Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Emma Watson
Prefix u¿ytkownikaGoszka
Jak dla mnie to 100% pasuje do tej roli. Udajê, tak±, zimn± i opanowan±, a jak przyjedzie co do czego...to. Pasuje do tej roli. Jestem pewna, ¿e gdyby np. mia³a zagraæ...Pansy, to by tego dobrze nie zrobi³a. A o samej aktorce mog ê powiedzieæ, ¿e nie ma gustu.

68.media.tumblr.com/fc2672d87f07e294d318933ac747d7f0/tumblr_ogyzlc3sGg1t0amgdo2_500.jpg

68.media.tumblr.com/1247c5965fe4e3bf9a88f2bfbed35765/tumblr_ogyzlc3sGg1t0amgdo3_500.jpg

http://www.filmweb.pl/user/Goszka_
Bellatrix xD
Hm....Emma by³a bardzo dobra w dwóch,pierwszych czê¶ciach[szczególnie w³osy-mia³a fantastyczne] no,lecz potem.......potem to ju¿ nie by³a Hermion±.Prawie zupe³nie nie pasuje do tej roli.Chocia¿ aktork± nie jest z³±.
"Harry,nie jeste¶ z³ym cz³owiekiem.Jeste¶ dobrym cz³owiekiem,któremu przytrafi³o siê wiele z³ych rzeczy(...)
¦wiat nie dzieli siê na ludzi dobrych i ¶miercio¿erców.Ka¿dy ma w sobie tyle samo dobra co z³a.Tylko od nas zale¿y jak± drog± pójdziemy"-Syriusz Black

Prefix u¿ytkownikaStefa
Bellatrix xD napisa³/a:
Hm....Emma by³a bardzo dobra w dwóch,pierwszych czê¶ciach[szczególnie w³osy-mia³a fantastyczne] no,lecz potem.......potem to ju¿ nie by³a Hermion±.Prawie zupe³nie nie pasuje do tej roli.Chocia¿ aktork± nie jest z³±.

Po czê¶ci zgadzam siê z Tob±, ale my¶lê, ¿e teraz Emma te¿ pasuje do swojej roli:D
"A wiêc zabij mnie Voldemorcie, z ochot± powitam ¶mieræ! Tyle ¿e moja ¶mieræ nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."

karawila
Racja Bellatrix, Emma w pierwszych dwóch czê¶ciach wygl±da³a jak Hermiona a w pozosta³ych filmach , szkoda gadaæ. Nie podoba mi siê, ¿e zrezygnowali z odwzorowania prawdziwego charakteru Hermiony. Oni po prostu ZEPSULI tê postaæ! Jak tak mo¿na! Jak Hermionie mog³o siê wymskn±æ POMYLUNA w pi±tym filmie! To straszne ! A to jest moja ulubiona postaæ:( :mad:

dobra, ju¿ och³onê³am. Co do talentu aktorskiego Emmy to mogê powiedzieæ, ¿e nie ma go za du¿o, ma tylko wyrazisty g³os.
Edytowane przez karawila dnia 07.03.2008 16:26
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

Hermiona Jane
Mnie siê tam Emma jako Hermiona bardzo podoba. W 1 i 2 czê¶ci by³a Hermionowata, ale w dalszych pokazywa³a swoje umiejêtno¶ci aktorskie. S±dzê, ¿e najlepiej do roli Hermiony nadaje siê w³a¶nie Emma Watson.:)
Hermione Granger

Klaudia@Harry Potter
Ja te¿ bardzo j± lubie. Naj³adniej wygl±da³a w HPiCO.:) Fajnie odgrywa role Hermiony. Wkurzy³o mnie jednak to ¿e mia³a jakie¶ fochy ¿eby zagraæ w HPiKP. ¯e za ma³o kasy czy co¶ podobnego.
Moje nowe konto to: Lotien.

imek12
Uwa¿am ¿e jest ¶wietna i jako Emma Watson i jako Hermiona Granger. Jest moj± prawie ulubion± aktork±, ma talent i jest ¶liczna.Najlepszy cytat z Harry Potter i Komnata Tajemnic

Hargrid mówi - ,,Nie ma czarodzieja który nie wymy¶li³ zaklêcia którego Hermiona by nie zna³a''
Imek zosta³ przydzielony do Gryffindor

Ró¿d¿ka: leszczyna, 12 1/4 cala, od³amek smoczego k³a
Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magi±
Ulubiony nauczyciel: prof.Severus Snape
Patronus: Wilczyca
Animag: Wilczyca

karolakhp
Emma Watson... Hmmm... Wed³ug mnie pasuje do tej roli :D i dobrze siê w ni± wciela :D Przede wszystkim jest coraz ³adniejsza chocia¿ w 1 czê¶ci te¿ by³a ³adna ;P i coraz bardziej lepsz± aktork±. ¯yczê jej sukcesów :)
"-... A teraz zwracam siê do ciebie, Harry Potterze. Pozwoli³e¶ by twoi przyjaciele zginêli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiaæ mi czo³o. Bêdê na ciebie czeka³ w Zakazanym Lesie. Przez godzinê.Je¶li siê tam pojawisz,je¶li siê nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszê do boju, Harry Potterze odnajdê ciê i ukarzê ka¿dego mê¿czyznê,kobietê i dziecko, którzy bêd± próbowali ukryæ ciê przede mn±.Masz godzinê"

^^^^

"-By³e¶ taki dzielny.
Nie móg³ mówiæ. Poch³ania³ j± wzrokiem,my¶l±c,¿e móg³by tak staæ i patrzeæ na ni± wiecznie. Tylko patrzeæ,nic wiêcej.
-Jeste¶ ju¿ blisko-powiedzia³ James.-Bardzo blisko.Jeste¶my ciebie tacy dumni.
-Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknê³o mu siê z ust, za nim zdo³a³ je powstrzymaæ.
-Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzek³ Syriusz-To takie co¶ jak za¶niêcie, tylko jest szybsze i ³atwiejsze.
-A on bêdzie chcia³ zrobiæ to szybko. ¯eby ju¿ by³o po wszystkim-odezwa³ siê Lupin.
-Nie chcia³em,¿eby¶cie umarli- powiedzia³ Harry,a te s³owa te¿ wyrwa³y mu siê bez udzia³u woli.-¯adne z was.
Przepraszam..."

^^^^

"-Zostaniecie ze mn±?
-Do samego koñca-odrzek³ James.
-Nie zobacz± was ?
-Jeste¶my czê¶ci± ciebie- powiedzia³ Syriusz.-Nikt inny nie mo¿e nas zobaczyæ.
Harry spojrza³ na swoj± matkê.
-B±d¼ blisko mnie-szepn±³.
I wszed³ w mroczny las."

^^^^

Prefix u¿ytkownikaglobuss2
hymm Emma co by o niej napisac ???????
no dobra swietna laska z niej jest ale zbyt wymadzala jak dla mnie
a pz zatym co do filmow to weglog mnie Emma grala najlepiej w pierwszej i
czwartej czesci a bo w piatej tak jekos ale terz dobrze wedlog mnie
ale uwierzcie ogladalem te 5 filmow kilka razy i za kazdym razem jak je ogladam to wydaje mi sie ze Emma za kazdym razem gra w filmie inaczej
np w piatej czesci Harrego Pottera Emma grz tak troche jak by nastolatke zbuntowana ale np gdy ida przez most do Hogwartu i Ron mowi ze jej nie poznaje
ale i troche martwiaca sie o harrego gdy Harry przybywa do Grimuald Place 12
domu Syriusza Hermiona zuca mu sie na szyje i sie pyta czy nic mu nie jest

a wiec wnoski wyciagniejcie sami z tego co napisalem bo moze zmieni to diametralnie wasze spojrzenie na Emme Watson a wlasciwie na jej gre
w filmie ona w filmie gra tak jak zyczy sobie tego rezyser a to w pelni nie oddaje jej
zdolnosci aktorskich , gra tak jak jej kaza a nie tak jak ona by chciala

xHermionax
Po pierwsze to musisz popracowaæ nad ortografi± - no ale to tak na marginesie.

Jestem dziewczyn± wiêc nie le¿y mi ocenianie dziewczyny.
Mimo to, uwa¿am, ¿e ona jako osoba (nie aktorka) jest ³adna. Mi osobi¶cie podoba siê jej fryzura. Ale nie podobaj± niektóre sukienki i ogó³em ciuchy.

Jako aktorka... co tu wiêcej mówiæ. Bardzo dobrze odgrywa swoj± rolê. Przeczyta³am ksi±¿ki i obejrza³am wszystkie (jakie dot±d siê pojawi³y) filmy - nic dodaæ nic uj±æ.
^.^ Plotkuj, Opluj, Zbesztaj Kotku, Ja i Tak Siê Bêdê ¦mia³a.
*Jestem Sob± i Mam To Szczê¶cie Bo Nie Wszyscy Mog±"
*Nie Po To Umiem Mówiæ - By Milczeæ"
*Byæ Silnym - To Boli..."
*Mierzymy Ponad Cel By Trafiæ Do Celu"
*Uwierz W Siebie - Wiara Czyni Cuda"

Prefix u¿ytkownikaNavHeera
Bardzo lubiê Emmê Watson. Jest ³adn± aktork±, elokwentn±. Uwa¿am, ¿e pasuje do swojej roli. Bardzo podobaj± mi sie jej fryzura. Ma takie ³adne, jakby tapirowane w³osy. podoba mi siê jej styl wyra¿ania swojej urody, choæ czasami ubrania ma koszmarne.

Prefix u¿ytkownikaagata95
Uwielbiam j±, podoba mi siê to, ¿e nie gwiazdorzy tak bardzo, idzie na studia i w ogóle.
Poza tym zosta³a twarz± mark Burberry, jest nawet ³adna i dojrza³a.
A to, ¿e kto¶ jej zrobi³ kiedy¶ zdjêcie z kieliszkiem w rêce, to nic nie znaczy. Przecie¿ ona jest ju¿ pe³noletnia i mo¿e trochê wypiæ, nieprawda¿?
"Jutro zawsze jest nowe..."

Juvengod
Emma... Ma to co¶ w sobie co przyci±ga facetów. Ale có¿ panowie mo¿emy sobie tylko tutaj pomarzyæ i mieæ nadziejê, ¿e znajdziemy sobie t± jedyn±! :D Co do Emmy to nie bêdê siê powtarza³ ;p
One Moment...

Prefix u¿ytkownikaAnciol
Powiem szczerze, ¿e wcale nie podoba³a mi siê jako Hermiona. Zupe³nie inaczej j± sobie wyobra¿a³am i szczerze to potem przesta³a byæ nawet podobna z wygl±du. Jeszcze w 2 pierwszych filmach siê starali ale potem niestety. Ogl±da³am j± ostatnio w filmie Bling Ring (chyba taki tytu³) i plus dla niej bo nie gra³a, a¿ tak podobnie. Nie wiem te¿ czemu uwa¿ana jest za piêkno¶æ, mi siê w ogóle nie podoba z wygl±du.
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa ³o¶ka <3

Anciolu, piêkny i wspania³y,
kim¿e ja przy Tobie jestem,
taki niedojrza³y...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszcz± Ciê.
Odpowiedz na to pytanie,
czy ¿ycie razem nam dane?
Oddaj mnie rentê swê*,
a szepnê Ci do ucha,
Kocham Ciê!

*rentê swê - u¿yte tu celowo

,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix u¿ytkownikaAlette
Emma jest naprawdê ³adn± dziewczyn±... tylko w³a¶nie dziewczyn±. Ma³o w niej kobieco¶ci, seksapilu. Je¶li chodzi o takie podstawowe cechy, to ³adn± ma twarz, figurê równie¿, w g³owie pouk³adane. Brakuje jej tylko "tego czego¶".

Co do jej aktorstwa - w sumie w niewielu produkcjach j± widzia³am, jako Hermiona jako¶ ¶rednio przypad³a mi do gustu. Znacznie bardziej w "The Perks od being a wallflower". Hermiona zawsze kojarzy³a mi siê z osob± wiecznie roztrzepan± pod wzglêdem tych babskich spraw, z twarz± wyra¿aj±c± pewno¶æ siebie i irytuj±ce zarozumialstwo. W filmie Hermiona by³a zwyk³±, ³adn±, madr± dziewczyn± - zbyt idealn±.

No a "The Bling Ring" mam zamiar wkrótce obejrzeæ ; )
web.archive.org/web/20170527063436im_/http://i61.tinypic.com/n1qk3n.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najfanfick2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png
www.harry-potter.net.pl/images/najsympatyczniejszy_uytkownik.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_ff.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój.

Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami
¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami.
Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy,
Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny,
Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie,
Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie,
Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary,
Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary
I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±...
Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±.
Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana,
Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana
I znana w otoczeniu z niechêci do koni,
Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni.
Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia.
Maj±c u swego boku Gajê, Aarona,
Fomê i Milana, a przed sob± zadanie,
Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie.
Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o,
A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o.
Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie
I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie,
Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana,
Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana,
Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego,
Nawet dla stajennych nieprzyjemnego,
Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o
Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o...

Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni?
I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni?
Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem?
Potwornym ogierem wraz z jego panem?
Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany?
Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy?

Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie.
Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie,
Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie
O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Lista ficków, które przeczyta³am i polecam

Miniaturki
"Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter
"Czterdzie¶ci piêæ" Barloma
"Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce
"Przemy¶lenia" Wileny Romus
Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte
"Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest
"Glizdogon" Nieoryginalnej
"Las mnie wzywa" Klaudek884
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope
"Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny
"Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream
"Miêdzy wierszami" Fuerte

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Mi³o¶æ" Wioletty
"Bogini" ulki_black_potter

Poezja
"Feniks" Wileny Romus
"Na chwa³ê! Na honor!" Ann
"Zwariowa³!" Wileny Romus
"Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine
... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Prefix u¿ytkownikaAnciol
alette napisa³(a):

Emma jest naprawdê ³adn± dziewczyn±... tylko w³a¶nie dziewczyn±. Ma³o w niej kobieco¶ci, seksapilu. Je¶li chodzi o takie podstawowe cechy, to ³adn± ma twarz, figurê równie¿, w g³owie pouk³adane. Brakuje jej tylko "tego czego¶".

Co do jej aktorstwa - w sumie w niewielu produkcjach j± widzia³am, jako Hermiona jako¶ ¶rednio przypad³a mi do gustu. Znacznie bardziej w "The Perks od being a wallflower". Hermiona zawsze kojarzy³a mi siê z osob± wiecznie roztrzepan± pod wzglêdem tych babskich spraw, z twarz± wyra¿aj±c± pewno¶æ siebie i irytuj±ce zarozumialstwo. W filmie Hermiona by³a zwyk³±, ³adn±, madr± dziewczyn± - zbyt idealn±.

No a "The Bling Ring" mam zamiar wkrótce obejrzeæ ; )

Film polecam, jest bardzo dobry i zgadzam siê z Twoj± opini± :) Jest taka nijaka. I dra¿ni± mnie takie szczegó³y jak to, ¿e w ksi±¿ce Hermiona mia³a w³osy br±zowe a w filmie ogl±damy jednak blondynkê. Nie zrobi³a te¿ na mnie wra¿enia jej ,,przemiana" na bal. Wygl±da³a tak samo tylko mia³a sukienkê. Zupe³nie bez sensu :) Mo¿na by³o wybraæ brzydsz± aktorkê albo lepiej j± ucharakteryzowaæ
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa ³o¶ka <3

Anciolu, piêkny i wspania³y,
kim¿e ja przy Tobie jestem,
taki niedojrza³y...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszcz± Ciê.
Odpowiedz na to pytanie,
czy ¿ycie razem nam dane?
Oddaj mnie rentê swê*,
a szepnê Ci do ucha,
Kocham Ciê!

*rentê swê - u¿yte tu celowo

,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix u¿ytkownikaBankai
http://www.youtub...IlonOPDZPI w tym o to filmiku od 7:15 trwa dialog Hermiony z Fredem i Georgem moim zdaniem Emma zagra³a w tym momencie ¶wietnie ogólnie gdy film objerzy sie bez lektora ³atwiej jest dostrzec ¿e du¿a ilo¶æ aktorów gra lepiej ni¿ nam sie wydawa³ao do tej pory.

btw. polecam ca³y filmik xD Well done dragon! xD

Prefix u¿ytkownikaLunatyczka
Ja bardzo lubiê Emmê! Jest bardzo dobr± aktork± i my¶lê, ¿e stara siê jak najlepiej wykonaæ swoj± "pracê". W roli Hermiony wydaje mi siê taka prawdziwa, (przynajmniej w pierwszych, aczkolwiek nie uwa¿am by pó¼niej gra³a gorzej, mo¿e to przez zmianê w wygl±dzie). Zawsze j± lubi³am i tak te¿ wyobra¿a³am sobie Hermionê, mo¿e by³o by inaczej, gdybym przed przeczytaniem ksi±¿ek nie widzia³a filmów Hp, (nie wszystkich). Czasem mam takie wra¿enie, ¿e stara siê za mocno, je¶li mo¿na to tak uj±æ (chodzi mi o t± jej mimikê), ale lubiê to jezyk Podoba mi siê jak potrafi³a podej¶æ do przyja¼ni Hermiony z Harrym ^_^
Inne fimy te¿ mi przypad³y do gustu np. "Charlie" i "Bling Ring". Bardzo dobrze sobie radzi i potrafi przedstawiæ czyje¶ uczucia. S±dzê, ¿e jeszcze wiele mo¿e nam pokazaæ i ¿yczê jej powodzenia w dalszej karierze!

Prefix u¿ytkownikaLiliana2194
Moim zdaniem Emma jest dobr± aktork± i nie przeszkadza mi jako¶ bardzo, ¿e wygl±dem niezbyt przypomina Hermionê. Fakt, bardziej Hermionowata by³a w pierwszych dwóch czê¶ciach, ale w pó¼niejszych te¿ pasowa³a do swojej roli, nawet je¶li postaæ wydawa³a siê trochê zbyt idealna, za ³adna i nie mia³a tej burzy w³osów.
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaLiliana2194 dnia 24.05.2018 17:22
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maniakhogliliana.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/hogwart.jpg

- - W Hogwarcie: - -

2) Valerie Adams
2.06.2019 -

1.bp.blogspot.com/-f6fn3825Rzg/XYoz2x_dXHI/AAAAAAAAAR4/U1Y3euTkpT43y5p-PzE3sOQUfVacTTDSgCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B4.png1.bp.blogspot.com/-Zt_p7ufiG7Y/XYpLUrPHdYI/AAAAAAAAASE/nWcAY3gPZdsKeHF_BgLud7iBasVSvJ96ACLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B2.png1.bp.blogspot.com/-HKWCp81dwBg/XYpLY6y0M3I/AAAAAAAAASI/Fq-O29kpGyY-why2RTfwu4MiQoKaXz0LwCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B3.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: tutaj

1) Liliana Williams
18.06.2014 - 31.05.2019

~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~

1.bp.blogspot.com/-q33F5-l7z8g/XYotFEOYb9I/AAAAAAAAARQ/VUrs-_XIhyoKJu9-MM_2dZ_CPYx0_qQ8wCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B5.png1.bp.blogspot.com/-mBVG84cJUbY/XYowhPqZ9XI/AAAAAAAAARk/B5LZeE8-XIoPOaPZl2s8ZZtF5wRiD1rngCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B7.png1.bp.blogspot.com/-t25RlOp8RvQ/XYow9oCKVCI/AAAAAAAAARs/4wgSpZgFBM40x3mCffKZE0UIHujdlr4cQCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B8.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: 1. Lijka
2. Poboczne

- - Za 2017/2018: - -

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor.png

- - INBJN - -

Ten little Indian Boys went out to dine
One choked his little self and then there were nine.

68.media.tumblr.com/37a766bdee65f9dd103179e474f9a484/tumblr_o12brp9Qyv1qcffyto9_540.gif

Nine little Indian Boys sat up very late
One overslept himself and then there were eight.

Eight little Indian Boys travelling in Devon
One said he'd stay there and then there were seven.

Seven little Indian Boys chopping up sticks
One chopped himself in halves and then there were six.

49.media.tumblr.com/1ba28d7561830ce3ca69cf6dc1fefd68/tumblr_o1h4vyoU8Q1rpfvalo2_540.gif

Six little Indian Boys playing with a hive
A bumblebee stung one and then there were five.

Five little Indian Boys going in for law
One got in Chancery and then there were four.

Four little Indian Boys going out to sea
A red herring swallowed one and then there were three.

Three little Indian Boys walking in the zoo
A big bear hugged one and then there were two.

Two little Indian Boys sitting in the sun
One got frizzled up and then there was one.

One little Indian Boy left all alone
He went out and hanged himself and then there were none.

68.media.tumblr.com/bc978621ce1b3c07e887fb332616a035/tumblr_o15s27VgQV1unz0ero4_r1_500.gif

orig14.deviantart.net/3cce/f/2007/344/b/6/_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif

- - - -

66.media.tumblr.com/3c390d626aef57a973918bf2e130b093/tumblr_put2dopQgR1rm48goo1_500.png

Prefix u¿ytkownikaalekskot
Uwa¿am ¿e Emma pasuje do roli Hermiony.Najbardziej przypad³a mi do gustu jej gra w Komnacie Tajemnic,
ale w pozosta³ych filmach równie¿ wypad³a genialnie.Love
By³y tu literki.
Teraz nie ma literek.

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: