Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 14.09.2017 13:51
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Takie polskie Arch Enemy trochę . Ze dwa lata temu, kiedy siedziałam w tego typu muzyce, dałabym 8-/10. Teraz takie mocne 6-/10, bo gitara fajna, kompozycja też spoko, ale nic niezwykłego, a i wersja robi swoje, studyjnej jestem ciekawa.https://www.youtu...xw_bLVUL34 She Wants Revenge - Tear You Apart >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.09.2017 16:50
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
o fajne to jest i czy to jest Pattinson? Ogólnie zacznę od tego, że bardzo mi się podoba teledysk, jest taki klimatyczny i serio mnie zaintrygował ![]() Do tego podoba mi się głos wokalisty, lubię takie klimaty i przesłuchałam sobie to kilka razy. Także zdecydowanie 8,5/10 ![]() Tu daje coś co znam od dziadka Vadera, znanego jako Cookie ![]() https://www.youtu...5g-91mwiNs Elliott Smith - Between The Bars ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 15.09.2017 19:40
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Tego typu muzyka chyba na stałe zacznie mi się kojarzyć z Sam Bo standardowo mogę napisać - nie sa to moje klimaty, ale doceniam i pewnie jakbym miała wielkiego jak kula ziemska doła, to nawet bym sobie puściła. Poza tym nie mam chęci wyłączyć. Myślę, że taka muzyka ma swoją niezaprzeczalną wartość, jest w niej coś nostalgicznego i odpowiednio nastraja. Więc jak będę chciała zastanawiać się nad sensem życia albo napisać wiersz o stracie czy opowiadanie o przemijaniu - to zrobię playlistę z takich utworów. Dla mnie 7/10 Ode mnie zupełnie inny typ muzyki, moje ostatnie odkrycie Hellyeah - Hush https://www.youtu...j-eOmgYxKM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 15.09.2017 22:10
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dla mnie totalna nowość ten zespół, nie mogę powiedzieć, że jestem zachwycona, ale podoba mi się muzyka, i to bardzo. To gitarowe brzmienie- to jest to, co lubię. Fajna mocna muzyka. Ale totalnie nie przemawia do mnie wokalista. Jest za "ciężki" dla mnie, ale szanuję, za to co umie zrobić z głosem Dla mnie HIT 7/10 Ode mnie mój ukochany Piotr: https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 16.09.2017 09:59
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Powiem szczerze, że samego Piotra Cugowskiego bardzo lubię, zwłaszcza podoba mi się piosenka Braci "Niepisane", więc jego głosu zawsze przyjemnie jest posłuchać. No ale... właśnie, jest jedno ale. Ta piosenka jest już tak kultowa, że jeśli chce się nagrać jej cover, to trzeba się naprawdę postarać. A ta interpretacja "Białej flagi" kompletnie mi się nie podoba, może częściowo z tego względu, że jest tak różna od oryginału. Przesłanie tej piosenki może i do wesołych nie należy, ale wersja Ciechowskiego była taka... "agresywna" i podobała mi się bardziej. Trudno jednak powiedzieć "shit" o takiej piosence... Bloodhound Gang- The Bad Touch https://www.youtu...f7pgA0riU8 Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 16.09.2017 10:32
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Zacznę od tego, że teledysk beznadziejny, jak dla mnie nie da się tego oglądać Ale kawałek oczywiście znany i nie jest zły, lubię czasem posłuchać starej muzyki, chociaż ten kawałek jest z '99, to jednak mam wrażenie, że jest starszy ze względu na swoją stylistykę. Nie jest to muzyka najwyższych lotów, ale dobrze się słucha. HIT 6/10Ode mnie zespół, w który się zasłu****e od dłuższego czasu: domowe melodie - rio https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 17.09.2017 21:53
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Słuchałam domowym melodii, jednak jedyna piosenka jaka mi się spodobała to jest ,, Brzydal''. Ta jednak nie trafiła do mojego gustu. No nie wiem jakoś.. nie przemawia do mnie. Nie podoba mi się rytm no i słowa. Oczywiście to tylko moje zdanie. Więc no powiem, że taki HIT 3/10 A ode mnie: Abraham Mateo, Farruko, Christian Daniel - Loco Enamorado https://www.youtu...mIKUyUrKl4 ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 17.09.2017 22:21
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Oh noo, nooo . Nie znoszę tych latynoskich "hitów", które pojawiają się jak grzyby po deszczu w okresie wakacyjnym. Dla mnie nic w tym nie ma, nic kompletnie, odrzuca mnie to bardziej niż jakikolwiek inny rodzaj szeroko rozumianego pop-u. Także takie mocne -2/10.Slipknot - Killpop https://www.youtu...hJh5_6MuCk >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.09.2017 19:38
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nie jestem w sumie fanką Slipknota i nigdy nie byłam, więc zachwytów nie będzie. Natomiast spodziewałam się, że będzie więcej darcia ryja, a jest umiarkowanie. Momentami nawet przyjemnie się słucha, ale ogólnie w ogóle nie mój klimat. Natomiast nie dam shitu, bo myślę, że gdyby leciało w radio w samochodzie, to bym nie przełączyła.
Trentemøller: Hands Down feat. jennylee |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.09.2017 19:55
|
Dla mnie coś zupełnie nowego. Nie wiem do końca czy mi się podoba, czy też nie - i to mi się podoba muzyka wpadająca w ucho, trochę alternatywna, największy plus to instrumenty perkusyjne - bomba! Wokalistka jednak totalnie do mnie nie przemawia. HIT - takie 6/10.Ode mnie: Natalia Przybysz - Światła nocne https://www.youtu...FRy3XMzgl4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.09.2017 20:00
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
No dla mnie HIT. Ja Przybysz mocno szanuję i lubię jej muzykę. Osobiście uważam, że poprzednia płyta jest lepsza, ale no akurat ten kawałek robi robotę. Nie wiem, co więcej mogę napisać, no po prostu mi się podoba i jeden z lepszych utworów na nowej płycie.
Soft cell - Tainted love |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.09.2017 20:37
|
Podoba mi się. Nie jest to wybitny utwór, ale dobrze się słucha. I ogląda teledysk. Jak na tamte czasy bardzo nowoczesny utwór. Wyjątkowo przemawia do mnie ta elektronika, w ogóle lubię tą starą "elektronikę". Zdecydowanie HIT. Ode mnie coś spokojniejszego i akustycznego: Selah Sue - Break https://www.youtu...va2a7Ra2nw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.09.2017 21:02
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Kolejna delikatna, klimatyczna piosenka. Podoba mi się barwa głosu i taka melodyjność. Mimo to nie jest usypiająca, własnie przez wokalistkę, która wybija ze znużenia. Nie będę może wielką fanką, bo to nie mój rodzaj muzyki, ale podoba mi się. Chociaż widać tu i czuć, że to akustyczne, bo głos czasami nie pasuje mi do melodii. Nie w sensie, że nie w rytmie, ale pod względem głośności...(?). Nie umiem tego określić. Dla mnie takie 7/10. Chyba to kiedyś dawałam, ale może nie, więc... Dustin O'Halloran - Tessa z filmu "Now is good" https://www.youtu...iyFbnMCZHI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 19.09.2017 12:59
|
W sumie wiem, że nie każde tło filmowe musi być powalające, że jest tłem dla akcji, ale jednak wymagam większego dramatyzmu. Sporo soudtracków słucham, ale ten totalnie nie zwróciłby mojej uwagi. Jest taki sobie, bo jest. Dla mnie SHIT. Pozostając w muzyce filmowej: Pokojówka na Manhattanie https://www.youtu...F&index=13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 19.09.2017 15:23
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Filmu nie oglądałem przyznam się szczerze widziałem tam jakieś urywki tylko więc nawet nie wiemczy fajny muzyka bez słów jak słyszę, pewnie by była dobra do tańczenia, trzeba by kiedyś z kimś spróbować kto chętny? no muzyka ładna, kojarzy mi się z taką latynoską, aktorka też latynoska, więc ode mnie 8/10 ![]() Ballada o cyckach (Wojtek Szumański) https://m.youtube...8I-dvwIrLc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 20.09.2017 16:31
|
Lol hahahah . I ogólnie na tym bym zakończyła mój komentarz, gdyby nie odgórne wymagania co do długości. Nie no, spoko, może nie włączę tego w samochodzie, ale śmieszny tekst, muzyczka też okej, kojarzy mi się z osławionym "Komarem" . Teledysk majstersztyk. Wstrzymam się od oceny, no ale niech będzie, że shitem nie nazwę.Beka .Röyksopp - What Else Is There? https://www.youtu...4rZE_J1beA >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 20.09.2017 17:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Patrząc na Twój opis myślałem, że to będzie coś czego nie wytrzymam, ale udało mi się dotrwać do końca myślałem, że metal czy coś haha ale i tak byla niezła psychodela, zwlaszcza ten teledysk haha o czym ona właściwe śpiewa? Powiem, że tak sobie mi sie podobalo, takie 5/10, ode mnie teraz coś, co mi chodzi po głowie ![]() Ed Sheeran - Perfect [Official Audio] https://m.youtube...UQzJfsT2eo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shadow_Angel |
Dodany dnia 20.09.2017 18:27
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
Niestety ale utwory tego wykonawcy do mnie nie przemawiają , a co za tym idzie nie mogę dać im wysokiej oceny . Ten też mnie nie powala . Daje więc mu tylko 3/10 . Jak na mnie i mój gust to i tak dużo dla takiego artysty jak Ed . Ode mnie utwór ,, Ogień " zespołu Krusher https://youtu.be/... |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 20.09.2017 20:40
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
O matko... Metal/hard rock to absolutnie nie jest coś na moje uszy... No chyba że w tym negatywnym sensie. Nie bardzo rozumiem jaki jest sens w takim darciu ryja, to po prostu nie na moje nerwy... Nie chcę mówić że to shit, bo się nie znam, ale to po prostu nie dla mnie... USA for Africa - We are the world https://www.youtu...i0RpNSELas Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 20.09.2017 20:42
|
Doceniam tę piosenkę, bo śpiewa w nich ogrom wspaniałych artystów o wspaniałym talencie. Nie powiem, żeby to była jedna z moich ulubionych piosenek, ale czasami miło sobie puścić, żeby usłyszeć jak podbija stawę Cindy Lauper. W ogóle z całego utworu to najbardziej nie podoba mi się sama ścieżka, ale bardziej te prezentacje możliwości wokalnych, które nie są tutaj jednak takie nachalne w stylu "pokażę jak wysoko śpiewam, podziwiajcie". Wszystko w odpowiednim stylu, bez sztucznych ozdobników i cel słuszny. Dlatego daję 8/10. Chciałabym poddać pod ocenę może nie samą piosenkę, co wykonanie Johnny Manuel w programie Got talent, a piosenka "I have nothing". https://www.youtu...2WMprLONBQ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
. Ze dwa lata temu, kiedy siedziałam w tego typu muzyce, dałabym 8-/10. Teraz takie mocne 6-/10, bo gitara fajna, kompozycja też spoko, ale nic niezwykłego, a i wersja robi swoje, studyjnej jestem ciekawa.

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor