Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 25.05.2017 20:08
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
HIT, hit, hit bez dwóch zdań nawet. jak ja to kocham <3 Zawsze słucham wieczorami (no dobra, słuchałem). Melodia i głos Stana bosskie ^^ Tekst też super, to klasyka, której ciężko dorównać. Takie nastrojowe brzmienie, wszystko mi się podoba i nie mam żadnych zastrzeżeń Jaskółka to coś coś cudownego <3 10/10 ode mnie: Akcent - Przekorny los https://www.youtu...WilsN_5Y-s ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 26.05.2017 11:13
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Nie trawię muzyki disco polo... Jedyna osoba z tego gatunku, która mnie kompletnie nie odrzuca, to Shazza. Akcent niestety znam przez osoby z mojego otoczenia, ale żebym sam włączył, nawet dla beki, to nie. Może sprawdza się to na zabawach typu wesele, urodziny itd. ale ja wolę bawić się przy innej muzyce. Już pomijam możliwości wokalne wykonawców tego nurtu, ale najbardziej odrzuca mnie melodia. No nie przekonam się chyba nigdy do tej muzyki... Ode mnie zupełnie inna stylistyka, może już było (nie będę przekopywał ponad 1,6 tys. postów ) - jeśli tak, to trudno, ja jej jeszcze nie dawałem ![]() Loreen - Statements https://www.youtu...dil9UO80Yo MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.05.2017 16:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Raczej tego kawałka tutaj nikt nie dodawał (przynajmniej ja na niego nie trafiłem przez tyle czasu...) Zapamiętałbym, bo to ładny utwór i zapada w ucho ;d Bardzo do gustu przypadła mi melodia do tej piosenki. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony, bo dla mnie to nowość, a rzadko lubię coś "nowego"... Będzie więc HIT z punktacją 8 /10 ode mnie: LEGION - My Nowe Pokolenie cover https://www.youtu...6fhFXutODs ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 26.05.2017 17:38
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
powiem że może być choć niezbyt mi odpowiada . jednak dam temu 4/10 ze względu na stare sentymenty do tego zespołu . wolałbym słuchać oryginału niż tego coveru . wiem że o gustach się nie dyskutuje więc to tyle ja odsyłam was do utworu zespołu Forteca pt. ,, Obrońcy spod Wizny " https://youtu.be/... |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.05.2017 18:09
|
Fortecę znam, słucham, szanuję. Bardzo dobry kawałek. Muzyka tożsamościowa nigdy mi się nie znudzi, a to klask. Melodia i słowa - z przesłaniem. Super lekcja historii w pigułce, mocne brzmienia (jak dla mnie). Innymi słowy uważam, że Forteca trzyma poziom i klimat ma super ;d 9/10 HIT ode mnie coś też z tych klimatów: IRYDION - Żądamy amunicji https://www.youtu...nNik_4rf-M ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 27.05.2017 17:29
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
![]() Ale to głośne!! Zawał na miejscu. Ale tak wgl to bardzo spoko nuta. Taka waleczna, krew nie tyle radośnie płynie, co wrze przy takiej muzyce. A przy gitarze to już totalna ekstaza *.* Jest moc! Daję HIT 9/10 A tu taka słodycz ![]() https://www.youtu...Pb8qV-yelk |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 29.05.2017 21:45
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Każda piosenka z bajki disneya moich czasów to jest hit i koniec! A "Mulan" to już w ogóle jeden z moich ulubionych tytułów. Gdybym może oceniła ten utwór względem pozostałych, to byłoby takie 7/10. Bo może nie jest to szał ciał i nie słucham w wolnej chwili, ale bardzo pasuje do momentu w historii i pod względem głosu też wypada bardzo fajnie. Podoba mi się tutaj ten motyw komediowy "bardzo ładnie umie mówić o swej mamie" hehe Ode mnie Birdy ~ Terrible Love https://www.youtu...45ObOy3qsM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 30.05.2017 21:40
|
Piękny głosik ma ta pani kimkolwiek jest ; ) Niestety nie znam, ale jak na pierwszy raz mi się podoba... Choć jest takie smutne, sentymentalne, przepełnione jakimś bólem, żalem czymś naprawdę dołującym. No, ale ja takie coś kocham w pewnym sensie. Potem już tak się "rozkręca" jakby <nie wiem jak to mam określić> Melodia i głos wokalistki są na duży plus, więc HIT, i takie solidne 7/10 ode mnie: Czego chcesz od nas Panie- Gloriam Dei https://www.youtu...5aUY19UdJ8 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 31.05.2017 18:16
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
zdecydowanie nie mój klimat . nie wiem czemu ale nie trawię takich utworów . mogę dać co najwyżej 3/10 ale nie więcej . nie mam nic do odbiorców tej muzyki ale osobiście jej w ogóle nie trawię więc moja ocena nie może być inna . ode mnie Like Vultures - Not A Sain https://youtu.be/...W-7H8EstLS |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.05.2017 21:22
|
O matko...a co to za diabelskie ryki? A serio, to teraz nie moje kompletnie klimaty. Nie cierpię takiej głośnej (mega głośnej) muzy w takich właśnie wykonaniach. Nie mógłbym dłużej jak minutę, dwie ale tu aż cztery minuty prawie. Gusta są różne, no ale dla mnie niestety to nie przemawia, więc tylko skromne 2/10 i niestety shit. ode mnie: Basti - "Europa Umiera" gość Toony https://www.youtu...E6llzSGsyU ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.06.2017 00:40
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Tego już kiedyś tu nie było? Bo coś kojarzę szczerze mówiąc. Może się mylę, albo rapsy zalewają mi się w jedno, a może już tu to dodałeś? Generalnie ten Basti jest chyba najbardziej zmiany dla ucha jeśli chodzi o melodię i całokształt i ta piosenka wywołuje we mnie raczej obojętność. Takie 5?10 Coś z nowej płyty Eda Happier - Ed Sheeran https://youtu.be/... ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 01.06.2017 10:47
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Nie przepadam za twórczością Eda Sheerana, często ma smętne kawałki, które potrafią zdołować człowieka. Jedna z jego ostatnich piosenek może być, Galaway Girl czy coś takiego, ale począwszy od Lego House próbuję go omijać. Po prostu nie moja nisza... Choć talentu odmówić mu nie można, głos ma fajny. No i kiedyś myliłem go z Rupertem Grintem ![]() Ode mnie SAFIA - Counting Sheep https://www.youtu...ICCRiwlQd0 MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 04.06.2017 20:34
|
Podoba mi się, choć przyznaję szczerze, że kompletnie pojęcia nie mam "z czym się to je". Nie znam tego i uważam, że przez to ta nutka jest o wiele bardziej atrakcyjna i ciekawa. Melodia zwłaszcza przypadła mi do gustu. Sam zespół jest dla mnie obcy, ale teledysk uznaję za pomysłowy (czy to z jakiegoś filmu?). Podsumowując daję solidne 7/10 i rzecz jasna zaliczam do HIT ^^ ode mnie: Mój Mistrzu - Jacek Sadowski https://www.youtu...H2mnnu9vRA ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 05.06.2017 22:49
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Osobiście wolę wersje trochę mniej disco Ogólnie ciężko mi się ocenia piosenki religijne, takie wykonania nie mają często większych wartości artystycznych (muzyka raczej średniawa), głos wokalisty też nie powala. Ogólnie całość jest bardziej niż przeciętna, ale nie umiałabym dać Shita i ciężko mi to nawet w skali liczbowej zestawić. ]Reasumując pozostawiam bez wyraźnej oceny ze wskazaniem, że lubię piosenkę, ale wykon mnie nie porywa ![]() zapewne się stęskniliście za tymi klimatami: https://www.youtu...1_VsyLAGuk Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 06.06.2017 14:21
|
To tak droga Sam >; Bardzo mi ten utwór się podoba, choć nie wiem, czy kiedyś go już nie słyszałem <ale pewnie nie tu> To chyba nuta od Twojego brata, więc widzę, że ma super gust ;d Z jednej strony takie pospolite, ale z drugiej, to ma w sobie coś unikatowego. No i teledysk z tymi pięknymi kobietami też niczego sobie. Mi się z wakacjami, wyjazdami i jeziorem kojarzy z dawnych lat >; Melodia wpada w ucho, jest OK, daję 8/10 i oczywiście HIT specjalnie dla Sam <3 Ptaku - Delegalizacja, gość Basti, muz. Tobellus https://www.youtu...wBUIG5Jjlg ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.06.2017 22:30
|
Z tego wszystkiego co tu wstawiasz, ten Basti mi się najlepiej kojarzy ![]() Rapsy od bataliona... stęskniłam się za tym ![]() Dobrze, przechodząc do meritum, jak tego słucham to mam wrażenie, że słucham Verby, podobne głosy i jakiś taki bicik w stylu Verby Ogólnie pisałam to już kiedyś, ale ja za bardzo nie mogę się skupić na tych rapsach, zawsze mi myśli uciekają więc nie bardzo kumam te "przekazy". Moim uchem amatora mogę powiedzieć, że wstawiałeś tu piosenki które słuchało mi się lepiej, ale to kojarzy mi się właśnie z Verbą, więc takie 6/10 ![]() Zbigniew Wodecki, Zdzisława Sośnicka - Z tobą chcę oglądać świat https://www.youtu...BusTxnFRH8 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 08.06.2017 15:14
|
HIT< HIT bez dwóch zdań nawet. Ile razy ja się tego nasłuchałem, o matko To takie smutne, romantyczne i wzniosłe. No i śp. Zbyszka Wodeckiego * Kocham tę melodię i słowa ^^ Takie kojące i głębokie - po prostu nie sposób nie kochać, nie zachwycać się tym wciąż <3 Uwielbiam i daję Hita 10/10!!!!!!!!!ode mnie św.Jan Paweł II *Sutanna Uboga* https://www.youtu...MuHaphl8Vk ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 08.06.2017 18:13
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Przyznam szczerze, że nie lubię takich pieśni. Ta była znośna, chociaż jeśli o taki typ muzyki chodzi to słuchałam i śpiewałam lepsze. Cóż nie jestem jakimś znawcą i mało mam do powiedzenia :/ Sam tekst no typowo kościelny. Wokal niezbyt przypadł mi do gustu. Może dla innych było to cudowne, piękne i cud miód, ale dla mnie niestety SHIT. Przepraszam jak kogoś tym uraziłam ![]() Ja dam coś takiego: Anna Wyszkoni - Prywatna Madonna https://m.youtube...iEkgxVkWGQ Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 08.06.2017 19:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Pioseneczka, smutna, niektórych mogłaby nawet wzruszyć, ale troszkę nie moje klimaty... Mimo to podpadła mi nawet do gustu. Ale jednorazowo, raczej wątpię bym wróciła do Ani. Ma bardzo ładny, kobiecy głos, ale w soundtracku coś mi nie pasuje. I brakuje mi czegoś co by piosenkę wyróżniło na tle innych. Na shit to jednak nie zasługuje, bo piosenka sama w sobie jakby nie patrzeć... Jest ładna. Daję hit. A ode mnie Lauv - I Like Me Better. Naprawdę nie wiem co ten utwór robi w mojej głowie. Naprawdę nie wiem, to chyba jakieś czary, a jednak jej słucham I mi się podoba... *sięga po tabletki* Ja i pop? https://www.youtu...7fzkqLozwA Edytowane przez kospirre dnia 08.06.2017 19:30
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 08.06.2017 19:57
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
NA MERLINA! Wczoraj właśnie słuchałam tej piosenki Muszę powiedzieć, że serio wpada w ucho i w niektórych momentach przypomina inną piosenkę, której tytułu nie mogę sobie teraz przypomnieć. Jednakże cały dzisiejszy dzień chodziłam i nuciłam tą piosenkę. Dla mnie jak najbardziej hit!Ode mnie moje nowe odkrycie i kolejne największa miłość mojego życia. Weathers - Happy Pills https://www.youtu...lc&index=4 ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Gryffindor

Hufflepuff

Slytherin

A serio, to teraz nie moje kompletnie klimaty. Nie cierpię takiej głośnej (mega głośnej) muzy w takich właśnie wykonaniach.
Ravenclaw

To takie smutne, romantyczne i wzniosłe. No i śp. Zbyszka Wodeckiego * Kocham tę melodię i słowa ^^ Takie kojące i głębokie - po prostu nie sposób nie kochać, nie zachwycać się tym wciąż <3 Uwielbiam i daję Hita 10/10!!!!!!!!!