Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 03.08.2017 00:59
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Video to ten zespó³ co ¶piewa³ t± piosenkê 'Idê na pla¿ê'? Je¶li tak to tamta o wiele bardziej mi siê podoba³a, no i byla taka weso³a... tutaj obejrza³em ten teledysk, i niez³a popijawa by³a, chocia¿ mo¿e za bardzo nie skupia³em siê na s³owach, wiêc i tak nic z tego nie rozumiem... w sumie nie s³ucha³bym tego drugi raz, takie 4/10 Ode mnie: LUCIANO PAVAROTTI: Nessun dorma! GIACOMO PUCCINI Turandot https://m.youtube...fYvVRLPVcs Polecam sobie sprawdziæ znaczenie s³ów na stronie tekstowo.pl, jest tam te¿ w komentarzu krótki opis aktu poprzedzaj±cego i aktu nessun dorma. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 03.08.2017 08:52
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
O ja, trafi³e¶ na jedn± z moich ulubionych arii Nie wiem czemu ale osobi¶cie wolê j± w wykonaniu Placido Domingo ni¿ Pavarottiego, ale tak czy tak jest cudowna. Ca³a ta historia bardzo mi siê podoba, jako¶ tak zawsze kojarzy³a mi siê z jak±¶ bajk±, tylko nie mogê sobie przypomnieæ z jak± Oczywi¶cie HIT ![]() Bill Medley, Jennifer Warnes - Time of my life https://www.youtu...BQLE_RrTSU Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 03.08.2017 10:02
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Nie do koñca lubiê takie piosenki, ale ta mi siê podoba, poniewa¿ jest energiczna i jest po angielsku. Wolê piosenki bardziej nowocze¶niejsze. Uwa¿am, ¿e piosenka jest ciekawa i ¿e to by³ kiedy¶ HIT. Nie podobaj± mi siê trochê g³osy, którymi jest ¶piewana. Whethan - Can't Hide (feat. Ashe)-https://www.youtu...Itx43C9j_M |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 03.08.2017 10:31
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Dla mnie w miarê jest. Ja nie ograniczam siê do jednego gatunku, bo dla mnie najwa¿niejsza jest melodia, potem ew g³os i tekst, je¶li s± w utworze, bo to zale¿y od gatunku, jaki akurat s³ucham. Wracaj±c do piosenki to jest HIT. I moja propozycja to propozycja z filmu: Vangelis: Chariots of Fire - https://www.youtu...Y3XiM7oGj0 Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 03.08.2017 10:40
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Nie mia³em zamiaru znowu dzisiaj komentowaæ tego postu, ale jak us³ysza³em t± muzykê, to przypomnia³y mi siê zastosowania tej muzyki. Ogólnie interesuj±ca i spokojna, na rozlu¼nienie siê. Pamiêtam , ¿e ta melodia by³a u¿ywana w ró¿nych ¶miesznych przeróbkach. Pasuje na dobranoc. To jest HIT.The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey-https://www.youtu...T2_F-1esPk |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 03.08.2017 15:12
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Wydaje mi siê, ¿e sk±d¶ znam ten zespó³, ale to raczej przypadkowa znajomo¶æ, bo ja nie s³ucham tego rodzaju muzyki. Nic to szczególnego, ot typowy wakacyjny przebój: prosty i chwytliwy tekst, wakacyjna mi³o¶æ w tle, w teledysku pla¿a, s³oñce, morze, góry, drogi samochód i para piêknych kochanków- rzygam tym szczerze mówi±c ![]() Jan Borysewicz&Pawe³ Kukiz - Bo tutaj jest jak jest https://www.youtu...q6UszdIq6s Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 03.08.2017 17:12
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Och, dobra znana melodia z m³odzieñczych lat Dla mnie to HIT... Bêdê mieæ jakby nie by³o wspomnienia z okresu m³odzieñczego, wiêc jednak HIT. I to jedna z lepszych polskich piosenek, z któr± te¿ przyjemnie siê s³ucha.Moja propozycja: Luigi Boccherini: Minuetto https://www.youtu...SE15tLBdso Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.08.2017 20:00
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Wreszcie kto¶ tutaj daje muzykê klasyczn±, bardzo siê z tego cieszê, ten utwór oczywi¶cie znam, s³ysza³em go w ró¿nych filmach itd. Chocia¿ z tytu³u go nie kojarzy³em, niemniej jednak lubiê ten utwór jak pewnie wiêkszo¶æ osób ode mnie Hit i ocena 10/10 Offenbach - Can Can Music https://m.youtube...Diu2N8TGKA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 10.08.2017 20:22
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Zawsze doceniam muzykê klasyczn±, jest bardzo... koj±ca, nawet je¶li z natury mia³a bawiæ. Offenbacha oczywi¶cie znam, bo chyba nie da siê tego nie znaæ. Nie powiem, ¿ebym by³a wielka fank± albo ¿eby ten utwór nale¿a³ do moich ulubionych, ale muszê daæ solidne 8/10. Zw³aszcza, ¿e absolutnie mi nie przeszkadza jak leci, nie nudzi ani nie mêczy, co ma miejsce nader czêsto. Ode mnie polski kompozytor Abel Korzeniowski z filmu "Romeo i Julia" Forbidden love https://www.youtu...al3fsaXxtw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 10.08.2017 22:36
|
Nie znam muzyka ani tej piosenki, ale po ods³uchaniu, jest to dla mnie HIT. Klasyka to klasyka i nic klasyki nie przebije. Owszem, ja czêsto klasyki nie s³ucham, ale s± utwory, które mi siê naprawdê podobaj±. A teraz co¶ ode mnie: Byæ mo¿e wiêkszo¶æ, jak nie wszyscy, widzieli w TV reklamê KFC o zestawie zatytu³owanym California i przy tym muzyka. Szuka³am i szuka³am i oto prezentuje, jakby kto¶ nie wiedzia³, co to za muzyka. Oczywi¶cie wykonanie oryginalne z roku 1966: The Mamas & The Papas - California Dreamin': https://www.youtu...-aK6JnyFmk Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 11.08.2017 10:00
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 439 Dom: RavenclawPunkty: 16242 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Ja to sk±d¶ znam Musia³o kiedy¶ w radiu lecieæ, bo piosenka wiele, wiele starsza ode mnie, chocia¿ starszych te¿ czasami s³ucham Nie podoba mi siê na tyle, ¿eby s³uchaæ jej do¶æ czêsto, ale melodia brzmi do¶æ fajnie, wiêc zdecydowanie na plus. Tekstu nie oceniê, lecz nie wydaje mi siê, ¿eby mia³ jakie¶ przes³anie (bardzo odkrywcze ), ale do zwyk³ego s³uchania od czasu do czasu mo¿e byæ. G³osy s± mega zsynchronizowane, co daje bardzo fajny efekt, bo bez tego piosenka by³aby du¿o gorsza. Tak¿e dajê hit, ale taki 6,5/10, bez wiêkszego przekonania.Enigma - Return To Innocence - https://www.youtu...k_sAHh9s08 Polecam ogl±daæ z teledyskiem, bo jest naprawdê ciekawy. ![]() Jedyna taka Ki¶lowa Ksiê¿niczka! Witam w moim podpisie! *** Lilyatte <3 kospirre <3 Lav <3 Lilyatte - moja najukochañsza, najwspanialsza pyra oraz wspó³pracownik Józef. Loffciam Ciê, ziemnioku! <3 kospirre - teraz mój ukochany mato³ek wróci³ i mo¿e zostanie! <3 Kochana towarzyszka d³ugich rozmów. Proszê mi siê wiêcej nie gubiæ! <3 -lavender-, najlepszy, najwspanialszy i najukochañszy lud¼ na tej planecie i poza ni±, który ola³ stronê, ale i tak jest najlepszy! <3 *** ![]() *** "Natka, ty jeste¶ tak pozytywna, jak wyniki dopingu u Ruskich" - Wika Herondale. *** Wierszyk o mnie: Jest sobie na HPnecie dziewczyna, ona Natka siê nazywa. Zbiera punkty zawziêcie, i zdoby³a ju¿ 4 miejsce! Goni mnie ci±gle i chwali, takiego zachowania nikt nie zgani. Mo¿na na niej polegaæ, i mi³o¶æ swoj± przelewaæ. Czasem trochê po marudzi, ale kto by siê zapamiêtaniem tego trudzi³. By Wioletta. *** 10 powodów, za które kocham HPneta: 1. Na sb mo¿na porozmawiaæ o wszystkim. Dos³ownie. Chocia¿ czasami tylko po 22. 2. Zawsze znajdzie siê kto¶, kto ci pomo¿e. A przynajmniej spróbuje. Zazwyczaj. 3. Za wspania³ych u¿ytkowników, jeste¶cie kochani! <3 4. Za reklamowanie pewnego... interesu Only, zak³adu pogrzebowego "Czy to ju¿?" oraz wszystkie inne dyskusje. 5. Za genialn± redakcjê, która wspaniale siê spisuje. Szczególnie Krico. 6. Za przelewanie mojej mi³o¶ci na Kath oraz za ró¿owego pacana, który (chyba on) da³ mi na chwilê kolorowy nick. 7. Za kochane awarie sb, które daj± mo¿liwo¶æ nowego ciu³ania po¶cików <3 8. Za b³êdy ortograficzne niektórych userów, które mogê poprawiaæ <3 9. Za tematy do rozmów w realu. Co z tego, ¿e nikt mnie nie s³ucha ani nie rozumie. 10. I za wszystko inne. Dziêkujê HPnecie! ![]() *** Wiersz o mnie (autorstwa Shanti Black) Najlepsza na HPnecie Oraz w ca³ym naszym ¶wiecie Jest Natka Potter. Powinna byæ SA tej strony, Werdykt jest postanowiony To Natka Potter Pomogê jej Angelinê wykopaæ Ewentualnie w lesie zakopaæ Natce Potter. Bêdzie szefem wspania³ym Królowaæ bêdzie nad HPnetem ca³ym Natka Potter! *** Wierszyk Wiki Herondale dla prefektów: Ju¿ otwarta kolejna furtka Twej kariery, Zniknê³y wszelkie do Twej samorealizacji bariery. Ju¿ mo¿esz rozwin±æ swoje skrzyd³a I oby nowa praca tak szybko Ci nie zbrzyd³a. Mam nadziejê, ¿e nied³ugo sama awansujê A dzi¶ w³a¶nie tego Ci serdecznie gratulujê! *** *** "Nadzieja jest jedyn± rzecz±, silniejsz± od strachu" ![]() *** "The Hanging Tree" Are you, are you Coming to the tree Where they strung up a man they say who murdered three. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where dead man called out for his love to flee. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where I told you to run, so we'd both be free. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Wear a necklace of rope, side by side with me. Strange things did happen here No stranger would it be If we met up at midnight in the hanging tree. Diabelska szósteczka: ![]() Szczê¶liwa siódemka: ![]() I szalona trójeczka: ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 11.08.2017 16:57
|
Haha, jak ja lubiê s³yszeæ piosenki, które oczywi¶cie znam ze s³yszenia, ale nie znam ich tytu³u, a kiedy w³a¶nie dziêki takim przypadkom go poznajê, trafia ona do mojej playlisty A tak na powa¿nie, bardzo dobra piosenka, trochê przypomina mi moje ukochane "Wind of hope", a teledysk faktycznie jest do¶æ ciekawy. Oczywi¶cie HIT ![]() Enya - Only time https://www.youtu...wfYIMyS_dI Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Mistkey250 |
Dodany dnia 12.08.2017 19:15
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 334 Dom: SlytherinPunkty: 4354 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 31.05.14 |
Ale mi siê to mega kojarzy z My Heart Will Always Go On hahahaha Ta piosenka, tak samo jak wcze¶niej wymieniona, kojarzy mi siê z relaksem i regeneracj±, co bardzo lubiê w muzyce. Na pewno nie jest to piosenka, któr± móg³bym s³uchaæ codziennie, ale po trudnym dniu do k±pieli nadawa³aby siê idealnie! HIT! Dam teraz co¶ ca³kiem odmiennego - Demi Lovato "Sorry Not Sorry" https://www.youtu...MsvER1dpjM ![]() Od cnoty Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wszechwiedzy Krukonów, chroñ nas Slytherinie. ![]() Always. ![]() Je¿eli zastanawiasz siê czy przegrasz, przegrasz na pewno ![]() - A wiêc niech zwyciê¿y lepszy - zawo³a³ szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwa³ siê: - Owszem, zamierzam zwyciê¿yæ. |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 16.08.2017 11:34
|
Nutka taka typowo... "imprezowa", czyli nie moje klimaty...Wiem ¿e tego siê przyjemnie s³ucha, zapewne te¿ przyjemnie siê do tego tañczy itp., ale ja tego nie kupujê, zero w tym i sensu, i wk³adu autora, podk³ad zapewne z wytwórni, w teledysku na g³ównym planie "high live"- byle co... Wiêc jak dla mnie shit. Depeche Mode - Enjoy the silence https://www.youtu...GSKrC7dGcY Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 16.08.2017 15:22
|
Och, Depeche Mode.... Lubiê kilka ich piosenek, w tym t±, któr± zaprezentowa³e¶. Dla mnie oczywi¶cie HIT, bo nie mo¿e byæ inaczej. Pamiêtam za dziecka, jak to ca³y czas w radiu lecia³a ta piosenka. Ode mnie: Tina Turner - When the Heartache is Over https://www.youtu...9WL0WHc4Gg Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.08.2017 17:44
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
No ja Tinê Turner to kocham bardzo. Wychowywa³am siê na jej muzyce, bo moja ciotka by³a wielk± fank±. Na co dzieñ mo¿e nie s³ucham, ale naprawdê szanujê i uwa¿am, ¿e kawa³ki ma ¶wietne i ponadczasowe, a przecie¿ jest ju¿ przed osiemdziesi±tk±. HIT Odnalezione po latach: Lissie - In sleep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 18.08.2017 19:08
|
Taka niszowa piosenkarka. Ma³o znana. Czasem lubiê pos³uchaæ mniej znanych muzyków, bo wówczas mam wra¿enie, ¿e graj± o wiele lepsze utwory ni¿ ci muzycy, którzy znani s± na ca³y ¶wiat. Dla mnie HIT. Ode mnie: Leona Lewis - Bleeding Love https://www.youtu..._weSk0BonM Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 20.08.2017 15:26
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Nie s³ucham du¿o zagranicznych piosenek bo jednak jestem fank± polskiej muzyki. Ale t± nie raz s³ysza³am w radiu i podoba mi siê. Szczególnie melodia do mnie przemawia G³os wokalistki równie¿ ale jednak to melodia zawsze zatrzymuje mnie przy tej piosence. Daje hit!A ode mnie na ten pochmurny i deszczowy dzieñ Enej- Wszystko takie proste https://www.youtu...Xr7sps54eE ''A ja Ciebie zaklnê w ¿ywy kamieñ! I bêd± Ciê czciæ w Republice Nowego Przyl±dka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.08.2017 03:42
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Znam, to nawet znam <; To ju¿ co¶ - podoba mi siê bardzo, a w sposób szczególny melodia i s³owa. Lubiê takie radosne klimaty i s³ucha³o siê mi tego naprawdê przyjemnie. My¶lê, ¿e spokojnie mo¿na temu utworowi przyznaæ takie 7/10 i daæ HIT. Jak dla mnie mo¿e teledysk móg³by byæ nico lepszy, ale ogólnie spoko. HIT. ode mnie co¶ jeszcze na czasie <; Basti - "Krwawy sierpieñ" https://www.youtu...s9O7tB8Dh8 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 29.08.2017 19:40
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nie moje klimaty zupe³nie. Ju¿ kiedy¶ zreszt± ocenia³am jak±¶ piosenkê, któr± wrzuca³e¶. Nie wiem, zawsze mnie zastanawia, dlaczego za takimi utworami stoi brak talentu, przecie¿ potencja³ jest. Niestety, muszê oceniæ negatywnie.
Angus & Julia Stone - Chateau |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

gordian119
Slytherin
Nie wiem czemu ale osobi¶cie wolê j± w wykonaniu Placido Domingo ni¿ Pavarottiego, ale tak czy tak jest cudowna. Ca³a ta historia bardzo mi siê podoba, jako¶ tak zawsze kojarzy³a mi siê z jak±¶ bajk±, tylko nie mogê sobie przypomnieæ z jak±
Oczywi¶cie HIT 

Gryffindor

To jest HIT.
Hufflepuff