Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.07.2017 19:28
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Jedynie to "Swalla" w refrenie mi się podoba, naprawdę Jest takie dźwięczne i fajne. Ogólnie czarnych raperów lubię, ale Nicki... Widzę jej plastikową twarzyczkę i mam lekkie... Ugh. Nie, nigdy jej nie polubię, gdyby nie ona i te laski w teledysku mogłabym dać hit. Serio. Jednak rzeczywistość jest taka, że shit... Po prostu Shit. 505 lyrics - Arctic Monkeys https://www.youtu...V5VKdcQOJE Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 04.07.2017 21:36
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Jakoś za Arctic Monkeys nie jestem, ale jest to piosenka w miarę do posłuchania. Na pewno nie shit, prędzej hit, ale taki na 6/10. Przyjemnie się słucha. Wokal jest w porządku, nie mam nic do zarzucenia, bo inni śpiewają gorzej. Teraz moja propozycja: Scott McKenzie - San Francisco https://www.youtu...I0vkKy504U Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.07.2017 21:37
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
O jezuuuuuu, rozpływam sięęęęęęę :laczka: Jeju, hit, hit! No po prostu kocham tę piosenkę. Nie dość, że mam do niej sentyment, bo z babcią tańczyłyśmy sobie w ogrodzie przy tej nutce (oczywiście z kwiatami we włosach) to sama piosenka w sobie jest miodzio. Wokal, instrumental. John Lennon - Imagine https://www.youtu...Vg2EJvvlF8 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 04.07.2017 21:45
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Och, John Lennon - Imagine. Uwielbiam tą piosenkę. Jest dla mnie meeeeeega hitem. Ten utwór wpada w ucho, jest to jedna z ładniejszych ballad, jakie przyszło mi poznać. Mam nadzieję, że utwór ten przetrwa jeszcze dłuuuuuugie lata. R.E.M. - Losing My Religion https://www.youtu...wtdhWltSIg Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 04.07.2017 21:51
|
https://www.youtu...M&index=55 uwielbiam tę przeróbkę, mam dobre wspomnienia z nią związane Do dzisiaj pamiętam jak na obozie puściliśmy ją na cały regulator i wparowała dyrektorka. I czasem lubię takich głupot posłuchać Edytowane przez kospirre dnia 05.07.2017 16:39
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 05.07.2017 14:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Myślałem, że posty trzeba pisać na trzy linijki w sumie krutka ta Twoja 'piosenka' bo tylko trwa ledwo ponad minutę, widziałem kiedyś coś podobnego, tylko, że z kura, a nie z psem, w sumie nie ma to jakiś walorów artystycznych, jest tylko lekko zabawne, więc dla mnie takie 3/10Studio Accantus - Królowie świata (Romeo i Julia) https://m.youtube...ohCfUB4-Z8 Romeo i Julia, takze wiecie, moje ulubione postacie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 05.07.2017 16:17
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
No masz rację, potrzebne są 3 linijki w każdym poście Mam nadzieję, że Kossi to zaraz poprawi ;3Uwielbiam nutki od Studia Accantus. Jaka by nie była zawsze perfekcyjny cover. Ode mnie HIT na wstępie. Chociaż tekst mi się nie podoba, to za same genialne głosy piosenka ma ode mnie ogromny plus. Przesłuchałam całe i jestem zadowolona z poświęcenia tych 3 minut ![]() Ode mnie Zayn - Pillowtalk, ale remix https://www.youtu...i7wzz9kXxg 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 07.07.2017 18:31
|
Pardą za mój wcześniejszy post, nie chciałam posta dodać tutaj, tylko na sb i jakoś mi się pomieszało ![]() Powiem tak, Zayna słuchać lubię, mimo, że... ekhem, nie mój typ. Mam na myśli One Direction, czyli coś co na szczęście, jest już tylko przeszłością. Mniejsza. Może być hit, chociaż wolę oryginał <3 Ode mnie znowu smutas - Andrew Belle - In my veins https://www.youtu...GESwIFmOTA Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 07.07.2017 21:59
|
Bardzo smutna, kospirre, bardzo... Taka nastrojowa i powolna. Dobra na wolny taniec. Ładny wokal. Czasem lubię posłuchać kogoś, kto nie jest znany medialnie. Nie jest zła ta pozycja. Taki hit w skali 6/10. A ode mnie The Who - I Can See For Miles https://www.youtu...0iqg2UanEc Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 08.07.2017 14:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Nie znam za bardzo tego zespołu,oczywiście o nim słyszałem, ale nie znam jjego piosenek, nawet nie wiem czy ta, którą tu dałaśestakaś popularna czy też nie, mimo wszystko spodobala mi sie, ipiosenka, i ten czarno-biał teledysk, dlatego ode mnie takie powezmy 7/10 1000 musicians «Smells Like Teen Spirit» https://m.youtube...j7kChlzoXw ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 10.07.2017 17:05
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Bardzo lubię rocka i wszyscy tutaj to chyba już wiedzą, ale za Nirvaną nigdy nie przepadałem. Właściwie to nie wiem dlaczego, zapewne ze względu na wizerunek tego zespołu wytworzony po samobójstwie frontmana. Ale nie można odmówić temu kultowemu przebojowi rangi hitu, nawet jeśli to cover, a do takowych mam raczej mało przyjazny stosunek... Filatov & Karas - Tell It To My Heart https://www.youtu...EKRKZ8W38M Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.07.2017 17:17
|
Ona ma gołe plecy... :o dopiero potem sie zakryła mam wrażenie, ze gdzieś już słyszałem tę piosenkę, jednak teledysku na pewno nie widziałem, więc to nie mogło być na youtube, moze w radiu czy coś (?) Tak czy siak, utwór kojarzy mi sie tak eurowizyjnie, ale dałbym mu 7/10, mimo wszystkoStoję dziś (cover: The Stand - Hillsong) https://m.youtube...lc7rWVvq2Q ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 10.07.2017 17:45
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Myślałam, że jak piosenka nie od Bata to nie będzie religijna, a tu Romeo taką pułapkę zastawił ale jak już zobaczyłam Hilisong to wiedziałam co się świeci Ogólnie jest fajna i na pewno lepiej się słucha niż te wszystkie pieśni accapella, które wolę na żywo. Daje takie mocne 6,5/10 Ostatnio Romeo wstawił tu accantusowych Królów Świata to ja pójdę w romantyczniejszy klimat: Kuba Jurzyk, Kasia Kanabus - Świetlista noc https://youtu.be/... Edytowane przez Sam Quest dnia 10.07.2017 18:01
![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 10.07.2017 18:11
|
Hehe, pułapkę śledzisz mnie co tu wstawiam? chyba naprawdę nie możesz przestać o mnie myśleć dałaś coś z Romeo i Julii, a ja kocham Romeo i Julie :3 więc bardzo mi się ta piosenka spodobała, cudowna noc, świetlista noc lalala... ode mnie niech będzie 8/10Duchu Święty, przyjdź i rozpal nas.! https://m.youtube...doRTwzx6hU Uwaga, ta piosenka ma moc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 10.07.2017 22:10
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie żebym uważała, że ostatnio jest tu za dużo piosenek religijnych, ale tak właśnie uważam. Ja serio lubię takie piosenki, ale na żywo i już mi się trochę tu przejadły. Nie napiszę o niej nic nowego. Jest kościelnie, podniośle, jest gitarka, ale bez szału. Pieśń jakich wiele i nie za bardzo się wyróźnia. Takie 5/10 Nie pamiętam czy już to tutaj dawałam, ale dziś sobie Mietka słuchałam w drodze do pracy, więc macie: Mieczysław Fogg - Pamiętam twoje oczy https://www.youtu...5I2PDpU8OY zawsze jak jestem w domu to śpiewam sobie z babcią Fogga ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 10.07.2017 22:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Jak dla mnie bezapelacyjny HIT! Być może dziwnie to zabrzmi, ale Fogg to muzyka mojego dzieciństwa. Kiedy byłem takim małym 5-6-letnim brzdącem, zawsze ciągnąłem tatę za rękaw żeby mi kupował kasety ze starą muzyką, bo mi się podobało takie słoneczko które było na opakowaniu Ale w każdym razie jest to jeden z najwybitniejszych polskich muzyków wszech czasów, nie mogę dać nic innego niż HIT! ![]() Ode mnie nieoficjalny hymn Cesarstwa Niemieckiego https://www.youtu...wDIHKnVevo Edytowane przez gordian119 dnia 10.07.2017 22:21
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 11.07.2017 19:31
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Nieoficjalny hymn cesarstwa niemieckiego brzmi przerażająco Ale tak na serio, no gdybym miała ocenić jak mi się to słucha, to jakbym była na mszy w Kościele, to pewnie by mi się podobało. Tak jak sobie siedzę tutaj, to na pewno nie. Doceniam język niemiecki, ale jak słyszę takie marsze to od razu mi się przypomina całe historyczne zło, które na nas zrzucili Niemcy,, no i wtedy 0/10. Ale nie znam języka, nie wiem o czym ta pieśń, nie znam jej i po prostu nie potrafię jej ocenić. Naprawdę, mimo szczerych chęci. Ode mnie Shatter Me Featuring Lzzy Hale - Lindsey Stirling https://www.youtu...9tpIMDy9BE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 11.07.2017 19:56
|
Zacznę od teledysku, który bardzo mi się podoba, ma taki bajkowy klimat i jest świetnym widowiskiem. Co do utworu, to muzyka jest genialna, szczególnie te momenty gdy jest moment instrumentalny. Szczerze mówiąc wokalistka mi przeszkadzała i wolałabym wersję bez tekstu. Całość brzmi dla mnie Eurowizyjnie, ale podkład jest piękny i w dużej mierze za niego daje 8/10 ![]() Studio Accantus - Czas miłości https://www.youtu...G79YmB2Zc8 ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 11.07.2017 20:09
|
Za polskimi melodiami to ja nie jestem zbytnio. To znaczy znajdą się parę utworów, które jest ok i mogę posłuchać, ale ogólnie to ja nie słucham. Wolę zagraniczne. To wykonanie nie jest złe. Może być. Taki średni hit 5/10. Coś ode mnie to The Who - Who Are You https://www.youtu...dLIerfXuZ4 Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 12.07.2017 15:28
|
Znowu The Who od Ciebie, chyba lubisz ten zespół powiem Ci, że ten gitarzysta od nich przypomina mi kolesia co mieszka w moim mieście, tylko, że on bez brody chodzi, w sumie piosenka jest ok, nie nazwałbym jej shitem, ale do hitu też mi brakuje jednak jest bliżej hitu niż shitu 7/10Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee https://m.youtube...JQP7kiw5Fk ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor
Ravenclaw

Ode mnie HIT na wstępie. Chociaż tekst mi się nie podoba, to za same genialne głosy piosenka ma ode mnie ogromny plus. Przesłuchałam całe i jestem zadowolona z poświęcenia tych 3 minut 

Hufflepuff

jednak jest bliżej hitu niż shitu