Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 16:48
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Znane, lubiane no i HITowate co tu wiecej mowic mi sie slowo mur kojarzy z tym murem berlinskim nastepna piosenke moze wrzuce na ten temat no ale teraz cos innego![]() Skoro o imprezach to bylem raz na jednej gdzie puszczono wlasnie ta piosenke no i jak ja uslyszalem, to spiewalem ja do konca imprezy a oto ona :https://m.youtube...e5q_TdKbsk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 12.12.2016 17:30
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Nie dam shit w stosunku do hitu dawnych lat. Zw³aszcza, ¿e czasami j± sobie ¶piewam. Przynajê siê jednak bez bicia, ¿e nie krêci mnie g³os wykonawcy ani jego kole¿anki w tle. No i to te¿ jest utwór, który mog± pos³uchaæ jad±c samochodem czy sprz±taj±c w domu, ale tak sama z siebie bym pewnie jej sobie nie pu¶ci³a... czyli nie zapisa³abym do dziennego ³a¿enia tylko po to, by s³uchaæ muzyki haha Ode mnie znowu co¶ bez wokalu E.S Posthumus - Unstoppable https://www.youtu...aYiiGd3PZc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 17:41
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Noo bez wokalu ale tpo nic, piosenka ciekawa, buduje napiecie i w ogole, no i obrazki z jakiejs bitwy wpasowane do tego, jest okej czyli oceniam na + Jak bez wokalu to bez wokalu, ktos ogladal film? :https://m.youtube...HW7lH3vyto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 17:52
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Film jest po prostu fenomenalny. Ta nutka rodem z cudnego filmu jest bardzo cool, ale mimo wszystko brakuje mi bardzo wokalu. Po prostu przyzwyczai³em siê chyba, ¿e jak muzyka w tle, to i s³owa jakie¶ ¶piewane musz± byæ A przynajmniej powinny ;p Jednak melodia jest na swój sposób 'wzruszaj±ca', wiêc naprawdê HIT Kazik - Ballada o Janku Wi¶niewskim https://www.youtu...w9VRnfl9no ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 18:02
|
No Mohikanin jest super![]() Ja juz nie moge dluzej tego sluchac - tekst z Twojej nuty jak cos piosenka znana mi i pewnie wielu sluchsaczy tez ja zna filmu nie widzialem niestety no ale oceniam ta nute na + ![]() Masz Batalion nazryj sie :https://m.youtube...Apt5kx1JUU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 18:43
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No a czym mam siê na¿reæ niby? Ja nie jestem tak ogólnie fanem rapu stricte, tylko niektóre kawa³ki z to¿samo¶ciowego i [patriotycznego odtwarzam ;p To mo¿e byæ w sumie, choæ nie bêdê ukrywa³, ¿e nieznane mi to jest kompletnie. Tekst tak sobie do mnie trafia, no ale ja ju¿ niejako "wypad³em z tematu". Nie wiem gdzie teraz granica koñczy siê czy zaczyna miêdzy dobrym a z³ym rapem ;p Dajê jednak hit, bo DA SIÊ s³uchaæ d³u¿ej ni¿ minutê ;p co¶ dzi¶ o telenowelach by³o wspominane ;p Natalia Oreiro - Cambio Dolor https://www.youtu...6OYDUomYwI ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 12.12.2016 18:46
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Utwór w ca³ej swojej okaza³o¶ci kojarzy mi siê z dawnymi czasami, kiedy wszyscy ogl±dali "Zbuntowanego anio³a" i ka¿dy uwa¿am, ¿e Natalia jest piêkna. Dziewczyny marzy³y o tej sukience i malowa³y sobie kropki nad ustami. Heca jak trzeba. Sama piosenka jest w porz±dku. Nie jestem jej wielk± fank±, ale to chyba ten dobry, latynoski pop. Mnie jednak za bardzo kojarzy siê z serialem i nie umiem go obiektywnie oceniæ. A ode mnie piosenka, która no nie wiem... je¶li mam okre¶liæ, jakiej muzyki s³ucham, kiedy wybieram siê na d³ugie spacery do nik±d ze s³uchawkami na uszach, to leci mi co¶ takiego "Noise Without Sound" By Nothing More https://www.youtu...YOjias2Zj8 Edytowane przez Alette dnia 12.12.2016 18:52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 19:21
|
Hmmm to bylo hard no ale takie sobie ani to hit ani shit, taki plus minus dalbym to gdzies pomiedzy tym![]() A to Basti tak a propo tego muru berlinskiego :https://m.youtube...4RjJKxsamQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.12.2016 19:35
|
No mur berliñski siê "sprzedaje" jako to g³ówne ¼róde³ko obalenia ;p ale to w Polsce siê zaczê³o. Jednak jak na klasyk to musi byæ tak czy siak HIT <3 melodia super po prostu. Scorpions ogó³em to mo¿e nie moja bajka, ale te¿ znowu nie jaki¶ odleg³y ¶wiat. Spokojne 8/10! teraz mo¿e to (samo mi siê na youtube pojawia ) Evtis - Marsz Niepodleg³o¶ci https://www.youtu...5N44GHY-z8 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 21:24
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Przekaz dalej do mnie nie trafia, ale nie chcê wchodziæ w dyskusje na temat polityki. Generalnie je¶li chodzi o muzykê i sposób rapowania to ju¿ to tutaj s³yszalam, wiêc bez sza³u. Chocia¿ ta muzyczka ca³kiem spoko, ale nadal to nie wystarcza na HIT, soory, ale to takie ni w t± ni w tamt± ![]() Mój dzwonek w telefonie i budzik: Madonna - Like a Virgin https://www.youtu...__rX_WL100 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 21:33
|
Hmmm nie wiem czy ten tytul ma cos z Toba wspolnego no alepominmyto na razie bo to nie ten temat piosenka, znana, lubiana no chyba temu ze jest dobra chociaz znam lepsze Madonny ![]() Ostatnio gadalas cos o gospel wiec obczaj to w pewnych kregach ta piosenka jest hitowa zwlaszcza jesli ktos odczuwa energie ^^ milego sluchania :https://m.youtube...RGcb7alSk0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 21:41
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Tamto to by³o ¯ydowskie gospel ![]() Uwielbiam takie piosenki, szczególnie na ¿ywo to brzmi niesamowicie. Tekst wprawdzie nie skomplikowany, muzyka te¿ niby prosta, ale bardzo fajnie siê tego s³uchalo. szczególnie od 4 minuty takie fajne co¶ jakby w tle by³o. Dla mnie HIT To tak ¶wi±tecznie mo¿e Michael Buble - Jingle Bells https://www.youtu...f1_KykYpYs ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:04
|
Ech nie sluchalem calej bo mala awarie mialem tekst piosenki hitowy i muzyka tez znana, no ale te inne wykonania mi sie podobaja chyba bardziej no ale i tak hit![]() No to teraz to Sam, czy moge pania prosic do tanca? tylko nie mow ze do tego bys nie zatanczyla no i mi sie nie odmawia... :https://m.youtube...ziSLGVQOSg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:12
|
Znam to! Uwielbiam film o tym muzyku, zawsze jak leci La Bamba to siê nie mogê oderwaæ od tego filmu, to dopiero co¶ Nie jest to moja ulubiona piosenka Richiego, ale ca³kiem przyjemna dla ucha Tak¿e daje HITa bez zastanowienia ![]() Stand By Me, Ben E Kinghttps://www.youtu...wZNL7QVJjE ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:19
|
Do tego tez moglibysmy zatanczyc when the night has come on ma fajny glos i w ogole to jest hit, no ale nie taki zwykly hit, to bardzo mocny hit![]() To teraz to, jak znajde hmmm, mam, : https://m.youtube...cnfT4arZtI ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:34
|
Wys³uchalam calo¶æ. Podoba³ mi siê g³os wokalisty i muzyka, tekst tez okej, tylko, ¿e ta piosenka by³a strasznie monotonna, gdzies ko³o 4:30 do 5:30 by³ spoko fragment, ale generalnie trochê ma³o wyrazista jak na 10 minut. Chocia¿ nie d³u¿y³a mi siê tak jak niektóre piosenki majace 4 minuty ![]() daje ma³y hit happysad - tak± wod± byæ https://www.youtu...Wwg-YSqF_U ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 22:44
|
Hmm, taka woda chcialbym byc, taka woda chcialbym byc, ogolnie no ze fajne takie na plus w sumi i ten tego.... nie wiem co napisac ![]() https://m.youtube...BwWmNlyS9k Have You Ever Really Loved a Woman or Man? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 22:54
|
Tyrani nie maj± uczuæ albo udaj±, ¿e nie maj± ![]() Ta piosenka to klasyk i znam j± bardzo dobrze dobrze, nawet kiedy¶ dosyæ czêsto Bryana s³ucha³am. Ale teraz pierwszy raz skojarzy³am, ¿e on tak wygl±da Co do piosenki to taki romantyczny hit do wyciskania ³ez etc., ale ma co¶ w sobie, to chyba ten g³os wokalisty robi swoje. Ja daje du¿y HIT Co¶ z mojej ulubionej bajki (jednej z dwóch): Mustang z dzikiej doliny - Bêdê wraca³ orygina³ Bryana Adamsa: https://www.youtu...VWQkah4xTQ Polska wersja: https://www.youtu...Xt1nnsTHPo ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 23:12
|
To takie smutne ze on go zostawil, chce mi sie plakac, przyjaciol sie nie zostawia. Ostatnio sluchalem ta piosenke, ale nie cala, no i ogolnie fajna, a tej bajki nigdy nie ogladalem. To: https://m.youtube...0rujYSDeyU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 12.12.2016 23:22
|
Kiedy¶ dosyæ sporo s³ucha³am TGD i lubiê ich piosenki. S± takie mega pozytywne i energetyczne T± piosenkê ju¿ kiedy¶ s³ysza³am i jest bardzo fajna, jak wiele ich piosenek tak¿e daje HIT bo to bardzo przyzwoity kawa³ek fajnej muzyki. I chocia¿ ju¿ nie s³ucham TGD to gdzie¶ tam sie ma ten sentyment ![]() Uwielbiam wersjê Nat King Cole'a, ale ta te¿ jest bardzo fajna, wiêc daje t±: Doris Day - When I Fall In Love https://www.youtu...pNRGiqxjK0 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Ravenclaw
co tu wiecej mowic

Hufflepuff

Gryffindor