Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.12.2016 23:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Widze, ze wrocilismy do korzeni, znam ta piosenke, to bylo w jakims znanym filmie, tylko w ktorym? Przypomnisz? Nie mam za duzego wyboru przy tej piosence wiec daje hit. To: https://m.youtube...eT464L1YRA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 13.12.2016 05:16
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
HIT jak w mordę strzelił ;p Do tej pory jakoś nikt takich naprawdę znanych i dobrych klasyków nie dodawał. Zdecydowaną większość kawałków muzycznych poznałem dopiero właśnie tu ;p Niekiedy nie pamiętam już tytułów oraz wykonawców ;p Niemniej Bryan Addams jest wokalistą, którego nie sposób nie słuchać. 9/10/// może coś z okazji wprowadzenia 35 rocznicy stanu wojennego w Polsce (Tak, Sam i Aders, widzę już oczami wyobraźni wasze zalęknione miny, ale to nie "polityczne rapsy" tym razem Karolina Piejdak - Nie chcemy komuny https://www.youtu...x8TE7dR4B8 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 13.12.2016 13:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Moze nie rspsy, ale i tak polityczne, cos tam cos tam ze skuc im mordy itd. komuchy to tez ludzie, no i przypominam ze przemoc rodi przemoc, a kazda rewolucja zjada swoje dzieci. Indie wyzwolily sie spod panowaniaImperium Brytyjskiego bez przelewu krwi, glownie dziekiMahatmie Ghandiemu, wiec sie da. Ogolnie to jest wykonanie na zywo, wiec ciezko sie slucha bo muzyka jest glosniejsza od glosu wykonawczyni. Dam 4/10. Lap Basti: https://m.youtube...KWFjM9nt_s Co Ci to przypomina? Albo kogo. Hyhy. Jak kogos zarzniemy w mafii to ten HPnetowy swiat zacznie brac nas na powaznie. Zobaczysz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.12.2016 13:43
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie mogłam się powstrzymać po wysłuchaniu tej piosenki, nawet puściłam sobie drugi raz bo mnie strasznie rozbawiła Dawno tak śmiesznej piosenki nie słyszałam, a jak słyszalam to ta i tak mnie bawi i daje jak nic HIT za ten ubaw w trakcie słuchania No i muza z Bruno Marsa, którego fanką byłam swego czasu ![]() Frank Sinatra - I've got you under my skin https://www.youtu...1AHec7sfZ8 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 13.12.2016 13:57
|
Frank Sinatra znany i lubiany, wciaz na topie w Nowym Jorku z tego co mowia media, znam jego piosenki, aleta sluchalem pierwszy raz, no ale on ma wiele fajnych piosenek, wiec nie pozostaje mi nic innego jaknapisanie ze ta tez jest fajna. To: https://m.youtube...MsUb5l-qJQ Z filmu Lowca Jeleni, z De Niro i Streep, ktos ogladal? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.12.2016 14:12
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Filmu nie widziałam, ale ta piosenka jest cudowna i uwielbiam ją Szczególnie jak te instrumenty dęte "wchodzą" chociaż słyszałam lepsze wersje w wykonaniu Franka to i tak nie potrafię dać nic innego niż HIT po tysiąckroć Uwielbiam głos Sinatry i moglabym go sluchać cały czas ![]() To coś co sluchałam swego czasu ze wzgledu na Bruno Marsa, nawet miałam swój układ taneczny ![]() https://www.youtu...Wt4wmZ_EMI ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 13.12.2016 14:43
|
Tez to znam i tez tego sluchalem swego czasu, ale nie przez wzglad na BrunoMarcsa ale przez wzglad na M in Ma , king of milk:3. No i piosenke oceniam pozytywnie. Intro ze Swiata wedlug Bundych, kto ogladal?: https://m.youtube...RDBvKGc1fE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.12.2016 15:10
|
No jasne, że oglądałam to było tak głupkowate, a jednocześnie tak śmieszne, że to klasyka mojego dzieciństwa Nie wiem czy teraz dalej bym dała radę to oglądać co do samej piosenki to zawsze, szczególnie początek, bedzie mi się z tym serialem kojarzyć. wywołuje tylko uśmiech i dobry humor, wiec HITNo i nie wiedzialam, że to Frank śpiewa O.o Aleksander Żabczyński - Nie kochać w taką noc https://www.youtu...NqqfkA8lIw ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 13.12.2016 16:08
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Jak słyszę taką muzykę, to jestem po prostu rozczulona. Nie puszczam jej sama, bo to nie jest właśnie "moje", ale myślę, że radia wiele by zyskały gdyby raz na dwie godziny coś takiego puściły. Bo to nie ma serca przełączyć, a zdecydowanie wzbogaca. Przeszkadzać też nie przeszkadza, bo głosy piękne. Ale może uważam tak dlatego, że wprost uwielbiam czasy, w których to powstało. Poza tym tekst jest tak romantyczny, że powinno lecieć na weselu : ) Ode mnie nowy nabytek Carolina Liar - Show Me What I'm Looking For https://www.youtu...tDgwQi1DD0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 13.12.2016 17:08
|
Bylo po tej piosence w intronapisane ze piosenkaby FrankSinatra, i to za kazdym razem. Pisenka przyjemna, mozna jej posluchac, nie jest jakas ciezkostrawna, wiec oceniam na plus. Niech zyje Nowy Jork: https://m.youtube...tFfXgUdIzY ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.12.2016 23:28
|
Uwielbiam to, jak już kiedyś dotrę do tego Nowego Jorku na Tratwie zbudowanej przez Wilenę lub jakiegoś terrorystę to przejdę się po Central Parku i będę to śpiewała albo chociaż słuchała ![]() Uwielbiam ten flow jaki tutaj ma Frank i jak śpiewa te przeciągłę New Yooork ![]() Daje HIT, nie da sie inaczej ![]() No to ja proponuje: Frank Sinatra - My Funny Valentine https://www.youtu...re-c0BLyIg ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 13.12.2016 23:50
|
NIby Funny Valentine, a tak jakis smutny wydzwiek ma cala ta piosenka, od Franka Sinatry wole te weselsze i te ktore maja troche szybsze tempo, no ale nie moge powiedziec o tej piosence ze jest zla, slaba i do niczego, bo absolutnie nie jest. Jest Fajna. Moze mniej znana, ale mi sie podoba, Wrzuta: http://wojtasxd.w...i_collapse To not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse. I will not fall, I will stand tall, Feels like no one can beat me. Till the roof comes off, till the lights go out Till my legs give out, canr17;t shut my mouth. And it's absurd how people hang on every word. Ir17;ll probably never get the props I feel I ever deserve Music is like magic:3 Edytowane przez AdersYooo dnia 14.12.2016 00:18
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.12.2016 15:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nie lubię Eminema z zasady. Może do jego muzyki mam nieco zastrzeżeń, ale może jestem wyczulony na jego punkcie ;p Słuchać można (a czego nie można?), ale jakoś do mnie to nie trafia. Film "8 mila" był wporzo, ale cała twórczość Eminema średnio mi pasuje. Daję takie 3/10 bez słów i ze znanego filmu: https://www.youtu...IvpJyOfegU ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 15:41
|
Batman Tima BUrtona he no muzyka buyduje takie napiecie no ale w sumie jest krotka wiec trudno ja ocenic jest odpowiednia do pewnych scen w filmie no ale czy nadawala by sie do grania w filharmonii? daje pomiedzy![]() Moje: https://m.youtube...pYeekQkAdc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.12.2016 15:55
|
może, może być, ale nic szczególnego, że tak się wypowiem. Można, ale nie trzeba ;p Dałbym 5/10, więc niech będzie, że HIT, ale lol. W sumie to znowu zaczęły się pojawiać jakieś nuty, które tak dosyĆ średnio kojarzyć. No, ale w ostateczności ;p czas na polityczne rapsy Tadek solo - Honor i ojczyzna https://www.youtu...5JSOntAyys ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.12.2016 15:57
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Nie lubię rapsów Poza tym od tego tekstu mózg mi się topi. Nie chcę w pełni ocenić, ale to "rządzą zdrajcy", "je*** komunę" i inne bzdury... no nie wiem, dla mnie beka z narodowców "Tym krajem powinni rządzić patrioci" Ja tego nie rozumiem, bo dla mnie to takie pierdzielenie nieudaczników, którzy mają pretensje do wszystkich o to, że im w życiu nie wyszło albo mają naturalną skłonność do zamęciarstwa. Bo serio - co oni mają do klasy średniej? To źle, że ktoś się uczył i zarabia? Po prostu ten utwór to największy SHIT jaki widziałam w tym temacie. Aż dałam minusa na jutubie ;p Kolejna piosenka, którą bardzo lubię, ale moje otoczenie nie daje sobie z nią rady hahaha. Macie, to za te rapsy *polecam głośno na słuchawkach ![]() Spoken - Shadow over Me https://www.youtu...Dq6C2EOjoA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 16:14
|
Hmm hmmm no jak sie slucha toniby spoko ale jak sie dochodzi do refrenu no to troche dziwne znam takie piosenki z ostrzejszym refrenem i zaraz taka wrzuce no ale ta bym ocenil tak pomiedzy w sumie 6/10 ![]() Moja: https://m.youtube...TWKbfoikeg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.12.2016 16:31
|
O Boże, to jakieś goodwaye czy iine panki metale czy co to tam jest. Nie cierpię takich klimatów, choć może nie jest jeszcze najgorzej tak ;p Drą te buzie jak na ruski targu ze spirytem Nie, nie trafia to do mnie pod żadnym pretekstem ;p znaczy gusta mam inne. za głośne to. wolę inne nutki ; p Basti - Wroga krew https://www.youtu...xSfnrh1l8Y ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 16:46
|
To HIT Nrvanyyy a Ty sie nie znasz po prostu ![]() Co do Twojej nuty Ty naprawde nie sluchaasz niczego innego? co to sa w ogole za hasla ze Ukrainiec nie jest moim bratem i to mowi raper ONR?:O a nie jest tak ze chrzescijanie sa dla siebie bracmi? i co to za hasla ze Ukraincy to nie ludzie tylko zwierzeta? to nie czasem w Polsce bylo kiedys prawo pierwszej nocy? moze tak robia ludzie? musze dac SHIT niestety , ta piosenka jest 100 razy gorsza od poprzedniej, ocena 0/10, jakby mozna dac ujemne liczby to bym dal![]() Moze to: https://m.youtube...Cd8L05y4Y8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.12.2016 16:49
|
Ej, jak chodziłam do Kościoła, to lubiłam, jak tak śpiewali. Jeszcze jak stała dziewczyna ze skrzypcami, to prawie byłam wzruszona. Chociaż z drugiej strony nie odróżniam do końca tych piosenek. Chodzi mi o to, że one podobają mi się właśnie tylko w czasie tych duchowych uroczystości czy zebrań, ale sama nie słucham... bo nie słucham. Ale szanuję, bo chyba każdy woli coś takiego na mszy zamiast wycia organisty? Ode mnie utwór z "Labiryntu Fauna" Javier Navarrete-The Funeral https://www.youtu...seGR2M5ZVU Edytowane przez Alette dnia 14.12.2016 16:54
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Gryffindor

No i muza z Bruno Marsa, którego fanką byłam swego czasu 

Hufflepuff

no ale czy nadawala by sie do grania w filharmonii?