Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
| Esio |
Dodany dnia 12.06.2016 20:36
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Kurcze, myślałem, że ludzie słuchają disco tylko na imprezach, żeby odsłonić swoją 'jaśniejszą' stronę i pokazać, że umieją się bawić. No niestety, polskie społeczeństwo chyba jeszcze nie zrozumiało (i nigdy już nie zrozumie), że śmieszne nie znaczy słuchalne. Scheiß. https://www.youtu...2vn18DVSbU I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 12.06.2016 21:53
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Nie chcę nikogo urazić, ale jak dla mnie shit. Może piosenka sama w sobie jest fajna dla tych co lubią takie klimaty, ale ja osobiście za takimi nie przepadam. Słuchając tego odczuwam niepokój. Jest za szybka, zbyt gwałtowna. Wolę cichsze, spokojniejsze piosenki, często wzruszające lub takie które wywołują wspomnienia, itp. Sia - Cheap Thrills ft. Sean Paul https://www.youtu...Yh-n7EOtMA |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 12.06.2016 22:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Ojej! Kocham tę piosenkę! Od zawsze mi się podobała! Zresztą ja po prostu kocham Się! A ten teledysk rewelacyjny! Uwielbiam ten utwór! Pamiętam jak był na pierwszym miejscu na HOT 20 na Esce . C'mon, c'mon turn the radio on... Najlepszy kawałek!Laura Tesoro - What's the pressure https://m.youtube...P3USrYpr5w |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 12.06.2016 22:13
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Co do Cheap Thrills- też kocham ten kawałek. A jeśli chodzi o piosenkę do której link wysłałaś- spokojna, wpada w ucho Uznaję to jako hit R. City - Locked Away ft. Adam Levine https://www.youtu...BG65_imTLd |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 12.06.2016 23:30
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jedna z nielicznych piosenek w tej zabawie na stronie, którą naprawdę jako tako kojarzę. Może przez to, że w radiu ją słychać często/gęsto. Na pewno nie jest to mój świat, niemniej nic do utworu nie mam. Teledysk mi się podoba, ale najbardziej ze wszystkiego melodia i głos śpiewającego. Także HIT! Obłęd - Wierzę w Polskę https://www.youtu...Z-z2Rde5yE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 13.06.2016 10:07
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Oceniałam pewnie utwór tego zespołu. Poznaję głos i buzię. No i tak - wokal dalej mi się podoba i piosenka też nie jest najgorsza, ale z pewnością słabsza od tej poprzedniej (pod względem muzycznym). Tutaj trochę nudy. Nie na tyle, żeby dać shit, ale hit to też raczej nie jest. W sumie takie zespoły mają tendencję do robienia większości swoich piosenek na jedno kopyto. Nie to, że mi to przeszkadza, bo sama słucham sporo takich wykonawców, ale ten nie będzie moim ulubionym. Ode mnie coś z innej bajki The Prodigy - Omen https://www.youtu...VefPPr69NU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Esio |
Dodany dnia 13.06.2016 10:12
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: 424 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
No, Omen dobry utwór, mam do niego ogromny szacunek, ponieważ pierwszy słyszałem go w dniu wyjścia płyty Invaders Must Die, a to już 7 lat temu . Niemniej jednak, na koncertach ciągle bangla. Hit.https://www.youtu...o_MPASoLC4 I shall expose for ridicule Your designs for your salvation |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 13.06.2016 22:10
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
No dobra, jak nikt nie chce oceniać gojiry, to ja ocenię, bo wiadomo że hit. Mają według mnie ciekawe brzmienie i dobry (i miły dla ucha) wokal. Chętnie bym się na jakiś koncert wybrała. Hexvessel - Woods to Conjure https://www.youtu...6ZO8VXUFCo ![]() |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 13.06.2016 23:08
|
Dla mnie shit. Nie przepadam za takimi klimatami. Nawet lubię wolne, spokojne piosenki, wzruszające.. ale ta brzmi jak jakaś bardzo stara piosenka i ogólnie nie wpadła mi w ucho Faydee- Can't Let go https://www.youtu...d&index=14 |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.06.2016 10:02
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
O nie nie nie. Jak słyszę ten początek, to uszy mi się topią. Powiem szczerze - dla mnie to własnie taka wakacyjna papka, która nie ma mi nic do zaoferowania. Jest budowana na tym samym schemacie, co wszystkie inne piosenki tego typu, przy czym jest to schemat dla mnie drażniący. Wokal przekombinowany i nie wiem czy to dlatego, że koleś nie umie śpiewać, czy po prostu tak miało być. Dla mnie shit. Ewan McGregor, José Feliciano and Jacek Koman - El Tango De Roxanne Wersja audio - https://www.youtu...QXaH5zIgy0Z filmu - https://www.youtu...n0xXo1gwGY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 14.06.2016 10:19
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Zaczyna się bardzo przyjemnie, oglądam wersje z filmu i powiem, że znam tten utwór w Polskiej wersji dzięki Accantusowi, ale oryginał mimo mojej miłości do studia jest lepszy. Jak ten facet śpiewa to aż mam ciarki i czuć emocje. Nie wiem czy bardziej lubię tego z chrypą czy tego bruneta, ale całość piorunuje i jestem pod wrażeniem tego wykonu. Tysiąckroć HIT! Zostając przy klimatach filmowych proponuje utwór który jest dla mnie esencją DiU ![]() Dario Marianeli - Your Hands are Cold ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 14.06.2016 14:48
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nie wiem, czy mi się zdarzyło nie dać HITA utworowi, który wchodził do ścieżki filmowej jakiejś produkcji. Tutaj nie będzie inaczej, chociaż nie ukrywam, że mnie jakoś do końca nie porwało. Ale też inne ma się wrażenia w momencie oglądania, a inne, kiedy się tego słucha na sucho. Coldplay - A rush of blood to the head ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.06.2016 14:58
|
Od razu napiszę, że nie jestem fanką Coldplay, ich muzyka mnie nudzi i usypia. Ale nie mogę nazwać ich utworów shitem, bo konsekwentnie realizują swoją wizję muzyczną. Każdemu podoba się coś innego. Pewnie gdyby leciało w radiu, to bym wyłączyła, ale po prostu nie moje klimaty. Ten utwór też nie odbiega od reszty, od razu poznałam po tym klimacie. Nie poszłabym na ich koncert. Ode mnie Nothing more - this is it Nie mam zdania jeszcze o tej piosence, bo słuchałam jej raz, ale dam, a co tam! https://www.youtu...uWZNjxGVxI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 14.06.2016 19:22
|
Nie dla mnie takie klimaty, zbyt szybka i porywcza Według mnie shit. Rozbójnik Alibaba ft. Chada, Kroolik Underwood - Zosia (jedyna polska piosenka jakiej słucham) https://www.youtu...v=elkn_C_Y I&index=29&list=PLuqj-VWnvaRAULBX6UZbt8QBG65_imTLd
|
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 14.06.2016 19:25
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Jest pierdyliard dobrych piosenek, a tutaj żeby było śmieszniej to już po samych ksywach mogę ocenić, że to jest shit. marny bit, marny tekst a do tego same te osoby tworzące to coś sprawiają, że jest to asłuchalne, bo tu NIC nie ma dobrego, płaskie to jak naleśnik. Bez obrazy dla naleśników. https://www.youtu...p_UmEh1ASE Niemen - Pielgrzym ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 14.06.2016 20:25
|
Dla mnie shit. Nienawidzę takich utworów. Ta piosenka wogóle nie wpada mi w ucho i jej słuchanie tylko mnie irytuje We The Kings - Queen Of Hearts https://www.youtu...BG65_imTLd |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 14.06.2016 20:41
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Jeśli posty nie będą miały wymaganych 3 linijek, będę je usuwać. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.06.2016 21:43
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Niech będzie, że HIT, chociaż nie cierpię (tej kapeli), jednak melodia jak najbardziej do mnie trafia, a to już połowa sukcesu. Znam oczywiście tą piosenkę, ale nigdy się nią jakoś zbytnio nie zachwycałem. Da się słuchać, uszy nie więdną, więc oka ; ) Swoją drogą, to często w radiu słyszę ten utwór jak coś ;p Obłęd: Banda świń https://www.youtu...yaBs4RhEXg ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 15.06.2016 18:17
|
Wedug mnie shit. Nienawdzę takich piosenek. Po pierwsze, są za szybkie. Po drugie- nic z nich nie rozumiem. Słucham muzyki głównie dla relaksu, odprężenia, a słuchając tego budzi się we mnie niepokój i irytacja. Nie moje klimaty. Kolah feat. Yuro - Nie Chcę Być Sam https://www.youtu...bzvxC-dYwQ |
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 15.06.2016 18:18
|
Wedug mnie shit. Nienawdzę takich piosenek. Po pierwsze, są za szybkie. Po drugie- nic z nich nie rozumiem. Słucham muzyki głównie dla relaksu, odprężenia, a słuchając tego budzi się we mnie niepokój i irytacja. Nie moje klimaty. Kolah feat. Yuro - Nie Chcę Być Sam https://www.youtu...bzvxC-dYwQ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin

. C'mon, c'mon turn the radio on... Najlepszy kawałek!

Gryffindor

Hufflepuff

. Niemniej jednak, na koncertach ciągle bangla. Hit.
Ravenclaw

I&index=29&list=PLuqj-VWnvaRAULBX6UZbt8QBG65_imTLd