Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Davidd |
Dodany dnia 12.08.2016 14:27
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 74 Dom: GryffindorPunkty: 1288 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 11.12.15 |
Dlaczego Ciê to dziwi? MCR s± mega. c; Coldplay to równie¿ jeden z moich ulubionych zespo³ów. S³ucham go od dawna, maj± cudown± muzykê <3. I HIT oczywi¶cie! ![]() Nie wiem czy znasz, ale podejrzewam ¿e tak: Red Hot Chili Peppers - Otherside ![]() https://www.youtu...n_YodiJO6k ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 12.08.2016 14:28
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Oczywi¶cie, ¿e tak! Mam do nich wielki sentyment, zawsze z tat± s³uchamy ich w samochodzie. Lubiê takie klimaty, w ogóle, ich teksty piosenek, brzmienie - wszystko tylko kumuluje siê w wielki HIT! <33 To ja zapowiadam: https://www.youtu...7kdSJ6Ba1M DCiekawe co na to powiecie! LupisVulPes - animacja FAKE TYPE Nightmare Parade - Hamu Mr Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 12.08.2016 14:38
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 74 Dom: GryffindorPunkty: 1288 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 11.12.15 |
Co to jest? Mega mnie rozbawi³o, animacja te¿ spoko, muzyka te¿ jest.. fajna Z racji tego, ¿e to jest ¶mieszne, wpada w ucho i w ogóle dajê HIT! W zanadrzu mam jeszcze trochê piosenek, wiêc... Takie inne trochê teraz :Drowning Pool - Bodies https://www.youtu...4F4xlWSFh0 Edytowane przez Davidd dnia 12.08.2016 14:44
![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 12.08.2016 18:22
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
No to w ogóle nie s± moje klimaty. Tekst jest jaki¶ powalony, za du¿o darcia mordy jak na mój gust, ale rozumiem, ¿e to taka specyfika gatunku, wiêc spoko. S± gorsze utwory na tym ¶wiecie, wiêc trochê siê waham nad daniem SHITu, ale hitem to dla mnie na pewno nie jest. Father John Misty - Real love baby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 12.08.2016 20:09
|
Hm... My¶lê, ¿e piosenka jest okeY. Wpada w ucho, jest uspokajaj±ca. W miarê mi siê podoba, ale rewelacj± nie jest. Nie wiem czy daæ HIT, ale jednak chyba dam. c; Hey There Delilah - Plain White T's https://www.youtu...bJtYqBYCV8 ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 12.08.2016 20:27
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
O MÓJ BO¯E. Kocham tê piosenkê, kocham, mog³am s³uchaæ na okr±g³o, to jest takie piêkne i... I... Ten tekst *wyciera nos chusteczk±* Jedna z moich ulubionych piosenek, nigdy mi siê nie znudzi, a ma³o takich. HIT, HIT, HIT! Kurde </3 Zawsze siê uspokajam przy tej piosence, oczyszczam umys³... Sama siê dziwiê, ¿e wciskam tutaj... to co¶. Ale tê piosenkê kiedy¶ mi kto¶ za¶piewa³, za du¿o wspomnieñ... WTF CZEMU WAM TO PISZÊ?! To przez Delilah sta³am siê jaka¶ rozmarzona Proszê, mój wyciskacz ³ez: We The Kings - Sad Song https://www.youtu...ZsXcc_tC-o Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 12.08.2016 20:39
|
Widzê, ¿e znów lubimy to samo. Uwielbiam tê piosenkê, bardzo mnie uspokaja. Jest taka melancholijna i wzruszaj±ca *o* Piêkna. Mimo, ¿e nie przepadam za takim gatunkiem, niektóre piosenki kocham. Nie wiem co jeszcze napisaæ, bo po prostu... No nie wiem. HIT, bez dwóch zdañ! ![]() A tu mój wyciskacz ³ez: Damien Rice - 9 Crimes https://www.youtu...gqOSCgc8xc Edytowane przez Davidd dnia 12.08.2016 20:52
![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 12.08.2016 20:46
|
Lubiê tê piosenkê, dobrze znam. Ale nie mog³abym jej s³uchaæ codziennie... Lubiê przy niej zasypiaæ. Ale tak id±c ulic±? Hm, niezbyt. Co nie oznacza, ¿e nie jest piêkna? Jest po prostu strasznie smutna. W sumie takie lubiê, ale ja jestem strasznie wra¿liwa :/ Jak idziemy w smutki i #¿yjecichokrawawionc To bardzo proszê: We the Kings - Stone Walls </3 https://www.youtu...NoMqr6wPhE Radzê obejrzeæ teledysk! Edytowane przez kospirre dnia 12.08.2016 20:53
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 16.08.2016 18:25
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Nudnawa, nie chwyta jako¶ za emocje specjalnie, wokal ma³o charakterystyczny. Nie nazwê tego hitem, niby nie najgorsza, ale shit £¡KI £AN - JAMMIN' https://www.youtu...Jz6d04Hc60 Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
UsagiTsukino |
Dodany dnia 16.08.2016 22:22
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 221 Dom: GryffindorPunkty: 4515 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 02.07.14 |
Po pierwszych sekundach pomy¶la³am, ¿e SHIT, ale jak zaczyna ¶piewaæ to fajnie siê rozkrêca. Taka do pobujania siê troszkê Kto¶ w komentarzu napisa³, ¿e dobra do pompowania materaca, tu siê zgodzê, ale ogólnie niech bêdzie HIT Moja najukochañsza, stara COMA i "Sto tysiêcy jednakowych miast". https://www.youtu...teGVgn4Hkc Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 22.08.2016 23:56
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Kompletnie nie kojarzê tej piosenki. I chyba to jest fajne w tej naszej zabawie, ¿e zawsze mo¿na czego¶ pos³uchaæ, co¶ tam "odkryæ". Tekst i melodia s± naprawdê spoko, wpada w ucho w³a¶ciwie od pierwszej chwili. G³os wokalisty te¿ bardzo dobry (jak dla mnie), czuæ w nim tak± "autentyczno¶æ". Dlatego niew±tpliwie bêdzie to HIT : Co¶ czego s³ucha³em swego czasu non stop w³a¶ciwie. Ptaku - Historia ONR (Nestor RMX) https://www.youtu...3UwSV3l-Q0 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 24.08.2016 13:09
|
Teks jest dosyæ fajny i ma sens, aczkolwiek w ogóle nie s³ucham takiej muzyki. Nie jest w moim typie. Melodia te¿ jest w miarê ok. Waham siê nad daniem HITU, ale raczej dam SHIT. Teraz moje kochane Bring Me The Horizon - Throne https://www.youtu...ClameAnAKv ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 24.08.2016 14:04
|
Jak zobaczy³am twój nick, od razu siê tu pojawi³am. A kiedy zobaczy³am, ¿e lubisz BMTH, a¿ sie u¶miechnê³am. Fajnie, ¿e kto¶ s³ucha tego rodzaju muzyki tutaj... Throne jest ¶wietnym kawa³kiem, zreszt± Olivier zawsze wie jak wywo³aæ dreszcz emocji! ![]() To ja te¿ dam Bring'a, ale bardziej metalowe utwory. Wiêc osoby które nie toleruj± ich zdaniem "darcia mordy", mog± od razu siê wycofaæ z oceniania. https://www.youtu...JJYpsA5tv8 Can You Feel My Heart - BMTH Edytowane przez kospirre dnia 24.08.2016 14:17
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 24.08.2016 15:35
|
Co mogê o tym powiedzieæ? To jedna z moich ulubionych piosenek BMTH <3 Uwielbiam wszystkie ich piosenki ^^ Ma³o moich znajomych s³ucha BMTH, dlatego cieszê siê, ¿e ich lubisz. S³ucham ró¿nych rodzajów muzyki, ale ten przewa¿a. Dajê oczywi¶cie HIT! BMTH - Drown https://www.youtu...ClameAnAKv ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 24.08.2016 15:46
|
Najh, co mogê napisaæ? Ju¿ siê wypowiedzia³am na temat BMTH, s± genialni <3 I ten g³os Oliviera HIT! To ja z ciekawo¶ci mam dla ciebie -> albo dla kogo¶ innego... https://m.youtube...jZRCIrTgQc Klasyk nad klasykami, R.E.M - Everybody Hurts Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, je¶li nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chcia³am równie¿ podziêkowaæ wszystkim kochanym ¦lizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 24.08.2016 15:55
|
![]() Pochwa³y: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
No dobra, nie wiem kim trzeba byæ ¿eby daæ temu shit. Hit i to taki, ¿e nawet nie trzeba uzasadniaæ dlaczego, wystarczy pos³uchaæ EDITORS - SUGAR https://www.youtu...Wcc5VJiRVA Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 24.08.2016 15:57
|
Jejku, jak ja to kocham... Jednak zawsze gdy tego s³ucham (R.E.M - Everybody Hurts i Editors - Sugar ) , przykre wspomnienia wracaj±. ;-; Je¶li jednak chodzi o te drugie...- Ta melodia, s³owa... <3 HIT! ![]() Mój dzwonek telefonu : Skillet - Hero https://www.youtu...GcsIdGOuZY Edytowane przez Davidd dnia 24.08.2016 16:04
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 24.08.2016 16:04
|
Kiedy¶ to uwielbia³am Skillet, ale wraz z up³ywem czasu dosz³am do wniosku, ¿e nie s± zbyt rewelacyjni. Jednak z sentymentu nie mogê nie daæ HITu The National - Anyone's Ghost https://www.youtu...5OKNWxvgXg Glanek, jopro - jak zwa³, tak zawa³ ![]() Je¿eli jeste¶ amatorem (lub amatork±) twórczo¶ci Borszewicza, to mo¿emy siê o¿eniæ |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 24.08.2016 16:08
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Nie jestem pewna, czy to piosenka w moim gu¶cie, chocia¿ oczywi¶cie doceniam. Po prostu spaæ mi siê chce przy takiej muzyce. Ma bardzo jednostajny klimat, bez jaki¶ wzruszeñ, a ja lubiê, jak wokalista drze japê i w ogóle haha Jednak podoba mi siê wokal, bo przepadam za niskimi, g³êbokimi g³osami. Wiêkszo¶æ piosenek s³ucham na wysokim i dlatego rzuca mi siê to w ... ucho? ![]() Ode mnie Syqem - Dervish https://www.youtu...MXmuF-jDzY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 24.08.2016 16:11
|
Znam ten zespó³, aczkolwiek nie s³ucham go na³ogowo jak MCR czy BMTH. Piosenka bardzo mi siê podoba. Ma fajn± melodiê i ogólnie jest super. Dajê HIT ^^My Chemical Romance - I Don't Love You https://www.youtu...O9Lj0T93Xk Edytowane przez Davidd dnia 24.08.2016 16:18
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Gryffindor

Slytherin

Z racji tego, ¿e to jest ¶mieszne, wpada w ucho i w ogóle dajê HIT! 
Ravenclaw

Hufflepuff