Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy Shit vol 2.
|
|
monciakund |
Dodany dnia 17.02.2020 21:07
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Zupe³nie nie moje klimaty, z trudem przebrnê³am do koñca (doceñ moje starania). Jednak bit fajny, reszta te¿ fajna, tak akurat by siê bujaæ na jakiej¶ imprezie. Przeszkadza mi jednak mocno jêzyk, ca³y czas s³yszê ten szelest... Mimo wszystko hit. XTC - Dear God ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 17.02.2020 21:22
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ogólnie dziwny utwór, nigdy go nie s³ysza³am. To dziecko na pocz±tku trochê denerwuj±ce, ale zorientowa³am siê szybciej, ¿e nie bêdzie ¶piewa³o ca³y czas, wiêc trochê mi ul¿y³o. Ciekawy utwór, chocia¿ zwrotki podoba³y mi siê bardziej ni¿ refren, spodziewa³am siê, ¿e bêdzie trochê inaczej brzmia³. Ale ca³kiem spoko, hit. Ode mnie tym razem co¶ normalnego: Black Pumas - Colors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 19.02.2020 21:13
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Bardzo podoba mi siê ta gitarka na pocz±tku. Ca³o¶æ jest piêkna i poruszaj±ca. Naprawdê ta piosenka mi siê spodoba³a, a¿ da³am jej "like", ¿eby potem by³o ³atwo j± znale¼æ. Przewa¿nie mam tak, ¿e dopiero przy drugim, trzecim us³yszeniu piosenka zaczyna mi siê podobaæ, tutaj ju¿ od pocz±tku wsi±knê³am w ten klimacik. Super utwór, mocne 8,5/10 i HIT "Kontrowersyjna" piosenka do nowego Bonda, czyli No Time To Die - Billie Eilish ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 20.02.2020 08:04
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Pierwszy raz s³ysza³am tê i powiem Ci, ¿e no jest super! Taka totalnie inna, pewnie jej kontrowersja w³a¶nie na tym polega, ¿e nie pasuje do wcze¶niejszych, ale ja to kupujê. Super g³os, fajnie budowane napiêcie - zdecydowanie HIT! Choæ ten kawa³ek nie jest najnowszy to czêsto do niego wracam https://www.youtu...tWZFp6b1gQ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 20.02.2020 21:06
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Nie zna³em tego wcze¶niej, wiêc mo¿e i nie nowe, ale dla mnie pierwsze odkrycie Piosenka wydaje mi siê dobra, chocia¿ dosyæ smutna, a do s³uchania takiej muzyki potrzeba odpowiedniego nastroju. Nie jestem fanem muzyki po angielsku, uwa¿am ten jêzyk za totalnie niemelodyjny i brzydki, tak¿e sam pewnie bym tego nie s³ucha³. Ale na pewno nie powiem, ¿e to shit.Lorenzo "Jovanotti" Cherubini - L'Ombelico del mondo Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 05.03.2020 20:36
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Znam to, chocia¿ w sumie to mam wra¿enie, ¿e ka¿dy to zna. Dziwny jest ten utwór, nie wiem w sumie co mam o nim napisaæ, haha. Klasykiem bêdzie to, ¿e to nie moje klimaty zupe³nie. Ale pewnie bym nie prze³±czy³a, gdyby lecia³o gdzie¶ przypadkiem. Ca³kiem spoko. [justify] Ode mnie piosenka, któr± dzisiaj us³ysza³am w radio wracaj±c z tyry. Ashe - Moral of the Story ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 29.03.2020 13:01
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Zaczê³am tego s³uchaæ i nagle mia³am takie.. hmm znam to... ale nie kojarzê wykonawcy, ani tytu³u. I potem zobaczy³am hashtag i ju¿ wiem, ¿e znam to z tego filmu Netflixa o ch³opcach, których kocha³a. ![]() Co do samej piosenki to bardzo j± lubiê i cieszê siê, ¿e j± da³a¶, bo teraz ju¿ wiem jak siê nazywa. Ta dziewczyna ma fajny g³os i sposób ¶piewania, do tego melodia jest bardzo wkrêcaj±ca siê. Mocny Hit i 9/10, lubiê tak± muzê Ja proponujê Sufjan Stevens r11; Mystery of Love ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 29.03.2020 13:13
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
To raczej nie s± moje klimaty. Lubiê muzykê albo z mocnym uderzeniem albo w³a¶nie bardzo melodyjn±, z wielo¶ci± instrumentów. Nie powiem, ¿e to jest nie³adne, nie kusi mnie, ¿eby prze³±czyæ. Jednak sama zapewne bym tego nie w³±czy³a, dlatego moja ocena to takie 6/10. Czyli piosenka w porz±dku, nawet pokuszê siê o stwierdzenie "³adna", jednak nie w moim klimacie. Ode mnie Ko³ysanka o niedoli https://www.youtu...jc6__Ji94c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 29.03.2020 18:40
|
No spoko, przyjemnie siê tego s³ucha. Nie s± to moje klimaty, wiem, ¿e pewnie lepsze ma siê wra¿enie, kiedy ods³uch siê odbywa w temacie Wied¼mina, ale to te¿ nie moje klimaty, haha. Pewnie ju¿ nigdy wiêcej tego nie pos³ucham, ale jest w porz±dku. No i ju¿ gdzie¶ to s³ysza³am. Jay-Jay Johnson - Drowsy/Too Young To Say Good Night ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
louise60 |
Dodany dnia 29.03.2020 20:42
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 75 Dom: HufflepuffPunkty: 2679 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Podoba mi siê i te harmonijki w tle, no miód na uszy. Do tekstu siê nie odniosê, bo przy pierwszym ods³uchaniu nie skupiam siê na tym, ale z pewno¶ci± i do tego dojdê. Ode mnie hit i najchêtniej bym to wrzuci³a do samochodu, ale znaj±c mnie to zapomnê i skoñczy na playli¶cie na Youtubie. Podrzucam, mo¿e komu¶ siê spodoba albo zna: https://www.youtu...DHw&t=199s |
|
|
|
Nquus |
Dodany dnia 30.03.2020 02:19
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 269 Dom: GryffindorPunkty: 5511 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 03.05.18 |
Ode mnie Hit, znam ceniê i lubiê to ca³kowicie wpada w mój gust. Tekst ¶wietny i jak dobrze kojarzê to na wokalu jest Huszno, który ma jak dla mnie ciekawy wokal i naprawdê wdziêczny dla tego rodzaju muzyki. Sam zespó³ nie by³ tak doceniony jak powinien, a szkoda. Wracaj±c do wokalu to g³os pana Huszno bardzo przypomina mi wokal innego polskiego artysty, wiêc co¶ od niego.. Piotr Rogucki - Ma³a "Choæby¶ ¿ycie swe w³o¿y³ w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie." "Czym by¶ wilka nie karmi³, zawsze na las spogl±da." "Wilk nie winien temu, ¿e Pan Bóg stworzy³ go wilkiem." "Wilki s± chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobra¿aj± sobie istnienie bez tych ostatnich, za¶ owce? Szkoda mówiæ. " |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 30.03.2020 19:50
|
Nquus, na przysz³o¶æ dawaj linki ![]() Nie jestem jak±¶ fank± Roguckiego. Znam kilka piosenek, nawet jakie¶ lubiê, ale raczej wolê go w duetach z innymi lud¼mi. Ogólnie chyba wybra³am z³e nagranie, bo instrumenty s± g³o¶niej od niego i s³abo s³yszê co on tam ¶piewa. Taka ¶redniawka 4/10 Rag'n'Bone Man - Human ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nquus |
Dodany dnia 31.03.2020 10:55
|
![]() Ostrze¿enia: 2 Pochwa³y: 1 Postów: 269 Dom: GryffindorPunkty: 5511 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 03.05.18 |
Jak dla mnie ca³kiem spoko, nawet wpada w ucho, ale po tym jak kilka razy s³ysza³em w radiu to wymiêkam i mo¿e jeszcze czasem sobie odpalê, ale na pewno nie za czêsto, mimo ¿e kawa³ek dla mnie ¶wietny i dajê mu 8/10 szkoda tylko, ¿e wiêkszo¶æ utworów tu jest anglojêzycznych, bo mogê skupiæ siê tylko na brzmieniu ju¿ na tek¶cie nie Pershiu - Prosto przed Siebie "Choæby¶ ¿ycie swe w³o¿y³ w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie." "Czym by¶ wilka nie karmi³, zawsze na las spogl±da." "Wilk nie winien temu, ¿e Pan Bóg stworzy³ go wilkiem." "Wilki s± chyba szlachetniejsze od owiec, z trudem wyobra¿aj± sobie istnienie bez tych ostatnich, za¶ owce? Szkoda mówiæ. " |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 31.03.2020 11:15
|
Nie przepadam za rapsami. To jeden z gatunków, w których mam jakie¶ lubiane kawa³ki, ale jest ich ma³o. Dlatego te¿ tak ¶rednio siê wczuwam. Ale fajny bicik, bo sobie kiwa³am g³ow± w trakcie s³uchania i chyba ca³kiem sensowny tekst, wiêc takie 6/10 Sarius - Wiking ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 31.03.2020 21:30
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Mo¿e zna³e¶ cz³owieka, mo¿e s³ysza³e¶ jak gra. Ta nuta, to chyba równie¿ raps. Twój ulubiony, Sam? Du¿o wy¶wietleñ to ma w krótkim czasie, ale czy to takie fajne? Mnie tak ¶rednio siê podoba, ale szanujê, je¶li Tobie bardziej. O wiele bardziej podoba mi siê Mata - Patointeligencja, co zaraz tutaj wrzucê :-) A tu bym da³ 6,5/10 ![]() https://m.youtube...TAibxp37vE |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 07.04.2020 11:29
|
![]() Pochwa³y: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Przepraszam, ale nie. Rozumiem bum na ten utwór, ale to by³o dobre kilka miesiêcy temu. Nie przepadam za rapem i nawet tekst o jednym z warszawskich liceów (w którym swoj± drog± mia³am mnóstwo znajomych) tego nie zmieni. Patointeligencja to s³abe 2/10. Hooverphonic - Romantic ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepa¶ci±, tego¿ roku ¯yraf masa siê w amoku Rodzi. Pamiêæ ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysi±ce, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji A¿ po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", siê spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym ¶wiecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówi±c Cz³ek orkiestra, ¿ywa gwiazda. ¯yj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i ¯yraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Colette |
Dodany dnia 07.04.2020 18:57
|
![]() Postów: 42 Dom: RavenclawPunkty: 118 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 31.03.20 |
Przyjemnie siê s³ucha, ale czego¶ brak tej nutce. Na moje ucho 7/10 Za to ja zmieniê klimat: kluska na dobry dzieñ ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 07.04.2020 19:39
|
No przyznam, ¿e nie spodziewa³am siê tego. Spoko to jest do w³±czenia sobie na raz albo do jakiego¶ sprz±tania, tak to odbieram. Nie do koñca mnie przekonuj± takie utwory, ale jest to weso³e, przyjemne. Mo¿e nie moje klimaty, ale dam HIT. No i mam nadziejê, ¿e Kluski mi wybacz±, ¿e akurat ja oceniam ten kawa³ek. Forest Swords - The Highest Flood ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 08.04.2020 00:09
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Niby nic, a jednak zrobi³a na mnie wra¿enie. Siedzê teraz w ciemnym pokoju, zamknê³am oczy i naprawdê mo¿na siê wczuæ w to co siê s³yszy. Co prawdê my¶lê bardziej o dramacie, ale z pewno¶ci± do hitów to zaliczê. https://www.youtu...G9KSWYg-Jc DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.04.2020 19:48
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Tak, tak i jeszcze raz tak. To jest ten utwór. Cudowny, mi³y dla ucha i wzruszaj±cy. A do tego to ¶liczne zdjêcie. Razem to daje wyj±tkowy efekt. Ty zawsze dawa³a¶ jakie¶ ciekawe utwory, bo masz ten gust. Oczywi¶cie Hit przez du¿e H i 10/10. Jest jeszcze wersja tego utworu na wiolonczeli i chyba razem z pianinem. Polecam Ci poszukaæ :-) A ode mnie, jako ¿e wielki tydzieñ, to jedna z moich ulubionych piosenek religijnych: https://m.youtube...Cd8L05y4Y8 |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff

gordian119
Slytherin
Piosenka wydaje mi siê dobra, chocia¿ dosyæ smutna, a do s³uchania takiej muzyki potrzeba odpowiedniego nastroju. Nie jestem fanem muzyki po angielsku, uwa¿am ten jêzyk za totalnie niemelodyjny i brzydki, tak¿e sam pewnie bym tego nie s³ucha³. Ale na pewno nie powiem, ¿e to shit.