Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 29.08.2017 19:54
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Piosenka -> Flume & Chet Faker - Drop the Game Kiedy¶ ju¿ dawa³em tutaj tê piosenkê Jest cudowna, mo¿e nie przepadam za sam± Sinead O'Connor, ale muzyka jest to po prostu przednia, z tego co wiem w Polsce ta piosenka zosta³a przebojem roku 1990, a napisa³ j± sam Prince, co w³a¶ciwie ju¿ mo¿e wystarczyæ za znak jako¶ci. Oczywi¶cie HIT ![]() PS Chyba posty tutaj musz± mieæ po trzy linijki... ode mnie Vangelis- Conquest of paradise https://www.youtu...YeDsa4Tw0c Edytowane przez Alette dnia 02.09.2017 13:05
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 29.08.2017 19:58
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Och, znany Vangelis. Raz to tu jego Chariots of Fire dodawa³am. Mniejsza o CoF, lecz Conquest of Paradise nawet nie muszê w³±czaæ, aby uznaæ ten utwór za hit. S³ysza³am nie raz i ma nieziemski klimat. Ode mnie Juanes - La Camisa Negra: https://www.youtu...vEvATBiQ5U Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 29.08.2017 19:59
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Tego te¿ nie muszê w³±czaæ, bo to chyba wszyscy znaj± Hymn wakacji 2005, czasem nadal mo¿na us³yszeæ gdzie¶ w radiu, przyjemna nutka, ale czy to hit? No, 12 lat temu na pewno. ale taki jak teraz Despacito- przebój jednego sezonu, który mo¿e i odniós³ komercyjny sukces, ale nikt go nie bêdzie za kilka lat pamiêta³. Tekst strasznie mia³ki, wrêcz dziwny, wiêc takie 3,5/10.Two Steps From Hell - For the Win https://www.youtu...l_ndy61ON4 Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 01.09.2017 20:33
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
O, oni to robi± dobr± muzykê. Szkoda w sumie, ¿e ich wykorzystali w 'Zmierzchu', ale dziêki temu zwiastuny by³y do obejrzenia. Zdecydowanie hit, z sentymentu i po prostu dlatego, ¿e jest to dobre.
Nosowska - My faith is stronger than the hills |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 01.09.2017 21:54
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Jako¶ mnie ta piosenka nie przekona³a do siebie. Dla mnie takie mo¿e 4/10. Rzadko s³ucham polskich wykonawców, a Nosowska siê zalicza do nies³uchanych. Mogê wyliczyæ na palcach, ile utworów polskich to ja lubiê. Step up 2. the street - Cheris ft Yung Joc - Killa https://www.youtu...eHPU9-s804 Edytowane przez Yashenah dnia 02.09.2017 11:45
Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.09.2017 22:53
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Pamiêtajcie, ¿e obowi±zuje tu zasada 3 linijek uzasadnienia ![]() Znam to bardzo dobrze i w sumie tylko z tego filmu, gdzie¶ tam czasem us³yszê i zawsze ani mnie ziêbi, ani grzeje, ale nie jest to z³a piosenka. Raczej taka jakich wiele, a nie jest to nic z tego co mnie porusza i chwyta za serduszko. A lubiê jak mnie co¶ chwyta za serduszko ![]() Daje takie mocne 5/10 ![]() co¶ z GOT'a, a raczej inspirowane tekstem z ksi±¿ki: https://www.youtu...yxMHWizWUk Karliene - Hands of Gold ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ColorfulDreams |
Dodany dnia 03.09.2017 20:41
|
![]() Postów: 28 Dom: GryffindorPunkty: 114 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 22.08.17 |
Nie s³ysza³am tego wcze¶niej, aczkolwiek podoba mi siê ten klimat w tej piosence. Sama nie ogl±da³am Gry o tron ( domy¶lam siê, ¿e to piosenka z tego ) Ale melodia w tej piosence ma to co¶. Zdecydowanie HITA ode mnie specjalnie dla Sam Happysad- Na ¶linêhttps://www.youtu...c0yxB3-uR0 ![]() ,, To zabawne - jako dzieci wierzymy, ¿e mo¿emy zostaæ, kim chcemy, znale¼æ siê tam, gdzie zapragniemy, bez ograniczeñ. Oczekujemy czego¶ niezwyk³ego, wierzymy w magiê. Potem dorastamy i mijaj± lata niewinno¶ci. W nasze ¿ycie wkrada siê rzeczywisto¶æ i nagle zdajemy sobie sprawê, ¿e nie mo¿emy zostaæ tym, kim chcemy, i musimy siê zadowoliæ czym¶ po¶ledniejszym.'' ----- K±cik uwielbienia!------ Wielbiê Cie Scarllet za pokazanie mi tej stronki! ---------------- W Hogwarcie jestem wspania³ym osobnikiem p³ci przeciwnej, podrywaj±c± ka¿d± napotkan± dziewczynê ^^ Czarownice strze¿cie siê! |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 04.09.2017 09:38
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Mia³o byæ dla sam, ale trudno, pech. Lubiê Happysad na festiwalach, juwenaliach, koncertach i innych. Ich muzyka jest przyjemna, ³atwo j± ¶piewaæ. Nie jestem jednak fank±. Co do samego utworu podoba mi siê motyw w przej¶ciach, jest taki chwytliwy i lekki. Ale mam trochê problem w szumem (?), nie do koñca s³yszê g³os wokalisty, który mi siê zlewa z t³em muzycznym, szczególnie w refrenie. Dla mnie to takie hm... 6-7/10. Ode mnie Two Steps From Hell - Enchantress https://www.youtu...vCxBQy2SOk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 05.09.2017 21:12
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Najpierwej chcia³am nie s³uchaæ ca³ego jak zobaczy³am czas trwania, ale minê³o mi sama nie wiem kiedy. Bardzo mi siê to momentami podoba³o. Szczególnie ten moment oko³o drugiej minuty po pierwszej wstawce ¶piewanej. Ogólnie jak tego s³ucha³am pomy¶la³am, ¿e idealnie by to pasowa³o do jakiego¶ filmu "drogi", takiej przygodówki, gdy bohaterowie podró¿uj± gdzie¶ tam i chodz± z buta w górach (jak w Hobbitach). Ogólnie by³o to bardzo przyjemne doznanie i daje 7/10 ![]() Tom Waits - In Between Love https://www.youtu...9cgtWKI4TU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 05.09.2017 22:36
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Bêdê zwa¿aæ, ¿eby nie dawaæ d³ugich albo chocia¿ oznaczyæ ich czas haha Co do piosenki - mi³a dla ucha, bardzo spokojna i taka z nut± nostalgii. My¶lê, ¿e mog³abym sobie jej pos³uchaæ w stanie melancholii. Doceniam muzykê tego typu, ale bardzo rzadko siê do niej przywi±zujê. Jednak nie mia³am chêci wy³±czyæ, przes³ucha³am do koñca i nawet na koniec mogê zanuciæ. Wiêc niech bêdzie 7/10 Ode mnie Nothing More - Go To War https://www.youtu...6c8X_s1h9Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 05.09.2017 22:41
|
Do¶æ ciekawy utwór... Przyznam, ¿e na pocz±tku zaintrygowa³ mnie tytu³, dlatego chcia³em sprawdziæ. Spodziewa³em siê jakiego¶ metalu albo czego¶ w tym rodzaju, ale dosta³em co¶ innego Piosenka mi siê podoba, mo¿e trafiæ do serc i pamiêci, wokalista ma naprawdê talent... Dla mnie HIT ![]() Rag'n'Bone Man - Human https://www.youtu...3wKzyIN1yk Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 05.09.2017 22:47
|
Ej, ja to naprawdê lubiê, chocia¿ kojarzy mi siê z prac± haha. Ogólnie nie przepadam za muzyk± w radiu, ale w pracy cz³owiek jest zmuszony do tych piosenek, ewentualnie mo¿e wybraæ ciszê. No i w³a¶nie ja podczas tych podró¿y przez zlewaj±ce siê ze sob± piosenki totalnie nie w moim gu¶cie znalaz³am kilka nut, na które czeka³am. No i to by³a jedna z nich Nie wiem w sumie, dlaczego. To nie do koñca w moim stylu, ale z drugiej strony - lubiê utwory z przytupem, no a to ma moc. Dla mnie 8/10 Ode mnie Ramin Djawadi - Light of the Seven https://www.youtu...S-gbqbVd8c Jest to utwór z szóstego sezonu Got. Bardzo d³ugie, ale nie trzeba s³uchaæ ca³o¶ci, chocia¿ polecam i tak, wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 05.09.2017 22:52
|
Co prawda nie lubiê GoT i soundtrack z tego filmu jest mi zupe³nie obcy, ale ja generalnie lubiê muzykê filmow±, dlatego to w³±czy³em i... totalne zaskoczenie. Serio, spodziewa³em siê czego¶ innego, to jest takie bardzo spokojne, koj±ce, ale na pocz±tku monotonne i ju¿ planowa³em wy³±czyæ, ale ca³e szczê¶cie ¿e tego nie zrobi³em, bo nieco pó¼niej zaczyna siê to... co¶, co mi siê tutaj spodoba³o, a czego nie umiem nazwaæ... Na pewno do tego wrócê, HIT ![]() No to pozostañmy w muzyce filmowej Vangelis- Across the mountains https://www.youtu...IGA&t=187s Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.09.2017 22:07
|
Hmm... Ca³kiem fajne, czuæ tak± podnios³o¶æ, lekki patos, ale nie porwa³o mnie. Nie jest to na pewno utwór, który od razu rozpoznam gdy kto¶ mi to jeszcze raz pu¶ci. Mo¿e po chwili skojarzê, ale jest dla mnie trochê ma³o charakterstyczny, aczkolwiek nie ujmuje to ca³o¶ci. Ogólnie moje wra¿enia s± pozytywne, ale bez zachwytów. Takie 6/10 https://www.youtu...MFWFhTFohk Band of Horses - The Funeral ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 06.09.2017 23:01
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Oh, bardzo znany utwór, mi siê kojarzy w szczególno¶ci ze wczesnym gimnazjum - poznawaniem muzyki i jako takim zach³y¶niêciem siê alt/indie rockiem, który mimo i¿ obecnie nie jest w krêgu moich zainteresowañ, to z sentymentu darzê sympati± i mam na p³ytach w samochodzie. Dajê mocne 6/10. Echo and the Bunnymen - The Killing Moon https://www.youtu...Wz0JC7afNQ >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 07.09.2017 10:56
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Fajny oldskulowy teledysk, ¶wietna gitara basowa, prowadz±ca trochê s³absza IMO, ale te¿ spoko, fajnie pasuje do drugiej po³ówki. Wokal w sumie nawet mi siê podoba. I ten ksiê¿yc @_@ Perkusja trochê s³abo widoczna, ale to ja, no ale spoczi jest. I smutasowe do tego, propsy. Hit, wiadomo, 7/10 po 1 przes³uchaniu. https://www.youtu...KzUnt_4_Do The Mystery of the Bulgarian Voices - Pilentsee Pee @_@ ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 07.09.2017 14:13
|
Dziwnie siê czujê, kiedy ods³u****ê utwory od Razora, bo on zawsze znajdzie co¶ dziwnego haha. No ale nie bêdê ukrywaæ, ¿e to totalnie nie jest dla mnie. Mo¿e w tle w jakim¶ filmie, ale te¿ bez nadmiernej ekscytacji. Takie "g³osy" pojawiaj± siê w wielu utworach, tutaj brakowa³o mi podk³adu (nawet je¶li to by³o zamierzone, to i tak mi brakowa³o). Jako pocz±tek utworu okej, ale po 20 sekundach musi co¶ polecieæ dla mnie. Dlatego takie 4/10. Ode mnie cover piosenki "Plagi" z "Ksiêcia Egiptu" Wykonanie Caleb Hyles oraz Jonathan Young https://www.youtu...RLsZldkkMo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 07.09.2017 14:20
|
O ja, "Ksi±¿ê Egiptu" Nawet nie wiedzia³em o tym coverze, a on jest... naprawdê fajny Teledysk przyznam taki trochê... dziwny, do¶æ niecodzienny. Ale bardzo mi siê podoba, nie wiem za bardzo co powiedzieæ, poza tym ¿e s³uchaj±c tego przynajmniej brzmieniem przypomnia³em sobie tê bajkê ![]() Vangelis - Titans https://www.youtu...Kezsrhev6I Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 12.09.2017 19:05
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
No wokal w tym miksie mi nie pasuje wcale ;q Reszta to w sumie taka typowa, ³adna, ale ¶rednio wyró¿niaj±ca siê el-muzyka. No ale z drugiej strony s³ychaæ, ¿e to robi³ Vangelis, choæ przyznam, ¿e mnie zaczyna zanudzaæ. Takie 7/10 wiêc hit, ale... no... ziew. Chocia¿ ³adne to ziew. Przes³ucha³o siê tego tyle, ¿e... ;q A ja w sumie zarzucê tym, czym katowa³em siê ostatnio ca³e 26 razy, full wersja openingu do Cowboya Beboba czyli Tank! by The Seatbells*. https://www.youtu...Dpm4ItLzlA *YOKO KANNO IS , YOKO KANNO IS LIFE ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 13.09.2017 18:32
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród ¦lizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
A¿ mnie uszy bol± . Zupe³nie to do mnie nie trafia . Daje tylko ( albo a¿ ) 2/10 . To jest dla mnie samo z³o i jeszcze w dodatku na ekranie jeden i ten sam obrazek ca³y czas . Mo¿e da³bym wiêcej gdyby chocia¿ dali wiêcej tych obrazków . Ode mnie utwór polskiego zespo³u Krusher ,, The river of Oblivion " jest to jeden z ich najnowszych utworów https://youtu.be/... |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

gordian119

Slytherin
Jest cudowna, mo¿e nie przepadam za sam± Sinead O'Connor, ale muzyka jest to po prostu przednia, z tego co wiem w Polsce ta piosenka zosta³a przebojem roku 1990, a napisa³ j± sam Prince, co w³a¶ciwie ju¿ mo¿e wystarczyæ za znak jako¶ci. Oczywi¶cie HIT 

Gryffindor
Hymn wakacji 2005, czasem nadal mo¿na us³yszeæ gdzie¶ w radiu, przyjemna nutka, ale czy to hit? No, 12 lat temu na pewno. ale taki jak teraz Despacito- przebój jednego sezonu, który mo¿e i odniós³ komercyjny sukces, ale nikt go nie bêdzie za kilka lat pamiêta³. Tekst strasznie mia³ki, wrêcz dziwny, wiêc takie 3,5/10.
Ravenclaw

Hufflepuff