Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.12.2016 16:52
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Niestety, ale dla mnie utwór bez s³ów to prawie, ¿e nie muzyka. U¿y³em s³owa "prawie", bo zdarza mi siê s³uchaæ, ALE to s± wyj±tki. Tu melodia nijak mi siê podoba. Jakby zbyt nudnawa, przewidywalna i smêtna jak opowie¶æ o babci poszukuj±cej skarpetek w schowku na miot³y. Jedynie koñcówka jest naprawdê dobra wed³ug mnie. Co¶ siê zmienia, i wiêcej tej dynamiki. Nie wiem, tak 3.5/10 daæ mogê to te¿ nuta narodowców, których tak nienawidzicie, i kojarzycie z nimi wszystko co z³e (choæ to anio³ki w porównaniu z obecnymi politykami). Horytnica - Kochana ma Polska https://www.youtu...iYL0b0F8pg Edytowane przez batalion_88 dnia 14.12.2016 17:13
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 17:07
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Skads mi sie refren kojarzy ale nie znam tej nuty te dziewczyny na filmiku jakies takie dziwne oprocz tej ostatniej co nie ocenilbym piosenke tak sobie takie 3/10?![]() Jak szalej to szalec :https://m.youtube...lc7rWVvq2Q ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.12.2016 18:07
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Na dzisiaj to chyba wystarczy haha. W sumie mog³abym powtórzyæ wszystko, co napisa³am o poprzednim utworze tego typu, przy czym ten poprzedni bardziej mi siê podoba³. Ale tak na marginesie - przeczyta³am, ¿e to cover Hilsong, a ja bardzo lubiê jedn± piosenkê Hillsong United (ponoæ jest ró¿nica haha) A i jeszcze dodatkowo - nie wiem dlaczego, ale w wersji oryginalnej to mi siê du¿o bardziej podoba ni¿ w polskiej, sorka. jest jakie¶ takie mniej ko¶cielne, a bardziej muzyczne. No i wracaj±c do Hilsong to ja dam w³a¶nie tê jedn± piosenkê o zgrabnym tytule "Oceans" https://www.youtu...y9nwe9_xzw Edytowane przez Alette dnia 14.12.2016 18:15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 14.12.2016 21:38
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Hm, sama nie wiem. Szczerze mówi±c chyba tym, co najbardziej mi nie pasuje jest g³os wokalistki. Ca³a reszta muzycznie super i my¶lê, ¿e wersja instrumentalna albo z mêskim wokalem bardziej przypad³aby mi do gustu. Ale mimo wszystko chyba dam HIT, bo wiêcej elementów zgrywa siê na plus. To jest po prostu ³adne. Preoccupations - Anxiety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 22:49
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Co to jest tak naprawde? Co to jest za jakis psychodeliczny szum co leci praktycznie przez cala nute? strasznie dziwne serio Jakbym chcial komus zrobic pranie mozgu to bym mmu to puscil ale moze ja sie nie znam na tym gatunku muzyki przypatrzmy sie wiec plusom, wokal moze byc, no i ta melodia w tle ktora sie czasem pojawia no to mamy 2 plusy, ocena 2/10? ![]() Ode mnie niech bedzie toooooooooooo: https://m.youtube...aI2IlHwmgQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.12.2016 22:56
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie ma to jak romantyczny hit z m³odo¶ci A tak serio to jest stare jak ¶wiat, a przynajmniej ja mam takie wra¿enie jak tego s³ucham i kojarzy mi siê z NFS, mo¿e by³o jako soundtrack w tej grze? Nie wiem, ale mi siê skojarzy³o jako¶ No generalnie daje HIT, ale bardziej przez wzgl±d na sentyment i dobre skojarzenia ni¿ sam utwór.A Great Big World, Christina Aguilera - Say Something https://www.youtu...2U0Ivkn2Ds ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.12.2016 23:12
|
Ok kiedy takie osoby jak Ty graja w takie fajne gry jak NFS ja gralem w Underground 1 i 2, Most Wantted, Carbon, no i jeszcze inne czesci no i nie pamietam tam tej nuty no chyba ze w nowszych czesciach jakis ale ze zapomnialem![]() No i co? Krystyna to tam tylko tlo robi i czasem usta otworzy a glos leci z playbacku i tak, od jakiejs w ogole innej babki nie no ale malo sie odzywa dam takie 6-7/10 zadowala Cie to? mam nadzieje ze tak. Rotfl ![]() A teraz cosmojego, piosenka zaskakujaca i wogole znana na pewno po samym tytule poznacie ale maacie: https://m.youtube...KqV7DB8Iwg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.12.2016 23:35
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
To te¿ jest fajne i w sumie bardziej lubiê ni¿ "Pump it" szczególnie ten pocz±tek jest bardzo fajny. To taki spoko kawa³ek którego sama nie puszczam, a znam i gdzie¶ tam pod¶piewuje Tak¿e dla mnie HIT, za taki flow jaki przy tym ³apie ![]() Bon Jovi - You Give Love A Bad Name [url] https://www.youtu...rZHPOeOxQQ [/url] ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 00:07
|
1986 rok po tym jak sie urodzilas no i to jest Rock, przez duze R, jeszcze ten prawdziwy a nieto swinstwo co teraz graja na salonach piosenka znana i lubiana wiec dam mocne 8/10, chociaz nie wiem czy to nie krzywdzace i nie powinno byc 9/10 ![]() Sam zlap mnie za reke i zrobimy to :https://m.youtube...DK9QqIzhwk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 07:34
|
Chcesz siê modliæ? Uwielbiam ten kawa³ek i posluchanie go od rana nastraja pozytywnie na ca³y dzieñ, no i bardzo fajnie siê to ogl±da³o przyznam Co racjê, ¿e to jest Rock przez zdecydowanie du¿e R tak¿e daje HIT bez mrugniêcia okiem Jak jeste¶my przy Bon Jovim to jeszcze: Bon Jovi - Born to be my baby https://youtu.be/... A w '85 moja mama jeszcze o dzieciach nie my¶la³a ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 11:24
|
Z Toba zawsze! pomodlmy sie za nawrocenie Bataliona i caly ONR co to Twojej mamy to super kobieta wiadomo nie ale Ty zawsze moglas byc przeciez z adopcji ![]() Nnanana sie zaczyna a potem jakos leci i leci i tak najlepsze sa fryzury:3 juz to mialem napisac przy poprzedniej piosencke Joviego Bon no ale mi wypadlo z glowy no a piosenka fffffffffajna no ![]() Nananana, zrobmy wyliczanke niewiem czy dawac dalej Joviego Bona bo to niby takiladny lancuszek leci czy moze zmienic ale niech bedzie to chociaz wszyscy to znaja :https://m.youtube...x2u5uUu3DE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 12:27
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
Najgorszy, nudny i bezjajeczny okres Bon Jovi imo. W sensie popowym to spoko, ale nigdy nie mog³em zajaraæ siê czym¶, co w teorii próbowa³o byæ miêkko-twardym (czyli niewiadomojakim) rockiem. Lubiê, ale niestety: shit. Tak siê powinno robiæ pop rocki/AORy, jeden z najlepiej wyprodukowanych albumów w takich klimatach IMO, a jeszcze to ich koniec twórczo¶ci... https://www.youtu...9PAuWV-Vn0 No ale mieli przecie¿ Briana Eno... :3 ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 15.12.2016 13:11
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Kurczê, zawsze jak co¶ lubiê, to nie wiem co napisaæ. Muzyka z lat 70/80 co jaki¶ czas wraca i nowe zespo³y próbuj± graæ podobnie, ale mimo wszystko magii tych czasów nigdy nie uda siê oddaæ. Do utworu mam sentyment, bo pojawi³ siê w najlepszym chyba filmie Sofii Coppoli. Tak¿e tego, HIT. Nas - I can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 14:17
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 30.08.07 |
fajny sampel ale imo taki sobie bit, spoko tekst i nienaganne flow. Dobra, nie jaram siê kompletnie refrenem ¶piewanym przez dzieciaków ![]() A, i fajny patencik z pocz±tkami zwrotek na B. Hit, nie tak dobre jak wcze¶niejsza twórczo¶æ, ale i tak spoko ![]() CunninLynguists - Old School mc square <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 15:53
|
Razor daje normalne i fajne nuty chyba po flaszke skocze a gdzie sa hipisi w tej pierwszej? I czemu zniszczyliscie lancuszek Joviega Bona przyjdzie niebieska i znowu zrobi jazde wszyscy po warnie przez Was dostaniemy ![]() Co do tej, no to mozebyc wreszcie nie jakies walenie mlotem czy czyms tam o kawalek metalu dam 6/10![]() Moze dzieki temu nie dostane warna :https://m.youtube...86K-p089R8 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.12.2016 16:11
|
Spoiler :: Z dedykacj± speszali for ju: Current Value - Faith oraz Current Value - Tektonic plus Limewax - Agent Orange A tak na serio. Standardowy popowy Bon Jovi, typowy poprock z lat 80 ale fajnie siê s³ucha, spoko synthy bo perka taka se, gitarki lepiej tutaj graj±. Wokal do wyrzucenia, jakby tak by³o to by³by hit mimo sysko. Liiiiiiive sóóóóóóóóóóóóóón w kinaaaaaaach w maaaarcuuuuuuuuuuuuuu https://www.youtu...XGPERcDvio ![]() ![]() ![]() ![]() Miko³aj ¦wiêty wielu przyjació³ posiada³ Wielu walniêtych, jednego wiernego mia³ Skrzata wspania³ego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomo¿e na Pomorzu, równie¿ tym po k±dzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 15.12.2016 16:37
|
Nanan znowu walenie czym po kawalku blachy no ale w sumie bebny tez sie tam pojawily no i chorek jakis tylko o czym oni spiewaja? no i w sumie takie sobie ale po 3 minucie sie rozkreca wiec daje tak pomiedzy hitem a shitem![]() To jedziemy dalej :https://m.youtube...hjSzibOIH4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.12.2016 16:53
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No Bon Jovi shitem nie mo¿e byæ, bo nawet taki ignorant jak ja go kojarzy S³uchaæ namiêtnie to na pewno nie, no i ten kawa³ek tak Bogiem a prawd± ¶rednio mi le¿y. Nie widzê (s³yszê?) w nim znowu¿ co¶ nadzwyczajnego ;p Jednak barwa g³osu jest OK,,wiêc niechaj bêdzie ten HIT - punktacja nie wiêcej jednak jak 5/10 stare polskie RAC - :Legion - M³odo¶æ https://www.youtu...6qBs53p4x4 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.12.2016 17:05
|
Aders, to z jakim po¶wiêceniem walczy³e¶ o Bon Jovi i zachowanie "³añcuszka" jest godne uwagi ![]() No to tym razem nie rapsy ( No to teraz moja propozycja : aerosmith - crazy https://www.youtu...MNgbISmF4I Edytowane przez Sam Quest dnia 15.12.2016 17:12
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 15.12.2016 17:06
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
W pierwszej chwili pomysla³am ¿eby to wy³±czyæ, ale w sumie to nie jest takie z³e. Teledysk siê broni, wokal jest fajny i ciekawe rzeczy z nim robi±, a muzyka jest po prostu boska i bardzo mi siê to podoba. HIT Rachel Platten-https://www.youtu...o1VInw-SKc Edytowane przez Lilyatte dnia 15.12.2016 17:11
Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Christina

Gryffindor

Ravenclaw
ale nie znam tej nuty

Hufflepuff