Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 16.12.2016 20:15
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Jak nie ma nic wesolego? oni zaprosiliekipe z innej szkoly z ktora mieli rywalizowac na konkursie muzycznym ktory byl na koncu sezonu no i im wojne wypowiedzieli, a im kopary opadly bo nigdy tego nie spiewali to zzaslugiwalo na 6-7/10 ale nie 4 ![]() Co do Twojej nuty to tu widac cos wesolego? tekst jest pozytywny ale caly wydzwiek piosenki jest dolujacy lubie dzem ale ogolnie inne piiosenki gdyby to byla jakas ktora znam i lubie bylo by 7-8/10 a tak dam tylko 5/10![]() To jedziemy :https://m.youtube...86hmEIHCB0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.12.2016 11:24
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
AdersYoo, czytaj ³askawie posty ze zrozumieniem. Ja NIC nie pisa³em, ¿e nuta, któr± poda³em ma "byæ weso³a". co do utworu, to tu znowu ciê¿ko siê odnie¶æ jako¶ konstruktywnie, bo ca³a moja uwaga skupiona jest na tym tañcu/po³amañcu. Nie wiem, ale jako¶ nie trafia to do mnie. Sam wstêp niejako mnie odrzuci³, a potem niby mog³a byæ, ale takie pamcia ramcia raczej ;p 3/10? Tomek Kamiñski - Ty tylko mnie poprowad¼ https://www.youtu...fusL3xTKn4 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 17.12.2016 12:49
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
A ja NIC nie pisalem ze tak pisales ![]() Widze ze zeszlismy na pewne klimaty, no ale to dobrze bo ta piosenke znam i pewnie wielu ja zna no i jest taka pozytywna i fajna takze oceniam ja na +![]() To cos mojego: https://m.youtube...Vxyru3-z3c ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 17.12.2016 16:51
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Chyba nigdy moje zdanie, ¿e "to kompletnie nie moje klimaty" nie trafi³o tak mocno w punkt. Na pewno nigdy w ¿yciu bym tego nie w³±czy³a sama z siebie i nie pos³ucha³a i pewnie nigdy te¿ bym siê nie dowiedzia³a, ¿e to istnieje. Natomiast, je¿eli mam to oceniæ muzycznie, no to wykonanie jest ³adne, g³osy te¿ maj± przyjemne, wiêc spoko. Ale wstrzymam siê od jednoznacznej oceny, bo HITem tego nie nazwê, ale te¿ nie jest to co¶ kiczowatego, ¿eby nazwaæ to shitem. Savages - I am here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 17.12.2016 19:05
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
w³±czy³am sobie ten utwór, i czekam i czekam a¿ siê zacznie, i ju¿ my¶la³am, ze to jeden z tych, które nie maj± ¿adnego tekstu. nie by³oby to takie straszne, bo melodia jest ca³kiem przyjemna dla ucha, i nie mog³abym narzekaæ. kiedy¶ lubowa³am siê w takiej muzyce. dzi¶ mniej, ale jednak bardziej to hit ni¿ kit! tak¿e przyjemne ode mnie: ELDO - Nie pytaj mnie o ni±] ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.12.2016 19:39
|
![]() Pochwa³y: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nie wiem jak jest u mnie ze znajomo¶ci± polskiej sceny hip-hopowej, ale raczej nie najlepiej W ka¿dym b±d¼ razie kojarzê takiego kogo¶ jak Eldo. Tekst naprawdê w porz±dku, bity te¿ spoko i ogólnie nie mam siê do czego przyczepiæ. Sam preferujê nieco inne klimaty, ale to uznajê jak najbardziej za HIT. Przepraszam, ale jutro rozpoczynaj± siê w mojej parafii rekolekcje, kocham te¿ latynoskie klimaty, wiêc La Compagnie Créole - Santa Maria De Guadaloupe https://www.youtu...5RUnaKMXyk ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 17.12.2016 20:02
|
Santa Maria ooooooo ogolnie chyba nie slyszalem tej nuty, alboslyszalem tylko ze jej nie pamietam no ale raczej nie utwor, no latynoski w koncu Guadaloupe tam gdzies lezy no i jak na pierwszy raz sluchana piosenke to oceniam ja.... pozytywnie ![]() To masz na rekolekcje zebys tam ksiedzu zaimponowal :https://m.youtube...HT9jXtqA0Q ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.12.2016 20:11
|
Takie delikatne, subtelne, modlitewne, ale nie zna³em tego na bank wcze¶niej. Dlatego podoba mi siê, bo znale¼æ co¶ czego siê nie znam z religijnych, to nie lada sztuka Przekaz jasny i czytelny, g³os, melodia, wszystko jest na plus ;p dlatego HIT jak najbardziej wiem, wiem... dawno nie by³o politycznych rapsów, wiêc najbardziej polityczny raps jaki znam proszê ; Tolas, Evtis, ¯ebro, JKRS - Ruch Narodowy https://www.youtu...GqF0rzw3H4 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 17.12.2016 20:30
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Od razu mia³am obawy, bo tytu³. Pocz±tek okropnie mêcz±cy, a potem beznadziejnie tak samo muzycznie jak i pod wzglêdem tekstu. Nie bêdê s³uchaæ do koñca z ca³ym szacunkiem, bo nie zniosê takiego odnoszenia siê do innych osób. Z tych piosenek wp³ywa jad, który nas wszystkich dzieli, a muzyka ma mi dawaæ rado¶æ. Dlatego wiadomo - wielki SHIT Ode mnie John Dreamer - Rise https://www.youtu...XJf6CVj4FM Edytowane przez Alette dnia 17.12.2016 20:33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 17.12.2016 20:31
|
No, no, no, Ty to ciekawy przypadek jestes, wrzucasz rozne nietypowe rzeczy na ogol, czy to piosenka do snu? nie no ogolnie to sie milo slucha itd. takze oceniam pozytwnie te 2 minuy z hakiem![]() Basti, a rapsow niepolitycznych tez sluchasz? to juz te religijne sa lepsze odpolitycznych tu masz cos niepolitycznego ![]() https://m.youtube...j7HoI-8h9U Edytowane przez AdersYooo dnia 17.12.2016 20:45
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.12.2016 21:02
|
O, trafi³e¶ w sedno, bo ja kibicowskiego rapsu s³ucham ju¿ lata ¶wietlne To akurat nie mój ¶wiat, bo Ruch Chorzów, ale kilkadziesi±t kawa³ków mogê poleciæ. Mia³em teraz Berona daæ, ale nie chcê fuerte katowaæ, bo to na pewno by jej siê nie spodoba³o. To HIT, bo znam ¿ycie fana pi³ki no¿nej ; ) co¶ romantycznego mo¿e : i smutnego Artur Chamski - Kilka s³ów https://www.youtu...mINOvbIiJ4 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 17.12.2016 21:15
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
No to sobie pos³ucha³am i no taka spoko sobie piosenka. Mo¿e nie jaki¶ wielki HIT, ale te¿ nie SHIT. Takie 6/10, pozytywny przekaz, nawet przyjemny g³os wokalisty no i ca³kiem spoko muzyczka. Mo¿e bez motylków, ale czasem s³ucham takiej muzyki wiêc nie czuje, ¿e co¶ straci³am s³uchaj±c jej no i props, ¿e to nie kolejny raps polityczny ![]() swego czasu gwa³ci³am na tym replay: Empty Apartment - Yellowcard https://www.youtu...ZE6kPVW-tY Edytowane przez Sam Quest dnia 17.12.2016 21:21
![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 17.12.2016 21:25
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Znam ten zespó³... mo¿e nie jako¶ dobrze, ale kojarzê z nazwy i stylu muzyki. Podoba mi siê zwrotka bo jest taka spokojna, ale emocjonalna, natomiast nieco zawiód³ mnie refren, ale mo¿e to wynikaæ z tego, ze ja zawsze chcê takie BUM-sza³-sza³. Tutaj mam za spokojnie na przej¶ciu. Ale zwrotka w³a¶nie ¶wietnie nadrabia t³em muzycznym. Poza tym dam hit za to przej¶cie po drugim refrenie, zw³aszcza to muzyczne. Ale ja wielbiê smyczki. A teraz dam piosenkê z bajki, piêknej swoj± drog±. Jakby kto¶ by³ ciekawy, to Ofra Haza swoj± czê¶æ ¶piewa³a w 18 jêzykach, w tym po polsku. https://www.youtu...2A3LaYDlHM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój. Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami ¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami. Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy, Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny, Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie, Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie, Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary, Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±... Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±. Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana, Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana I znana w otoczeniu z niechêci do koni, Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni. Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia. Maj±c u swego boku Gajê, Aarona, Fomê i Milana, a przed sob± zadanie, Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie. Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o, A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o. Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie, Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana, Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana, Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o... Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni? I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni? Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie. Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie, Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczyta³am i polecam Miniaturki "Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter "Czterdzie¶ci piêæ" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemy¶lenia" Wileny Romus Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte "Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream "Miêdzy wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Mi³o¶æ" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwa³ê! Na honor!" Ann "Zwariowa³!" Wileny Romus "Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine ... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 17.12.2016 22:21
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie widzia³am nigdy tej bajki, ale piosenki w Polskiej wersji znam i lubiê tak¿e daje plusika. Do tego sama piosenka jest ¶wietna, ta muzyka taka przejmuj±ca i potem jak ta laska ¶piewa... zachwycam siê tak¿e zdecydowanie daje HITa, do tego ten filmik i jestem kupiona ca³kiem ![]() To mo¿e co¶ znanego i starego: The Righteous Broters-Unchained Melody https://www.youtu...iiyq2xrSI0 ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 17.12.2016 22:23
|
Chcialem ta piosenke tu wrzucic, mialem taki plan i w ogole, ale mnie ubieglas, ale to dobrze bo moge to ocenic, wwiec przejde od razu do rzeczy... Nie wiem jak to ujac ani co powiedziec, ech... piosenka pelna emocji, pelna wszystkiego, super melodia, super tekst, super glos oooooooooo my loveeee, my darlinnnn, super film, Twoj link mi nie dzialal, wiec musialem sobie puscic inny, ten w ktorym lepia garnki, planowalem sie do tego odniesc gdybym to tu wrzucil, no ale jest i tak bardzo dobrze jak jest teraz, mowilas zenie zdazylo Ci sie zeby ktos Ci napisal 3 razy hit i wychwalal jakas piosenke, ktora wrzucilas i nie wiem Ci sie to zdarzy, ale ja ta piosenke oceniam tak - HIT HIT HIT i jeszcze moglbym powtarzac w sumie to slowo jakis czas, dla mnie to ta piosenka nie ma brakow ani zlych stron, w skali to by trzeba bylo napisac 11/10 ! z wykrzyknikiem, kocham ta piosenke i osobe ktora ja tu wrzucila :3Co ja bym tu musial dac, zeby nie zejsc tak szybko o kilka poziomow w dol, mial byc raps dla Basta, ale on sobie poszedl, wiec bedzie hmmm: https://m.youtube...bBUZEKuAgM Tez o milosci niech bedzie o Edytowane przez AdersYooo dnia 17.12.2016 22:59
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 18.12.2016 00:07
|
We¼ bo jeszcze pomy¶lê, ¿e co¶ ode mnie chcesz albo co gorsza siê zakocham i co ja wtedy zrobiê? ![]() No i jestem pod wra¿eniem, ¿e tam tylko jedna emotka na tak d³ugi tekst, normalnie wow ![]() A tak pomijaj±c g³upoty przejdê do piosenki. Znam to, a jak¿eby inaczej Film swego czasu by³ czêsto przeze mnie ogl±dany tak¿e i piosenka oczywi¶cie by³± do po¿ygu s³uchana, teraz sobie nawet z Mandy to ¶piewa³am Zawsze mnie jej postaæ irytowa³a, ale i tak piosenka za romantyczny tekst i g³os wokalistki, a takze sentyment to zdecydowanie wielki HIT i to bez wahania.To mo¿e piosenka od której zaczê³a siê moja przygoda z Ed'em: Ed Sheeran - Drunk https://www.youtu...2fOum_KWQU ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 00:28
|
Staralem sie zeby to zabrzmialo tak serio serio na powaznie, wiec wiesz, chyba jak chceto mi sie nawet udaje, dobrze ze napisalas, bo juz ktorys raz sluchalem sobie Unchained Melody w sumie, z napisami po hiszpansku, no i ogolnie to kazdy chyba sobie mysli co se mysli co nie? ....mysli sobie moja glowa.... pierwsza aluzja do Twojej nuty i nie tylko, ale teraz leca juz nastepne.Musial wtedy ostro pic ahaha bo w innych okolicznosciach to byscie sie z Edem w ogole nie poznali i bylby wielki smutek swoja droga bo gdybyscie sie nie poznali,. to bys tu niewklejala jego piosenek, no i moja wiedza by byla ubozsza o to, zwlaszcza ze ta piosenka co tam tanczyl.i mi sie szczegolnie podobala, no i w ogole co do tejnuty, to jedni by powiedzieli ze zyciowa, inni znowu ze kompletnie nie, a ja powiem ze wydaje sie byc fajna, takze jesli ktos tu to bedzie kiedys czytal to prosze sobie odsluchac ta piosenke w poscie powyzej. Polecam. AdersYooo :3To dam ta piosenke, ona tez byla w tym filmie ktorego niestety nie widzialas(nie wiem w ogole dlaczego jeszcze tego do tej pory nie zrobilas) czyli Top Gun, no i w tym byla wypromowana jako wiekszy hit niz Take My Breath Away, przy ktorym sie ponoc wzruszasz, w co watpie czy tez nie watpie, moglibysmy o tym podyskutowac i w ogole, zeby nie przedluzac wlasnie ja tu teraz wklejam, sama zobacz czy znasz i ocen ja wedlug wlasnego uznania: https://m.youtube...TvU3BELZEo Mozenie najlepsza wersja, ale badz lagodna, AdersYooo Cie prosi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 18.12.2016 01:17
|
Filmu nadal nie widzia³am (mam co nadrabiaæ, no nie?), piosenki te¿ niestety nie znam. Jak serio to by³o promowane na hit to chyba im nie wysz³o w porównaniu do tej piosenki przy której siê wzruszam (albo i nie ) Co do tej piosenki to nawet spoko jest, przyjemnie siê jej s³ucha. Chocia¿ tekst to chyba o takich zranionych uczuciach, mo¿liwe te¿, ¿e ja czego¶ nie zrozumia³am ![]() Nawet mi siê trochê spodoba³a, lubiê takie piosenki tak¿e daje Hita. Chocia¿ chwilami jakby mia³o byæ jeb.. moc, ale stopowa³a to jak na piosenkê z filmu to mog³abym j± zapamiêtaæ. To mo¿e siêgnijmy do "klasyki": u2 - one https://www.youtu...FWPeVfWB9o Well it's too late, tonight, to drag the past out ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.12.2016 01:42
|
Nooo, jest co nadrabiac, tasm gra mlody Tom Cruise i mlody Val Kilmer o! A ta piosenka to byl taki motyw przewodni tego filmu, oni to nawet w barze tej dziewczynie spiewali https://m.youtube...LzVbz2HHzo Tu to masz, jak chcesz to sobie obejrzyj, to trwa tylko 2 minuty i ta blondyna mowi ze ona kocha ta piosenke, o! co do mocy, to moze tu jest w refrenie bo wszyscy spiewaja. Juz chcialem wrzucac swoja piosenke bez ocenienia Twojej co do U2 - One, no to wszyscy to znaja, a ja tego w calosci moze przesluchalem ze 2-3 razy w zyciu, ogolnie mi sie kojarzy z jedna piosenka Boba Marleya, ktora moze kiedys tu wrzuce, a tymczasem daje hit, bo co innego.Cos tam widzialem o zombie na sb z Twojej strony: https://m.youtube...Ejga4kJUts ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 18.12.2016 01:55
|
OmG w sensie mia³am to kiedy¶ wrzuciæ, ale mi potem co¶ innego wpadlo w rêce, to jest stare, ale nadal dobre Pamiêtam, ¿e jak pierwszy raz to s³ysza³am to powiedzia³am, ¿e beznadziejne, ale szybko siê z tym utworem pogodzi³am i potem by³y¶my kumpelkami, tak¿e ogromnego HITa Ci daje za to i plusik w zeszycie którego nie mam Nie mog³am siê zdecydowaæ co¶ co kiedy¶ czêsto s³ucha³am czy co¶ co uwielbiam obecnie, wiêc nie powiem co daje, ale niechaj bêdzie Tom Odell - Another Love https://www.youtu...wpMEbgC7DA ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
oni zaprosiliekipe z innej szkoly z ktora mieli rywalizowac na konkursie muzycznym ktory byl na koncu sezonu
ale nie 4
a tak dam tylko 5/10

Gryffindor

Hufflepuff