Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Anime
|
|
Youka |
Dodany dnia 26.03.2014 17:08
|
![]() Postów: 167 Dom: SlytherinPunkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
Podchwycę temat: mi się też Noragami bardzo podobie. X3 Ogólnie lubię klimaty japońskich demonów, bogów i tym podobnych. Ucieszył mnie również ostatnio nius o drugiej serii Durarary, już trochę się stęskniłem za trollzayą i Shizuo. |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 26.03.2014 18:02
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Muszę się chyba zabrać za mangę, bo czuję straszny niedosyt po anime. Pomęczę się trochę z angielskim, ale może jakoś przeżyję Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 01.04.2014 14:48
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Uhuhu, nie mogłam się powstrzymać . Święta racja![]() ![]() A już niedługo Dragon Ball Kai: Buu Saga (h) Oglądał ktoś w ogóle "DB Battle od gods"? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 04.04.2014 17:27
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
DB nie ruszam. Teraz czekam na Ulkę z tasakiem ![]() Jakie to jest denerwujące, kiedy robią tak krótkie serie a'la reklamówki mangi Tak się świetnie zapowiada, a tylko 12-14 odcinków, no ludzie, dlaczego?W sumie chciałam obejrzeć KnB, ale Murasakibara mnie przeraża Ogólnie jakoś nie mogę znaleźć żadnej serii, która by mi do gustu całkiem przypadła, jedynie Fullmetal Alchemist się fajnie zapowiada " Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.04.2014 17:42
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
![]() Ja nie rozumiem czemu nie chcesz chociaż spróbować... Obejrzyj ze 3 odcinki Dragon Ball Kai. 3. To nie jest tak dużo, jak się nie spodoba to nie będziesz oglądała. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 04.04.2014 18:57
|
Na pewno nie teraz, bo nie mam humoru. Co bym nie obejrzała, to mi się nie podoba. Dzisiaj cały dzień oglądałam pierwsze odcinki różnych serii a potem spisywałam je na kartce. Wiesz, ile napisałam? Nic Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.04.2014 18:10
|
if u know what i mean![]() http://kwejk.pl/o...ograf.html ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 08.04.2014 18:29
|
Dobre ![]() Moje ostatnie perełki ![]() ![]() ![]() I coś bardziej na temat: Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.04.2014 18:34
|
Czy Ron jest Naruto, bo jest głupi? Wow, a Draco, Saske? Wowowowowoww Pan Yakushi idealnie dopasowany. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 08.04.2014 18:47
|
![]() Postów: 167 Dom: SlytherinPunkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
I coś bardziej na temat: ![]() Dat Orochimaru EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 08.04.2014 19:33
|
Tak, Snape jako Orochimaru wygląda iście genialnie Kiedyś nawet przeszło mi przez głowę, że są podobni lol Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 08.04.2014 19:51
|
No, odrobina charakteryzacji potrafi zdziałać cuda ![]() Skoro o tym mowa, trudni się ktoś cosplayem może? :> (jeśli jest na to osobny temat, to przepraszam) EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 14.04.2014 08:40
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Oglądał ktoś w ogóle "DB Battle od gods"? Niestety :C. Strasznie słabe według mnie. Skoro o tym mowa, trudni się ktoś cosplayem może? :> (jeśli jest na to osobny temat, to przepraszam) Ja zamierzam jak będę miała maturę z głowy . W wakacje wybiorę się na jakiś konwent na pewno. W każdym razie póki co kupiłam już kolorowe soczewki i sztuczne rzęsy :3. Peruki na allegro są drogie, ale coś się wymyśli, co do stroju też.Ktoś tu oglądał Kill la Kill? Początek był świetny, ale zawiodłam się na ostatnich paru odcinkach ;<. A teraz oglądam Diabolik Lovers, 12 odc, 15 min kazdy. Słabe jak cholera . Do tego stopnia, że oglądając to przestałam uważać, że Detroit Metal City jest słabe. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 14.04.2014 10:02
|
Sarahis napisał(a): Oglądał ktoś w ogóle "DB Battle od gods"? Niestety :C. Strasznie słabe według mnie. A dlaczego słabe? Mi się wydaję, że właśnie fajnie, że nie było znowu utartego schematu, że jak nikt już nie może to Goku pokonuje siły zła. Ochronił Ziemię, ale w zupełnie inny sposób i do było fajne. A Pilaf i spólka to piękne nawiązanie do starego dobrego DB i poszukiwania kul. Jak dla mnie 7/10 Ktoś tu oglądał Kill la Kill? Początek był świetny, ale zawiodłam się na ostatnich paru odcinkach ;<. Yep, ja oglądałam, w sensie zaczęłam i wypadałoby skończyć. Trochę przeraża mnie ta szybko idąca akcja, ale może dzisiaj skonczę tę serię i się wypowiem. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.04.2014 10:19
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Boże Ulka te obrazki z DB są genialne Sama mam ich mnóstwo... jeden też może pokażę a co haha ![]() To mój faworyt ;p Oglądał ktoś w ogóle "DB Battle od gods"? Ja oglądałam i chyba nikogo to nie dziwi hiehie. Moim zdaniem jak na movie nie jest wcale złe - przynajmniej fabuła trzyma się kupy i coś w ogóle się dzieje poza schematem. Natomiast ja i tak uważam, że DB ma tak ogromny potencjał, że większość filmów po prostu go obraża. Nie wiem... może po prostu od razu rzuca mi się w oczy, że tworzy to ktoś inny, kto nie rozumie ani DB ani jego fenomenu. No ale nic. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 14.04.2014 10:56
|
Ja zamierzam jak będę miała maturę z głowy . W wakacje wybiorę się na jakiś konwent na pewno. W każdym razie póki co kupiłam już kolorowe soczewki i sztuczne rzęsy :3. Peruki na allegro są drogie, ale coś się wymyśli, co do stroju też.A kogo zamierzasz zrobić? ![]() A teraz oglądam Diabolik Lovers, 12 odc, 15 min kazdy. Słabe jak cholera . Do tego stopnia, że oglądając to przestałam uważać, że Detroit Metal City jest słabe.Diabolik Lovers to było chyba najkiepściejsze anime, jakie w życiu widziałem Ale proszę nie obrażać mi Detroit Metal City, to w jakiś dziwny sposób miało swój urok EL PSY CONGROO |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 07.05.2014 10:10
|
![]() No cóż, jedni muszą zwykłymi shinobi żeby inni mogli być bogami. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 14.05.2014 19:13
|
Skończyły się fillery w Naruto, cieszmy się! Ogląda(ł) ktoś może Fairy Tail? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 14.05.2014 19:35
|
Skończyły się fillery w Naruto, cieszmy się! Ogląda(ł) ktoś może Fairy Tail? Skończyły? To może zacznę znowu oglądać... Fairy Tail oglądałem, potem zawiesiłem, wznowię pewnie kiedyś. EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 14.05.2014 19:40
|
Podobno seria traci urok koło 80 odcinka. Jestem na 20 i jakoś nie mam energii na oglądanie ani ochoty. Co nie zmienia faktu, że mnie urzekło :3 Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
Ravenclaw

Hufflepuff

Tak się świetnie zapowiada, a tylko 12-14 odcinków, no ludzie, dlaczego?

. W wakacje wybiorę się na jakiś konwent na pewno. W każdym razie póki co kupiłam już kolorowe soczewki i sztuczne rzęsy :3. Peruki na allegro są drogie, ale coś się wymyśli, co do stroju też.