Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
Alette |
Dodany dnia 17.02.2014 16:12
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Bardzo fajnie się zaczyna. Lubię proste, ale mocne dźwięki. Chociaż im dalej tym mniej się jaram. Za dużo gadają. Shit to na pewno nie jest, zbyt dobre. Ale chyba się nie zakochałam. W muzyce może, w piosence nie. Before The Curtain - I Want It All http://www.youtub...rR2Bhhex3g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 17.02.2014 16:19
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Za dobre na Shit, ale nie porwało mnie. To jest jedna z tych piosenek, które chętnie posłuchałabym w radiu, ale nic na tyle specjalnego, żeby poświęcać szczególną uwagę. Chociaż początek był obiecujący, a końcówka też całkiem trzyma fason. Z całokształtem trochę gorzej. hit Godsmack- Re-Align http://www.youtub...byUST2gOn8 Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 17.02.2014 17:33
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
No jasne, że HIT. Nigdy bym nie nazwała Godsmacka shitem. Fakt, nie słucham na co dzień tak ostrej muzyki, ale na odstresowanie lubię sobie włączyć coś w tym stylu : D. Queens Of The Stone Age - No One Knows https://www.youtu...88r_q7oufE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.02.2014 11:48
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Znam to! To jest świetne! Oczywiście HIT. Uwielbiam jego barwę głosu i to jak spiewa. Taki przyćpany w pewnych momentach. Foo Fighters - Walk lyrics https://www.youtu...kzDQI&hd=1 ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 19.02.2014 10:20
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Muszę podawać inny powód, poza tym, że uwielbiam Foo Fighters? Ok, mogę napisać jeszcze, że zdecydowanie wolę ich słuchać niż oglądać... W każdym razie ta piosenka nie jest może moją ulubioną, ale mimo wszystko jest spoko i daję HIT. Milky Chance - Stolen dance https://www.youtu...feature=kp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 19.02.2014 11:17
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Kurcze, myślałam że to całkiem ktoś inny śpiewa. Ktoś kto przyprawia mnie o mdłości. Nie mogłam pogodzić tego, że psychopatyczny człowiek, którego się boję, śpiewa tak fajną piosenkę. Jednak to nie on Zdecydowanie hit!A sorta fairytale - Tori Amos http://www.youtub...Qw1GY&hd=1 ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 19.02.2014 11:41
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Hit. Nie mam pojęcia, o czym ta piosenka jest, ale dziewczyna ma naprawdę piękny głos. Spokojna piosenka, idealna do posłuchania rano (dla mnie jedenasta to jeszcze rano ;p). Aż chyba ściągnę sobie na telefon. Hit przez duże H. Madonna - Like a Prayer ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 10:35
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Jak dla mnie, to może być Shit. Spokojne kawałki zdecydowanie nie są dla mnie. Ja wolę żywszą muzykę. Pharrell Williams - Happy http://www.youtub...6Sxv-sUYtM ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 10:44
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Zdecydowanie Hit ;) Ciągle to się słyszy w radiu (przynajmniej w RMF FM ;p), wpada w ucho. Wesołe szybkie... no spoko ;p To też dam coś happy http://www.youtub...-diB65scQU Don't Worry Be Happy ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 10:48
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Kocham tą piosenkę <3 Kojarzy nie wiem czemu z wakacjami i beztroskim życiem To Hit.Shaun Baker - V.I.P. http://www.youtub...VEjHcFpfns ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 10:51
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Dużo słucham radia, bo praktycznie ciągle jest włączone w kuchni. Kiedy zaczęłam słuchać od razu mi się przypomniało ;p nooo... hit. Nie mam nic przeciwko ;) Szybkie, energiczne. Spoko. Gotye - Somebody That I Used To Know http://www.youtub...UVNT4wvIGY ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 10:56
|
Czy to nie było przypadkiem w jakiejś reklamie? Skądś to kojarzę, tylko nie wiem skąd... Dzisiaj mam dzień dobroci Daje, że to HitDlaczego nie? Witch Doctor - Ooh Eeh Ooh Ah Aah Ting Tang Walla Walla Bing http://www.youtub...YgOlqinH7A ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 11:02
|
Moja reakcja: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA WHAT Przez całe się uśmiałam nie znam znaczenia słów, ale te... eee... śmieszne dźwięki mi wystarczą ![]() Walla Walla Bing Bang Hit, a cohttp://www.youtub...tDhMzDkois Sory, że bez tytułu, ale niespodzianka ;D ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 11:05
|
Nie, nie, nie... Nie będę tego słuchać Mam tego po dziurki w nosie. Jak tylko zobaczyłam tytuł od razu zamknęłam kartę z yt. Przykro mi, ale dla mnie to kompletny SHIT. Mój dzień dobroci się skończył.a co mi tak ![]() http://www.youtub...0gKFGXumTY także niespodzianka ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 11:08
|
Koła autobusu kręcą się, kręcą się ;D Hit, hit, hit. Lubię piosenki dla dzieci ;D http://www.youtub...gKUxF0OPrs Tadaam! ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 11:12
|
Pan Tik tak Śpiewałam to w przedszkolu..., ale to raczej Hit. Gdyby hitem nie było, dzieci nie wielbiłyby pana Tik Taka. Lubisz piosenki dla dzieci? No to masz ![]() http://www.youtub...SWc6vjvlmw ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 11:15
|
HIIIIIT! Weź, moja ulubiona bajka na minimini z dzieciństwa <3333 Looove, hahahahaha hmmm.... co by ci tu... http://www.youtub...fngvQS_PmQ Ed Sheeran - I See Fire <3 ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 11:18
|
Nie przepadam za Hobbitem, ale ścieżka dźwiękowa jest całkiem ok. Nie wiem do czego to zakwalifikować... Według mnie, hitem to nie jest, ale szitem także nie. Dajmy Hita. http://www.youtub...Mv2vm6D-9w Nick Cave & The Bad Seeds - O Children ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 20.02.2014 11:21
|
Nie hit? Nie przepadasz? :( Fanki Hobbita strzelą w ciebie Avadami, muhaha. Eee... chyba shit. Nie wiem co to jest, ale już po kilkunastu sekundach mi się nie podobało. takie wolne i eee.... http://www.youtub...2oFV8KrH04 ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 20.02.2014 11:25
|
To co dałaś, wryje mi się w psychikę. Miałam to kiedyś na płycie, ale nie darzę tego sympatią. SHIT http://www.youtub...1bFr2SWP1I Israel "IZ" Kamakawiwoeole's Platinum selling hit "Over the Rainbow" ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Ravenclaw

Zdecydowanie hit!
Gryffindor