Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
25.05.2026 23:00
14, teraz 33 Duszek

Harrych świąt!
25.05.2026 18:38
Prawie 15 vs 34 no elo [*]

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
25.05.2026 01:12
Ja miałam 10 jak założyłam a zaraz kończę 21 ;(

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
24.05.2026 17:45
Nedelle, aż wstyd się przyznać Lucjuszja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu :lezki:

Harrych świąt!
18.05.2026 22:28
Zastanawiam się, jak ożywić naszego trupa, skoro wszyscy tęsknią... to w ogóle możliwe? Whistle

Shanti Black, tyle lat w błędnym przekonaniu xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najlepsze z butelki
Prefix użytkownikaAlette
Jak obiecaliśmy, tak zrobiliśmy. Postaraliśmy się pozbierać te, naszym zdaniem, najciekawsze i najzabawniejsze zadania z Imprezowej butelki. Mamy nadzieję, że temat wam się podoba ; )

Jeśli gdzieś po drodze wkradła nam się literówka albo inny błąd, a przez to ktoś czuje się obrażony to piszcie - z pewnością poprawimy ; )

Miłęgo x)

Wierszyk ulki_black_potter (zadanie "Spróbuj napisać wierszyk o naszej Wspaniałej Administracji albo ogółem o tej stronie" Padida)

"Na adminów"
Szum lasu i ptaków śpiew,
Angelina na swym koniu kłusem gna przez wieś.
Andrzej niczym książę z bajki, łapie ją za dłoń,
Powodując tym samym, że alette pulsuje skroń.
Sann gdzieś w Śródziemiu za hobbitami lata,
gnębi cytaty Dody przytacza.
YourSmile, słysząc swej koleżanki krzyki,
zatyka uszy szukając błogiej ciszy.
Wojowniczka Xeri zaginęła gdzieś w akcji,
i Śmierciojadek chyba potrzebuje wakacji.
Chiristi z Seferynem grają nocą w scrabble,
a Krico ma w dupie te wszystkie akcje.

Wyliczanka Padidy ("Ułóż wyliczankę, w której zawrzesz przynajmniej 3 osoby z hpnetu" joproxyz)

Łaps gra w butlę z Mon,
Ulka wziąć chce tron.
MoMo losy zbiera,
A w tematach jest afera.
Raz, dwa, trzy,
dziś rekord pobijesz ty.

Komentarz ulki_black_potter pod artykułem Muszelka ("Napisz pod jednym z najlepszych tłumaczeń lub artykułów komentarz w którym zjedziesz wszystko od góry do dołu ;p" Anciol)

Serio? Nie mam pojęcia skąd tyle pochlebiających komentarzy. YS jak zwykle poszła po łatwiźnie i nalała tyle wody, że tonę... Po pierwsze, te kolory s po prostu ohydne. Czy ty masz w ogóle jakieś wyczucie? Nie sądzę... Obrazki są beznadziejne, mogłaś poszukać lepszych. Strasznie nie podoba mi się Twój styl pisania... Naprawdę marny art.

Pozdrowienia od Imprezowej Butelki;p

To dla mnie, wiec ma tu być xD barlom12 (zadanie "Wymyśl krótki wierszyk o którymś z adminów" Malwkaaa)

"Alette"
Alette była puchonką, lecz awansowała,
dawno adminką naszą została,
na straży porządku stoi,
żaden błąd się przed nią nie uchroni,
i mimo iż jest sympatyczna i ma wiele cierpliwości,
to dla żadnego spamu nie ma litości.
Kochano strażniczko porządku znad wielkiej wody,
pozostań z nami aż urosną ci bokobrody.

Zadanie Padidy ("Napisz wiersz do jakiegoś aktywnego usera, w którym wylejesz swoją miłość. ; p" Bad wolf)

O, Bad Wolf, tyś miłość moja,
Ja kocham Cię nad życie.
Bez Ciebie jestem nieswoja,
Chcę Cię uwielbiam skrycie.

Lapa15 ("Napisz list miłosny do Andrzeja i wrzuć go gdziekolwiek na forum." ulka_black_potter)

"Andrzeju!
Adminie mój! Twe oczy zielone, Twe włosy brązowe, policzki rumiane, nogi przez psa obsikane... Choć niemądry psinka Cię zasmrodził, mam nadzieję, że ten liścik Cię odmłodził. Bom Cię kocham, mój Andrzeju, co czerwonym władasz kolorem, co dajesz warny tak piękne i piane poetyckim językiem... Kocham, Kocham Cię ponad życie!

Łapa "

Malwkaaa ("Napisz wiersz, w którym wyrazisz swoją miłość do HPneta." Ana_Black)

O, HP necie
tyś moim jedynym miejscem na świecie.
Kocham Cię nad życie
chociaż nie do końca skrycie.

Post w temacie "Rockowcy i metalowcy łączmy się!" Anciol ("napisz posta w jakimś temacie że kochasz 1D" Syriusz Black123147)

Ja jestem chyba bardziej metalowa. Słucham wielu rzeczy ale zdecydowanie najbardziej kocham One direction.
Chłopaki dają niezle czadu! Jest moc!

Ulka_black_potter ("Dodaj zażalenie do księgo zażaleń, że jeden z facetów z forum (możesz wybrać) skardł Twoje serce i prosisz adminów aby pomogli Ci je odzyskać" Anciol)

Mam duży problem moi drodzy, który jest bardzo związany ze stroną. Zostałam okradziona! KubeN... Tak to jego sprawka <zaczyna płakać - łezka, łezka>... ukradł mi moje serce i nie wiem co teraz zrobić! On wydaje się nie być mną zainteresowany... Błagam, zróbcie coś z tym. Chcę moje serce z powrotem, cholera!

Anciol ("Napisz komentarz w artykule "Bank Gringotta" w stylu sędziego, który przemawia do dwóch stron - loska i Yaxleya. Może to być udzielanie nagany lub rozstrzyganie sporu, liczy się podniosły sądowy styl." Mikasa)

Sad okręgowy HPnetu niniejszym postanawia:

Yaxleya7, uznaje się winnym popełnienia tego artykułu. Skazuję go na dożywotnie poprawianie literówek po nowych userach.

loska13: Za pogwałcenie wszelkich zasad lizania sobie na wzajem tyłków, sąd skazuje na 10 lat moderowania forum Gry i Zabawy.

Anciol("Napisz w "Przedstaw się" alette, jak bardzo jej nie cierpisz i że ma grube palce;"ulka_black_potter)

Masz na imię Karolina? Żałosne. Myslisz, że ktoś Ci uwierzył? Albo w to, ze czytałaś "Cień Wiatru"? Nie wydaje mi się! osoby o tak grubych palcach jak Ty nie moga się tak nazywać. Co najwyżej Parowina. Albo Kiełbasina. Jak dla mnie, nie jesteś nic warta i od dawna darze Cię nie tylko brakiem sympatii. Ja Cię po prostu nienawidzę serdeloręka.

Anciol ("Skomentuj swoje własne FF/newsa/artykuł, zjeżdżając je od góry do dołu. Nie zapomnij dodać, że nie znosisz autora i nie rozumiesz jak taki ktoś może się zabierać za pisanie" Alette)

To jakaś masakra.
Ten wiersz nie ma nic wspólnego po 1. Z WIERSZEM po 2. Z HP!!!Pytanie
Dziewczyna pisze jakby miała 11 lat i w dodatku poważnego niedorozwoja.
Do tego błąd logiczny bo wszyscy wiedzą, że nikt z tego domu nie odszedł. ICH WYMORDOWANO KRETYNKO.
Powinnaś sobie darować dziewczyneczko, pisanie bo tylko wzbudzasz we mnie litość. Albo i byś wzbudzała bo nienawidzę autorów takich szmir. Ktoś to musiał sprawdzać i poświecić swój czas imbecylu!
Zastanów się nastepnym razem zanim coś dodasz. A najlepiej nic nie dodawaj.

Anciol ("Napisz posty w tematach do fuer i łososia, że są marnymi robakami, które nic nie wiedzą o życiu gdyż ich tutaj nie ma dzisiaj. Dodaj tez, że nie obchodzą Cię ich sprawy, a kot fuer - Misiaczka - jest okropna, tak samo jak i rzęch łosia."ulka_black_potter)

Dziewczyno, a raczej podstępny robaku. Nie ma Cię dziś z nami i to jest potwarz dla każdego użytkownika! Ty nic nie wiesz o życiu. Za to ja coś wiem i Ci to powiem!
Misiaczka jest okropnie brzydka i śmierdzą jej łapy!

Ale nie wiem po co Ci to pisze bo tak na prawdę, nie obchodzą mnie Twoje sprawy i to, że masz życie!

ulka_black_potter ("Zostaw notatkę do Sefa w dowolnym temacie, że ostatniej nocy był świetny i chciałabyś to powtórzyć. Ma być dwuznacznie" Anciol)

Aaa, Sef, mrau. Jakbyś to czytał, to muszę Ci powiedzieć, że ostatnie nocy było cudownie, do tej pory mam na polikach niesamowite rumieńce, achhh... Jestem dzisiaj taka zmęczona, a to wszystko dzięki tobie:*
Nie ma to jak przesypywanie hałdy w Zabrzui o 3 w nocy. Takie rzeczy tylko z Tobą.

Anciol ("Napisz opowiastkę o zazyłości panującej między łososiem, a andrzejem: D" ulka_black_potter)

Hej młodzieży czy chcecie posłuchać ciekawej legendy? A może znudził was juz nudne bajania? Oj mam Ci ja dla was opowiastkę odpowiednia!
Wyobraźcie sobie dwóch mężczyzn co ze sobą żyją w przeciwnych stosunkach! Pewnie powiecie, że to normalne, mamy XXI wiek, nikt się już gejów nie lęka. Ja zaś wam powiem, że to nie o takie zażyłości mi chodzi zboki w rzyć kopane!
Piękna to para jest. Jeden na A, a drugi niczym niepełnoletnie zwierzątko. A jako sobie harcują! Jak te myszy pod miotłą! Gdy się widzą to dziwne rzeczy się dzieję, niepojęte i niespotykane. Jeden z nich jawnie swe uczucia w podpisie wyznaje. Chwali drugiego. Tamten za to cichy, spokojny, tyko czasem wyskoczy i w dziwny sposób potraktuje pierwszego. A sposoby są tak wyszukane, że dzieci poniżej lat 13 w życiu by o takich bezeceństwach nie słyszały. I tak sobie żyją we dwóch, razem choć osobno. W miłości i niezgodzie. A taka to namiętność ich łączy czysta jak Romeo i Julie. Albo Selenę i Justina. Koniec <3

Lapa15 ("napisz 3 komentarze do dowolnych artykułów na stronie wierszem^^" kkinga123)
Remus Lupin

Bardzo lubię Remusa
prawie tak bardzo jak Syriusza
a artykuł jest dobry
i nawet mądry ; )

Bank Gringotta

Miejsce to fajne, przyznać muszę
za tyle złota oddałabym duszę
art też fajny, nie powiem,
błędów nie będę wytykać, bom nie Bogiem
choć są, błędziki małe
Moje "PO" zostanie tu na stałe. ;]

ulka_black_potter ("W dowolnym temacie napisz post "Ogłoszenie Matrymonialne" w którym zawrzesz zupełnie bezsensowne i mało zachęcające informacje." Lossiril)

Ogłoszenie matrymonialne!

Hej, szukam męża, chłopaka, kogoś kto będzie spał w tym samym pokoju co ja. Wyglądam jak Matka Teresa z Kalkuty choć troszkę od niej starsza (patrząc na to ile lat miała w dniu śmierci). Lubię jesć obiady... dość często, bo raz dziennie. Moje paznokcie u stup mają 10 cm czym się szczycę. Nawet w zime musze nosić przez to sandały. Jeśli z kimś rozmawiam to pluję. Mam nadzieję, że czeka tu na mnie jakis byczek, muu.

Lossiril ("napisz, krótką historyjkę o tym jak płakałaś, że Legolas leci na rudą elfkę w Hobbicie i postanowiłaś poderwać YS. Poderwanie się udało" Anciol)

Oglądałam sobie Hobbita zachwycona Le Golasem, gdy nagle pojawiła się jakaś ruda, do której Legolas się ślinił. Wtedy zrozumiałam, że nie ma dla nas przyszłości. Szlochając napisałam do Momo, by się wyżalić. Natychmiast zmieniłam orientację i postanowiłam ją poderwać. Dziwnym zbiegiem okoliczności YS również zmieniła tego dnia orientację i podryw się udał. Mam dziewczynę, joł.

Malwkaaa ("Napisz komentarz pod newsem alfabetem Morse'a" joproxyz)

-.-. .... -.- -... .- .-- .- .-. - --- .--. .-. --.. . -.-. --.. -.- - .- -.-.

(Chyba warto przeczytac)
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 06.01.2014 15:23
web.archive.org/web/20170527063436im_/http://i61.tinypic.com/n1qk3n.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najfanfick2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png
www.harry-potter.net.pl/images/najsympatyczniejszy_uytkownik.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_ff.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój.

Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami
Żył sobie Racław z rycerzykami.
Wielu ich tam było, innej maści każdy,
Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny,
Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie,
Rozpalający serce niemal każdej kobiecie,
Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary,
Którą owładnęły miłości jego czary
I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą...
Ale koniec historii! Nie za to mi płacą.
Wracając do Lagary, żyła tam Liliana,
Która, chociaż nieporadnością owiana
I znana w otoczeniu z niechęci do koni,
Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni.
Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia.
Mając u swego boku Gaję, Aarona,
Fomę i Milana, a przed sobą zadanie,
Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie.
Jednak Racława niestety przy nich nie było,
A szkoda, bo to by się lepiej skończyło.
Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie
I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie,
Doprowadził ich całych do kapitana,
Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana,
Który miał przy sobie ogiera wspaniałego,
Nawet dla stajennych nieprzyjemnego,
Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało
Jedynie zgrabne, Racławowe ciało...

Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni?
I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni?
Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem?
Potwornym ogierem wraz z jego panem?
Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany?
Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy?

Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie.
Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie,
Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie
O Racławie i jego kochanej niewieście.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Lista ficków, które przeczytałam i polecam

Miniaturki
"Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter
"Czterdzieści pięć" Barloma
"Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce
"Przemyślenia" Wileny Romus
Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte
"Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest
"Glizdogon" Nieoryginalnej
"Las mnie wzywa" Klaudek884
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope
"Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny
"Proszę, powiedz moje imię" Only Dream
"Między wierszami" Fuerte

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty
"Bogini" ulki_black_potter

Poezja
"Feniks" Wileny Romus
"Na chwałę! Na honor!" Ann
"Zwariował!" Wileny Romus
"Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine
... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Prefix użytkownikaAlette
Część druga

joproxyz ("Napisz o mnie wiersz na sb" Lossiril)

Lossi to jest dupa fajna
W swych humorach czasem skrajna
W autobusie na rurze lubi zwisać
Na forum długie posty pisać
Maniaczka seriali wielką jest
Co po jej tumblrze widać też
Najszczęśliwsze chwile przeżyła kobita
Kiedy przyszło jej oglądać Hobbita
I o to cała Lossiril
Którą polubisz w kilka chwil

Jorpoxyz ("To ja też chcę wiersz o sobie." ulka_black_potter)

Ulka, Ursus, Czarny Garncarz
Z tej dziewczyny niezły jajcarz
Kluską jest niesamowitą
Choć wśród nich najbardziej pracowitą
Hpnetu królowa, fakt niezaprzeczalny
Jej autorytet niepodważalny
Gdy ktoś się pomyli - ona poprawia
Na sb nas wszystkich zabawia
Często teksty ma miażdżące
(Hahaha, bieganie boso po łące)
No i jestem hepi, że
Naruciaka kocha też Szczerzy zęby

Laurka barloma12 ("Zrób w Paincie laurkę dla HPnetu i wstaw ;P" Lossiril)

i40.tinypic.com/35mk6cm.png

Joproxyz ("Lubię wiersze więc poproszę jakiś jeden, rymowany, albo o Ślizgonach albo o jakimś wybranych userze czy adminie. xp" Bad wolf)

Ślizgoni są - jak mówią stereotypy
Niegodne zaufania typy
Nie zgadzam się z tym wcale
Wszystkie te przekonania walę
Nasi Ślizgoni są znakomici
We wszystkich dziedzinach znakomici
Świecą przykładem dla innych domów
Nie życzą źle nikomu
I chociaż tego domu bardzo nie lubię
Ludzi ma świetnych w sumie! ;D

Joproxyz ("Napisz o mnie wierszyk! xDDD" Lapa15)

Zaprawdę nie jest mi dane
Pisać wiersze rymowane
Więc ten będzie taki sobie
Mam nadzieję, że mi wybaczysz
Mimo to, bardzo Cie lubię
Mordka się cieszy, gdy Cie widzi
Energia i entuzjazm się udziela
Dobry humor nastaje
Wraz z Twymi postami na sb Szczerzy zęby
Wydajesz się mądra, zdolna i wszechstronna
Pracowita, sprytna, a przede wszystkim -
Bardzo pomocna
Nic sie nie zmieniasz - i tak trzymaj dalej
I nas nie opuszczaj na dłużej
Bo smuteg i cierpienie :<

psulina14 ("Napisz wierszyk o mnie." Ana_Black)

Ana_Black jest z nami od czterech lat.
Fajna z niej dziewczyna
O przyjaciołach nigdy nie zapomina.
Aurorami świetnie dyryguje
I zawsze świetnie się zachowuje.

Lossiril ("Skoro taka moda to i ja chcę wierszyk o sobie" barlom12)

Piekarenki, spożywczaki
Czy owoce, czy zwierzaki
Bez różnicy dla Barloma
Ciągle głodnego puchona
Barlom zjada i pożera
Pije, żłopie i wybiera
I na zdrowie jedz i wcinaj
Nie mam rymu, Nicki Minaj

Rysunek Barlom12 ("Narysuj mnie w paincie, bang!" ulka_black_potter)

Uluś proszę oto twój portret made by me. :) Zapewne wiesz jakim zdjęciem się posiłkowałem.
i44.tinypic.com/20iiakn.png

Ulka_black_potter ("To ja poproszę mój zwykły rysunek (nie w piniacie) xD, jak nie rysunek to wierszyk" monciakund)

Jak Lucjusza głos
Usłyszałem go
Powiedziałem: Rzuć, to zaklęcie.
Na tej wieży tu
Stoi Augustus
On wskaże Ci miejsce.

Juz pod koniec dnia
Nie ma Albusa
On go zabił mówiąc słowa tylko te dwa (Avada Kedavra).

Nic nie mówiąc już
Runął z wieży tej
Harry płakał, prosił, szlochał
Lecz on nie zatrzymał się

Na melodię " Jak anioła głos"xD

Monciakund ("Napisz odę do popcornu xD" joproxyz)

O, Popcornie, iskro bogów,
kwiecie Kukurydzianych Pól,
święta, na twym świętym progu
staje nasz natchniony chór.

Jasność twoja wszystko zaćmi,
złączy, co rozdzielił los.
Nikt już tu nie będzie głodny
tam, gdzie twój przemówi głos.

2. Patrz, patrz, wielki popcorn światem
biegnie, sypiąc złote masło,
jak zwycięzca i bohater
biegnij, bracie, tak i ty.

Masło tryska z piersi popcornu,
Popcorn je cały świat.
Dziś wchodzimy, wstępujemy
na Popcornu złoty ślad.

3.
On w sercu, w zbożu, w śpiewie,
on w splocie ludzkich rąk,
z nim najlichszy robak czerpie,
w niej - największy kukurydzy krąg.

Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie,
ja nowinę niosę wam:
na gwieździstym firmamencie
bliski popcorn błyszczy nam. xD

Rysunek joproxyz ("Zrób rysunek, najlepiej w paincie, który bd przedstawiał mnie i Ciebie jako Naruto i Sasuke (ale jako dziewczyny) napierdzielających się Rasenganem i Chidori, haha. Ja chcę być Saskiem;p" ulka_black_potter)

i39.tinypic.com/xlyrm1.png

Lossiril ("Zrób rysunek (moda to moda) w paincie przedstawiający z 10 użytkowników lub adminów (z podpisem kto to kto). Zmiękniesz, ja to wiem. ;D" Bad wolf)

http://i39.tinypi...96otxf.png
i39.tinypic.com/296otxf.png
podziwiajcie
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 06.01.2014 14:43
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Miniaturki
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty

Poezja
"Feniks" Wileny Romus

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Angelina Johnson
losiek13 ("Przerób jakiś wierszyk dla dzieci na bardziej "magiczny"."; Malwkaaa)

Wykonane:
http://wierszykid...yk/los.php

Łoś

Raz podobno widział ktoś,
Jak na miotłę wsiadał łoś.
Mówiła żona mu łosiowa:
"Czy ciebie, łosiu, boli głowa?
Za ciężki jest na miotłę łoś!
Coś ty wymyślił, łosiu, coś?"

Ale są z tego znane łosie,
Że mądre rady mają w nosie.
Rzekł łoś: "Daj spokój, droga żono.
Wyruszam na Hogwartu łono,
Bo wierzę w to, że duże zwierzę
Polecieć może na miotle".

Więc łosia żona obrażona:
"Nic już nie powiem! Prędzej skonam!"
A łoś za rączkę miotły chwyta,
Już na trzonek prą kopyta
I pędzi miotła w leśnej głuszy,
Że aż furkoczą łosie uszy.

"Sprawa to przecież oczywista,
Że świetny ze mnie łoś-miotlista!"
Lecz wnet karierę skończył łoś r11;
W miotle łosia pękło coś.
I weź tu o podwózkę proś,
Gdy w środku puszczy sterczy łoś...

"Przelot do Hogwartu, wymyśliłem głupotę!" -
Pomyślał łoś, dźwigając miotłę.
"I znowu śmiać się będzie klępa,
Że mąż to jest istota tępa..."
Przytyki teraz w domu znoś,
Bo z ciebie, łosiu, straszny łoś!

Malwkaaa ("Dorób Alanowi Rickmanowi wąsy w paincie ;D"; Lossiril)

photo1.ask.fm/726/060/003/80003009-1r4lpom-cdlti1tgegibbk/preview/alan.jpg

TheWarsaw1920 ("Narysuj na sketchtoyu sibie w objęciach Biebera",; monciakund)
http://sketchtoy....

Angelina Johnson ("Napisz wierszyk o mnie."; Malwkaaa) hehehe

Ze Slytherinu jest nasza Malwkaaa,
Energetyczna, sympatyczna i krewka.
Pisze fan fiction iście francuski,
ciekawe czy zamieści w nim nasze Kluski^^
Bezkonfliktowa to jest dziewczyna,
Rumiana, słowiańska niczym malina.
Dobrze, że siedzi na naszej stronie,
I mam nadzieję, że dobrze jest jej w naszym gronie!

Anciol ("Napisz 5 zdań o tym dlaczego Zgredek jest ideałem piękna. Bez żartów. ehehe"; Lossiril)

Uważam, że Zgredek jest ideałem piękna z wielu powodów.
Ma niesamowite, ogromne piękne oczy. Jego ubranie jest zawsze czyste i zadbane, każda część garderoby wygląda niemal na nową. Ma powalający, delikatny i nienachalny uśmiech. Jest niski i ma płaską głowę, więc mozna by na nim stawiać piwo. Ma też fenomenalne, zgrabne dłonie o bardzo długich palcach.

Malwkaaa ("Oddaj chwałę któremuś Adminowy płci męskiej w katchtoyu."; TheWarsaw1920)

Ana_Black ("napisz odę do ziemniaka xD "; monciakund)

Oda do ziemniaka:

O, ziemniaku okrąglutki i piękny,
czyś w mundurku jest czy obrany
tyś we piękne zmieniasz się frytki
ja cię kocham jak dzieci swe matki!

O, ziemniaku, któryś ziemi dziecię
daj mi swe witaminy, bom na diecie.
Piure z ciebie będzie bardzo smaczne,
a może robić pyzy lub kluski zacznę?

Kopytka z ciebie to czyste arcydzieło,
piękno obierek twych dech mi zaparło.
Obieram cię, o ziemniaku, delikatnie
i już pływasz w garnku wody na dnie.

Malwkaaa ("napisz odę do chusteczek higienicznych"; monciakund)

Chusteczko higieniczna,
jesteś taka śliczna.
Chusteczko papierowa,
byłaś chyba jak nowa
lecz musiałam Cię zaglucić (xD)
i twoje zwłoki do kosza wyrzucić.

Chusteczko kochana
nie smuć się,
chyba nie jest aż tak źle.
Poszłaś do recyklingu.

Ana_Black ("twórz akrostych (utwór wierszowany, w którym niektóre z kolumn liter, sylab lub wyrazów dają dodatkowo całe wyrazy) do Harry Potter net (jak jest y- to bierzesz 2 literę)"; monciakund)

Hermiona z nosem w książce.
Albus rozpościera swe ręce.
Rzecze do uczniów - Witajcie!
Yaxley i Dołohow knują plan.

Przepowiednię dla Pana chcą zdobyć.
Oklumencji Harry ma się nauczyć.
Toteż Snape umysł każe mu zamknąć.
Tylko Harry nie może efektu osiągnąć.
Evans Lily szlamą kiedyś Snape nazwał.
Rzeczeniem tym ich przyjaźń przerwał.

Nagle sen Harry ma na SUMie.
Ekspedycja na ratunek biegnie.
Tam niestety Syriusz polegnie.

alette ("napisz rymowankę dla dzieci z udziałem użytkowników online"; monciakund)

Taka to rymowanka dla dzieci
Że jak losiek13 zjadł za dużo śmieci
To Mikasa siadła w pierwszym rzędzie
By obserwować jak natura płakać będzie
I choć wszystko to jest bezsensem
To losiek13 naprawdę zjada śmieci jednym kęsem
A Lossiril zaśpiewa i zatańczy
Kiedy Ana_Black mu zaproponuje kosz pomarańczy
kkinga123 wtedy w głos się zaśmieje
A Najpotem całe zajście standardowo oleje

Wtem Malwkaa wpadnie cała w bieli
czy się losiek z nią podzieli?
A że chłopak to aniołek
zaraz otworzył na śmieci worek
i wyciągnął te najlepsze
Zgniłe i śmierdzące leszcze
Dziewczyna uradowana
joproxyz roześmiana
A całe zdarzenie Patronus Harryego obserwuje
Nie rozumiejąc, co się tu wyprawuje

Nagle ktoś rzuca oskarżenie
wywołując tłumu zdziwienie
że Malwkaa jest na leszcza niegodna
i tak się dzielić niepodobna
Wstaje i worek zabiera
a w łośku złość się wzbiera

Wtedy Angie_Davis z mieczem na niego
dupka siebie zbyt pewnego
Atakuje razy kilka
A była to tylko chwilka
Co się dalej, nikt was nie oświeci
bo to już historia nie dla dzieci
Jeden morał wszystkim znany
Do piekła wszystkie chamy

kkinga ("Napisz kilka zdań o tym, jak koty zawładnęły światem."; Malwkaaa

Plan zawładnięcia światem pojawił się w kocich łepkach już w czasach starożytnego egiptu. Koty sprytnie manipulując naiwnymi ludźmi pozwoliły im uwierzyć, że są wcieleniem samych bogów.
Jako stworzenia o o wiele wyższym wskaźniku inteligencji, koty zgodnie przeprowadzały swój plan. Gdy były już o krok od zniszczenia ludzkości i przejęcia całkowitej władzy nad światem coś się rypło. Ludzie przestali wierzyć w koty, tym razem koty zastosowały inną technikę - zaczęły wzbudzać w głupich ludziach strach, pozwalały im wierzyć że są stworzeniami czarnomagicznymi z piekła rodem. Tuż tuż przed wprowadzeniem absolutnego terroru i totalitarnych kocich rządów nad przerażonymi ludźmi ryło się znowu. Koty zrozumiały, że żeby ich plan zadziałał muszą działać w ukryciu. Tak koty stały się domowymi pupilkami ludzi. Znosząc dziesiątki lat upokorzenia,koty poznawały najgłębsze sekrety ludzi, ich słabości i obawy. W ukryciu zbierały także informacje o nowoczesnych technologiach i wytwarzały broń. Gdy ludzkość była najsłabsza, unieruchomiona w fotelach koty zaatakowały. Zaczęła się pierwsza wojna kocio-ludzka, z której koty oczywiście wyszły zwycięsko. Ludzie którzy przeżyli poprzysięgli kotom wierność, poddaństwo i posłuszeństwo. Tak spełniło się marzenie kocich przodków - koty zawładnęły światem. Mogły w końcu zaszyć się w spokoju własnych domów i pobawić kłębkiem włóczki.Misja została wykonana.

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaAlette
Cz. kolejna

Monciakund ("narysuj Severusa Snape (może być też karykatura" psulina14)

Mój piękny Severusek
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1537993_194186384110696_21611845_o.jpg

Gnebi ("Poproś A., by zmienił nicki na numerki w systemie binarnym" monciakund)

i44.tinypic.com/2v29w8m.jpg

Monciakund ("Napisz krótki list miłosny zaadresowany do kogoś z hpnetu ;D" Lossiril)

Kochana, najdroższa Ulu
kochałam Cię nad życie, kocham cię nad życie i zawszę będę cię kochać.
Dni bez ciebie są dniami straconymi, kompletnie bez sensu.
Jeżeli nie chcesz mojej zguby, a mam nadzieję że nie, wyjdź za mnie. Obiecuję Ci wierność do końca mojego, bądź twoje życia.
Kocham cię!!! <3

twój monciakund

Joproxyz ("Ułóż o mnie wierszyk, w którym wyrazisz jak baaardzo lubię żelki xp" Padida)

Padi cierpliwością nie grzeszy
Lecz można jej to wybaczyć
Gdyż jest pogodna, miła
Krew Gryffindoru w niej płynie
Przez nią ciągnie jak magnez
Wszystkich - i wszyscy ją lubią
Padida to jest żelkożerca
Czego nie da się nie zauważyć
Wcina żelki raz po raz
Nawet się z nami nie podzieli : (

Malwkaaa ("ułóż wierszyk o mnie Uśmieszek" monciakund)

Monciak lubi wcinać popcorn.
Na avku ma Hane.
Lubi tyłki kopać wrogom,
takie przeznaczenie jest jej napisane.

Penelope ("Napisz wierszyk o mnie. Też chcę coś fajnego usłyszeć" Malwkaaa)

Malawkaa super jest
Pisze tak że fest
Dział fan fiction zapełnia
Wszystko ładnie dopełnia
Imię kotka wymyślic chce
Więc na pewno to już wie
Że pomocy można szukać
I nie trzeba wszędzie pukać
I na koniewc powiem jeszcze
Pisz coś jeszcze nam naprędce!

Bad wolf ("napisz wierszyk na cześć Butelki Imprezowej " psulina14)

Dla Butelki Imprezowej!

O Butelko ma szczęśliwa,
twa popularność mnie poskromiła.

Dzięki Tobie moja miła,
na stronie pojawił się "syf i kiła"*

Moje życie barw nabiera!
A każdy HPnetowy user,
na barierę nieznajomości napiera!

Aktywność się zwiększa,
grono adminów powiększa,

serce raduje,
HPnecie: dziękuję!

Lapa15 ("zrób karykaturę swojej ulubionej postaci z Harrego Pottera" psulina14)

Proszę bardzo! Karykatura Syriusza! ;D

Ulka_black_potter ("Twoim zadaniem jest napisanie trenu dla Lorda Voldemorta" Alette)

O, wspaniały Voldemorcie,
Ostatnimi czasy nie widuję Cię już na korcie.
Czyżbyś przestał grać w tenisa?
Pyta Ciebie Twoja misia:*
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 06.01.2014 15:23

Kazui <3

Miniaturki
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty

Poezja
"Feniks" Wileny Romus

Angelina Johnson
alette ("Napisz "Wielka HPnetowa impreza" po chińsku."; Ana_Black)

伟大聚会恩里克制陶工人

monciakund ("Zrób dla mnie obrazek : D" Lapa15)

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/893984_194427497419918_2049640630_o.jpg

monciakund ("To teraz napisz o mnie wierszyk : D xD "; Lapa15

To jest Łapson, prefekt nasz,
co nad punktami Gryfów pełni straż.
Ona nam ciągle głowę truje,
a jak nie zdobywamy punktów to morduje.

monciakund ("Napisz w podpisie krótkie opowiadanie o butelce, imprezie czy stronie z zamieszczeniem 10 użytkowników czy adminów. ; D; Bad wolf)

Pewnego pięknego dnia, była sobie butelka. Baardzo samotna butelka. Postanowiła zorganizować zabawę, by nie być samotną. Najpierw zawołała Angelinę, by ta ją rozpoczęła. Posty posypały się szybko. Łapa, Malwkaaa, Bad wolf, gne, Padida, monciakund, Xeri, Lossiril i wielu innych zaczęło grać (niekoniecznie w tej kolejności). Butelka przestała być samotna, bo zdobyła wielu przyjaciół.
KONIEC

Malwkaaa ("Napisz jakieś krótkie opowiadanie na wybrany temat związany z HP. ;p"; Bad wolf)

Lily Potter trafiła do Hufflepuffu. Cieszyła się, bo była z nią poznana w pociągu koleżanka - Theresa McPlaugh. Dziewczynka była ładna. Miała długie, proste blond włosy i orzechowe oczy. Była też bardzo miła dla każdego, ale nie mówiła zbyt wiele. Chwilami zachowywała się dosyć tajemniczo.
Lily od razu polubiła ją.
Kiedy weszły za innymi Puchonami do pokoju wspólnego Theresa przedstawiła Lily swojego starszego brata. Simona. Chłopak był już na czwartym roku, ale pomimo to był miły dla pierwszaków. Rozmawiali we trójkę przez kilkanaście minut. Nagle rozległ się głos jednego z prefektów:
- Zachowajcie spokój. Spokojnie opuśćcie pokój wspólny. I powoli ruszcie do Wielkiej Sali. - mówił tęgi chłopak.
W tym momencie rozpętał się chaos. Kilkoro pierwszorocznych krzyknęło.
Lily zauważyła na ścianie dziwny cień. To było coś dużego. Złapała Theresę za rękę i przepchnęła się przez grupkę Puchonów biegnąc do wyjścia.

Bad wolf (Napisz krótki wiersz o wspaniałości ślizgonów ;D; Lossiril)

Ślizgoni, Ślizgoni z domu szlachetnego,
są wspaniali, nic nadzwyczajnego.
Swą inteligencją przewyższają inne domy...
Ups, pomyliły mi się strony. ;x

Lossiril (A Ty o prefektach wszystkich domów. ;D; Anciol)

U Krukonów Anciol ma w władzę
Zmieniła nick, cóż ja poradzę
Grofonom rozkazy rozdaje Łapa
Wielka fanka Syriusza Blacka
A u Puchonów, czyli Kluseczek
Króluje Ulka, spoko człowieczek
A na sam koniec w pokoju Slytha
Przy kominku siedzi kobita
Trochę straszna, trochę zła
Ale fajna, bo to ja

Malwkaaa ("Hmm, ugryź się w tyłek i opisz swoje przeżycia.
"; ulka_black_potter)

Nie mam pojęcia jak to zrobiłam. xD Na początku odczuwałam dumę, później okrutny ból.

Lossiril ("Napisz pięć zdań o tym, że nie lubisz Legolasa i wytłumacz dlaczego."; Bad wolf)

Nie lubię Legolasa, ponieważ jego tata jest o wiele seksowniejszy. Denerwuje mnie, że Legi ma lepsze włosy niż ja, wiadomo, książę, stać go na lepsze odżywki. Poza tym jest hipokrytą. Najpierw nie cierpi krasnoludów, a później się z jednym zaprzyjaźnia, LOL. HELOŁ. No i przez 3 części filmu 3/4 jego wypowiedzi to nic innego jak wygłaszanie oczywistości. Poza tym nagrał tę okropną piosenkę na miarę "Ona Tańczy dla Mnie" pt. "They are taking the hobbits to Isengard". Co za chłam.

Bad wolf ("Skomentuj coś po łacinie. I wklej to do podpisu."; Malwkaaa)

"Komentuję butelkę. Lubię butelkę. I lubię Gryffindor. Pewnie źle tłumaczy ale ni w kij nie znam łaciny...."
Et in primis ipsum. Ego quasi in utre. Ut Gryffindor. Forte lignum, sed malum nescio quam interpretes Latine ....

Lapa15 ("Napisz do wybranej osoby list w stylu proboszcza."; Malwkaaa)

Drogi Jakcku Malwiński! {IB}
Jarosławie, ostatnio nie widuję Cię w kościele na żadnej ze mszy. Podobno urzędujesz na stronie poświęconej książce pt. "Harry Potter". Dobry Boże! Proszę, abyś przyszedł do mnie w sobotę, będę spowiadał. Nawrócę Cię!

Ks. Wiktor Łapaowski

Bad wolf ("Napisz na forum list z prośbą do redakcji żeby przyjęli Cię na miejsce Angeliny. Swoją prośbę uzasadnij 4 stwierdzeniami dlaczego jesteś od niej lepsza i jednym z nich musi być to, że potrafisz zmieniać avatary"; Anciol)

Droga redakcjo!

Mam nadzieję, że jako jedność jesteście w stanie poznać po trochu każdego użytkownika. Jeśliście mieli okazje poznać moją osobę nie wiecie o mnie czegoś bardzo bardzo ważnego. Od początku mojej egzystencji na stronie pragnę być w redakcji. Przeglądając wszystkich administratorów chciałabym do Was wstąpić zmieniwszy niedługi staż Angeliny Johnson. Mam cztery powody dla których jestem lepszą kandydatką na to miejsce. Otóż:

po pierwsze, w niedługim czasie w stanie jestem zmienić sobie awatar,
po drugie, jestem miła dla nielicznych użytkowników strony,
po trzecie, potrafię w ciągu minuty obrazić wszystkich od dołu do góry,
po czwarte, i najważniejsze, jestem fajniejsza od Angeliny.

Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę.
Z pozdrowieniami,
Bad wolf.

Anciol ("Napisz tekst w stylu księdza Natanka o tym, że czytanie HP jest złe."; Ana_Black)

Kiedy siedziałam ostatnio spokojnie w domu, odmawiając różaniec zjawił się u mnie kolega. Ale kiedy przyszedł on, zobaczyłam, że coś jest nie tak... W oczach mu dziwne iskry świeciły. I dziwnie patrzył on na mnie. Zapytałam go czy nie chce ze mną odmówić różańca. I wtedy zobaczyłam jak diabeł w nim zasyczał i zakrzyczał, aż. I mówi kolega , że nieee. Że chciał mi pożyczyć książkę. I wyjmuje ze swojej torby. A to był Harry Pottyr. I jak on tylko dotknął tej książki, już widziałam, że z nim źle bardzo będzie.
Mówi on, że przeczytał, wszystkie, jednym tchem.
I już diabeł w nim tam odpalał fajerwerki. Ale nie ulękłam się, powiedziałam:
- Ja też Ci chce książkę pożyczyć.
I otworzyłam święte pismo i mu zaczęłam czytać.
On się skręcał, diabeł w nim uciekać chciał. Ale nie mogł, bo tak go święte słowo przyszpiliło do kanapy.
I jak on posłuchał to mówi do mnie:
- Pojdzmy do kosciola. ja juz nie chce czytać tego.
I schował Pottyra do torby. Teraz już wiecie jakie to zło moze wyskoczyc na nas z nienacka i jak cieżko trzeba potem się jego pozbywac z organizmu.

losiek13 ("Napisz wierszyk o tym, że trzeba jeść warzywka."; Mlawkaaa)

Warzywka są dobre i trzeba je jeść,
czy to pietruszka, czy marchewuszka, przestań już pleść.
Bierz widelec do ręki i wsuwaj do gęby szybko je,
bo jak nie, to przyjdzie Malwkaaa i sama wsunie je.

Anciol ("ułóż tekst piosenki, w którym u żyjesz nicki wszystkich aktywnych Uśmieszek na melodię wybraną przez siebie Uśmieszek"; monciakund)

Łosiu jaki jest wie każdy kto go zna,
Lapa tez się nie zmieni
Wiem o tym nawet ja.
Co ma w głowie monciak,
Jopro zastanawia się,
a kiedy wpada Sheeby
wciąż słysz słowa te:

Malw Słodka, Ang Słodka, Gne Słodka
Sann Słodka, Xer Słodka, Loss Słodka
Pad Słodka, Mo Słodka, fuer Słodka
Alette silna czasami jak lód zimna i zwinna
jak kotka ta Anciol ślicznotka!
Bad wolf silna czasami,
Ulka jak lód zimna, Ana stabilna
gdy trzeba,
zdobędzie klucz do nieba.

A to ten hit w oryginale: https://www.youtu...avZ1tVehho

Malwkaaa ("Przerób piosenkę "Ona Tańczy Dla Mnie" na HPnetowską xp; Lapa15)

Ja uwielbiam go,
bo Sam- Wiesz- Kto
dziś tańczy dla mnie,
bo dobrze to wie,
że umrze znów.
I znowu będzie na dnie.

Bellatrix patrzy często w oczy mu
I nie ukrywa sprawia to przyjemność.
Czy ją kocha? Tylko jego serce wie.
Za pocałunek oddałby nie jedno.

Jego ramiona ukojeniem dla niej są,
bo przy nim czuje jak smakuje władza.
I każdą chwilę pragnie ofiarować mu,
nie jest tego wart lecz reszta się chyba zgadza.
Bo on pragnie jej, on pragnie jej... ooo...

Ja uwielbiam go,
bo Sam- Wiesz- Kto
dziś tańczy dla mnie,
bo dobrze to wie,
że umrze znów.
I znowu będzie na dnie.

Lapa15 ("Narysuj w paincie albo sketchtoy (czy jakoś tak) swoją wersję loga HPnetu. ;>";), Bad wolf

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Muszę powiedzieć, że... nie spodziewałam się, że mamy takich kreatywnych userów. Jejku, każda praca ma w sobie coś co zwraca szczególną uwagę. Gdybym miała rozdawać medale za najlepsze prace to Łapka dostała złoto. Ubóstwiam jej list do Andrzeja. Rysunek Lossi, z mieszanką wedlowską na głowie Barloma i wierszyk jopro o mnie mają srebro, hahah. Reszta dostaje brązowy. Kurde wszystko jest takie zajebiste. Pis joł.

Nie ma tu mojego hołdu lennego do Anciola, ale to nic. Jestem z niego najbardziej dumna, hahahah.

alette, wers z piosenki Mesa dla nas : "Brak woli, lód w sercu, tak boli. Bóg dał mu jedynie talent." Hahahaha, bang!

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaAna_Black
W akrostychu zapomniałam o jednym rymie, ale chyba to nie musi być rymowane, więc ok. I nagle dzięki butelce okazało się, że mamy tu poetów. :D
Moja oda do ziemniaka brzmi jakby prosto z serca płynęła (oda do ziemniaka prosto z serca!) xD
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Prefix użytkownikaSixth Gun
Moje serduszko podbił rysunek Loss oraz oda do popcornu monci. (h)
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick.png

Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić

Prefix użytkownikamonciakund
MI i tak najbardziej podoba się prośba gne do Andrzeja, by zmienił nicki na numerki w systemie binarnym xD
confessionsofasomedaysomebody.files.wordpress.com/2015/01/ga-mer-and-christina-dancing.gif

- - -
The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die.
- - -

31.media.tumblr.com/1ca838daf1b7baf7bf54202eafbe7917/tumblr_mr7lzbBN7k1rv3froo1_500.gif

- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -

66.media.tumblr.com/tumblr_l9mktjSej61qaao9mo1_500.gif

---
Nad przepaścią, tegoż roku
Żyraf masa się w amoku
Rodzi. Pamięć ludzka jest
Zawodna, mimo tego fiest
Tysiące, z tej okazji,
Ku jej chwale od Abchazji
Aż po Nordkapp wspominacie.
"Czyjej chwale?", się spytacie.
Jak to czyjej? Monci* naszej.
Gryfa córce, redakcyjnej
Na tym świecie ambitniejszej
Od niej nie ma. Tu rysunek,
Tam malunek i do tego
Social media. Wizerunek
Hp-neta tam kreuje, ego
Strony reperuje. Szczerze,
Bardzo, bardzo szczerze mówiąc
Człek orkiestra, żywa gwiazda.
Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj.
Koniec, basta - taki mus i
Żyraf pasta.

---

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_pedzel.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021adminnaj.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-adminpieklo.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021wydarzenie2.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/moncia.jpg

Właśnie. Andrzej dostał od nas tyle miłości, ale kurde, nie odwzajemnił się nikomu. Gdzie tu sprawiedliwość, ja się pytam? Andrzeju, miałeś fejma w ten weekend. Jak się z tym czujesz?

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaBad wolf
Jakże się ucieszyłam gdy i ja się znalazłam na tej liście! Czytałam te prace i tak stwierdzam, że ulka ma najlepsze pomysły na zadania i bardzo dobrze je wykonuje - tudzież polecam pierwszy wiersz o adminach.

A butelka to naprawdę świetny pomysł i podziwiam tego kto to wymyślił i tego kto to sprawdzał. ;D
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

Prefix użytkownikaMalwkaaa
Moim zdaniem fajny był wierszyk o Alette.
Uśmiałam się czytając to: http://www.harry-...ost_336123
Podoba mi się wierszyk joproxyz o Ślizgonach:

Ślizgoni są - jak mówią stereotypy
Niegodne zaufania typy
Nie zgadzam się z tym wcale
Wszystkie te przekonania walę
Nasi Ślizgoni są znakomici
We wszystkich dziedzinach znakomici
Świecą przykładem dla innych domów
Nie życzą źle nikomu
I chociaż tego domu bardzo nie lubię
Ludzi ma świetnych w sumie! ;D

Świetna zmiana tekstu "Jak anioła głos" - by Ulka :D

Jak Lucjusza głos
Usłyszałem go
Powiedziałem: Rzuć, to zaklęcie.
Na tej wieży tu
Stoi Augustus
On wskaże Ci miejsce.

Juz pod koniec dnia
Nie ma Albusa
On go zabił mówiąc słowa tylko te dwa (Avada Kedavra).

Nic nie mówiąc już
Runął z wieży tej
Harry płakał, prosił, szlochał
Lecz on nie zatrzymał się

:D
"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."

Slytherin przyjmuje takich,
Co mają czystą krew.
Co mają więcej sprytu
Od uczniów domów trzech.

static.tumblr.com/qy6gibj/keym9hjd9/slytherin_gif.gif

Sé onr sverdar sitja hvass!

Prefix użytkownikagne
Pomysłodawcą była Angelina, której kłaniamy się teraz gdy tylko ją widzimy. ;)))

Prefix użytkownikaLossiril
Hahah, dzięki butelce ujawniło się tyle hpnetowych talentów ;D Większość perełek to wiersze, a ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tyle ich się tam znalazło ;D
Fajnie, że tu jestem. Nie było dla mnie zaskoczeniem znalezienie tutaj mojego rysunku, toż to głupie ponad miarę, więc wiadomo, że musi tu być ;P
"You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness,
no doubt about that."

49.media.tumblr.com/8fd19fd808466128891dbc622e847972/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo2_r1_250.gif45.media.tumblr.com/0657b0d7361e18d2e9b9ad59589ba694/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo8_r1_250.gif49.media.tumblr.com/44cba2a6756c07fec6f86f9c6baeabe6/tumblr_nttjx4EWDx1s0s73vo4_250.gif

45.media.tumblr.com/d941556ef09d4df2aa4255e2d1916738/tumblr_o20215Cx8Z1txsq03o1_500.gif

www.nrdfeed.com/gImages/draco-scream-gif-gif71a7c2e0904f25cbb722c4b60d0e809153c8694c07ea4.gif

25.media.tumblr.com/96e036d50d60465467af86aaa10d1985/tumblr_mifwnfHhoW1r1da95o1_500.gif

tumblr klik

'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.'

'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.'

i59.tinypic.com/258b141.gif

'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.'

i58.tinypic.com/ne49j.jpg

It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one.

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najciekawszy_podpis.png

http://morivrty.tumblr.com
Prefix użytkownikaAnciol
No ulki zadania mistrzowskie ;D Generalnie cała butelka była bardzo zabawna :D Moze jeszcze kiedyś nas czeka taka przyjemnosc :D
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaAlette
Aż się wypowiem. Po prostu wyszło to wam świetnie. Nie chcę nawet pisać komu, co wyszło najlepiej, bo po prostu wszystko jest kul. Dziękuję balrom za wierszyk, jest super ;d Gratuluję tez rysunków w paincie ;d

No i początkowy wierszyk Ulki - uświetnił naszą uroczystość. I tekst w stylu nNatanka wykonany przez Ann ;d Jeszcze długo będę do tego wracać : )

Kazui <3

Miniaturki
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty

Poezja
"Feniks" Wileny Romus

Prefix użytkownikaAnciol
Ale powiem wam, że te zadania były trudne serio niektóre :D Jak mi Mikasa kazała napisać komentarz niczym sędzia to po prostu padłam :D Na szczęście temat dobry wybrała :D

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.

W ogóle ty, Ann dawałaś mi trudne dość ciekawe zadnia więc i moje odpowiedzi były ciekawe, haha.

Dziękuję alette, za docenienie mojej twórczości, haha.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaMajka11
Ja śmiałam się przy odzie do popcornu.
,,Somewhere, between the sacred silence and sleep,
Disorder, disorder, disorder."
-System of a Down ,,Toxicity"

fontmeme.com/images/System-of-a-Down-Logo-41.jpg

Prefix użytkownikaAnciol
Bo im trudniej tym tak na serio więcej zabawy :D Weź się nie śmiej jak prosisz żeby pomogli Ci i oddali serce :D :D :D

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: