Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
fuerte |
Dodany dnia 03.10.2017 10:50
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Kompletnie nie moja stylistyka. Nie przepadam w ogóle za muzyk± ¶piewan± po rosyjsku (o ile to rosyjski, a nie jaki¶ pochodny jêzyk, wybaczcie niewiedzê). Nie jest to jakie¶ mocno z³e, ma jak±¶ melodiê, darcie mordy nie jest uci±¿liwe, wiêc na pewno nie napiszê, ¿e to SHIT. Po prostu nie moje klimaty. Co¶ z Polski: Bass Astral x Igo - Lipstick ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 03.10.2017 13:12
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
O jaa, jakie to jest fajne. I pan wokalista ma bardzo przyjemny g³os, taki matowy. T³o miejscami kojarzy mi siê ze space ambientem, za którym osobi¶cie bardzo przepadam, szczególnie ostatnio. Spokojne, nienachalne, delikatne, po pierwszym przes³uchaniu bez chwili wahania hit, 8/10. I na pewno do tego wrócê. SEVDALIZA - HUMAN https://www.youtu...t7SclAXoQw >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 06.10.2017 00:23
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Znowu co¶, czego bym normalnie sobie nie pu¶ci³, mimo to nie by³a to taka psychodela jak ostatnio, ale zabrak³o mi i tak tutaj ³adnych kobiet w teledysku, rytmicznej muzyki, jakiego¶ porywaj±cego wokalu, do tego pò³naga kobieta, która wcale nie jest ³adna, dla mnie to po prostu Shit i nie s³ucha³bym tego wiêcej razy. Ode mnie tez cos z Human w tytule ![]() Rag'n'Bone Man - Human (Official Video) https://m.youtube...3wKzyIN1yk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 15.10.2017 14:10
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Bardzo dobra piosenka, swoj± drog± wydaje mi siê ¿e ju¿ to tutaj kiedy¶ wrzuca³em Facet ma niesamowite pud³o rezonansowe, taki g³os zdarza siê raz na milion i jest niepodrabialny Piosenka te¿ mi siê podoba, tekst nie jest byle jakim zlepkiem rymuj±cych siê s³ów, oczywi¶cie hit ![]() Ja dam piosenkê, któr± Przemys³aw Gintrowski zadedykowa³ premierom PRL, a w dzisiejszej sytuacji politycznej mo¿na j± zadedykowaæ Carlesowi Puigdemontowi. Przemys³aw Gintrowski- Margrabia Wielopolski https://www.youtu...r8jsQFYAc4 Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 16.10.2017 22:26
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Niestety jako¶ mi daleko do takiej muzyki, mo¿e nie tak daleko jak do Rapu, ale nadal do¶æ daleko. Ogólnie nie wiem jak mam to oceniaæ, go¶ciu ma spoko g³os do takiej muzyki, tekst okej, muzyka nawet siê wkrêca, ale nie oszukuj±c siê nie w³±czê tego ponownie. Nie bêdê s³ucha³a tego z w³asnej chêci. Ale szanuje. 5/10 ![]() Moje dzisiejsze odkrycie: MIKROMUSIC - Tak mi siê nie chce https://www.youtu...jreload=10 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 16.10.2017 23:01
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Samico z wonsem ty zawsze musisz wyskoczyæ z czym¶... jeszcze bêdê kiedy¶ seksi, obiecuje! hahah ubawi³am siê jak nam to pokaza³a¶, a teraz s³ucham po raz kolejny. mo¿e to hit nie jest, ale nie mogê powiedzieæ, ze shit! bêdziemy kiedy¶ seksi! te s³owa chyba mnie najbardziej w tym utworze kupuj±. i sobie to nuce! mam nadzieje, ¿e w g³owie mi na d³ugo to nie zostanie. Toploader - Dancing in the Moonlight |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 19.10.2017 23:40
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
My¶la³em, ¿e to inna piosenka, taka któr± znam, po tych pierwszych d¼wiêkach, ale na szczê¶cie to bylo co innego, przyznam siê, ¿e s³ucha³em tego pierwszy raz i bardzo mi siê to spodoba³o, miml, ¿e jeszcze pa¼dziernik a w tym teledysku ten wystrój taki jakby juz pod ¶wiêta, te lampki na ¶cianie i drzewkach, ode mnie Hit przez du¿e H ;D Arash - Boro Boro https://m.youtube...Qpz9OuCqik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 20.10.2017 12:16
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Oh no :x. To mi siê kojarzy z wsiowymi dyskotekami szkolnymi w podstawówce, Viv± Polsk±, która w niektórych rejonach Polski w tamtych czasach by³a (niestety) jedynym kana³em muzycznym na kablówce i beznadziejnymi sk³adankami Bravo Hits (które nie wiedzieæ czemu by³y wyznacznikami statusu spo³ecznego w naszej szkole). Ogólnie jak wcze¶niej gdzie¶ pisa³am, ¿e nie znoszê tych hiszpañskich kawa³ków, które wychodz± w okresie wakacyjnym, to tych z "arabskim" przytupem nie lubiê chyba jeszcze bardziej . Nie no, to jest wiocha po prostu, nawet bez numeracji shit .Pendulum - Watercolour https://www.youtu...EPB7uzKuh4 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 21.10.2017 11:01
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Znam chyba jakie¶ dwa kawa³ki Pendulum, tego nigdy nie s³ysza³am. Mia³am jaki¶ moment, ¿e zdarza³o mi siê s³uchaæ takiej muzyki, ale mi przesz³o. Jak na tak± ³upankê, to jest nawet spoko, wokalista ma spoko g³os. My¶lê, ¿e gdyby lecia³o w radio, to bym nie prze³±czy³a, wiêc od biedy mogê daæ hit. Kiasmos - Blurred ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 22.10.2017 16:34
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony ja zawsze lubiê i ceniê muzykê bez s³ów, ona mnie uspokaja i ma w sobie co¶ magicznego. Jednak ta tutaj akurat do mnie nie przemawia, mo¿e jest a¿ za bardzo nowoczesna, jak z jakiego¶ filmu o kosmosie... trochê mi siê kojarzy z K-Pax. Tak czy inaczej takie 6/10, bo jednak nie ma w tym tego, co kaza³oby mi to pu¶ciæ ponownie. Ode mnie Nothing More - Fadein/Fadeout https://www.youtu...5BGVL6Ja9M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 23.10.2017 00:25
|
My¶la³em, ¿e to kolejna piosenka bez s³ów a jednak nie s³ysza³em j± pierwszy raz, szkoda, ¿e nie mia³a teledysku, wtedy wiecej mo¿na napisaæ w sumie to taka fajna piosenka do posluchania raz w radiu, gdy sie jedzie gdzie¶ samochodem, na koñcu taka lekka psychodela, ode mnie niech bêdzie 7/10 ![]() The Beatles Yesterday (Original) https://m.youtube...uneYz201p0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 25.10.2017 20:03
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
A¿ g³upio by mi by³o dawaæ shita utworowi najwiêkszych artystów wszech czasów... Nie jestem mo¿e fanem Beatlesów i ta muzyka to na pewno nie jest co¶, co bym sobie pu¶ci³, ale oczywi¶cie szanujê i nigdy nie powiedzia³bym ¿e to shit, ale jak dla mnie to takie wyci±gniête 6/10 ![]() Johan Strauss (ojciec) - Marsz Radetzki'ego (w tytule na YouTube jest b³±d) Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A je¶li chcecie zdobyæ Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie ceni± sobie fortele. Posycz sobie, ma³a ¿mijko Wij siê, ¿mijko, wij B±d¼ milutka dla Gordiana Bo ciê przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 25.10.2017 20:16
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Z zasady nie dajê niskiej oceny muzyce klasycznej. Nie króluje ona na mojej li¶cie przebojów, ale na ¿ywo brzmi tak bajecznie, ¿e nigdy nie odmówiê. Dlatego z klucza 7/10. Sam utwór znam, nie w tym wykonaniu, ale przecie¿ motyw ten sam. Strasznie podoba mi siê to, ¿e on niejako budzi wszystkich obecnych, zw³aszcza ¿e dla pospolitego cz³owieka takie d³ugie, spokojne utwory mog± wprowadziæ w stan takiej monotonii. Ode mnie Hans Zimmer - I Don't Think Now Is The Best Time z trzeciej czê¶ci Piratów z Karaibów. https://www.youtu...3e9POPT06Y Jest to d³ugie, wiêc wiadomo - nie trzeba s³uchaæ ca³o¶ci. Chocia¿ dla mnie du¿a czê¶æ najlepszych d¼wiêków Zimmera zawiera siê w³asnie w takich co najmniej dziesiêciominutowych utworach. Jakby co, to polecam poza samym pocz±tkiem, zobaczyæ 5:25-6:10 i 8:30-9:20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 26.10.2017 15:28
|
Uff droga Alette mia³em ma³y problem z uruchomieniem tego, bo to tylko na komputerze, a ja mam jedynie tablet, no ale uda³o siê jako¶ to odtworzyæ uda³o mi siê równie¿ wys³uchaæ ca³o¶æ, uwa¿am, ¿e by³oby to krzywdz±ce wys³uchaæ i dla Ciebie, i dla utworu, wys³uchaæ tylko wybrane fragmenty wydaje mi siê, ¿e ca³y utwór trzyma³ równy poziom, najbardziej mi siê podoba³y te fragmenty, które wymieni³a¶ oko³o 6, 9 i 10 minuty to chyba kolejny od Ciebie utwór w wykonaniu Hansa Zimmera i fajnie, to mi siê podoba, ode mnie Hit 8/10 ![]() Elvis Presley - It's Now or Never (Audio) https://m.youtube...welrtb8Oho ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 27.10.2017 15:36
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Okay, na pocz±tku muszê zaznaczyæ, ¿e Elvisa szanujê, ale... no kompletnie nie moje klimaty! Jako¶ jego g³os zawsze mnie irytowa³, ale w sumie w tym przypadku o dziwo s³ucha³o mi siê ca³kiem przyjemnie, co ogólnie mega mnie zaskoczy³o. Nie jestem oczarowana, jednak spodziewa³am siê czego¶ gorszego, haha. W sumie to tak, melodia ca³kiem wpada w ucho, tekst prosty, ale te¿ chwytliwy, jak to on mia³ w zwyczaju... Tak podsumowuj±c, to mnie nie powali³o, ale raczej zas³uguje na hit. Moje ¶wie¿utkie odkrycie Ibeyi - Riverhttps://m.youtube...HRAPIwsS5I ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 27.10.2017 15:47
|
Dobra fajnie, ¿e siê co¶ ruszy³o w temacie, wielkie dziêki co do Twojej piosenki to jestem pod wra¿eniem, ¿e te dziewczyny tak pod wod± potrafi± wytrwaæ bez powietrza refren mi w sumie wpad³ w ucho, chocia¿ wola³bym chyba, ¿eby to bardziej melodyjne by³o, mimo wszystko nie jest ¼le, takie 7,5/10 bym da³ ![]() Queen - Don't Stop Me Now (Official Video) https://m.youtube...gzGwKwLmgM ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 27.10.2017 16:08
|
Kiedy¶, bardzo-bardzo dawno s³ucha³am Queen dosyæ czêsto i do dzi¶ pamiêtam, jaki mi siê wydawa³ alternatywny. Tak - tak bardzo popularny radiowy zespó³, no ale . Ogólnie irytuje mnie ten kawa³ek obecnie, bo jest w jakiej¶ reklamie (chyba?), wiêc s³yszê jego fragment bardzo czêsto. Ale ogólnie zawsze lubi³am te ich szlagiery i podchodzê do tego z sentymentem. Tak¿e hit.Stephen - Crossfire https://www.youtu...H4F1Tdb040 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 28.10.2017 21:23
|
Ba³em siê, ¿e to bêdzie jaki¶ metal od Ciebie, jaka¶ siermiê¿na muzyka, przez któr± nie da³bym rady przebrn±æ, nawet zwleka³em z wysluchaniem tego na szczê¶cie to co¶ ³agodnego i przyjemnego w s³uchaniu tak¿e siê cieszê, takie 7,5/10 bym da³ mo¿e 8/10, chêtnie bym wys³ucha³ wiêcej tego typu piosenek ![]() Tabb & Sound'n'Grace - Dach (Oficjalny Teledysk) https://m.youtube...vHueSUgVhk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 28.10.2017 23:59
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
OOOO, znam to i to nawet dobrze bo w czasach gdy w pracy s³ucha³am ca³y dzieñ radia to to czêsto lecia³o ![]() Lubiê to i lubiê ten zespó³, maj± takie pozytywne piosenki i s± fajni, a tego nawet kiedy¶ napisa³am przeróbkê na styl weltshmercowy o skakaniu z dachu Tak¿e zaawsze dobrze to wspominam, daje mocne 8/10 bo lubiê, ma fajn± energiê i wpada w ucho ![]() We Own It - Wiz Khalifa (ft.2Chainz) https://www.youtu...wWtQ2lnYNw ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 29.10.2017 00:16
|
Znowu problem z odpaleniem by³ ugh szybcy i w¶ciekli! Nie widzia³em akurat tej czê¶ci, z której s± klipy w tym teledysku, zreszt± ja wiedzia³em tylko p te pocz±tkowe ich przygody, nie my¶la³em, ¿e lubisz tak± muzykê Sam Quest ja to ju¿ s³ysza³em kiedy¶, ze 3 miesiace temu mo¿e wpa¶æ w ucho, 7/10The Next Karate Kid Score - (17) Angel Flies https://m.youtube...WBFfPWqbdE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw

Sarahis
Slytherin

Gryffindor
Hufflepuff

Tak¿e zaawsze dobrze to wspominam, daje mocne 8/10 bo lubiê, ma fajn± energiê i wpada w ucho