Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 02:10
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Wyprzedzilem Cie! Co do tych plusow co do ktorych nie masz zeszytu, to ja sobie znacze je gwozdziem na rece, no i mi wychodzi ze mam 3, tak klasyczny hat-trick czy cos w ten desen. Co do Twojej to czy kiedys czesto sluchalas czy teraz uwielbiasz, to pojde w ta strone ze teraz uwielbiasz, no i powiem ze bardzo fajna piosenka, siedzi sobie chlopak grzecznie i siedzi,, no i go nic nie rusza, no ale piosenka na +, ciekawe czy jakby mu tam wrzucic odbezpieczony granat to by sie ruszyl ![]() To cos ode mnie, to chyba lecialo w filmie Dom Na Przekletym Wzgorzu o ile pamietam, nie lubisz horrorow topewnie nie ogladalas ale piosenka nie jest jakas mroczna zebys sie nie bala kliknac przed snem :https://m.youtube...eMFqkcPYcg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 18.12.2016 02:25
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Filmu, jak dobrze przypuszczasz nie widzia³am, ale t± piosenkê bardzo dobrze znam nawet zdarzy³o mi siê s³uchaæ w bardziej mrocznym wydaniu tego s³uchaæ, tak¿e piosenka mi nie obca.Podoba mi siê ta wersja, jest taka rytmiczna i bioderka same siê ruszaj± :eyebrows2: do tego spoko za¶piewana i to taka Hitowa piosenka, mo¿e nie jest na moim TOP100, ale zawsze sobie po¶piewam jak gdzie¶ leci tak¿e jest spoko ![]() To mo¿e co¶ z Bajki https://www.youtu...1Rkf9mNRyY ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 02:54
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Chyba nie znam mroczniejszem wersji tego, a moze znam tylko nie kojarze. Jest Esmeralda jest impreza, piosenka raczej jakby takie wolanie glosu rozpaczy wzwyz o ratunek, w dzisiejszej Francji cos takiego chyba juz wymiera na ten moment, no i piosenka dobrze zaspiewana i melodia tez dobra wiec na plus, na moment pojawil sie nam Quasimodo nawet, a calosc dzieje sie chyba w Katedrze Notre Dam, bo tam sie chyba oni ukrywali chociaz we Francji jest jeszcze inna bardzo ciekawa katedra, a dla wtajemniczonych pewnie ciekawsza od tej z Dzwonnika, mianowicie Katedra w Chartres :3To moze cos z innej Bajki, ostatnio pisalem ze mam dwienuty na ta pore, jedna hardcore a druga lajtowa, wtedy dal hardcore to niech teraz bedzie lajt, Bati jak to na Ciebie trafi to licze na hit! : https://m.youtube...vSNLpqKcfY ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.12.2016 11:00
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
HIT HAHAHAHA, jak mog³abym nie daæ temu plusika, to po prostu historia mojej podstawówki hahahaah ![]() ![]() Wybaczcie, nie mog³am siê powstrzymaæ. Ale mieli¶my w pi±tej (?) klasie dyskoteki szkolne i radiowêze³ i zawsze... no zawsze puszczali hip hop i najczê¶ciej to by³o to albo "jest taka rzecz dla której warto ¿yæ HIP HOP, i nie zmienia siê nic". Mam chyba mózg zlasowany od tej muzyki z tego okresu ;p Poza tym w tamtym czasie bardzo popularny by³ ten gatunek, a Peja to ju¿ w ogóle. Ode mnie Kult - Baranek https://www.youtu...JDIXjsysqg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 13:05
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Kazika znam, bo s³ucha³em ju¿ jego tyle razy, ¿e nie uwierzyliby¶cie ( Utwór w skrócie jest the best i jak go w radiu s³yszê, to podg³a¶niam ;p Dla mnie s³owa, melodia s± naprawdê wporzo, wiêc jestem na pewno na tak. Ode mnie nie mo¿e byæ inaczej jak tylko HIT, bo sam bym sobie zaprzeczy³ ; ) jaka¶ nowa wersja czego¶ starego Legion - ONR guitar cover https://www.youtu...1VPj7fj1aM ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 14:32
|
Nanana poczatkowo myslalem ze to bedzie bez tekstu, no i to bylby ten +, bo balem sie ze znowu sie naslucham jakis dziwnych hasel no ale byl tekst no i rzeczywiscie sie nasluchalem, pierwsze 2 zwrotki jakos poszlo ale w 3 takie hasla jak cytuje : Jeden Narod, Rasa, Wiara to od razu mi sie z czym skojarzylo mianowicie z haslem : Jeden Narod, Jedna Rzesza, Jeden Wodz - made by Adolf Hitler , dziwne sa te moje skojarzenia, biorac pod uwage to co w ONR o Adolfie mowia i co sobie moga o nim myslec, takie troche paradoks jednak ze sobie gobiora za wzor, nawet nieswiadomie. No a drugie haslo w tej piosence, cytuje: Z Nami Narod, Z Nami Bog i tu znowu moje skojarzenie, z tego co kojarze to zolnierze Wermachtu czyli III Rzeszy, jak szli na wojne to na paskach mieli napis Emmanuel co znaczy Bog Z Nami , strasznie mi to przypomina jakis neofaszyszm i w ogole, ale moze to tylko taki moj punkt widzenia, za sam tekst dalbym 0/10, ale ze calkiem niezly byl podklad muzyczny to dam ogolna ocene za calosc czyli muzyka, tekst i wokal, 4/10 ![]() To cos mojego niech bedzie raps :http://w743.wrzut...istrzostwo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 15:33
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Mezo jako rapera niespecjalnie jako¶ s³ucham (czy mo¿e s³ucha³em lata temu), ale ogólnie ten kawa³ek znany mi dosyæ dobrze mo¿e byæ. Nie ma wielkich fajerwerków i nie wiadomo czego, ale niech bêdzie Hit . Co do punktacji, to my¶lê, ¿e spokojnie da³bym 5/10, choæ jak pisa³em Mezo mnie nie "rajcuje"/ ode mnie nutka o ukochanym klubie z "teledyskiem z przes³aniem" ; ) Stoku PMD- Zygmuntowskie Aleje https://www.youtu...55rfODIqhQ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 16:00
|
Cos z normalnmym tekstem! pijemy? teledysk z przeslanem, chodzi pewnie o te burdy na stadionie, moze o to zeby dzieci nie zabierac na takie mecze, a moze o to zeby nie byc kibolem albo zeby nim byc tak z ciekawosci, to w ktorej lidze gra ta Twoja druzyna? No i piosenka moze byc jako tako wiec na +O Futbolu: http://olek251.wr...o_-_futbol ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 16:15
|
Przegrane bara¿e z Olimpi± Elbl±g i mimo wygrania III ligi, dalej w niej pozostaj± : ( bez sensu... Pi³kê no¿n± kocham od lat ju¿ naprawdê niepamiêtnych ;p Dlatego to bêdzie HIT, a ten tekst jest cool. Znam te nazwiska co do jednego ;p Saviola <3 Argentina, Barcelona ;p No i przes³anie ¶p. Kazia Górskiego. dobre // ja co¶ spokojnego Zbigniew Wodecki - Zacznij od Bacha https://www.youtu...iTuD80LtmE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 16:27
|
No coz, trza mocniej kciuki trzymac! Zigniew Wodecki moze nie jest jakims swiatowym autorytetem, ale na polskim podworku juz chyba tak, tak samo jak ta piosenka, w swiecie szerzej nieznana a tu wszyscy jaznaja, no i musze powiedziec ze hit, chociazno, slyszalem chyba lepsze wykonanie tej piosenki niz akurat na tym filmiku ![]() Mojeeeeeeeeeeee: https://m.youtube...Y-N1607m4I ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 17:25
|
Futbol Maryli Rodowicz znam, i kocham <3 HIT, mo¿e jej samej jako¶ nie ubóstwiam, ale szanujê za ca³okszta³t... no wtedy to by³y czasy Kazia Górskiego, Potem Piechniczka. Fajnie, to legendarna piosenka pi³karska ^^ Dla mnie 7.5/10 to jak jedziemy z pi³k±, to mo¿e to youngDaddy - Przez te gole strzelone https://www.youtu...aW0zK6mHyw ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.12.2016 17:49
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
No to jest w sumie idealny kawa³ek na jakie¶ wspólne ogl±danie meczu. Ale ogólnie, to o ile ju¿ piosenka w oryginale mnie przerasta, to przeróbka jest tragiczna . Sorry, ale no SHIT, bo jednak to jest nawet za s³abe na disco polo. Jak w temacie pi³ki, to te¿ dam co¶ od siebie, a co. Rojek, Nosowska, Graba¿ - Prosta rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 17:59
|
Tu nie bylo Zibiego i tego drugiego, a w poprzednim filmiku byli, bu! noogolnieto teledysk moze byc, a piosenka tez nie jest jakas najgorsza, wiec jak dla mnie na +, ech, pogralo by sie w gale ![]() Ode mnie: https://m.youtube...g-bOsWjGu8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.12.2016 18:04
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
No dla mnie limit rapsów zosta³ niestety na dzi¶ przekroczony. Szanujê, ale te¿ nie bêdê dawaæ plusików, jak nie lubiê. Trzeci wymiar znam, ale chyba jakbym mia³a wybieraæ ich ... piosenkê , to by³aby to chyba dolina klaunów. Dlatego sk³aniam siê na shit, ale z drugiej strony to nie tak, ¿e oni ¼le to robi±, po prostu ja tego nie s³ucham. Nie wiem, czy to dawa³am, ale jak tak, to nie pamiêta. Incura - decide https://www.youtu...O2mcUkIhLo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 18:56
|
Mo¿e smutne, mo¿e takie "inne" od tego co ja s³ucham (a raczej czego). Wolê wolniejszy "nurt utworu", ni¿ to nag³e przyspieszenie - tak pewnie ma byæ, ale ja spokojny cz³ek wolê takie milutkie fragmenty dla ucha w tej piosence. Melodia jak dla mnie mo¿e byæ, a g³os ju¿ nie do koñca. Tak¿e to wed³ug mnie ¶rednie jest - tak z 5/10 to góra. Jednak to nie jest z³e czy co¶, wiêc HIT Mo¿e co¶ o ¯o³nierzach Wyklêtych (jeszcze nie by³o jakby co ;p ) Basti - "Wyklêci" https://www.youtu...rQy0LTCkHw ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.12.2016 19:09
|
Ja to zawsze trafiam, jak batalion dodaje te swoje polityczne piosenki. Z ca³ym szacunkiem dla ¿o³nierzy wyklêtych, ale jak jeszcze raz us³yszê w piosence "Bóg, honor, Ojczyzna" to chyba skisnê. No ale teraz dla odmiany tekst mi tak nie przeszkadza. Po prostu piosenka jest s³aba. Chocia¿ tekst pozostawia wiele do ¿yczenia, bo to z jednej strony patetyczne, a potem nagle "ziom" Dla mnie shit, ale nie taki jak poprzednie haha Ode mnie Blue Stahli - Down In Flames https://www.youtu...ATOZhxX1CY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.12.2016 19:13
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
W sumie zawsze jak jest jakie¶ gitarowe granie, to kawa³ek dostaje ode mnie plusa. Nie przeszkadza mi te¿ to, ¿e to s± do¶æ mocne brzmienia, chocia¿ ja generalnie wolê raczej post punkowe i punkowe granie ni¿ ten gatunek, którego niestety nie nazwê, bo siê nie znam. Dlatego nie wiem, chyba zostawiê tak pomiêdzy, bo to nie jest muzyka dla mnie, ale jednak w definicjê shitu siê nie wpisuje. Ode mnie piosenka z filmu "Debiutanci". Beginners Theme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 18.12.2016 19:19
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Woohoa, 8 minut, propsy. ![]() Filmu nie widzia³em, ale ogólnie przyjemna, ciep³a kompozycja. Potem zmienia siê na raczej melancholijna. Niewiele siê tam zmienia pod wzglêdem technicznym (jest ¶wietne zwolnienie pó¼niej), ale to dobrze, bo trzyma klimat, a to najwa¿niejsze w soundtrackach. Do tego potem jeszcze wzmocnienie lini± basow±, genialnie to dzia³a na klimat, wzmacnia. Radosna koñcówka, bo¿e, jakie to ³adne. Pewno ¿e hit. To ten, tego, pora na Mob Choir ![]() https://www.youtu...4uCRncR3_w Edytowane przez RazorBMW dnia 18.12.2016 19:27
![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.12.2016 19:31
|
Na to mam chyba za s³ab± jako¶æ g³o¶ników na lapie, bo tam du¿o siê dzieje i nie wszystko mogê wy³apaæ. ogólnie jest przyjemne, zw³aszcza jak na te klimaty, które kojarz± siê dosyæ piskliwie. Pewnie bym sama z siebie nie s³ucha³a, ale utwór zwróci³ moj± uwagê, chocia¿ te skandowanie trochê mi psuje wra¿enie. Dam hit, a co mi tam. Skoro takie klimaty to ja dam Shiro Sagisu- Will Of The Heart https://www.youtu...pY0-NcUuNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 18.12.2016 19:36
|
Mam chyba (a mo¿e tak mi siê tylko wydaje) jak±¶ bli¿ej mi nieokre¶lon± s³abo¶æ do takich nutek. Na pewno wielkim minusem jest to, ¿e brak w utworze s³ów. Nie lubiê "bezs³ownych" utworów, ale ju¿ tak mam. Natomiast ogromnym plusem jest ta niespotykana melodyjka. W sumie to móg³bym zamkn±æ oczy i s³uchaæ...a¿ zasnê na wieki. ;p Tak¿e 7,8/10 - HIT Mia³em ju¿ daæ ostry rap "kibolsko-fanatyczny", ale mo¿e kto¶ by siê wystraszy³ ; ) Poza tym nie chcê Alette mêczyæ, i znowu dostawaæ shit dam to co¶ PIN - Konstelacje https://www.youtu...kXh4hUlOAQ Edytowane przez batalion_88 dnia 18.12.2016 19:57
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw
ale piosenka nie jest jakas mroczna 

Hufflepuff

Gryffindor
( Utwór w skrócie jest the best i jak go w radiu s³yszê, to podg³a¶niam ;p Dla mnie s³owa, melodia s± naprawdê wporzo, wiêc jestem na pewno na tak. Ode mnie nie mo¿e byæ inaczej jak tylko HIT, bo sam bym sobie zaprzeczy³ ; ) 

poczatkowo myslalem ze to bedzie bez tekstu, no i to bylby ten +, bo balem sie ze znowu sie naslucham jakis dziwnych hasel