Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Skrzydło szpitalne
Prefix użytkownikalosiek13
img41.imageshack.us/img41/4242/z9bw.jpg

Skrzydło szpitalne.
Obudziłeś się i nie wiesz co się stało? Być może przytrafił ci się wypadek w trakcie meczu lub treningu Quidditcha... Być może ktoś rzucił na ciebie klątwę albo próbował cię otruć... Nie martw się, właśnie teraz znajdujesz się w skrzydle szpitalnym, gdzie o twój szybki powrót do zdrowia zadba szkolna pielęgniarka pani - Poppy Pomfrey. Rekonwalescencja może zająć chwilkę, ale możesz też być zmuszony do dłuższego pobytu w tej części Zamki. Pani Pomfrey nie wypuści cię stąd dopóki nie będzie pewna, że twój stan na to pozwala. Oczywiście ta zasada nie dotyczy odwiedzających, ale pamiętajcie: "Najwyżej sześciu odwiedzających za jednym razem!"

zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Pyk, pyk, pyk. Ulkę obudziło dziwne pykanie. Stwierdziła, że jest bardzo irytujące i otworzyła oczy. Leżała na przeciw wielkiego okna, przez które wpadały do sali oślepiające promienie słoneczne. Chciała podnieść głowę, ale nie miała na to siły. Z tego co zdołała zauważyć, znalazła się w skrzydle szpitalnym.
- Widzę, że się obudziłaś. - to z pewnością był głos panie Pomfrey. - Poleż jeszcze chwilę, a ja przygotuję dla ciebie odpowiedzi eliksir.

Ulka spojrzała w stronę, z której dobiegał jej głos lecz nie zdążyła zobaczyć szkolnej pielęgniarki. Dziewczyna nie miała pojęcia co jej jest i dlaczego nie ma przy jej łóżku Barta i Julie, którzy byli z nią w Kiblu...

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaSheeby
Julie wbiegła do skrzydła szpitalnego, minęła panią Pomfrey do której się promiennie uśmiechnęła.
- Ulka, gdzie leżysz? - zawołała żywo.
- Tutaj, serio mnie nie widzisz? - mruknęła Ulka.
Sheeby usiadła w nogach łóżka Black Potter i przyjrzała się jej. Ciągle wyglądała źle.
- Nie dostałaś jeszcze nic? Wciąż wyglądasz okropnie. Jak się czujesz?
- Oszołomiona, gdzie wy w ogóle byliście? Gdzie Bart? Co ja tu robię?
- Spokojnie. Wyglądałaś dziwnie, potem się zsunęłaś się z parapetu, następnie zaczęłaś wymiotować. - mówiła szybko puchonka.
- Julie! To jeszcze pamiętam, co było dalej?
- Wymiotowałaś, znaczy już skończyłaś i padłaś jak mucha do tyłu. Stuknęłaś się o drzwi kabiny, ale to nie moja wina, przepraszam. Potem Bart powiedział, abyśmy cię sprowadzili do skrzydła szpitalnego na noszach i oto jesteś.
- A gdzie Bart?
- Sprout go wzięła i coś mu tłumaczyła, chyba chodzi o te trójmagiczne coś. - zaczęła Sheeby. - Ja nie wiedziałam co robić, więc poszłam sobie coś zjeść, a potem przyszłam do ciebie. On pewnie zaraz tu przyjdzie.
Tylko co skończyła mówić, do łóżka podeszła pielęgniarka z tacką.
- Proszę wypij to. - powiedziała podając jakąś ciecz. - Tylko do dna! Poleżysz sobie cały dzień, wieczorem cię wypuszczę, o ile ci się nie pogorszy.
Ulka skinęła głową i wzięła pierwszy łyk eliksiru, jej twarz się skrzywiła, ale zauważyła srogie spojrzenie Pomfrey i dopiła do końca, a pielęgniarka odeszła.
- No no, poleżysz sobie do wieczora. Coś ty dziewczyno z sobą wcześniej zrobiłaś? Może Bart ma rację? Jakiś ślizgon ci pewnie podrzucił coś do jedzenie czy coś, albo ty coś złego zjadłaś!
- Nic takiego nie miało miejsca. - uparła się Black Potter.
Julie westchnęła.
- To ja jestem bezradna. A może widziałaś się z Zachariaszem? - zachichotała.
Edytowane przez Prefix użytkownikaSheeby dnia 13.07.2013 12:42
45.media.tumblr.com/32c9bbab3da0f54d7b04292d879417f7/tumblr_mv1sjcR8RD1rz2bopo1_500.gif

Julia part smart

31.media.tumblr.com/43e3ae49ca2101eb09376df0d80310b2/tumblr_inline_mqc21nrBPO1qz4rgp.gif

- Tja, widziałam się z nim rano. Jedliśmy razem śniadanie... A co? - spytała Ulka, patrząc podejrzliwie na Sheeby. Ta nic nie odpowiedziała tylko uśmiechnęła się szeroko. - Ach, wszystko mnie boli... Nie mogę nawet podnieść głowy. Co mi jest? - spytała Ulka z zamyśloną miną.
Sheeby chrząknęła coś co brzmiało jak "Ślizgoni" i spojrzała w sufit. Ulka po raz któryś tego dnia chciał powiedzieć, że oni z pewnością nie mają nic wspólnego z jej chorobą, lecz coś jej przeszkodziło.

Nagle na nogach Julie wylądowała Romana, wyglądała jeszcze nędzniej niż zwykle i gdzieś zgubiła opaskę na oko. U jej nóżki, ja można było się spodziewać, przyczepiony był list.
- Twoja sowa jest idiotką._- Powiedziała Sheeby, podając list Ulce.
- Chyba Ty. Przeczytaj mi ten list, bo mi znowu niedobrze się robi.
-_Yhym._- Sheeby przeleciała po pergaminie wzrokiem, po czym zaczęła czytać na głos.

Kochana Ulko, zgadnij kto wyzdrowiał i wraca do Hogwartu. TAK, zgadłaś!. Ja! Ta groszopryszczka była strasznie wyczerpująca, ale już jest ok. Mam nadzieję, że będziesz czekała na mnie w Dormitorium. Mam dwa miesiące do nadrobienia.

Meredith

P.S. Julie została podobno kapitanem drużyny. Szczęściara!

- Ona dzisiaj wraca! Ulka, Mer wróciła. - zawołała Julie z radością.
- Leć po nią szybko. Niech tu zaraz przyjdzie.
Sheeby stanęła na baczność, zasalutowała i krzyknęła na odchodnym - Tak jest!
Pani Pomfrey wyjrzała ze swojego gabinetu i pokręciła głową, a Ulka zrobiła przepraszająca minę. Fakt, że Mer wróciła do szkoły, poprawił jej samopoczucie.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 18.07.2013 21:18

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaBarlom
Bartowi w końcu udało się zwiać Sprout, która postanowiła przepytać go z wiedzy o roślinach mięsożernych. Cały ten turniej zaczynał go już denerwować. Marzył by pierwsze zadanie się już odbyło. Niestety od ogłoszenia czterech reprezentantów, nie pojawiły się żadne oficjalne wieści związane z tematem, a napięcie jedynie rosło. Podobno dwójka reprezentantów zdążyła już stoczyć poważny pojedynek i zarobić przez to szlaban.
Pogrążony w ponurych myślach wpadł w drzwiach do skrzydła szpitalnego na rozemocjonowaną Julie.
- Meredith wróciła!!!
- Mere... kto?
- Och Bart, nie pamiętasz naszej koleżanki, która zachorowała na groszopryszczkę? Naprawdę? Ech, ogarnij się chłopie. Ulka o ciebie pytała. Martwię się o nią, bo nadal nie wiemy czemu nagle poczuła się tak źle.
- Mnie też to martwi. Nadal stawiam na wredny żart ślizgonów, ale kto wie? Ostatnio w szkole dzieje się zdecydowanie zbyt dużo dziwnych rzeczy.
Julie zamyśliła się na chwilę, po czym poklepała Barta po plecach i ruszyła w stronę schodów.
Bart wszedł powoli do środka świątyni pani Pomfrey, zlokalizował leżącą Ulkę i skierował się w jej stronę.
- Jak się masz? - zapytał Luna Roja.
- Czuję się jak gumochłon. Nadal jest mi niedobrze, a co tam u ciebie?
- Nawet nie pytaj. Sprout nie daje mi ani chwili spokoju. Naprawdę nic podejrzanego nie działo się dookoła ciebie przez ostatnią dobę? Chyba nie ma to związku z super tajnym planem śledzenia nietoperza?
Edytowane przez Prefix użytkownikaBarlom dnia 14.07.2013 22:15

- Hmm, w sumie to nie pamiętam by wczoraj działo się coś podejrzanego... A Snape... Och nie mam pojęcia. Może Fuer albo Ab dowiedzieli się czegoś nowego... - Ulka zamknęła oczy i zaczęła się zastanawiać czy rzeczywiście nie została otruta.
- Najlepiej ich zapytaj, ale... No tak, teraz nie masz jak. - Bart spojrzał w okno. - Nie wiesz gdzie oni są?
- Nie mam pojęcia. Podobno ostatnio szlajali się po lesie. - Ulka spojrzała na Barta z uśmiechem. - Może zeżarła ich jakaś akromantula.

Bart również się uśmiechnął lecz widać było, że nad czymś się zastanawia. W szkole coraz gorzej się działo, a większość uczniów nie chciała uwierzyć w powrót Voldemorta i jeszcze te księgi Fuer... Za dużo tego wszystkiego.
Ulka pogrążyła się w smętnych rozmyślaniach po czym zasnęła. Zapomniała o Barcie i całym bożym świecie.
Edytowane przez Prefix użytkownikaulka_black_potter dnia 14.07.2013 23:02

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaGinger_Ginny
- Ulka! Ulka! Śpisz?! To ja Mer! - krzyczała podbiegając w stronę łóżka Ginger. W zasadzie zamierzała uszanować spokój panujący w skrzydle, zachowywać się opanowanie i zrobić dobre pierwsze wrażenie po powrocie do szkoły, ale gdy tylko zobaczyła przyjaciółkę zapomniała o Pani Pomfrey i zasadach.
- Ula! Julie mówiła mi co się działo, że tu trafiłaś. Chyba nie chcesz pójść w moje ślady, co? Uwierz mi, dwa miesiące w szpitalu to wątpliwa przyjemność... W ogóle nie podoba mi się ta cała sprawa to takie tajemnicze... Wybacz, cały czas gadam, mów jak Ty się czujesz! - zreflektowała się w końcu Mer i dała dojść przyjaciółce do głosu,
- Uh, Mer jak dobrze Cię widzieć... i słyszeć - przywitała przyjaciółkę z nutką ironii, ale szczerym szerokim uśmiechem Black Potter - jak widać czuję się już lepiej, przynajmniej leżę w czystym łóżku a nie na podłodze w kiblu...
- Biedna jesteś, jak słowo daję. Tyle mam do nadrobienia! Podobno ludzie nie wierzą, że Voldemort wrócił, idioci! Ja wiem, że tu się dzieje coś więcej, nie wierzę, że siedzisz bezczynnie. Och, chciałabym Ci zadać tyle pytań! Ale to chyba nie najlepsze miejsce. - stwierdziła rozglądając się po sali Mer - Wiesz, znam cię i myślę, że cokolwiek robisz, mogło się to komuś nie spodobać - dodała szeptem.
Brak informacji wybitnie nie służył Mer. W jej głowie powstały już setki scenariuszy na temat tego co tak naprawdę może się dziać w Hogwarcie. Jak zawsze w tych scenariuszach ślizgoni odgrywali role czarnych charakterów, więc tajemnicza choroba jak ulał pasowała to morderczej intrygi któregoś z podopiecznych Snape'a. Zresztą sam Snape też został obsadzony w filmie rozgrywającym się w rudej głowie Mer.
- Masz rację to dosyć... delikatna sprawa. Nie przesadzaj jednak, pod Twoją nieobecność Hogwart nie przeniósł się na plan jakiegoś mugolskiego serialu kryminalnego. Jak tylko stąd wyjdę to obiecuję, że dowiesz się trochę więcej, ale...
- Och, wybacz, ale ze mnie egoistka, chcę wszystko wiedzieć, ale może Ty nie możesz mi wszystkiego powiedzieć? - przerwała jej Mer - Pamiętaj tylko, że zawsze możesz na mnie liczyć!
- Dzięki Mer, dobrze mieć Cię tu z powrotem. - uśmiechnęła się blado Black Potter
- Nadal nie wyglądasz najlepiej, pośpij sobie jeszcze, a ja chwilę tu z Tobą posiedzę i pójdę zobaczyć czy coś się zmieniło w zamku.
- Przez tyle lat nic tu się nie zmieniło, myślisz, że te dwa miesiące były jakieś wyjątkowe? - zapytała odpływając w sen Black Potter.
- Tak, tak myślę... - odparła zamyślona Mer, ale przyjaciółka już tego nie słyszała - od kilku chwil smacznie spała.
Edytowane przez Prefix użytkownikaGinger_Ginny dnia 15.07.2013 17:56

Gdy Ulka ponownie się obudziła, stwierdziła, że coś uciska jej nogi. Otworzyła oczy i zobaczyła, że Mer skuliła się na jej łóżku opierając głowę na łydkach dziewczyny.
- Ej, Mer. Wstawaj... Zdrętwiały mi przez ciebie nogi.
Meredith przetarła oczy i leciutko ześlizgnęła się z łóżka.
- I jak tam się czujesz?
- Chyba już trochę lepiej. Pani Pomfrey miała rację. Wieczorem bd mogła już wyjść.
Meredith rozejrzała się po sali po czym złapała za brzuch.
- Jesteś głodna? - spytała ze śmiechem Ulka.
- Ano, spałaś 2 godziny i trochę mi się zgłodniało. - odrzekła Mer.
- To idź i jakbyś spotkała Zaca, to powiedz mu, że to dupek.
Puchonka spojrzała na przyjaciółkę ze zdumioną miną.
- Masz na myśli Zachariasza? - Meredith wybuchła niekontrolowanym śmiechem. - Myślałam, że sobie żartujesz, że z nim chodzisz. - Ulka wzruszyła ramionami. - Przekaże mu z czystym sumieniem, że jest dupkiem. - odpowiedziała Meredith po czym ruszyła do Wielkiej Sali.

- Ulka, wstawaj! - krzyknął ktoś głośno.
- Panie, Abhorsen, proszę zachowywać się cicho! To jest szpital, a nie jakiś burdel... - powiedziała pani Pomfrey.
- Ab... burdel... o co chodzi? - zapytała Ulka podnosząc się na poduszkę.
- Wpadła pani w śpiączkę, panno Black. Ktoś musiał podać panience jakiś silny eliksir, ale na szczęście udało mi się znaleźć antidotum...
- Coooo?! Kto to zrobił?
- Tego jeszcze nie wiemy, ale dyrektor bada tę sprawę. Poleż jeszcze trochę i możesz wychodzić - odpowiedziała pielęgniarka i wyszła.
- Niech no ja się dowiem, kto to był! Już ja go urządzę!
- Spokojnie, Ulka, bo ci ciśnienie skoczy - zażartowała Fuer. - Jak będzie trzeba to ci pomożemy, możesz na nas liczyć...
- Ty też tutaj? Właściwie to co wy tu robicie?
- Mielibyśmy cię nie odwiedzić - zaperzył się Akkarin. - Odwiedzaliśmy cię codziennie, nie licząc dnia wypadu do Hogsmeade...
- O nie! Ominęło mnie Hogsmeade! Gadajcie co jeszcze się działo jak tutaj leżałam!
- No, Ministerstwo zabroniło szkole organizacji Turnieju, Seferyn gdzieś nam zaginął i to chyba tyle, żadnych innych nowości. Spałaś raptem tydzień...
- No świetnie, tydzień wyjęty z życia... zamorduję jak się dowiem kto to był, serio! A co z tym Turniejem?
- Wiesz, jak to Knot, wymyślił milion powodów, dla których nie należy organizować takich przedsięwzięć... zbytnie ryzyko, wypadki, urazy śmiertelne, koszty... - wyliczał Ab.
- A to imbecyl! Nie chce mi się tu siedzieć. Ab, wypad za parawan, muszę się przebrać... Hmm, i zdecydowanie wykąpać, śmierdzę jak koń...
- Żadna nowość - zaśmiał się Akkarin.
- Wypad powiedziałam! - wrzasnęła Ulka.

Always

Prefix użytkownikaBarlom
Bart wpadł do skrzydła szpitalnego. Miał nadzieję że zdąży spotkać Ulkę zanim ta opuści skrzydło szpitalne. W sumie nie miał dla niej żadnych gorących ploteczek. Ostatnio życie w szkole zamarło i każdy dzień wyglądał podobnie. Śniadanie, lekcje, obiad, lekcje, kolacja, sen, i tak w kółko. Jedyną nowością była wiadomość która nadeszła z Ministerstwa, odnośnie turnieju. Minister niezbyt przychylnie spojrzał na pomysł Dumbledora. Bart był niepocieszony tym faktem i wciąż miał nadzieję, że turniej zostanie przywrócony do życia jeszcze w tym semestrze.
W końcu dotarł przed drzwi świątyni pani Pomfrey. Zajrzał do środka, było już tam paru uczniów, którzy widocznie także chcieli zobaczyć się z Ulką. Nie zdążył się ich zapytać gdzie jest puchonka, kiedy do jego uszu dotarł wrzask pielęgniarki.
- Ile razy mam mówić, tylko trzech odwiedzających na raz!
- Ale ja przyszedłem po koleżankę, która właśnie wychodzi i...
- Czasem zastanawiam się czy to szpital czy dworzec kolejowy. Ale żeby mi to był ostatni raz.
Pani Pomfrey skryła się w swojej kanciapie, a Bart podszedł do grupki uczniów.
Edytowane przez Prefix użytkownikaBarlom dnia 31.07.2013 13:41

Gdy Ab wszedł za parawan Ulka dotknęła swoich tłustych włosów i wzdrygnęła się z obrzydzenia. Pomyślała, że Pomfrey jest starą idiotką skoro nie chciało jej się umyć biednej, skrzywdzonej Puchonki. Ściągnęła z siebie piżamę i stwierdziła, że zdecydowanie musi się umyć.
Poszła do łazienki czego nie zauważyli Fuer, Ab i Bart? Tak, Bart też się pojawił przy jej łóżku. Kochany, żarłoczny Bart.

W łazience Ulka, zrzuciła z siebie szlafrok i weszła pod prysznic. Niestety nie wzięła ze sobą klapek więc musiała stać na paluszkach by nie nabawić się grzybicy stóp. Kabina prysznicowa była obleśna - wszędzie leżały czyjeś włosy... Ulka zamknęła oczy i zabrała się za mycie. Trochę się brzydziła dotykać swe tłuste włosy, ale zużyła pół butelki szamponu i jakoś udało się je doprowadzić do ładu. Gdy wyszła z kabiny spojrzała w lustro i poczuła się zażenowana. Wyglądała jak troll. Jej oczy były jakieś małe, a twarz napuchnięta...
- Accio eyeliner! - Black Potter przywołała przez okno swój poprawiacz urody i szybko machnęła sobie kreski nad oczami.
Teraz mogła wrócić do reszty.

- Hmm, Ulka... Nawet ładnie Ci w tym ręczniku - rzucił Ab. Cała trójka rozłożyła się na jej łóżku, a ona stała przed nimi z cieknącymi włosami i opatulona do granic możliwości ręcznikiem plażowym. Uśmiechnęła się do Akkarina i pozdrowiła go środkowym palcem na co ten wybuchł śmiechem. Dziewczyna zabrała swoje szaty z szafki i szybciutko ubrała się za parawanem po czym wróciła do przyjaciół. Musiała jeszcze chwilę poczekać na Pomfrey by ta obadała ją po raz ostatni.

- No i co teraz robimy?
- Co masz na myśli? - zapytała Fuer, która wbiła się w poduszkę.
- Nooo, wyszło na to, że ktoś chciał mnie otruć. Co robimy z tym? I jak Twoja akcja ze Złotym Chłopcem?
Nie wiedzieć czemu wszyscy wybuchli niekontrolowanym śmiechem. Wszyscy prócz Fuerte.
- Fuer, opowiedz o Potterku. - krzyknął Ab, uchylając sie przed buteleczką z jakimś eliksirem ciśniętą przez Fuertaniakis.
- Zamknij się!
- Barlom, co jest? - zapytała rozbawiona Ulka, niestety chłopak nie był w stanie wykrztusić słowa, bo dostał nagłego napadu śmiechu.
- Nasza kochana Fuer miała randkę z Harry'm Potter'em. Było bardzo całuśnie, HAHAHA.
Fuerte spuściła głowę westchnęła głęboko i przywaliła Akkarinowi w łeb.
- Pozwolisz, Ulka, że sama Ci opowiem jak to było, zanim dotrze do Ciebie jakaś spaczona wersja.
Edytowane przez Prefix użytkownikaulka_black_potter dnia 31.07.2013 15:10

Prefix użytkownikafuerte
Fuerte rozłożyła się wygodniej na szpitalnym łóżku i zaczęła opowiadać.
- Jak pamiętasz, starałam się wyciągnąć coś od Pottera na temat Snape'a, którego miałaś śledzić, ale szlag cię trafił po drodze. - Akkarin znów zarechotał, za co po raz kolejny dostał w łeb. - Poszliśmy więc na tę cholerną randkę do Hogsmeade. Koleś jest wyraźnie ograniczony umysłowo, ale trochę informacji udało mi się zdobyć.
- Dobra, informacje informacjami, ale o co chodzi z tym całowaniem? - Ulka nie dawała za wygraną.
- Jak już wracaliśmy do Hogwartu, ten kretyn postanowił wepchnąć mi język do gęby - odpowiedziała Fuer i wzdrygnęła się na samo wspomnienie tego nieprzyjemnego zdarzenia.
- Zapomniałaś dodać, że zrobił to przy całej szkole - wtrącił się cicho Ab.
- CO?! - Ulka zrobiła głupią minę, wyraźnie nie wiedząc, czy się zaśmiać, czy rozpłakać. - To znaczy, że jesteś teraz dziewczyną Pottera?
- Niestety, wszyscy tak myślą - mruknęła Fuertianiakis. - Ale może przejdźmy to naprawdę ISTOTNYCH kwestii. Snape wykonuje jakieś tajne zadania dla Dumbledore'a.
- I Potter ci o tym powiedział? - zapytał Bart.
- Przecież mówiłam, że to idiota - skwitowała krótko dziewczyna. - W każdym razie; nie sądzicie, że otrucie Ulki ma związek z tym, że miała śledzić Snape'a?
Pozostała trójka wymieniła spojrzenia, a Ab wzruszył ramionami.
- Wszędzie doszukujesz się spisku - powiedział.
- Nie, to ty otwórz oczy - obruszyła się Fuerte. - W Hogwarcie zaczynają dziać się dziwne rzeczy. A Ulka tym razem nie porzygała się z przepicia i nie dlatego trafiła do skrzydła szpitalnego.
- Ja nigdy nie...
- Cicho! - fuknęła Fuerte. - Nie mam stuprocentowej pewności, ale kilkoro uczniów wiedziało, że coś knujemy. Poza tym, chyba zapomniałeś o akcji przed szlabanem w Zakazanym Lesie. Ślizgoni to wcale nie takie małe piwo, jak ci się wydaje, Ab.

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Do sali weszła pani Pomfrey, złorzecząc na takich, co to nie umieją się zachować i zabrała się za oględziny Ulki, ponownie wyganiając resztę za parawan.
- No, panno Black, może pani opuścić szpital. Chociaż przez jakiś czas, radzę się nie nadwyrężać, po tygodniowym letargu, panny mięśnie są na pewno osłabione. Dlatego też, radziłabym nie walić kogo popadnie ręką po łbie, bo zrobisz sobie krzywdę. Zresztą są inne sposoby. Panna Fuerte też może wziąć sobie tę uwagę do serca.
Dziewczyny oblały się rumiencem. I Ulka zabrała się za strojenie. Zajęło jej to cały kwadrans - musiała uprzednio przywołać sobie nowe ubrania z pokoju.
- Gdzie teraz?
- Żreć! Czuję won jedzenia! Do Wielkiej Sali... - powiedziała Ulka.

Always

Prefix użytkownikaAlette
Denerwował ją ten dźwięk. Strasznie. Nie mogła go znieść. Miała ochotę wstać i przywalić osobie, która go z siebie wydobywała. Tylko, że nie miała siły. Jęknęła cicho. Jakaś osoba zbliżyła się do jej łóżka.
- Dobrze się czujesz? Coś cię boli? Możesz otworzyć oczy?
- Zyknij muede - wyspała.
- Co? Co mówisz?
- Zamknij mordę, bo cię zabiję - warknęła. Otworzyła oczy. Przed jej oczami dostrzegła Simona ubranego jak zwykle w czarną szatę a la Dracula. Znajdowała się najprawdopodobniej w skrzydle szpitalnym, ale nie miała pewności. Chociaż nie... na pewno była w skrzydle szpitalnym... ten smród. Mieszanka poru, eliksirów i moczu. Od razu zebrało jej się na wymioty.
- Oj, chyba zdrowiejesz. Humorek ci wraca - uśmiechnął się. - Już myślałem, że się nigdy nie obudzisz. Spałaś chyba kilka tygodni.
- Ile?
- Za długo. Nie wiem, te twoje sny mnie przerażają.
- Miałam misję - rzuciła. Próbowała usiąść, ale czuła, że przyrosła do łóżka. Bolały ją plecy, nie mogła ruszać stopami. Chyba faktycznie leżała o wiele za długo. Wiele wiele wiele za długo.
- Znowu? Ludzie kompletnie nie wiedzieli, co się z tobą dzieje. Dyrektor chciał się kontaktować w twoją rodziną...
- ...i wtedy zdał sobie sprawę, że z moją rodziną nie ma żadnego kontaktu?
- Jakoś tak mniej więcej. - Simon chwycił ją za rękę i pomógł usiąść. Alette czuła, jak trzeszczą jej wszystkie kości. Przyjaciel podał jej okulary.
- Dobra... teraz mnie wprowadź, bo chyba nie jestem na bieżąco.
- Na pewno nie jesteś na bieżąco, ale za nic cię nie wprowadzę. Przecież ja kompletnie nie wiem, co się tutaj wyprawia...
- Okej... sama się dowiem. Bywaj!

Alette zeskoczyła z łóżka i wybiegła ze Skrzydła Szpitalnego.
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 21.11.2013 19:06
web.archive.org/web/20170527063436im_/http://i61.tinypic.com/n1qk3n.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najfanfick2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png
www.harry-potter.net.pl/images/najsympatyczniejszy_uytkownik.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_ff.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój.

Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami
Żył sobie Racław z rycerzykami.
Wielu ich tam było, innej maści każdy,
Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny,
Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie,
Rozpalający serce niemal każdej kobiecie,
Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary,
Którą owładnęły miłości jego czary
I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą...
Ale koniec historii! Nie za to mi płacą.
Wracając do Lagary, żyła tam Liliana,
Która, chociaż nieporadnością owiana
I znana w otoczeniu z niechęci do koni,
Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni.
Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia.
Mając u swego boku Gaję, Aarona,
Fomę i Milana, a przed sobą zadanie,
Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie.
Jednak Racława niestety przy nich nie było,
A szkoda, bo to by się lepiej skończyło.
Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie
I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie,
Doprowadził ich całych do kapitana,
Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana,
Który miał przy sobie ogiera wspaniałego,
Nawet dla stajennych nieprzyjemnego,
Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało
Jedynie zgrabne, Racławowe ciało...

Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni?
I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni?
Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem?
Potwornym ogierem wraz z jego panem?
Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany?
Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy?

Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie.
Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie,
Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie
O Racławie i jego kochanej niewieście.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Lista ficków, które przeczytałam i polecam

Miniaturki
"Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter
"Czterdzieści pięć" Barloma
"Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce
"Przemyślenia" Wileny Romus
Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte
"Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest
"Glizdogon" Nieoryginalnej
"Las mnie wzywa" Klaudek884
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope
"Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny
"Proszę, powiedz moje imię" Only Dream
"Między wierszami" Fuerte

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty
"Bogini" ulki_black_potter

Poezja
"Feniks" Wileny Romus
"Na chwałę! Na honor!" Ann
"Zwariował!" Wileny Romus
"Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine
... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Prefix użytkownikaSann

Katerina weszła do skrzydła szpitalnego i szybko zlokalizowała Ann, leżącą na łóżku w końcu sali. Rogera przy niej nie było, więc Kat podeszła, szczerząc się do koleżanki.

- No, jak tam, panno ścigająca? Gdzie twój książę? - dziewczyna parsknęła, ale zaraz się skrzywiła, widocznie nadal wszystko ją bolało.

- Wyszedł. I to nie jest mój książę! - zaprzeczyła Ann Mia, chociaż jej płonące policzki mówiły zupełnie co innego.

- Jasne... - mruknęła Kat. - Jak się czujesz? Ten Banks to idiota, serio...

- Pomfrey dała mi coś przeciwbólowego, paskudztwo, ale zaraz powinno zadziałać i wychodzę. Coś mnie ominęło?

- A co miało cię ominąć? Przemowy nie było, bo Roger był z tobą. Mówił coś? Był opiekuńczy? - wyszeptała Kat konspiracyjnym szeptem, ledwie powstrzymując chichot na widok miny Ann.

Nowa ścigająca Krukonów uniosła się na łokciach i gdy tylko doszła do siebie, z kamienną twarzą odbiła piłeczkę, pytając:

- A Akkarin? Mówił coś? Był opiekuńczy?

- Ann! - de Colotye próbowała wyglądać wiarygodnie w swoim oburzeniu, na co jej koleżanka wybuchnęła niekontrolowanym śmiechem.

Ich zachowanie ściągnęło uwagę szkolnej pielęgniarki, która, stwierdziwszy, że "panna van Morta na pewno czuje się już lepiej", wygoniła je ze skrzydła, marudząc coś o tym, jak to inni studenci nie szanują potrzeby spokoju dla chorych. Dziewczyny ruszyły więc do pokoju wspólnego Krukonów.

British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3

"All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

From the ashes fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king."

~ J.R.R. Tolkien

"All we have to decide is what to do with the time that is given to us..."

3.bp.blogspot.com/-ynB9BQxOzH4/UatMRezYTkI/AAAAAAAACVc/slDAqbAfQ90/s640/w%C5%82adca5.jpg

"Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne."

"Moja Mistrzyni Tłumaczeń"
~ Łoś :*

"Moja Guru angielskiego"
~ Sef :*

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_tlumacz.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_newsman.png

"Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy.
~ Alette :*

Do Heleny

"Przebiegasz palcami po stronach,
Co niosą oświaty kaganek.
Spoczynek Ci obcy jest nocą,
Twój wieczór to dla innych ranek.

Boleśnie odrywasz głowę,
Znad ksiąg w pozłacanych ramach.
I wiesz, że jest jedna odpowiedz,
Na wszystko co masz dziś w planach.

I chociaż chcesz się zatrzymać,
Nie możesz, gdy już go posiadasz,
I chociaż stroisz nim głowę,
Na nic nie odpowiadasz.

Czy możesz być lepsza od innych?
Jak dorównać ideałowi?
Dlaczego nikt nie dostrzega,
Tego rodzaju niedoli?

Jak masz się czuć dumna,
Gdy czujesz się gorsza lub inna.
Jak dusza Twa dużo słabsza,
Ma zostać ciągle niewinna?

Czy można Ci wybaczyć
Że kochasz to co nie Twoje?
Choć masz ogromną urodę
Nie nią chcesz czynić podboje.

Słabość do przedmiotów,
Tak dobrze wszystkim jest znana.
Lecz ciągle nosi piętno,
Dla wielu jest zakazana.

Porzuć więc swoje marzenia,
Gdy jeszcze nie jest za późno.
Kochaj to co masz od losu,
Nikt nie dał Ci nic na próżno."

~ Anciol z dedykacją dla mnie <3

media2.giphy.com/media/NTY1kHmcLsCsg/giphy.gif

Prefix użytkownikaAna_Black
Pani Hooch i pani Pomfrey pomogły rannej szukającej Ślizgonów położyć się na łóżku.

- Naprawię ci kości raz dwa, ale będziesz musiała tu zostać. - powiedziała pani Pomfrey
- A co z meczem? - zapytała ledwo przytomna dziewczyna
- Cóż, będą musieli poradzić sobie bez ciebie, bo ja cię nie wypuszczę. - odparła pani Pomfrey
- Jak nic przegramy. - mruknęła Ślizgonka i opadła nieprzytomna na poduszki
- To ja wracam na boisko. - powiedziała pani Hooch i wyszła ze skrzydła szpitalnego
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Prefix użytkownikaBad wolf
Mimo niemych próśb o zostanie pani profesor i ratunek z rąk pani Pomfrey, pani Hooch wyszła nie zważając nawet na swą uczennice. Po około 15 minutach gdy pielęgniarka oddaliła się po lekarstwo, Collins z trudem dźwignęła się na nogi i kulejąc wybiegła z sali. Spadła dwa razy ze schodów staczając się na sam dół, ale niestety nie było nikogo w zamku żeby jej pomógł. Z głośnymi jękami dotarła na boisko i usiadła na trybunach oddychając głośno.
- Nędza Black, pożałuje tego - mruczała cicho pod nosem, a Ślizgoni, którzy to słyszeli w pełni ją popierali.
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

Prefix użytkownikaAna_Black
Do skrzydła szpitalnego weszła drużyna Gryffinodru, wciąż w wyśmienitych humorach.

- Pani Pomfrey, przyszliśmy zobaczyć czy z nami wszystko w porządku. Najbardziej oberwała Jess. - powiedział David
- Zaraz, a gdzie Collins? - zapytała Ana
- Uciekła, nieodpowiedzialna dziewczyna! Z takimi urazami nie ma żartów. - odpowiedziała pani Pomfrey. - No chodź tu, Collet.

Łapa podeszła do pielęgniarki. Na szczęście nim poważnego jej nie było, dostała tylko specjalny eliksir. Pani Pomfrey zbadała resztę drużyny i cała siódemka w wyśmienitych humorach opuściła skrzydło, by udać się do Pokoju Wspólnego.
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Angelina Johnson
Witaj, nowy semestrze!

i59.tinypic.com/vwtn2u.jpg

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaAnciol
Do skrzydła weszły Ann, Penelope i Fuer.
- Hmmm - Mruknęła Kate - Chyba go tu nie było.
- Skąd wiesz? - Zapytała ożywiona Ann.
- Bo wszystko stoi na swoim miejscu? - Zasugerowała Fuer.
Krukonki roześmiały się.
- Ale jak tu już jesteśmy... Możemy się rozejrzeć - Szepnęła Fuer wchodząc dalej.
- Za czymś konkretnym? - Zainteresowała się Ann.
- Konkretnie może być pewnie na spirytusie - Zażartowała Kate rozglądając się po skrzydle z zainteresowaniem.
- Owszem, to nie jest głupi pomysł - Powiedziała Fuer zbliżając się do stoliczka przy pierwszym łóżku - Co my tu mamy? Uuu szkiele-wzro! Fuj.
Dziewczyna pospiesznie odłożyła flakonik na miejsce.
- Wiecie w sumie to trochę głupie uważać, że Irytek przyleci do skrzydła szpitalnego... - Zaczęła Ann - Wiecie on jest prawie duchem...
- Nie widzę związku - Fuer wzruszyła ramionami i chwyciła kolejny flakonik. - Ooo to może być niezłe!
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnciol dnia 12.02.2014 23:04
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: