Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Sprzedam/Kupiê/Oddam/Zamieniê
|
|
Alette |
Dodany dnia 29.11.2013 14:42
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Tego typu og³oszenia pojawi± siê u nas dosyæ rzadko, nie mniej siê pojawiaj±. ¯eby nie robiæ niepotrzebnego ba³aganu na forum, zak³adam ten temat i wszelkie tego typu og³oszenia bêd± tutaj - ¿adnych osobnych tematów ani nic w tym gu¶cie. Wszystko w jednym miejscu Trzeba jednak dodaæ - nie jeste¶my przeciwni by jaka¶ osoba co¶ sprzedawa³a, natomiast w ¿adnym wypadku nie bierzemy za to odpowiedzialno¶ci. Edytowane przez Alette dnia 29.11.2013 14:47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 29.11.2013 14:49
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Po³±czony z 29.11.2013 14:46: To post u¿ytkownika SkarpetaZgredka, ale gdzie¶ mi zagin±³, wiêc wklejam - jak sam doda swój to ten skasujê i ot. Polecam oryginalny, autorski kubek z Ponurakiem w ¶rodku i napisem ,,Accio kawa!" z boku. Pomalowany niezmywaln± farb±, mo¿na z niego piæ, myæ go w zmywarce (choæ polecam mycie pod kranem). du¿y: http://allegro.pl...94968.html ma³y (a raczej: normalny): http://allegro.pl...97106.html Istnieje mo¿liwo¶æ, ¿e wykonam zastawê, fili¿anki itp. z podobnymi napisami. Np. Accio kotlet na talerzu Jêzor [img]http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/38/89/71/3738897106[/img] [img]http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/38/89/49/3738894968[/img] Taa. Nie umiem wstawiaæ obrazków, super. Nie wiem, jakim cudem z takimi umiejêtno¶ciami uda³o mi siê trafiæ do Hufflepuffu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Savoo |
Dodany dnia 15.12.2013 22:01
|
![]() Postów: 1 Dom: SlytherinPunkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 13.12.13 |
Witam! Mam do sprzedania Kolekcjê Szachów Harry Potter DeAgostini. Szachy s± ca³kowicie sprawne, praktycznie nieu¿ywane. Kolekcja - prócz szachów i wszystkich czê¶ci szachownicy - zawiera tak¿e: cztery woreczki do przechowywania szachów, dwie magnetyczne ró¿d¿ki, dwa woreczki na ró¿d¿ki, "Lewituj±ce Pióro" do zapisywania wyników, "Zmieniacz Czasu" odmierzaj±cy czas ruchu, 46 egzemplarzy tygodnika Ksiêga Czarów HP* oraz notes. Moja cena nie jest wygórowana. Skoro sam da³em za ca³y zestaw ok. 1 200 PLN, my¶lê, ¿e s³usznie post±piê ustêpuj±c na 600 PLN z racji zbli¿aj±cego siê okresu ¶wi±tecznego. Taka jest wiêc moja cena za wskazane przedmioty - 600 PLN +koszt wysy³ki. Polecam gor±co! Wiêcej informacji bêdê udziela³ zainteresowanym na PW lub tutaj, je¶li pytanie oka¿e siê byæ na tyle istotne.P.S.: Je¶li dojdzie do sytuacji, ¿e dobra które mo¿na u mnie zakupiæ znajd± wiêcej ni¿ jednego nabywcê, wówczas zastosujemy zasady zwyk³ej licytacji. Pozdrawiam i jeszcze raz zachêcam do przemy¶lanych zakupów ¶wi±tecznych... ![]() *jeden chyba gdzie¶ mi siê zawieruszy³, nie wiem... Poszukam jeszcze raz z wiêksz± staranno¶ci±. |
|
|
|
harry7potter |
Dodany dnia 01.04.2014 22:12
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 303 Dom: SlytherinPunkty: 3877 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 13.06.13 |
Wystawi³am w³a¶nie na allegro kilka gad¿etów- rêkodzie³o. S± naprawdê efektowne- zapraszam i polecam http://allegro.pl...20137.html http://allegro.pl...33928.html mam jeszcze figurke Voldzia te¿ na aukcji.************** Pottermore - dom:Gryffindor, ró¿d¿ka: g³óg, w³os jednoro¿ca,14.5 cala, wzglêdnie giêtka
http://www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_harry7potter.png ![]() "Dotknij mnie tylko, to ciê zabijê do krówki nêdzy" "Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazuj±, kim naprawdê jeste¶my, o wiele bardziej ni¿ nasze zdolno¶ci." "Im wiêcej ludzi pokochasz tym bêdziesz s³absza" "Nigdy nie zapominaj o tym, kim jeste¶, bo ¶wiat na pewno o tym nie zapomni. Uczyñ z tego swoj± si³ê, a wtedy przestanie to byæ twoim s³abym punktem. Zrób z tego swoj± zbrojê, a nikt nie u¿yje tego przeciwko tobie." "-Emocje, kaprysy, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak...Dary, których nie wolno przyj±æ...K³amstwo i prawda. Czym jest prawda? Zaprzeczeniem k³amstwa? Czy stwierdzeniem faktu? A je¿eli fakt jest k³amstwem, czym jest wówczas prawda?Kto jest pe³en uczuæ, które nim targaj± a kto pust± skorup± zimnego czerepu?Kto? Co jest prawd±, Geralt?Czym jest prawda? - Nie wiem, Yen. Powiedz mi! - Nie- powiedzia³a i spu¶ci³a oczy. Po raz pierwszy. Nigdy przedtem nie widzia³, by to robi³a. Nigdy. -Nie- powtórzy³a, -Nie mogê Geralt. Nie mogê ci tego powiedzieæ. Powie ci to ten ptak, zrodzony z dotkniêcia twojej d³oni. Ptaku? Czym jest prawda? - Prawda - powiedzia³a pustu³ka- jest okruchem lodu. |
|
|
|
| Emiel |
Dodany dnia 23.11.2014 14:59
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.11.14 |
Witam! mam do sprzedania co¶ takiego: http://www.gamese...l--movie-6 http://www.amazon...B000NVLDCK zamek i figurki wykonane fantastycznie, w stanie idealnym, jedynie pude³ko nosi ¶lady u¿ytkowania, jak mog³aby byæ cena takiego zestawu? pozdrawiam |
|
|
|
| GONSO |
Dodany dnia 24.11.2014 14:55
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.11.14 |
Sprzedam taki zestaw klocki Lego Harry Potter stan idealny, kompletne, sprzedam za 90z³+wysy³ka, moge wystawiæ na allegro. |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 13.01.2015 00:33
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Chcia³am nabyæ edycje rozszerzone, ale sama siê w tym nieco gubiê. Szukaj±c np. tej¿e edycji dla 2 czê¶ci znajdujê tylko wydania trwaj±ce 161 minut podczas gdy wydanie rozszerzone powinno mieæ 174 minuty, jak wiêc jest? Sprawdza³am w sieci i s± wersji rozszerzone (174min) ale wrzucone np. w torrenty , nie znalaz³am z kolei tyle trwaj±cego na dvd/blue ray... ? ![]() |
|
|
|
harry7potter |
Dodany dnia 13.04.2015 12:10
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 303 Dom: SlytherinPunkty: 3877 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 13.06.13 |
M±¿ mojej znajomej podj±³ siê ostatnio wykonania dla mnie dla mojej córy i dla mojej kumpeli takowych obr±czek. Jest to obr±czka ze srebra rodowanego, szeroko¶æ 6mm z rêcznym grawerem, oksydowanym. Je¶li ktos reflektuje na takowy nietuzinkowy choc niestety trochê kosztowny gad¿et, prosze o kontakt na priva. Obr±czka bêdzie kosztowaæ 160zl. Pottermore - dom:Gryffindor, ró¿d¿ka: g³óg, w³os jednoro¿ca,14.5 cala, wzglêdnie giêtka
http://www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_harry7potter.png ![]() "Dotknij mnie tylko, to ciê zabijê do krówki nêdzy" "Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazuj±, kim naprawdê jeste¶my, o wiele bardziej ni¿ nasze zdolno¶ci." "Im wiêcej ludzi pokochasz tym bêdziesz s³absza" "Nigdy nie zapominaj o tym, kim jeste¶, bo ¶wiat na pewno o tym nie zapomni. Uczyñ z tego swoj± si³ê, a wtedy przestanie to byæ twoim s³abym punktem. Zrób z tego swoj± zbrojê, a nikt nie u¿yje tego przeciwko tobie." "-Emocje, kaprysy, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak...Dary, których nie wolno przyj±æ...K³amstwo i prawda. Czym jest prawda? Zaprzeczeniem k³amstwa? Czy stwierdzeniem faktu? A je¿eli fakt jest k³amstwem, czym jest wówczas prawda?Kto jest pe³en uczuæ, które nim targaj± a kto pust± skorup± zimnego czerepu?Kto? Co jest prawd±, Geralt?Czym jest prawda? - Nie wiem, Yen. Powiedz mi! - Nie- powiedzia³a i spu¶ci³a oczy. Po raz pierwszy. Nigdy przedtem nie widzia³, by to robi³a. Nigdy. -Nie- powtórzy³a, -Nie mogê Geralt. Nie mogê ci tego powiedzieæ. Powie ci to ten ptak, zrodzony z dotkniêcia twojej d³oni. Ptaku? Czym jest prawda? - Prawda - powiedzia³a pustu³ka- jest okruchem lodu. |
|
|
|
shandala |
Dodany dnia 21.04.2015 19:57
|
![]() Postów: 3 Dom: HufflepuffPunkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.04.15 |
Polecam http://allegro.pl...p?item=528 8476813 http://allegro.pl...53649.html DLA FANÓW HP
|
|
|
|
| magdziula1029 |
Dodany dnia 05.07.2015 08:45
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.07.15 |
Hej wie kto¶ mo¿e gdzie dostanê ksi±¿kê Harrego Pottera po chiñsku? Jak±kolwiek czê¶æ? A najlepiej wszystkie? Mo¿e jaka¶ strona? Prywatna osoba? Ksiêgarnia? ))
|
|
|
|
| Kreolka |
Dodany dnia 22.08.2015 09:53
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.08.15 |
Kochani, nie wiem czy pytanie zamieszczam w dobrym miejscu. Proszê o przes³anie na mój e-mail : . HP i Ksi±¿ê Pó³krwi. Bêdê ogromnie wdziêczna i w zamian pode¶lê rewelacyjn± ksi±¿kê niespodziankê. |
|
|
|
| Krzysiu_ |
Dodany dnia 16.12.2015 15:38
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 16.12.15 |
http://allegro.pl...28613.html Mam na sprzeda¿ 2 ksi±¿ki, których ju¿ nie kupi siê w sklepie. Polecam
|
|
|
|
| khero |
Dodany dnia 16.03.2016 14:11
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 16.03.16 |
Witam, Przepraszam, ¿e w pierwszym po¶cie tak "handlowo" od razu. Trochê przypadkiem mam 86 kompletów naklejek z Harry'ego Pottera. Naklejki s± na blistrze o wielko¶ci 8 x 23 cm. S± 3 wzory. Dostêpne ilo¶ci od lewej: 1 - 59 sztuk 2 - 23 sztuki 3- 4 sztuki Fotki: http://www.fotosi...70cad9470c http://www.fotosi...43653d49a7 Nie ukrywam - to nie moja bajka. Czy to jest co¶ warte? Gdzie to sprzedaæ / wystawiæ? Mo¿e kto¶ z Pañstwa by to chcia³? pozdrawiam, |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 16.03.2016 14:16
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Spróbowaæ mo¿na na allegro wystawiæ powinno pój¶æ. Pytanie na ile zosta³y wycenione? Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| khero |
Dodany dnia 16.03.2016 14:46
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 16.03.16 |
Dziêki za odpowied¼. Ale na allegro na sztuki czy wszystko jako jeden "zestaw"? Ja du¿o nie chcê za to - kupione za bezcen troszkê. Mniej ni¿ 1pln za blister. |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 16.03.2016 14:56
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Daj na sztuki lepiej bo ma³o kto we¼mie Ci 50 sztuk tych samych To daj za 2 z³, powinny zej¶æ Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| khero |
Dodany dnia 16.03.2016 23:57
|
Dziêki za odpowied¼. ![]() Wrzucê zatem na allegro. Natomiast je¶li kto¶ z Was tu by chcia³ to po 2 pln za blister, przy 3 sztukach 5 pln. Wysy³ka poczt±: ekonomiczny list 1,80 priorytetowy: 2,80 polecony ekonomiczny: 3,75 polecony priorytetowy: 4,80 S± to ceny wg. cennika poczty - nie zarabiam na tym. Wystawiam paragon lub fakturê gdyby kto¶ chcia³. Jest te¿ opcja wysy³ki za pobraniem (p³atnej u kierowcy) za 10,00 |
|
|
|
UsagiTsukino |
Dodany dnia 27.06.2016 20:16
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 221 Dom: GryffindorPunkty: 4515 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 02.07.14 |
Zapraszam na stronkê na której sprzedajê rêcznie robione ró¿d¿ki Jedna ju¿ zosta³a wystawiona.https://www.faceb...dhandmade/ Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Arteks |
Dodany dnia 02.10.2016 16:51
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 02.10.16 |
Witam cieplutko wszystkich Pottero-maniaków i nie tylko Moja 6 letnia córeczka zakocha³a siê w Harrym Potterze i ca³kowicie zatraci³a siê w filmach, ksi±¿kach i audiobookach na internecie wynalaz³am, ¿e istnia³y kiedy¶ notesiki, wk³ady do segregatorów i papateria - mo¿e kto¶ w¶ród Was ma jakie¶ powtórki na sprzeda¿ - córa by³aby prze szczê¶liwa bardzo proszê o wiadomosæ priv albo na email je¶li kto¶ co¶ posiada i chcia³by siê podzielic Pozdrawiam wszytskich fanów Hogwartu
|
|
|
|
| miltonsec |
Dodany dnia 21.01.2017 19:01
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydzia³u Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.01.17 |
Cze¶æ, mam do sprzedania grê HArry Potter TCG zestaw startowy: sk³ada siê z 2 kompletnych talii dla dwóch graczy ![]() jedna talia jest Hermiony, a druga Draco Malfoya ![]() Takie cudo: https://www.amazo...B003FIGNZU Zdjêcia: https://drive.goo...lVoLW1ua2c Cena na Amazonie 35$ czyli ok. 143z³ po dzisiejszym kursie. Sprzedam za ~100z³ Lub wymieniê za jak±¶ inn± grê ![]() Wysy³ka lub odbiór osobisty we Wroc³awiu/ K³odzku
|
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Hufflepuff

Savoo
Slytherin
Wiêcej informacji bêdê udziela³ zainteresowanym na PW lub tutaj, je¶li pytanie oka¿e siê byæ na tyle istotne.

Gryffindor