Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 16:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Znane, lubiane no i HITowate co tu wiecej mowic mi sie slowo mur kojarzy z tym murem berlinskim nastepna piosenke moze wrzuce na ten temat no ale teraz cos innego![]() Skoro o imprezach to bylem raz na jednej gdzie puszczono wlasnie ta piosenke no i jak ja uslyszalem, to spiewalem ja do konca imprezy a oto ona :https://m.youtube...e5q_TdKbsk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 12.12.2016 17:30
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Nie dam shit w stosunku do hitu dawnych lat. Zwłaszcza, że czasami ją sobie śpiewam. Przynaję się jednak bez bicia, że nie kręci mnie głos wykonawcy ani jego koleżanki w tle. No i to też jest utwór, który mogą posłuchać jadąc samochodem czy sprzątając w domu, ale tak sama z siebie bym pewnie jej sobie nie puściła... czyli nie zapisałabym do dziennego łażenia tylko po to, by słuchać muzyki haha Ode mnie znowu coś bez wokalu E.S Posthumus - Unstoppable https://www.youtu...aYiiGd3PZc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 17:41
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Noo bez wokalu ale tpo nic, piosenka ciekawa, buduje napiecie i w ogole, no i obrazki z jakiejs bitwy wpasowane do tego, jest okej czyli oceniam na + Jak bez wokalu to bez wokalu, ktos ogladal film? :https://m.youtube...HW7lH3vyto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 17:52
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Film jest po prostu fenomenalny. Ta nutka rodem z cudnego filmu jest bardzo cool, ale mimo wszystko brakuje mi bardzo wokalu. Po prostu przyzwyczaiłem się chyba, że jak muzyka w tle, to i słowa jakieś śpiewane muszą być A przynajmniej powinny ;p Jednak melodia jest na swój sposób 'wzruszająca', więc naprawdę HIT Kazik - Ballada o Janku Wiśniewskim https://www.youtu...w9VRnfl9no ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 18:02
|
No Mohikanin jest super![]() Ja juz nie moge dluzej tego sluchac - tekst z Twojej nuty jak cos piosenka znana mi i pewnie wielu sluchsaczy tez ja zna filmu nie widzialem niestety no ale oceniam ta nute na + ![]() Masz Batalion nazryj sie :https://m.youtube...Apt5kx1JUU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 18:43
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No a czym mam się nażreć niby? Ja nie jestem tak ogólnie fanem rapu stricte, tylko niektóre kawałki z tożsamościowego i [patriotycznego odtwarzam ;p To może być w sumie, choć nie będę ukrywał, że nieznane mi to jest kompletnie. Tekst tak sobie do mnie trafia, no ale ja już niejako "wypadłem z tematu". Nie wiem gdzie teraz granica kończy się czy zaczyna między dobrym a złym rapem ;p Daję jednak hit, bo DA SIĘ słuchać dłużej niż minutę ;p coś dziś o telenowelach było wspominane ;p Natalia Oreiro - Cambio Dolor https://www.youtu...6OYDUomYwI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 12.12.2016 18:46
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Utwór w całej swojej okazałości kojarzy mi się z dawnymi czasami, kiedy wszyscy oglądali "Zbuntowanego anioła" i każdy uważam, że Natalia jest piękna. Dziewczyny marzyły o tej sukience i malowały sobie kropki nad ustami. Heca jak trzeba. Sama piosenka jest w porządku. Nie jestem jej wielką fanką, ale to chyba ten dobry, latynoski pop. Mnie jednak za bardzo kojarzy się z serialem i nie umiem go obiektywnie ocenić. A ode mnie piosenka, która no nie wiem... jeśli mam określić, jakiej muzyki słucham, kiedy wybieram się na długie spacery do nikąd ze słuchawkami na uszach, to leci mi coś takiego "Noise Without Sound" By Nothing More https://www.youtu...YOjias2Zj8 Edytowane przez Alette dnia 12.12.2016 18:52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 19:21
|
Hmmm to bylo hard no ale takie sobie ani to hit ani shit, taki plus minus dalbym to gdzies pomiedzy tym![]() A to Basti tak a propo tego muru berlinskiego :https://m.youtube...4RjJKxsamQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 19:35
|
No mur berliński się "sprzedaje" jako to główne źródełko obalenia ;p ale to w Polsce się zaczęło. Jednak jak na klasyk to musi być tak czy siak HIT <3 melodia super po prostu. Scorpions ogółem to może nie moja bajka, ale też znowu nie jakiś odległy świat. Spokojne 8/10! teraz może to (samo mi się na youtube pojawia ) Evtis - Marsz Niepodległości https://www.youtu...5N44GHY-z8 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 21:24
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Przekaz dalej do mnie nie trafia, ale nie chcę wchodzić w dyskusje na temat polityki. Generalnie jeśli chodzi o muzykę i sposób rapowania to już to tutaj słyszalam, więc bez szału. Chociaż ta muzyczka całkiem spoko, ale nadal to nie wystarcza na HIT, soory, ale to takie ni w tą ni w tamtą ![]() Mój dzwonek w telefonie i budzik: Madonna - Like a Virgin https://www.youtu...__rX_WL100 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 21:33
|
Hmmm nie wiem czy ten tytul ma cos z Toba wspolnego no alepominmyto na razie bo to nie ten temat piosenka, znana, lubiana no chyba temu ze jest dobra chociaz znam lepsze Madonny ![]() Ostatnio gadalas cos o gospel wiec obczaj to w pewnych kregach ta piosenka jest hitowa zwlaszcza jesli ktos odczuwa energie ^^ milego sluchania :https://m.youtube...RGcb7alSk0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 21:41
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Tamto to było Żydowskie gospel ![]() Uwielbiam takie piosenki, szczególnie na żywo to brzmi niesamowicie. Tekst wprawdzie nie skomplikowany, muzyka też niby prosta, ale bardzo fajnie się tego słuchalo. szczególnie od 4 minuty takie fajne coś jakby w tle było. Dla mnie HIT To tak świątecznie może Michael Buble - Jingle Bells https://www.youtu...f1_KykYpYs ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:04
|
Ech nie sluchalem calej bo mala awarie mialem tekst piosenki hitowy i muzyka tez znana, no ale te inne wykonania mi sie podobaja chyba bardziej no ale i tak hit![]() No to teraz to Sam, czy moge pania prosic do tanca? tylko nie mow ze do tego bys nie zatanczyla no i mi sie nie odmawia... :https://m.youtube...ziSLGVQOSg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:12
|
Znam to! Uwielbiam film o tym muzyku, zawsze jak leci La Bamba to się nie mogę oderwać od tego filmu, to dopiero coś Nie jest to moja ulubiona piosenka Richiego, ale całkiem przyjemna dla ucha Także daje HITa bez zastanowienia ![]() Stand By Me, Ben E Kinghttps://www.youtu...wZNL7QVJjE ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:19
|
Do tego tez moglibysmy zatanczyc when the night has come on ma fajny glos i w ogole to jest hit, no ale nie taki zwykly hit, to bardzo mocny hit![]() To teraz to, jak znajde hmmm, mam, : https://m.youtube...cnfT4arZtI ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:34
|
Wysłuchalam calość. Podobał mi się głos wokalisty i muzyka, tekst tez okej, tylko, że ta piosenka była strasznie monotonna, gdzies koło 4:30 do 5:30 był spoko fragment, ale generalnie trochę mało wyrazista jak na 10 minut. Chociaż nie dłużyła mi się tak jak niektóre piosenki majace 4 minuty ![]() daje mały hit happysad - taką wodą być https://www.youtu...Wwg-YSqF_U ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:44
|
Hmm, taka woda chcialbym byc, taka woda chcialbym byc, ogolnie no ze fajne takie na plus w sumi i ten tego.... nie wiem co napisac ![]() https://m.youtube...BwWmNlyS9k Have You Ever Really Loved a Woman or Man? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:54
|
Tyrani nie mają uczuć albo udają, że nie mają ![]() Ta piosenka to klasyk i znam ją bardzo dobrze dobrze, nawet kiedyś dosyć często Bryana słuchałam. Ale teraz pierwszy raz skojarzyłam, że on tak wygląda Co do piosenki to taki romantyczny hit do wyciskania łez etc., ale ma coś w sobie, to chyba ten głos wokalisty robi swoje. Ja daje duży HIT Coś z mojej ulubionej bajki (jednej z dwóch): Mustang z dzikiej doliny - Będę wracał oryginał Bryana Adamsa: https://www.youtu...VWQkah4xTQ Polska wersja: https://www.youtu...Xt1nnsTHPo ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 23:12
|
To takie smutne ze on go zostawil, chce mi sie plakac, przyjaciol sie nie zostawia. Ostatnio sluchalem ta piosenke, ale nie cala, no i ogolnie fajna, a tej bajki nigdy nie ogladalem. To: https://m.youtube...0rujYSDeyU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 23:22
|
Kiedyś dosyć sporo słuchałam TGD i lubię ich piosenki. Są takie mega pozytywne i energetyczne Tą piosenkę już kiedyś słyszałam i jest bardzo fajna, jak wiele ich piosenek także daje HIT bo to bardzo przyzwoity kawałek fajnej muzyki. I chociaż już nie słucham TGD to gdzieś tam sie ma ten sentyment ![]() Uwielbiam wersję Nat King Cole'a, ale ta też jest bardzo fajna, więc daje tą: Doris Day - When I Fall In Love https://www.youtu...pNRGiqxjK0 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw
co tu wiecej mowic
a oto ona :

Hufflepuff

Gryffindor