Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najlepsze z butelki
|
|
Alette |
Dodany dnia 05.01.2014 17:53
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Jak obiecaliśmy, tak zrobiliśmy. Postaraliśmy się pozbierać te, naszym zdaniem, najciekawsze i najzabawniejsze zadania z Imprezowej butelki. Mamy nadzieję, że temat wam się podoba ; ) Jeśli gdzieś po drodze wkradła nam się literówka albo inny błąd, a przez to ktoś czuje się obrażony to piszcie - z pewnością poprawimy ; ) Miłęgo x) Wierszyk ulki_black_potter (zadanie "Spróbuj napisać wierszyk o naszej Wspaniałej Administracji albo ogółem o tej stronie" Padida) "Na adminów" Szum lasu i ptaków śpiew, Angelina na swym koniu kłusem gna przez wieś. Andrzej niczym książę z bajki, łapie ją za dłoń, Powodując tym samym, że alette pulsuje skroń. Sann gdzieś w Śródziemiu za hobbitami lata, gnębi cytaty Dody przytacza. YourSmile, słysząc swej koleżanki krzyki, zatyka uszy szukając błogiej ciszy. Wojowniczka Xeri zaginęła gdzieś w akcji, i Śmierciojadek chyba potrzebuje wakacji. Chiristi z Seferynem grają nocą w scrabble, a Krico ma w dupie te wszystkie akcje. Wyliczanka Padidy ("Ułóż wyliczankę, w której zawrzesz przynajmniej 3 osoby z hpnetu" joproxyz) Łaps gra w butlę z Mon, Ulka wziąć chce tron. MoMo losy zbiera, A w tematach jest afera. Raz, dwa, trzy, dziś rekord pobijesz ty. Komentarz ulki_black_potter pod artykułem Muszelka ("Napisz pod jednym z najlepszych tłumaczeń lub artykułów komentarz w którym zjedziesz wszystko od góry do dołu ;p" Anciol) Serio? Nie mam pojęcia skąd tyle pochlebiających komentarzy. YS jak zwykle poszła po łatwiźnie i nalała tyle wody, że tonę... Po pierwsze, te kolory s po prostu ohydne. Czy ty masz w ogóle jakieś wyczucie? Nie sądzę... Obrazki są beznadziejne, mogłaś poszukać lepszych. Strasznie nie podoba mi się Twój styl pisania... Naprawdę marny art. Pozdrowienia od Imprezowej Butelki;p To dla mnie, wiec ma tu być barlom12 (zadanie "Wymyśl krótki wierszyk o którymś z adminów" Malwkaaa)"Alette" Alette była puchonką, lecz awansowała, dawno adminką naszą została, na straży porządku stoi, żaden błąd się przed nią nie uchroni, i mimo iż jest sympatyczna i ma wiele cierpliwości, to dla żadnego spamu nie ma litości. Kochano strażniczko porządku znad wielkiej wody, pozostań z nami aż urosną ci bokobrody. Zadanie Padidy ("Napisz wiersz do jakiegoś aktywnego usera, w którym wylejesz swoją miłość. ; p" Bad wolf) O, Bad Wolf, tyś miłość moja, Ja kocham Cię nad życie. Bez Ciebie jestem nieswoja, Chcę Cię uwielbiam skrycie. Lapa15 ("Napisz list miłosny do Andrzeja i wrzuć go gdziekolwiek na forum." ulka_black_potter) "Andrzeju! Adminie mój! Twe oczy zielone, Twe włosy brązowe, policzki rumiane, nogi przez psa obsikane... Choć niemądry psinka Cię zasmrodził, mam nadzieję, że ten liścik Cię odmłodził. Bom Cię kocham, mój Andrzeju, co czerwonym władasz kolorem, co dajesz warny tak piękne i piane poetyckim językiem... Kocham, Kocham Cię ponad życie! Łapa " Malwkaaa ("Napisz wiersz, w którym wyrazisz swoją miłość do HPneta." Ana_Black) O, HP necie tyś moim jedynym miejscem na świecie. Kocham Cię nad życie chociaż nie do końca skrycie. Post w temacie "Rockowcy i metalowcy łączmy się!" Anciol ("napisz posta w jakimś temacie że kochasz 1D" Syriusz Black123147) Ja jestem chyba bardziej metalowa. Słucham wielu rzeczy ale zdecydowanie najbardziej kocham One direction. Chłopaki dają niezle czadu! Jest moc! Ulka_black_potter ("Dodaj zażalenie do księgo zażaleń, że jeden z facetów z forum (możesz wybrać) skardł Twoje serce i prosisz adminów aby pomogli Ci je odzyskać" Anciol) Mam duży problem moi drodzy, który jest bardzo związany ze stroną. Zostałam okradziona! KubeN... Tak to jego sprawka <zaczyna płakać - łezka, łezka>... ukradł mi moje serce i nie wiem co teraz zrobić! On wydaje się nie być mną zainteresowany... Błagam, zróbcie coś z tym. Chcę moje serce z powrotem, cholera! Anciol ("Napisz komentarz w artykule "Bank Gringotta" w stylu sędziego, który przemawia do dwóch stron - loska i Yaxleya. Może to być udzielanie nagany lub rozstrzyganie sporu, liczy się podniosły sądowy styl." Mikasa) Sad okręgowy HPnetu niniejszym postanawia: Yaxleya7, uznaje się winnym popełnienia tego artykułu. Skazuję go na dożywotnie poprawianie literówek po nowych userach. loska13: Za pogwałcenie wszelkich zasad lizania sobie na wzajem tyłków, sąd skazuje na 10 lat moderowania forum Gry i Zabawy. Anciol("Napisz w "Przedstaw się" alette, jak bardzo jej nie cierpisz i że ma grube palce;"ulka_black_potter) Masz na imię Karolina? Żałosne. Myslisz, że ktoś Ci uwierzył? Albo w to, ze czytałaś "Cień Wiatru"? Nie wydaje mi się! osoby o tak grubych palcach jak Ty nie moga się tak nazywać. Co najwyżej Parowina. Albo Kiełbasina. Jak dla mnie, nie jesteś nic warta i od dawna darze Cię nie tylko brakiem sympatii. Ja Cię po prostu nienawidzę serdeloręka. Anciol ("Skomentuj swoje własne FF/newsa/artykuł, zjeżdżając je od góry do dołu. Nie zapomnij dodać, że nie znosisz autora i nie rozumiesz jak taki ktoś może się zabierać za pisanie" Alette) To jakaś masakra. Ten wiersz nie ma nic wspólnego po 1. Z WIERSZEM po 2. Z HP!!!Pytanie Dziewczyna pisze jakby miała 11 lat i w dodatku poważnego niedorozwoja. Do tego błąd logiczny bo wszyscy wiedzą, że nikt z tego domu nie odszedł. ICH WYMORDOWANO KRETYNKO. Powinnaś sobie darować dziewczyneczko, pisanie bo tylko wzbudzasz we mnie litość. Albo i byś wzbudzała bo nienawidzę autorów takich szmir. Ktoś to musiał sprawdzać i poświecić swój czas imbecylu! Zastanów się nastepnym razem zanim coś dodasz. A najlepiej nic nie dodawaj. Anciol ("Napisz posty w tematach do fuer i łososia, że są marnymi robakami, które nic nie wiedzą o życiu gdyż ich tutaj nie ma dzisiaj. Dodaj tez, że nie obchodzą Cię ich sprawy, a kot fuer - Misiaczka - jest okropna, tak samo jak i rzęch łosia."ulka_black_potter) Dziewczyno, a raczej podstępny robaku. Nie ma Cię dziś z nami i to jest potwarz dla każdego użytkownika! Ty nic nie wiesz o życiu. Za to ja coś wiem i Ci to powiem! Misiaczka jest okropnie brzydka i śmierdzą jej łapy! Ale nie wiem po co Ci to pisze bo tak na prawdę, nie obchodzą mnie Twoje sprawy i to, że masz życie! ulka_black_potter ("Zostaw notatkę do Sefa w dowolnym temacie, że ostatniej nocy był świetny i chciałabyś to powtórzyć. Ma być dwuznacznie" Anciol) Aaa, Sef, mrau. Jakbyś to czytał, to muszę Ci powiedzieć, że ostatnie nocy było cudownie, do tej pory mam na polikach niesamowite rumieńce, achhh... Jestem dzisiaj taka zmęczona, a to wszystko dzięki tobie:* Nie ma to jak przesypywanie hałdy w Zabrzui o 3 w nocy. Takie rzeczy tylko z Tobą. Anciol ("Napisz opowiastkę o zazyłości panującej między łososiem, a andrzejem: D" ulka_black_potter) Hej młodzieży czy chcecie posłuchać ciekawej legendy? A może znudził was juz nudne bajania? Oj mam Ci ja dla was opowiastkę odpowiednia! Wyobraźcie sobie dwóch mężczyzn co ze sobą żyją w przeciwnych stosunkach! Pewnie powiecie, że to normalne, mamy XXI wiek, nikt się już gejów nie lęka. Ja zaś wam powiem, że to nie o takie zażyłości mi chodzi zboki w rzyć kopane! Piękna to para jest. Jeden na A, a drugi niczym niepełnoletnie zwierzątko. A jako sobie harcują! Jak te myszy pod miotłą! Gdy się widzą to dziwne rzeczy się dzieję, niepojęte i niespotykane. Jeden z nich jawnie swe uczucia w podpisie wyznaje. Chwali drugiego. Tamten za to cichy, spokojny, tyko czasem wyskoczy i w dziwny sposób potraktuje pierwszego. A sposoby są tak wyszukane, że dzieci poniżej lat 13 w życiu by o takich bezeceństwach nie słyszały. I tak sobie żyją we dwóch, razem choć osobno. W miłości i niezgodzie. A taka to namiętność ich łączy czysta jak Romeo i Julie. Albo Selenę i Justina. Koniec <3 Lapa15 ("napisz 3 komentarze do dowolnych artykułów na stronie wierszem^^" kkinga123) Remus Lupin Bardzo lubię Remusa prawie tak bardzo jak Syriusza a artykuł jest dobry i nawet mądry ; ) Bank Gringotta Miejsce to fajne, przyznać muszę za tyle złota oddałabym duszę art też fajny, nie powiem, błędów nie będę wytykać, bom nie Bogiem choć są, błędziki małe Moje "PO" zostanie tu na stałe. ;] ulka_black_potter ("W dowolnym temacie napisz post "Ogłoszenie Matrymonialne" w którym zawrzesz zupełnie bezsensowne i mało zachęcające informacje." Lossiril) Ogłoszenie matrymonialne! Hej, szukam męża, chłopaka, kogoś kto będzie spał w tym samym pokoju co ja. Wyglądam jak Matka Teresa z Kalkuty choć troszkę od niej starsza (patrząc na to ile lat miała w dniu śmierci). Lubię jesć obiady... dość często, bo raz dziennie. Moje paznokcie u stup mają 10 cm czym się szczycę. Nawet w zime musze nosić przez to sandały. Jeśli z kimś rozmawiam to pluję. Mam nadzieję, że czeka tu na mnie jakis byczek, muu. Lossiril ("napisz, krótką historyjkę o tym jak płakałaś, że Legolas leci na rudą elfkę w Hobbicie i postanowiłaś poderwać YS. Poderwanie się udało" Anciol) Oglądałam sobie Hobbita zachwycona Le Golasem, gdy nagle pojawiła się jakaś ruda, do której Legolas się ślinił. Wtedy zrozumiałam, że nie ma dla nas przyszłości. Szlochając napisałam do Momo, by się wyżalić. Natychmiast zmieniłam orientację i postanowiłam ją poderwać. Dziwnym zbiegiem okoliczności YS również zmieniła tego dnia orientację i podryw się udał. Mam dziewczynę, joł. Malwkaaa ("Napisz komentarz pod newsem alfabetem Morse'a" joproxyz) -.-. .... -.- -... .- .-- .- .-. - --- .--. .-. --.. . -.-. --.. -.- - .- -.-. (Chyba warto przeczytac) Edytowane przez Alette dnia 06.01.2014 15:23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 06.01.2014 13:19
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Część druga joproxyz ("Napisz o mnie wiersz na sb" Lossiril) Lossi to jest dupa fajna W swych humorach czasem skrajna W autobusie na rurze lubi zwisać Na forum długie posty pisać Maniaczka seriali wielką jest Co po jej tumblrze widać też Najszczęśliwsze chwile przeżyła kobita Kiedy przyszło jej oglądać Hobbita I o to cała Lossiril Którą polubisz w kilka chwil Jorpoxyz ("To ja też chcę wiersz o sobie." ulka_black_potter) Ulka, Ursus, Czarny Garncarz Z tej dziewczyny niezły jajcarz Kluską jest niesamowitą Choć wśród nich najbardziej pracowitą Hpnetu królowa, fakt niezaprzeczalny Jej autorytet niepodważalny Gdy ktoś się pomyli - ona poprawia Na sb nas wszystkich zabawia Często teksty ma miażdżące (Hahaha, bieganie boso po łące) No i jestem hepi, że Naruciaka kocha też Szczerzy zęby Laurka barloma12 ("Zrób w Paincie laurkę dla HPnetu i wstaw ;P" Lossiril) ![]() Joproxyz ("Lubię wiersze więc poproszę jakiś jeden, rymowany, albo o Ślizgonach albo o jakimś wybranych userze czy adminie. xp" Bad wolf) Ślizgoni są - jak mówią stereotypy Niegodne zaufania typy Nie zgadzam się z tym wcale Wszystkie te przekonania walę Nasi Ślizgoni są znakomici We wszystkich dziedzinach znakomici Świecą przykładem dla innych domów Nie życzą źle nikomu I chociaż tego domu bardzo nie lubię Ludzi ma świetnych w sumie! ;D Joproxyz ("Napisz o mnie wierszyk! DD" Lapa15)Zaprawdę nie jest mi dane Pisać wiersze rymowane Więc ten będzie taki sobie Mam nadzieję, że mi wybaczysz Mimo to, bardzo Cie lubię Mordka się cieszy, gdy Cie widzi Energia i entuzjazm się udziela Dobry humor nastaje Wraz z Twymi postami na sb Szczerzy zęby Wydajesz się mądra, zdolna i wszechstronna Pracowita, sprytna, a przede wszystkim - Bardzo pomocna Nic sie nie zmieniasz - i tak trzymaj dalej I nas nie opuszczaj na dłużej Bo smuteg i cierpienie :< psulina14 ("Napisz wierszyk o mnie." Ana_Black) Ana_Black jest z nami od czterech lat. Fajna z niej dziewczyna O przyjaciołach nigdy nie zapomina. Aurorami świetnie dyryguje I zawsze świetnie się zachowuje. Lossiril ("Skoro taka moda to i ja chcę wierszyk o sobie" barlom12) Piekarenki, spożywczaki Czy owoce, czy zwierzaki Bez różnicy dla Barloma Ciągle głodnego puchona Barlom zjada i pożera Pije, żłopie i wybiera I na zdrowie jedz i wcinaj Nie mam rymu, Nicki Minaj Rysunek Barlom12 ("Narysuj mnie w paincie, bang!" ulka_black_potter) Uluś proszę oto twój portret made by me. Zapewne wiesz jakim zdjęciem się posiłkowałem.![]() Ulka_black_potter ("To ja poproszę mój zwykły rysunek (nie w piniacie) , jak nie rysunek to wierszyk" monciakund)Jak Lucjusza głos Usłyszałem go Powiedziałem: Rzuć, to zaklęcie. Na tej wieży tu Stoi Augustus On wskaże Ci miejsce. Juz pod koniec dnia Nie ma Albusa On go zabił mówiąc słowa tylko te dwa (Avada Kedavra). Nic nie mówiąc już Runął z wieży tej Harry płakał, prosił, szlochał Lecz on nie zatrzymał się Na melodię " Jak anioła głos" ![]() Monciakund ("Napisz odę do popcornu " joproxyz)O, Popcornie, iskro bogów, kwiecie Kukurydzianych Pól, święta, na twym świętym progu staje nasz natchniony chór. Jasność twoja wszystko zaćmi, złączy, co rozdzielił los. Nikt już tu nie będzie głodny tam, gdzie twój przemówi głos. 2. Patrz, patrz, wielki popcorn światem biegnie, sypiąc złote masło, jak zwycięzca i bohater biegnij, bracie, tak i ty. Masło tryska z piersi popcornu, Popcorn je cały świat. Dziś wchodzimy, wstępujemy na Popcornu złoty ślad. 3. On w sercu, w zbożu, w śpiewie, on w splocie ludzkich rąk, z nim najlichszy robak czerpie, w niej - największy kukurydzy krąg. Wstańcie, ludzie, wstańcie wszędzie, ja nowinę niosę wam: na gwieździstym firmamencie bliski popcorn błyszczy nam. ![]() Rysunek joproxyz ("Zrób rysunek, najlepiej w paincie, który bd przedstawiał mnie i Ciebie jako Naruto i Sasuke (ale jako dziewczyny) napierdzielających się Rasenganem i Chidori, haha. Ja chcę być Saskiem;p" ulka_black_potter) ![]() Lossiril ("Zrób rysunek (moda to moda) w paincie przedstawiający z 10 użytkowników lub adminów (z podpisem kto to kto). Zmiękniesz, ja to wiem. ;D" Bad wolf) http://i39.tinypi...96otxf.png ![]() podziwiajcie Edytowane przez Alette dnia 06.01.2014 14:43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 06.01.2014 14:29
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
losiek13 ("Przerób jakiś wierszyk dla dzieci na bardziej "magiczny"."; Malwkaaa) Wykonane: http://wierszykid...yk/los.php Łoś Raz podobno widział ktoś, Jak na miotłę wsiadał łoś. Mówiła żona mu łosiowa: "Czy ciebie, łosiu, boli głowa? Za ciężki jest na miotłę łoś! Coś ty wymyślił, łosiu, coś?" Ale są z tego znane łosie, Że mądre rady mają w nosie. Rzekł łoś: "Daj spokój, droga żono. Wyruszam na Hogwartu łono, Bo wierzę w to, że duże zwierzę Polecieć może na miotle". Więc łosia żona obrażona: "Nic już nie powiem! Prędzej skonam!" A łoś za rączkę miotły chwyta, Już na trzonek prą kopyta I pędzi miotła w leśnej głuszy, Że aż furkoczą łosie uszy. "Sprawa to przecież oczywista, Że świetny ze mnie łoś-miotlista!" Lecz wnet karierę skończył łoś r11; W miotle łosia pękło coś. I weź tu o podwózkę proś, Gdy w środku puszczy sterczy łoś... "Przelot do Hogwartu, wymyśliłem głupotę!" - Pomyślał łoś, dźwigając miotłę. "I znowu śmiać się będzie klępa, Że mąż to jest istota tępa..." Przytyki teraz w domu znoś, Bo z ciebie, łosiu, straszny łoś! Malwkaaa ("Dorób Alanowi Rickmanowi wąsy w paincie ;D"; Lossiril) ![]() TheWarsaw1920 ("Narysuj na sketchtoyu sibie w objęciach Biebera",; monciakund) http://sketchtoy.... Angelina Johnson ("Napisz wierszyk o mnie."; Malwkaaa) hehehe Ze Slytherinu jest nasza Malwkaaa, Energetyczna, sympatyczna i krewka. Pisze fan fiction iście francuski, ciekawe czy zamieści w nim nasze Kluski^^ Bezkonfliktowa to jest dziewczyna, Rumiana, słowiańska niczym malina. Dobrze, że siedzi na naszej stronie, I mam nadzieję, że dobrze jest jej w naszym gronie! Anciol ("Napisz 5 zdań o tym dlaczego Zgredek jest ideałem piękna. Bez żartów. ehehe"; Lossiril) Uważam, że Zgredek jest ideałem piękna z wielu powodów. Ma niesamowite, ogromne piękne oczy. Jego ubranie jest zawsze czyste i zadbane, każda część garderoby wygląda niemal na nową. Ma powalający, delikatny i nienachalny uśmiech. Jest niski i ma płaską głowę, więc mozna by na nim stawiać piwo. Ma też fenomenalne, zgrabne dłonie o bardzo długich palcach. Malwkaaa ("Oddaj chwałę któremuś Adminowy płci męskiej w katchtoyu."; TheWarsaw1920) http://sketchtoy.... Ana_Black ("napisz odę do ziemniaka "; monciakund)Oda do ziemniaka: O, ziemniaku okrąglutki i piękny, czyś w mundurku jest czy obrany tyś we piękne zmieniasz się frytki ja cię kocham jak dzieci swe matki! O, ziemniaku, któryś ziemi dziecię daj mi swe witaminy, bom na diecie. Piure z ciebie będzie bardzo smaczne, a może robić pyzy lub kluski zacznę? Kopytka z ciebie to czyste arcydzieło, piękno obierek twych dech mi zaparło. Obieram cię, o ziemniaku, delikatnie i już pływasz w garnku wody na dnie. Malwkaaa ("napisz odę do chusteczek higienicznych"; monciakund) Chusteczko higieniczna, jesteś taka śliczna. Chusteczko papierowa, byłaś chyba jak nowa lecz musiałam Cię zaglucić ( )i twoje zwłoki do kosza wyrzucić. Chusteczko kochana nie smuć się, chyba nie jest aż tak źle. Poszłaś do recyklingu. Ana_Black ("twórz akrostych (utwór wierszowany, w którym niektóre z kolumn liter, sylab lub wyrazów dają dodatkowo całe wyrazy) do Harry Potter net (jak jest y- to bierzesz 2 literę)"; monciakund) Hermiona z nosem w książce. Albus rozpościera swe ręce. Rzecze do uczniów - Witajcie! Yaxley i Dołohow knują plan. Przepowiednię dla Pana chcą zdobyć. Oklumencji Harry ma się nauczyć. Toteż Snape umysł każe mu zamknąć. Tylko Harry nie może efektu osiągnąć. Evans Lily szlamą kiedyś Snape nazwał. Rzeczeniem tym ich przyjaźń przerwał. Nagle sen Harry ma na SUMie. Ekspedycja na ratunek biegnie. Tam niestety Syriusz polegnie. alette ("napisz rymowankę dla dzieci z udziałem użytkowników online"; monciakund) Taka to rymowanka dla dzieci Że jak losiek13 zjadł za dużo śmieci To Mikasa siadła w pierwszym rzędzie By obserwować jak natura płakać będzie I choć wszystko to jest bezsensem To losiek13 naprawdę zjada śmieci jednym kęsem A Lossiril zaśpiewa i zatańczy Kiedy Ana_Black mu zaproponuje kosz pomarańczy kkinga123 wtedy w głos się zaśmieje A Najpotem całe zajście standardowo oleje Wtem Malwkaa wpadnie cała w bieli czy się losiek z nią podzieli? A że chłopak to aniołek zaraz otworzył na śmieci worek i wyciągnął te najlepsze Zgniłe i śmierdzące leszcze Dziewczyna uradowana joproxyz roześmiana A całe zdarzenie Patronus Harryego obserwuje Nie rozumiejąc, co się tu wyprawuje Nagle ktoś rzuca oskarżenie wywołując tłumu zdziwienie że Malwkaa jest na leszcza niegodna i tak się dzielić niepodobna Wstaje i worek zabiera a w łośku złość się wzbiera Wtedy Angie_Davis z mieczem na niego dupka siebie zbyt pewnego Atakuje razy kilka A była to tylko chwilka Co się dalej, nikt was nie oświeci bo to już historia nie dla dzieci Jeden morał wszystkim znany Do piekła wszystkie chamy kkinga ("Napisz kilka zdań o tym, jak koty zawładnęły światem."; Malwkaaa Plan zawładnięcia światem pojawił się w kocich łepkach już w czasach starożytnego egiptu. Koty sprytnie manipulując naiwnymi ludźmi pozwoliły im uwierzyć, że są wcieleniem samych bogów. Jako stworzenia o o wiele wyższym wskaźniku inteligencji, koty zgodnie przeprowadzały swój plan. Gdy były już o krok od zniszczenia ludzkości i przejęcia całkowitej władzy nad światem coś się rypło. Ludzie przestali wierzyć w koty, tym razem koty zastosowały inną technikę - zaczęły wzbudzać w głupich ludziach strach, pozwalały im wierzyć że są stworzeniami czarnomagicznymi z piekła rodem. Tuż tuż przed wprowadzeniem absolutnego terroru i totalitarnych kocich rządów nad przerażonymi ludźmi ryło się znowu. Koty zrozumiały, że żeby ich plan zadziałał muszą działać w ukryciu. Tak koty stały się domowymi pupilkami ludzi. Znosząc dziesiątki lat upokorzenia,koty poznawały najgłębsze sekrety ludzi, ich słabości i obawy. W ukryciu zbierały także informacje o nowoczesnych technologiach i wytwarzały broń. Gdy ludzkość była najsłabsza, unieruchomiona w fotelach koty zaatakowały. Zaczęła się pierwsza wojna kocio-ludzka, z której koty oczywiście wyszły zwycięsko. Ludzie którzy przeżyli poprzysięgli kotom wierność, poddaństwo i posłuszeństwo. Tak spełniło się marzenie kocich przodków - koty zawładnęły światem. Mogły w końcu zaszyć się w spokoju własnych domów i pobawić kłębkiem włóczki.Misja została wykonana. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 06.01.2014 14:56
|
Cz. kolejna Monciakund ("narysuj Severusa Snape (może być też karykatura" psulina14) Mój piękny Severusek ![]() Gnebi ("Poproś A., by zmienił nicki na numerki w systemie binarnym" monciakund) ![]() Monciakund ("Napisz krótki list miłosny zaadresowany do kogoś z hpnetu ;D" Lossiril) Kochana, najdroższa Ulu kochałam Cię nad życie, kocham cię nad życie i zawszę będę cię kochać. Dni bez ciebie są dniami straconymi, kompletnie bez sensu. Jeżeli nie chcesz mojej zguby, a mam nadzieję że nie, wyjdź za mnie. Obiecuję Ci wierność do końca mojego, bądź twoje życia. Kocham cię!!! <3 twój monciakund Joproxyz ("Ułóż o mnie wierszyk, w którym wyrazisz jak baaardzo lubię żelki xp" Padida) Padi cierpliwością nie grzeszy Lecz można jej to wybaczyć Gdyż jest pogodna, miła Krew Gryffindoru w niej płynie Przez nią ciągnie jak magnez Wszystkich - i wszyscy ją lubią Padida to jest żelkożerca Czego nie da się nie zauważyć Wcina żelki raz po raz Nawet się z nami nie podzieli : ( Malwkaaa ("ułóż wierszyk o mnie Uśmieszek" monciakund) Monciak lubi wcinać popcorn. Na avku ma Hane. Lubi tyłki kopać wrogom, takie przeznaczenie jest jej napisane. Penelope ("Napisz wierszyk o mnie. Też chcę coś fajnego usłyszeć" Malwkaaa) Malawkaa super jest Pisze tak że fest Dział fan fiction zapełnia Wszystko ładnie dopełnia Imię kotka wymyślic chce Więc na pewno to już wie Że pomocy można szukać I nie trzeba wszędzie pukać I na koniewc powiem jeszcze Pisz coś jeszcze nam naprędce! Bad wolf ("napisz wierszyk na cześć Butelki Imprezowej " psulina14) Dla Butelki Imprezowej! O Butelko ma szczęśliwa, twa popularność mnie poskromiła. Dzięki Tobie moja miła, na stronie pojawił się "syf i kiła"* Moje życie barw nabiera! A każdy HPnetowy user, na barierę nieznajomości napiera! Aktywność się zwiększa, grono adminów powiększa, serce raduje, HPnecie: dziękuję! Lapa15 ("zrób karykaturę swojej ulubionej postaci z Harrego Pottera" psulina14) http://sketchtoy.... Proszę bardzo! Karykatura Syriusza! ;D Ulka_black_potter ("Twoim zadaniem jest napisanie trenu dla Lorda Voldemorta" Alette) O, wspaniały Voldemorcie, Ostatnimi czasy nie widuję Cię już na korcie. Czyżbyś przestał grać w tenisa? Pyta Ciebie Twoja misia:* Edytowane przez Alette dnia 06.01.2014 15:23
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 06.01.2014 15:24
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
alette ("Napisz "Wielka HPnetowa impreza" po chińsku."; Ana_Black) 伟大聚会恩里克制陶工人 monciakund ("Zrób dla mnie obrazek : D" Lapa15) ![]() monciakund ("To teraz napisz o mnie wierszyk : D "; Lapa15To jest Łapson, prefekt nasz, co nad punktami Gryfów pełni straż. Ona nam ciągle głowę truje, a jak nie zdobywamy punktów to morduje. monciakund ("Napisz w podpisie krótkie opowiadanie o butelce, imprezie czy stronie z zamieszczeniem 10 użytkowników czy adminów. ; D; Bad wolf) Pewnego pięknego dnia, była sobie butelka. Baardzo samotna butelka. Postanowiła zorganizować zabawę, by nie być samotną. Najpierw zawołała Angelinę, by ta ją rozpoczęła. Posty posypały się szybko. Łapa, Malwkaaa, Bad wolf, gne, Padida, monciakund, Xeri, Lossiril i wielu innych zaczęło grać (niekoniecznie w tej kolejności). Butelka przestała być samotna, bo zdobyła wielu przyjaciół. KONIEC Malwkaaa ("Napisz jakieś krótkie opowiadanie na wybrany temat związany z HP. ;p"; Bad wolf) Lily Potter trafiła do Hufflepuffu. Cieszyła się, bo była z nią poznana w pociągu koleżanka - Theresa McPlaugh. Dziewczynka była ładna. Miała długie, proste blond włosy i orzechowe oczy. Była też bardzo miła dla każdego, ale nie mówiła zbyt wiele. Chwilami zachowywała się dosyć tajemniczo. Lily od razu polubiła ją. Kiedy weszły za innymi Puchonami do pokoju wspólnego Theresa przedstawiła Lily swojego starszego brata. Simona. Chłopak był już na czwartym roku, ale pomimo to był miły dla pierwszaków. Rozmawiali we trójkę przez kilkanaście minut. Nagle rozległ się głos jednego z prefektów: - Zachowajcie spokój. Spokojnie opuśćcie pokój wspólny. I powoli ruszcie do Wielkiej Sali. - mówił tęgi chłopak. W tym momencie rozpętał się chaos. Kilkoro pierwszorocznych krzyknęło. Lily zauważyła na ścianie dziwny cień. To było coś dużego. Złapała Theresę za rękę i przepchnęła się przez grupkę Puchonów biegnąc do wyjścia. Bad wolf (Napisz krótki wiersz o wspaniałości ślizgonów ;D; Lossiril) Ślizgoni, Ślizgoni z domu szlachetnego, są wspaniali, nic nadzwyczajnego. Swą inteligencją przewyższają inne domy... Ups, pomyliły mi się strony. ;x Lossiril (A Ty o prefektach wszystkich domów. ;D; Anciol) U Krukonów Anciol ma w władzę Zmieniła nick, cóż ja poradzę Grofonom rozkazy rozdaje Łapa Wielka fanka Syriusza Blacka A u Puchonów, czyli Kluseczek Króluje Ulka, spoko człowieczek A na sam koniec w pokoju Slytha Przy kominku siedzi kobita Trochę straszna, trochę zła Ale fajna, bo to ja Malwkaaa ("Hmm, ugryź się w tyłek i opisz swoje przeżycia. "; ulka_black_potter) Nie mam pojęcia jak to zrobiłam. Na początku odczuwałam dumę, później okrutny ból.Lossiril ("Napisz pięć zdań o tym, że nie lubisz Legolasa i wytłumacz dlaczego."; Bad wolf) Nie lubię Legolasa, ponieważ jego tata jest o wiele seksowniejszy. Denerwuje mnie, że Legi ma lepsze włosy niż ja, wiadomo, książę, stać go na lepsze odżywki. Poza tym jest hipokrytą. Najpierw nie cierpi krasnoludów, a później się z jednym zaprzyjaźnia, LOL. HELOŁ. No i przez 3 części filmu 3/4 jego wypowiedzi to nic innego jak wygłaszanie oczywistości. Poza tym nagrał tę okropną piosenkę na miarę "Ona Tańczy dla Mnie" pt. "They are taking the hobbits to Isengard". Co za chłam. Bad wolf ("Skomentuj coś po łacinie. I wklej to do podpisu."; Malwkaaa) "Komentuję butelkę. Lubię butelkę. I lubię Gryffindor. Pewnie źle tłumaczy ale ni w kij nie znam łaciny...." Et in primis ipsum. Ego quasi in utre. Ut Gryffindor. Forte lignum, sed malum nescio quam interpretes Latine .... Lapa15 ("Napisz do wybranej osoby list w stylu proboszcza."; Malwkaaa) Drogi Jakcku Malwiński! {IB} Jarosławie, ostatnio nie widuję Cię w kościele na żadnej ze mszy. Podobno urzędujesz na stronie poświęconej książce pt. "Harry Potter". Dobry Boże! Proszę, abyś przyszedł do mnie w sobotę, będę spowiadał. Nawrócę Cię! Ks. Wiktor Łapaowski Bad wolf ("Napisz na forum list z prośbą do redakcji żeby przyjęli Cię na miejsce Angeliny. Swoją prośbę uzasadnij 4 stwierdzeniami dlaczego jesteś od niej lepsza i jednym z nich musi być to, że potrafisz zmieniać avatary"; Anciol) Droga redakcjo! Mam nadzieję, że jako jedność jesteście w stanie poznać po trochu każdego użytkownika. Jeśliście mieli okazje poznać moją osobę nie wiecie o mnie czegoś bardzo bardzo ważnego. Od początku mojej egzystencji na stronie pragnę być w redakcji. Przeglądając wszystkich administratorów chciałabym do Was wstąpić zmieniwszy niedługi staż Angeliny Johnson. Mam cztery powody dla których jestem lepszą kandydatką na to miejsce. Otóż: po pierwsze, w niedługim czasie w stanie jestem zmienić sobie awatar, po drugie, jestem miła dla nielicznych użytkowników strony, po trzecie, potrafię w ciągu minuty obrazić wszystkich od dołu do góry, po czwarte, i najważniejsze, jestem fajniejsza od Angeliny. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę. Z pozdrowieniami, Bad wolf. Anciol ("Napisz tekst w stylu księdza Natanka o tym, że czytanie HP jest złe."; Ana_Black) Kiedy siedziałam ostatnio spokojnie w domu, odmawiając różaniec zjawił się u mnie kolega. Ale kiedy przyszedł on, zobaczyłam, że coś jest nie tak... W oczach mu dziwne iskry świeciły. I dziwnie patrzył on na mnie. Zapytałam go czy nie chce ze mną odmówić różańca. I wtedy zobaczyłam jak diabeł w nim zasyczał i zakrzyczał, aż. I mówi kolega , że nieee. Że chciał mi pożyczyć książkę. I wyjmuje ze swojej torby. A to był Harry Pottyr. I jak on tylko dotknął tej książki, już widziałam, że z nim źle bardzo będzie. Mówi on, że przeczytał, wszystkie, jednym tchem. I już diabeł w nim tam odpalał fajerwerki. Ale nie ulękłam się, powiedziałam: - Ja też Ci chce książkę pożyczyć. I otworzyłam święte pismo i mu zaczęłam czytać. On się skręcał, diabeł w nim uciekać chciał. Ale nie mogł, bo tak go święte słowo przyszpiliło do kanapy. I jak on posłuchał to mówi do mnie: - Pojdzmy do kosciola. ja juz nie chce czytać tego. I schował Pottyra do torby. Teraz już wiecie jakie to zło moze wyskoczyc na nas z nienacka i jak cieżko trzeba potem się jego pozbywac z organizmu. losiek13 ("Napisz wierszyk o tym, że trzeba jeść warzywka."; Mlawkaaa) Warzywka są dobre i trzeba je jeść, czy to pietruszka, czy marchewuszka, przestań już pleść. Bierz widelec do ręki i wsuwaj do gęby szybko je, bo jak nie, to przyjdzie Malwkaaa i sama wsunie je. Anciol ("ułóż tekst piosenki, w którym u żyjesz nicki wszystkich aktywnych Uśmieszek na melodię wybraną przez siebie Uśmieszek"; monciakund) Łosiu jaki jest wie każdy kto go zna, Lapa tez się nie zmieni Wiem o tym nawet ja. Co ma w głowie monciak, Jopro zastanawia się, a kiedy wpada Sheeby wciąż słysz słowa te: Malw Słodka, Ang Słodka, Gne Słodka Sann Słodka, Xer Słodka, Loss Słodka Pad Słodka, Mo Słodka, fuer Słodka Alette silna czasami jak lód zimna i zwinna jak kotka ta Anciol ślicznotka! Bad wolf silna czasami, Ulka jak lód zimna, Ana stabilna gdy trzeba, zdobędzie klucz do nieba. A to ten hit w oryginale: https://www.youtu...avZ1tVehho Malwkaaa ("Przerób piosenkę "Ona Tańczy Dla Mnie" na HPnetowską xp; Lapa15) Ja uwielbiam go, bo Sam- Wiesz- Kto dziś tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że umrze znów. I znowu będzie na dnie. Bellatrix patrzy często w oczy mu I nie ukrywa sprawia to przyjemność. Czy ją kocha? Tylko jego serce wie. Za pocałunek oddałby nie jedno. Jego ramiona ukojeniem dla niej są, bo przy nim czuje jak smakuje władza. I każdą chwilę pragnie ofiarować mu, nie jest tego wart lecz reszta się chyba zgadza. Bo on pragnie jej, on pragnie jej... ooo... Ja uwielbiam go, bo Sam- Wiesz- Kto dziś tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że umrze znów. I znowu będzie na dnie. Lapa15 ("Narysuj w paincie albo sketchtoy (czy jakoś tak) swoją wersję loga HPnetu. ;>" , Bad wolfhttp://sketchtoy.... Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.01.2014 15:48
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Muszę powiedzieć, że... nie spodziewałam się, że mamy takich kreatywnych userów. Jejku, każda praca ma w sobie coś co zwraca szczególną uwagę. Gdybym miała rozdawać medale za najlepsze prace to Łapka dostała złoto. Ubóstwiam jej list do Andrzeja. Rysunek Lossi, z mieszanką wedlowską na głowie Barloma i wierszyk jopro o mnie mają srebro, hahah. Reszta dostaje brązowy. Kurde wszystko jest takie zajebiste. Pis joł. Nie ma tu mojego hołdu lennego do Anciola, ale to nic. Jestem z niego najbardziej dumna, hahahah. alette, wers z piosenki Mesa dla nas : "Brak woli, lód w sercu, tak boli. Bóg dał mu jedynie talent." Hahahaha, bang! ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Ana_Black |
Dodany dnia 06.01.2014 16:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 8 Postów: 4391 Dom: GryffindorPunkty: 24016 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 06.02.10 |
W akrostychu zapomniałam o jednym rymie, ale chyba to nie musi być rymowane, więc ok. I nagle dzięki butelce okazało się, że mamy tu poetów. ![]() Moja oda do ziemniaka brzmi jakby prosto z serca płynęła (oda do ziemniaka prosto z serca!) ![]() Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... Hulk: Wielki mi bóg. ![]() ![]() Hulk ziewać ~ Łapa ![]() Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły. ![]() ![]() Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem. ![]() No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos. *** ![]() Nie bądź jeleń, nie fikaj. ![]() Matka wie że ukradłeś jej szaty? ![]() - Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu? - Traktowałbym ją raczej jako metaforę. - Thor walczy na 6. - Nie zaprosił mnie? ![]() Co, stawaliście na siusiu? ![]() Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was. ![]() Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta? ![]() Phil? Ale on ma na imię Agent! ![]() J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy. Iron-Man: Dzięki. ![]() Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty. ![]() Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner. ![]() On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool. ![]() Stark! Potrzebny jest plan ataku! Mam plan: atakować! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() - Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś. - Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera. ![]() - No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz? - Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki. *** Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce. ![]() Kto znajdzie ten młot i okaże się go godny posiądzie moc Thora. ![]() Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem. Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni. Thor: Był adoptowany. - Nie będę z tobą walczył bracie. - Nie jesteśmy braćmi. ![]() Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar. ![]() - O, kontratakują. - No wiesz, młodzi są. - Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą - Długo mi tego nie wybaczą. ![]() To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni. ![]() - A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją. - Winda nie jest godna. ![]() Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da. ![]() - Jak tam kosmos? - Kosmos ma się dobrze. ![]() - I myślisz, że możesz mi zaufać? - Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni. ![]() Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę. *** ![]() O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku. ![]() ![]() Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka. ![]() Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę ![]() Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów? ![]() Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować. ![]() Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade? ![]() Przerabiałem hipnozę. Nie lubię. *** Stoimy w obliczu globalnej katastrofy. ![]() Hej malutki. Słonko już zachodzi. ![]() Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku. ![]() - Steve nie lubi takiego słownictwa. - A kopnąć cię w tą... ![]() Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra. ![]() - Co ci się śniło? - Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania. ![]() Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług. *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich. ![]() ![]() Ja się nie pocę. Ja błyszczę. ![]() Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę. ![]() ![]() Zawsze nosisz whisky? ![]() Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka. ![]() - Jak nas znaleźli? - Zaprosiłem ich. ![]() Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało. ![]() Nasza kiepska opcja. Grant Ward. *** ![]() Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y. ![]() - Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y? - To to samo. ![]() Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz. ![]() Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice. *** Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new. ![]() Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie". ![]() ![]() *** ![]() ![]() Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye. ![]() Long time to see. ![]() Jestem Agent Grant Ward. ![]() *** ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka. ![]() - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. Ale za to z tej planety. ![]() Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie. ![]() - A ty co? Błyskawic się boisz? - Nie darzę miłością tego, co zwiastują. - Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę. - No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma? ![]() - Jesteś potworem. - O nie. Potwór jest wśród was. - A, Banner. To twój plan. ![]() Że urodziłem się by zostać królem. ![]() No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer... Zaufaj mojemu gniewowi. Nie zrobiłem tego dla niego. Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza. ![]() Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie. *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele. Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć. Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie. Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 06.01.2014 16:06
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Moje serduszko podbił rysunek Loss oraz oda do popcornu monci. (h) Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 06.01.2014 16:10
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
MI i tak najbardziej podoba się prośba gne do Andrzeja, by zmienił nicki na numerki w systemie binarnym ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.01.2014 16:42
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Właśnie. Andrzej dostał od nas tyle miłości, ale kurde, nie odwzajemnił się nikomu. Gdzie tu sprawiedliwość, ja się pytam? Andrzeju, miałeś fejma w ten weekend. Jak się z tym czujesz? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 06.01.2014 16:58
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Jakże się ucieszyłam gdy i ja się znalazłam na tej liście! Czytałam te prace i tak stwierdzam, że ulka ma najlepsze pomysły na zadania i bardzo dobrze je wykonuje - tudzież polecam pierwszy wiersz o adminach. A butelka to naprawdę świetny pomysł i podziwiam tego kto to wymyślił i tego kto to sprawdzał. ;D DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Malwkaaa |
Dodany dnia 06.01.2014 17:12
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: SlytherinPunkty: 6376 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 15.07.13 |
Moim zdaniem fajny był wierszyk o Alette. Uśmiałam się czytając to: http://www.harry-...ost_336123 Podoba mi się wierszyk joproxyz o Ślizgonach: Ślizgoni są - jak mówią stereotypy Niegodne zaufania typy Nie zgadzam się z tym wcale Wszystkie te przekonania walę Nasi Ślizgoni są znakomici We wszystkich dziedzinach znakomici Świecą przykładem dla innych domów Nie życzą źle nikomu I chociaż tego domu bardzo nie lubię Ludzi ma świetnych w sumie! ;D Świetna zmiana tekstu "Jak anioła głos" - by Ulka ![]() Jak Lucjusza głos Usłyszałem go Powiedziałem: Rzuć, to zaklęcie. Na tej wieży tu Stoi Augustus On wskaże Ci miejsce. Juz pod koniec dnia Nie ma Albusa On go zabił mówiąc słowa tylko te dwa (Avada Kedavra). Nic nie mówiąc już Runął z wieży tej Harry płakał, prosił, szlochał Lecz on nie zatrzymał się "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."
Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew. Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. ![]() Sé onr sverdar sitja hvass! |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 06.01.2014 17:12
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Pomysłodawcą była Angelina, której kłaniamy się teraz gdy tylko ją widzimy. ;))) |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 07.01.2014 00:35
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Hahah, dzięki butelce ujawniło się tyle hpnetowych talentów ;D Większość perełek to wiersze, a ja nawet nie zdawałam sobie sprawy, że tyle ich się tam znalazło ;D Fajnie, że tu jestem. Nie było dla mnie zaskoczeniem znalezienie tutaj mojego rysunku, toż to głupie ponad miarę, więc wiadomo, że musi tu być ;P "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 07.01.2014 01:09
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
No ulki zadania mistrzowskie ;D Generalnie cała butelka była bardzo zabawna Moze jeszcze kiedyś nas czeka taka przyjemnosc Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 07.01.2014 11:10
|
Aż się wypowiem. Po prostu wyszło to wam świetnie. Nie chcę nawet pisać komu, co wyszło najlepiej, bo po prostu wszystko jest kul. Dziękuję balrom za wierszyk, jest super ;d Gratuluję tez rysunków w paincie ;d No i początkowy wierszyk Ulki - uświetnił naszą uroczystość. I tekst w stylu nNatanka wykonany przez Ann ;d Jeszcze długo będę do tego wracać : ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 07.01.2014 14:35
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Ale powiem wam, że te zadania były trudne serio niektóre Jak mi Mikasa kazała napisać komentarz niczym sędzia to po prostu padłam Na szczęście temat dobry wybrała Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 07.01.2014 15:19
|
W ogóle ty, Ann dawałaś mi trudne dość ciekawe zadnia więc i moje odpowiedzi były ciekawe, haha. Dziękuję alette, za docenienie mojej twórczości, haha. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Majka11 |
Dodany dnia 07.01.2014 16:19
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 131 Dom: RavenclawPunkty: 1830 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.06.13 |
Ja śmiałam się przy odzie do popcornu. ,,Somewhere, between the sacred silence and sleep, Disorder, disorder, disorder." -System of a Down ,,Toxicity" ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 07.01.2014 16:45
|
Bo im trudniej tym tak na serio więcej zabawy Weź się nie śmiej jak prosisz żeby pomogli Ci i oddali serce Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Hufflepuff

Zapewne wiesz jakim zdjęciem się posiłkowałem.

Slytherin

, Bad wolf

Gryffindor

Ravenclaw

Bad wolf