzyć... ja też nie wierzyłam, ale to ją pojawienie mężczyzny tak wzburzyło. Barlom HPnet (tak się nazywa ów facet) okazał się... tajemniczym mężem fuerte! Cóż za wydarzenie! Dziewczyna przybiegła do niego i zaczęła z grubej rury robić mu awanturę! Krzyczała coś o niewyprasowanych koszulach, no poszalała... ![]() O co chodzi? Jaki mąż? Czemu fuerte tak długo go ukrywała? Czy to właśnie dlatego odrzuciła oświadczyny niczego nieświadomego Jadka? No cóż, na razie nie za wiele mogę Wam powiedzieć na ten temat, bo po awanturze fuer odwróciła się na pięcie i wróciła do domu. I choć wydawać, by się mogło, że najwyższy czas wyjawić prawdę Jadkowi to niestety to nie nastąpiło. Zamiast tego, fuer zaciągnęła Jadka do łóżka. Zagłuszanie poczucia winy? ![]() Wiosna! Idealny czas na... weselicho! Tak też uznali Emily z Syriuszem urządzając przyjęcie w miejskim parku. Co ciekawe dobór gości był wielce interesujący. Emily zaprosiła same wpływowe osoby w mieście, takie, które mają kasę i piękne domy, totalnie pomijając swoje byłe współlokatorki. Niezbyt to miłe, ale wiadomo, to się bardziej opłaca. Kath, która wystąpiła w swojej ślubnej kreacji. Może postanowiła, że to na szczęście dla pary młodej, skoro jej związek jest taki udany? W każdym razie Kath wyglądała doskonale! ![]() Ulka z moncią. Trzeba przyznać, że ulka wyglądała całkiem skromnie, jak na nią, ale elegancko i z klasą. Moncia też ma super sukienkę. ![]() Na weselu zjawiła się też Angelina, trzeba przyznać, że wyglądała super i wcale się nie dziwię, że Marcus się za nią oglądał. Niech patrzy, co stracił! ![]() Jadek stwierdziła, że ma gdzieś konwenanse i zjawiła się na ślubie w sportowym ubraniu. ![]() fuerte postarała się trochę bardziej, ale nie wiele ![]() ![]() Emily za to nie szczędziła kasy na kreację pojawiając się w okazałej sukni, trzeba przyznać, że robi to wrażenie. Oto ona i Syriusz przy ołtarzu. ![]() I zaczęło się. ![]() ![]() Moment składania przysięgi, można by pomyśleć, że najciekawsza część ślubu, ale no tylko tak nam się wydaje, bo Mikasa myśli w tym czasie o jedzeniu ![]() ![]() Ale to ulka pierwsza rzuciła się do weselnego tortu. ![]() Trzeba przyznać, że zabawa była przednia, choć większość gości nie znała panny młodej to doskonale znali siebie nawzajem, co sprawiło, że świetnie się bawili, tańcząc i pijąc. ![]() Niedaleko ołtarza przyłapałam całujące się fuerte i jadka. Czyżby udzielił im się nastrój ceremonii? No niestety Jadek nie wie, że fuer ma inne zobowiązania... ![]() Przy barze zasiadły Kath, Mikasa, Ang i Wiolka rozprawiając o podróżach i lamach, a barmanka zazdrościła im posiadanej kasy. ![]() Nie wiem, czy to alkohol to sprawił, ale... niedługo później spotkałam Ang, która dawała się czarować... Marcusowi. Angelina! Szanuj się! ![]() ![]() Morfin i łosiek rozprawiali z boku dzisiejszej uroczystości i chyba Morfin zbyt dobrze młodej parze, wietrząc szybki rozpad małżeństwa... ![]() Gdy łosiek oddawał się później tańcom wygibasom Morfin spędził trochę czasu z ulką, która tym razem go nie zarywała, chyba dotarło do niej, że Morfin zajęty. Przejęty Morfin opowiadał ulce o wandalach niszczących domki dla lalek. ![]() Do białego rana na parkiecie wytrwał tylko łosiek i Wiolka. ![]() Niektórym nadmiar alkoholu chyba niezbyt służy, bo znalazłam moncię śpiącą na ławce w parku. ![]() Jako, że Emily nie zaprosiła swoich wspólokatorek na koniec postanowiłam do nich wpaść i zobaczyć, jak ma się Frida. No i cóż zobaczyłam? Dziecko grzecznie bawiło się klockami (jedyna jej zabawka), a na to wchodzi Rue i zaczyna krzyczeć na dziecko. ![]() Na szczęście nie tylko mnie to zbulwersowało. Do pokoju wparowała, powracająca z pracy, ania919 i ostro powiedziała Rue, co myśli o takim zachowaniu. ![]() Do tego wszystkiego dołączyła -lavender-, która przytuliła Fridę. Biedne dziecko... ![]() Na pocieszenie powiem tylko, że Roksolana, jak tylko wróciła z pracy zajrzała do Fridy, by pocałować śpiącą dziewczynkę. Chociaż ktoś ją kocha... ![]() Ufff! Tyle na dziś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 21:34
|
Ale w garniaku to ja przystojnie wyglądam Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 05.03.2019 21:41
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Muszę Wam powiedzieć, jeszcze ważną rzecz, która się wydarzyła w tle, gdy ja skupiałam się na wydarzeniach u Ang. Zobaczyłam Bena. Bena, który stał przy urnie Sam i... płakał. Zanosił się głośno płaczem, łzy kapały na podłogę. Czy to oznacza, że może nie jest taki zły, jak wszystkim się wydawało? On tylko udaje, że ma uczucia! To mafia, która w nocy zabije kolejnego miastowego, a w dzień udaje, że się nad nim użala! Biedny Syriusz, chociaż przyznaję, że Emily to mój mistrz ![]() No i szkoda trochę krnąbrnego, miałam nadzieje, że to para idealna dla siebie, a wyszło jak wyszło gdy Ang z Marcusem ![]() No i jak myślę Mikasa to widzę jedzenie, całe szczęście, że tutaj nie tylko ja to zobaczę! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nadal jestem #teamEmily!!! Brawo dziewczyno ![]() Z Syriusza zrobiło się ciacho. Sam pewnie zła na Bena, to ten płacząc wyznał jej że ją zabił Krokodyle łzy, tyle Wam powiem.Łosiek udaje miłego dla G. co by Morifna udobruchać. Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Przepraszam bardzo, przecież ja ewidentnie tego swojego męża nie trawię i wpadam w furię na jego widok. Proszę mnie tutaj nie szkalować, że mnie łączy z nim jakaś romantyczna relacja; pewnie po prostu ohajtałam się, żeby mógł zdobyć zieloną kartę i tyle. Poza tym zobaczcie, jaki we mnie wstąpił ogień po tej kłótni od razu trochę wigoru do weszło do związku z Jadkiem . Pisałam w sb, że dobra ze mnie dupa w tych simsach, ale kisnę z tych moich obcasów, bo w życiu bym nie założyła takich butów . Łosoś stojący nad łóżeczkiem dziecka to nie wiem czy to tai słodki widok, na screenie wygląda jakby chciał je oskalpować i wsadzić do piekarnika. Jak Ulka zobaczy nawaloną, śpiącą moncię na ławce, to sobie chyba wszystkie włosy powyrywa. Biedny Syriusz i Biedna Livka, może trzeba ich połączyć razem, może wtedy będą naprawdę szczęśliwi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 05.03.2019 21:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Słodko, że Georgia tak wspiera Syriusza na drodze do lepszej sylwetki, przypał, że to on niszczy te domki.... Bawią mnie książki Morfina, moncia na ławce, fuer i jej tajemniczy mąż, Jadek w stroju sportowym i myśląca o jedzeniu Mikasa, ale hitem znowu jest Emilka. Przeprowadzka, zmiana garderoby i teraz jakieś flirty z Marcusem, kisne. I jeszcze te oświadczyny i ślub oficjalnie emiliusz to mój ulubiony związek w tych simsach.Nie czaje, co się dzieje z Benem, ale może Sam powinna dać mu szansę? ![]() Aha, boję się pytać, gdzie przepadłam z Antonem...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 05.03.2019 21:54
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
oficjalnie emiliusz to mój ulubiony związek w tych simsach. <3 mój też Emilka po prostu teraz jest zatrudniona jako personalny motywator Syriusza do lepszego "ja" on jej płaci za to że zaczął ćwiczyć No i ten flirt z Marcusem, to dlatego, że zobaczyła że mu też się chyba trochę przybrało i chce zacząć motywować i go... no helołł, to jasne Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 05.03.2019 22:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Kisnę z teorii Kath![]() Ale po głębszym przemyślaniu to ma to sens. Sen też jest bardzo wartościowy, a na pewno bardziej niż edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna że w Hogwarcie trafiłabym Slytherinu. Szczerze jednak mówiąc, jestem hybrydą, mianowicie Krugonką ![]() Wprowadziłam emotkę " " zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowało, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczość Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiński Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdziały. Moja seria o początkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdział. Moje drabble o... A zresztą sami się przekonajcie ![]() Artykuły: Patriotycznie, czyli artykuł o Ravenclawie. Ten artykuł o Wiktorze Krumie pisałam razem z Lorką - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiadałam za rozrywkę W tym też ;pA tu są takie (nie)miłe rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzę tu nie dla punktów, tylko aby z tobą pogadać ~ potterkking Oczywiście, że to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chociaż ja tam ubóstwiam twoją trytonkę i twierdzę, że jest najpiękniejsza ~ Bad wolf Witaj księżniczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorę przykład z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówiłam Ci kiedyś, że mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, miła kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciętych ripost, to z nią wszystko możliwe ~ Bad wolfJesteś świetną męską postacią ~ Angelina JohnsonUważaj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny strażnik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na władcę Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba już widzę kto będzie miał Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie miałam) ![]() Ale wiesz co? lubię Cię za ten Twój nieogar ~ gordian119Są tacy ludzie, którym się nie odmawia, a ty jesteś jedną z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jesteś jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to się zadziało, żeby ktoś poprawiał Rue Riddle ~ BumSzakalakaJesteś tak wyrodna, że ciotka Petunia już bardziej kochała Harry'ego niż ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak można nie pić, jak tu wchodzisz. Ja tego na trzeźwo nie zniosę... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moją fajową fajowatość i śmieszność ![]() - Uwielbiam Cię - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu śmieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrraśny. Taki ponury i nieociosany, męski... zostaw kluchę Neville'a i bierz Bułgara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na złą drogę... może będą z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dzięki, ulka ![]() - Pff, Krukoni są wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest łatwa do wołania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krańcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybliźniaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa Dłoń (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Może kiedyś też tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 06.03.2019 20:59
|
Moja ulubiona telenowela wróciła ![]() Widok Syriusza na bieżni i Georginy opowiadającej mu historie jest taki suodki, że ja nie wiem Myz lośkiem potrafimy się ze sobą dogadać, i jak w każdym małżeństwie, zdarzają się sprzeczki, to normalne. Ale cieszę się, że wszystko wraca do normy Szkoda mi Syriusza, daje się się tak omamić, że ja wysiadam I to wszystko przez zielone, których jakby nie było, to Emilka znalazłaby sobie inny obiekt uczuć Wracając do łosia i Georginy w jego ramionach, to jestem z niego dumny i łzy same pchają się do oczu Ben nam rośnie na przystojniaka, wygląda jakby mniej złowieszczo, ale to może tylko pozory, dalej trzeba mieć go na oku i trzymać na dystans No no, szykuje się nowa parka, Krnąbrny z Ang, fiu fiu Sam, skoro Ben chce z tobą pobyć, a ty jesteś na niego wkurzona, to ja się nie dziwię, że wszyscy się go boją! Chłopak wyrasta na Voldka, bo jego mama też mu nie przelała miłości do serduszka... Barlom z fuerte małżeństwo kisnę Młodej parze daję czas na max. 2 odcinki, a potem będę opisywał w Żurnalu najdroższy rozwód świata że też Syriusz nie podpisał intercyzy nie no, ania919, jesteś moim idolem! Tak jest, trzeba tępić każdą formę znęcania się nad dzieckiem, niech Rue sobie nie myśli lavender i Roksi Biedna Frida, nie dość, że ma jedną zabawkę, to jeszcze matka po niej się wydziera... idziesz w ślady Sam i Bena... lepiej uważać.Paula, cudny odcinek! MorfinGaunt
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw
Nawet nie wiem, co powiedzieć, to już jest jakiś wyższy poziom magii hpneta, samonakręcająca się spirala beki i miłości. Pomiędzy prowadzeniem mafii i Żurnala, kiedy Ty masz czas na spanie czy jedzenie? 

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin

" zamiast słowa "poszło", odnośnie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowało sb 

~ 
~ 

Myz lośkiem potrafimy się ze sobą dogadać, i jak w każdym małżeństwie, zdarzają się sprzeczki, to normalne. Ale cieszę się, że wszystko wraca do normy
Ben nam rośnie na przystojniaka, wygląda jakby mniej złowieszczo, ale to może tylko pozory, dalej trzeba mieć go na oku i trzymać na dystans