Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najlepszy z butelki cz. II
|
|
Alette |
Dodany dnia 17.08.2014 13:07
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Zadanie od dozorcy dla Any_Black-> Wciel się w Filcha i skomentuj dowolne fan fiction (Ana wybrała wiersz "Bitwa o Hogwart"![]() Jak ja nie cierpię wojen... grr... tyle sprzątania po nich... Do walki to wszyscy, ale sprzątać ten bałagan to muszę ja... Jak ja nie cierpię tych dzieciaków... tyle kłopotów z tą ewakuacją... Wstrętne bachory. A ten wiersz? Oczywiście też nieułożony. Strasznie niepoukładany! Powinien być równy! Ach... szkoda, że już nie wiesza się dzieciaków za ręce pod sufitem jak dawniej... Oj, ja już bym nauczył autorkę porządku... Zadanie dla dozorcy od gne -> Napisz pw do wybranego administratora, w którym przeprosisz go za swoje karygodne zachowanie i poprosisz o wybaczenie. Musi byc wiadomo za co przepraszasz ![]() Zadanie dla Gne od Alette ->Znajdź jakieś zdjęcie Bonnie Wright i skomentuj je, skupiając się w szczególności na kształcie jej dłoni Tak, muszę przyznać, że Bonnie wyszła na tym zdjęciu bardzo korzystnie. Być może ma to związek z tym, że jej dłonie są znacznie bardziej fotogeniczne niż twarz. Ich kształt i ułożenie przywodzi na myśl lekkość i ulotność, dzięki czemu zdjęcie nabiera zupełnie nowego wymiaru. Przysłonięcie nimi twarzy może symbolizować kruchość ludzkiego żywota, walkę dobra ze złem, piękna z brzydotą - choć mogła oczywiście również osłaniać twarz przy beknięciu. Mnogość interpretacji jest jedną z największych zalet fotografii, która właśnie dzięki dłoniom zmusza do myślenia. Bonnie z cała pewnością jest lepszą modelką dłoni niż aktorką. : ) Zadanie dla julietty115 od Lossiril -> Napisz instrukcję obsługi gumowej kaczki dla Pana Weasleya ;D musi ona posiadać przynajmniej 6 podpunktów. 1. Rozpakuj opakowanie. 2. Weź kaczkę do ręki. 3. Zanieś ją do łazienki. 4. Włóż ją do wody. 5. Zamocz ją. 6. Wyciągnij z wody. 7. Naciśnij. 8. Powtórz. Zadanie dla Lossiril od Gne -> Napisz komentarz pod jednym z ostatnich newsów, w którym ciągle będziesz o mnie wspominać (i mnie wychwalać). Komentarz musi być mieć jakiś związek z newsem.3 miejsce dla Rava? A gne na pewno tak się napracowała! Ciekawe jak się teraz czuje. Biedna gne, musi być strasznie zawiedziona. Powinna dostać 30 małych kotków i miesięczny zapas CyniMinis. Jestem prawie pewna, że zajada smutki, a jak ma to robić, to chociaż czymś smacznym, bo to gne, jej się byle co nie należy. gnegnegnegneee ooh gne Zadanie dla gne od portugasa ->Napisz wierszyk o tym jak bardzo lubisz ciasteczka :x Ciasteczko Ciasteczko, ciasteczko Gdzie jesteś? Ciasteczko! Łakomstwa przyczyno Czyś smaczne? Na pewno! Słodyczy kraino Co począć? Ja wiem! Zmysłów ukojenie Na długo? No nie! Ciasteczko, ciasteczko Gdzie jesteś? Ciasteczko! Zadanie od monciakund od minoo ->W artykule "Percy Weasley" napisz, że jesteś oburzona, że tak mało osób lubi tą postać i napisz dlaczego twoim zdaniem Percy to najlepszy ze wszystkich bohaterów HP Jestem bardzo zawiedziona waszym poziomem intelektualnym. Czy tylko ja tu doceniam Percy'iego? Pff, widocznie bardzo mało osób ma pojęcie o dobrym wychowaniu, którego Percy jest przykładem. Przecież rąk grzecznie prowadził pierwszorocznych do Dormitorium. I nikt mu za to nie podziękował... Powinniście się wstydzić! Zadanie dla Minoo od Any Black ->Napisz pod własnym materiałem komentarz, w którym zbesztasz autora/kę za niekompetencję i rażące błędy. Tak się zastanawiam, jak można zabierać się za coś, czego się nie potrafi? Minoo, czy ty w ogóle umiesz angielski, bo ten news wygląda, jakby przetłumaczyła go moja siedmioletnia siostra! W prawdzie tylko rzuciłam okiem na oryginalny tekst, ale już na pierwszy rzut oka widać, że coś jest nie tak. "Chłopak z blizną"? Serio? Nie można było CHŁOPIEC? Nie wiem, może tylko ja tak uważam, ale tak by lepiej brzmiało. Sorry, ale nie radzę się więcej zabierać za tłumaczenie. Dużo błędów, ogólnie nieciekawie się czyta. Polecam za to korepetycje z angielskiego, przydadzą się! Zadanie dla Any Black od Lossiril ->Udowodnij, że Snape jest tak naprawdę kobietą. Post musi mieć co najmniej 6 zdań ;D Otóż moi drodzy, uważam, że Severus Snape był kobietą? Dlaczego? Mogę to bardzo łatwo udowodnić. Po pierwsze? Zauważyliście jak on się ubiera? Ciągle ta sama czarna szata... nie przypomina wam sukienki? Albo te długie włosy... wiecznie tłuste? A kto ma problem z tłustymi włosami jak nie kobiety? Zauważyliście jakie Snape ma długie i delikatne palce? A paznokcie? Na bank chodzi do manicurzystki. Widzieliście kiedyś faceta, który robiłby sobie paznokcie? Zauważyliście, że Snape wykazuje podejrzane zainteresowanie Harrym Potterem? Jak do niego zalotnie mruga? Wszyscy wiemy, że Potter jest hetero, a więc to zachowanie Snape'a ewidentnie dowodzi, że jest on kobietą. Zadanie dla Portugasa od Łośka13->Napisz do Leciaka (Alette) wiadomość. Jesteś przetrzymywany/a w piwnicy i prosisz o pomoc. Opisz swój pobyt w tym miejscu i swojego oprawcę. ![]() Zadanie dla Łośka13 od Padidy ->Przerób dowolną piosenkę tak, aby oddawała cześć ku Andrzejowi i wyślij mu na pw ![]() ![]() Zadanie dla Any_Black od My Name Laury ->Wybierz najlepsze według cb zdjęcie na którym będzi Daniel Radcliffe a następnie skomentuj je. Nie zapomnij wspomnieć w kom jaką wielka glowe le ma Daniel co najmniej trzy razy Przystojny jest o tak, ale ma dużą głowę. Elegancki garnitur, widać że ma dobrego stylistę. Ale on ma dużą głowę. To uwodzicielskie spojrzenie tylko dodaje mu uroku. Tylko ta jego duża głowa. Zasłania połowę okładki. Zadanie dla Heresy od juelietty115 -> Narysuj Harry'ego ![]() Zadanie dla julietty115 od portugasa ->Zapodaj mi wierszyk o mej cudnej osobie :3 Do Portugasa: Ten Portugas Co w domu siedzi Ma tyle uroku Co grudka miedzi. Z Hufflepuffu pochodzi Ma charyzmę wielką A kiedy się nudzi To się zwierza żelkom Ten Portugas który Do szkoły chodzi Ma nastrój bury Tak jak inni młodzi. Zadanie dla Padidy od Alette ->Skomentuj jakiekolwiek zdjęcie w galerii, w którym wyrazisz swoje uwielbienie i miłość. Nie zapomnij wspomnieć o tym, że masz ładną łazienkę, w której znajduje się sedes ze spłuczką. Awww, ja ja kocham Voldemorta... ten jego nos.. jest wspaniały <3 i taki biały... biały to jeden z moich ulubionych kolorów. Idealnie wyglądałby w mojej łazience, siedząc na tym nowym, białym sedesie ze spłuczką <3 Chciałabym go zaprosić na randkę, tylko się boję, że we mnie Avadą strzeli Smutny Zadanie od Lossiril dla Monciakund ->Ja wiem, że wszyscy tak wiersze lubią, to ja poproszę wierszyk o znikającej toalecie w gabinecie dyrektora W gabinecie dyra Jest znikająca toaleta. Gdy jesteś w potrzebie To nie jest zaleta. Zadanie od Any Black dla joproxyz -> Napisz wierszyk o swojej ulubionej postaci z HP. Rudzi wszędzie, rudzi wszędzie Co to będzie, co to będzie Jeden na miotle śmiga jak szalony Drugi gdzieś biega jak poparzony Toż to bracia Weasley jak namalowani Podkładają łajnobombę uradowani Chociaż lubią się kłócić, jak to rodzeństwo Dbają o siebie gdy nadchodzi niebezpieczeństwo Jak dwa płomyki ogniste są bliźniacy Idealni bohaterowie, jak na tacy Zadanie dla julietty115 od monciakund ->Narysuj swoje wyobrażenie mojej osoby w paincie. ![]() Zadanie dla Lossiril od joproxyz-> wciel się w pscyhofana i napisz kilka zdań o jakims zespole/wykonawcy w którymś temacie muzycznym WY SIĘ W OGÓLE NIE ZNACIE NA MUZYCE GDYBYŚCIE SIĘ ZNALI, TO WSZYSCY SŁUCHALIBYŚCIE CZEGOŚ PORZĄDNEGO JAK AKCENT A NIE JAKIEŚ ROKI I METALE ![]() ZNACIE TAKIE MAJSTERSZTYKI JAK "DZIEWCZYNA Z KLUBU DISCO"? NIE ZNACIE A POWINNIŚCIE JAK KAŻDY SZANUJĄCY SIĘ FAN DOBREJ MUZYKI I SPÓJRZCIE NA NIEGO, CZYŻ ON NIE JEST SEKSOWNY? WNOSZĘ APEL DO ADMINÓW O PRZYMUSOWĄ EDUKACJĘ W ZAKRESIE DISCO POLO AHDKJDGJDAHJAGJHDHJG Zadanie od Finnigana83 dla Mikasy-> Skomentuj w 3-4 zdaniach mój wygląd przy moim zdjęciu, ale tak żeby było śmiesznie, pomysł dowolny(forum, inne, rl gęby2) Poważna twarz w świecie hpnetu. Wygląda na człowieka, z którym można miło pogadać, ale lepiej go nie denerwować. Nieobecne spojrzenie na zdjęciu sugeruje, że ktoś może już popełnił ten błąd. Edytowane przez Alette dnia 18.08.2014 21:07
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 17.08.2014 18:38
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
TheWarsaw1920 do losiek13 - "Wytłumacz komuś na SB jak powinien prawidłowo używać szklanki." Przy okazji ania potter do TheWarsaw1920 - "Powiedz na sb że jesteś włamywaczem i porwałeś Angelinę Johson dla okupu."![]() ![]() Heresy do TheWarsaw1920 - "Napisz krótkie opowiadanie o jednym z administratorów. W tym opowiadaniu powinien się pojawić szampon do włosów, bigos i jednorożec. O:" Pewnego dnia Alette miała zamiar umyć włosy. Po wejściu do łazienki spostrzegła, że skończył się jej szampon. Zła adminka wsiadła na swojego różowego jednorożca i pojechała do sklepu. W sklepie kupiła szampon za 120.99 zł. Przy kasie okazało się, że za zakupy powyżej 120.98 zł dostaje się za darmo garnek bigosu. Po powrocie do domu Alette zjadła kanapkę z Almette i zagryzła to wszystko bigosem. Następnie umyła włosy swoim nowym szamponem i poszła zgłębiać tajniki bycia adminem. Ana_Black do TheWarsaw1920 - "Napisz pw do Angeliny, w którym poskarżysz się, że jest beznadziejnym SA i dodaje same gnioty odrzucając dobre FF. Napisz, że byłbyś/abyś lepszym SA od niej. Uzasadnij trzema bezsensownymi argumentami. Potem wrzuć screena." ![]() Anciol do Ana_Black - "Napisz krótką opowiastkę o przygodach jakie przeżywa Xeri podczas wyrzucania śmieci. Słowa, których musisz użyć: antyreformator, płaszczka, bidon" Pewnego razu Xeri poszła wyrzucić śmieci. Jako że była antyreformatorem wyrzuciła plastiki to szkła, szkło do plastików, zwykłe śmieci do odpadów organicznych, odpady organicze do zwykłych śmieci, papier do plastiku, a plastik do papieru. Lecz pojawił się problem? Gdzie wyrzucić metalowy bidon? Do metalu wykluczone! Toż to Xeri przecież antyreformatorem jest! Xeri dumała, dumała, aż wydumała, że bidon do morza wrzuci. Tak też zrobiła, a pewna płaszcza żyjąca w tym morzu oddała bidon do recyklingu. Ana_Black do Portugas - "Napisz krótką historyjkę o tym jak Śmierciojadek uratowała Seferyna przed straszliwym smokiem. Słowa, których musisz użyć: kogut, laska, konserwa." Pewnego poranka Seferyn pojechał do sklepu spożywczego kupić kilka konserw. Kiedy był już w połowie drogi jego samochód zatrzymał się, a szyby poprzebijały ogromne pazury i poleciało z nim w stronę pobliskiej góry. Seferyn od razu domyślił się co to za stworzenie. To był rzadki rodzaj smoka z głową koguta. Było ich pełno w tej okolicy (dlatego też wybrał mieszkanie tam), a takie sytuacje były na porządku dziennym, ale na szczęście mieszkańców tego zacnego miasteczka zwanym HPnetem, zawsze ratowała pewna bohaterka zwana Śmierciojadkiem. Była to kobieta średniego wzrostu o bujnych kruczoczarnych włosach, kolorowych niczym tęcza oczach, ubrana w czerwony płaszcz, buty na obcasach i zawsze nosiła swój niebieski berecik. Jej atrybutem była jej magiczna laska budząca strach w każdej żyjącej istocie na ziemi (i poza nią). Śmierciojadek gdy dowidziała się o kolejnej ofierze smoków dokończyła swoją poranną kawę i ruszyła na ratunek biednemu Seferynowi. Bohaterka przemierzyła długą drogę na szczyt Kluskowej Góry, aby uratować kolejną ofiarę smoków, kiedy dotarła na sam szczyt ujrzała smoka z kurzą głową jedzącego samochód i Seferyna. Kobieta uderzyła laską o górę, po czym potwór obrócił się w jej stronę. Kiedy ją ujrzał od razu wziął Seferyna i Śmierciojadka w swoje łapy po czym odstawił ich przy sklepie spożywczym do, którego wybierał się porwany i odleciał na swoją górę. W ten oto sposób Jadzia uratowała kolejnego nieszczęśnika porwanego prze te szkaradne stwory. julietta115 do Upadły Anioł - napisz wiersz o Alette Alette jest Najjaśniejszą i Najcudowniejszą Ikoną tego Portalu Każdy z nas chciałby ponad wszystko spotkać ją w realu Inteligentna, pomysłowa, niekiedy wymagająca, ale jakże przy tym zmysłowa Potrafi rozjaśnić najciemniejszy kątek udręczonej duszy Swoim serdecznym powitaniem sprawia, że nawet mnie rano nie suszy Wielu ją podziwia, chce być tak samo bystra jak Ona ale to niemożliwe, to nasza Niepowtarzalna Ikona Swą urodą sprawia, że nawet pochmurna jesień staje się do zniesienia, a już niebawem wrzesień Dlatego cieszmy się, że mamy tu takiego Anioła Bo z nią najnudniejsza komedia staje się wesoła Anciol do Hersey - "Napisz wiadomość do ulka_black_potter, że w związku z jej brakiem na stronie oficjalnie ją detronizujemy, a Anciol otrzymuje koronę i wieczną chwałę. " ![]() Ana_Black do _raven_ - "Napisz w dowolnym temacie (oprócz tego) swoje ogłoszenie matrymonialne, które napiszesz tak, żeby zniechęcało potencjalnych adoratorów. Nie pisz adnotacji o butelce." Poszukiwany mąż. Musi być miły, kulturalny, nie może odzywać się zbyt często i musi milknąć, kiedy zostanie o to poproszony. Powinien opanować do perfekcji zwrot "Tak, kochanie", kochać pieski i nie kochać kotków. Powinien mieć powyżej 180 cm wzrostu, bo mężczyzna zaczyna się od 180 cm wzrostu. Musi lubić zmywać, sprzątać i gotować. Jeśli chciałby mieć dzieci, to powinien je sobie sam wychowywać, ja nie bardzo mam czas. A, no i niech dobrze zarabia, tak z 20 tys. zł miesięcznie będzie ok. Musi być oczywiście przystojny, najlepiej z ciemnymi oczami i włosami. Ideałem byłaby kopia młodego Severusa Snape'a albo niemłodego Trenta Reznora, ewentualnie sobowtór Vedrana Corluki. Dobrze by było, gdyby grał na basie i nauczył się czytać w myślach oraz wykonywać polecenia zanim zostaną mu wydane. Mile widziany tytuł szlachecki albo udokumentowane pokrewieństwo z brytyjską rodziną królewską. Proszę tylko o poważne oferty. dozorca do Hersey - "Wyślij dowolnemu użytkownikowi sowę. Treść listu ma go wystraszyć" ![]() Hersey do Any_Black - "Narysuj ulubioną postać z HP." http://sketchtoy.... Upadly Aniol do Heresy - "pisz przez 7 minut w SB o tym, że słonie są szowinistami, bo mają długie trąby" ![]() ![]() ![]() Heresy do monciakund - "W temacie o paringach napisz dlaczego uważasz, że Voldemort powinien być z Quirrellem. Minimum 3 zdania." Ostatnio doszłam do wniosku, że najlepszy paring tworzyli by Voldemort i Quirrel. Już w Kamieniu ze sobą flirtowali. Bo kto normalny udostępnia cześć swojej głowy innemu mężczyźnie? No kto? Lossiril do Heresy - "Jesteś na pogrzebie Aragoga. Napisz mowę pożegnalną dla tego Paskuda, w której zawrzesz także informacje o potrzebie zapinania pasów podczas jazdy samochodem ;D" Panie i Panowie, drodzy goście, czcigodna rodzino, żegnamy dziś Aragoga. Gdy po raz pierwszy spotkałam tą wielką akromantulę wiedziałam, że zostaniemy najlepszymi przyjaciółmi, mimo mojej wrodzonej arachnofobii. Z uśmiechem wspominam to jak się bawiłeś ze swoimi dziećmi, pożerałeś zaginionych ludzi i z życzliwością traktowałeś gości. Byłeś wspaniałą, dumną, włochatą akromantulą, której nigdy nie zapomnę. Możliwe nawet, że gdyby ten zły mugol zapiął pasy podczas jazdy samochodem, mógłbyś spotkać przed śmiercią swoją żonę - Mosag. Tak, tak! Zapinanie pasów podczas jazdy jest śmiertelnie ważne! Prawie tak ważne jak nie picie alkoholu gdy się jest za kierownicą tylko, że ważniejsze! Pamięć o Tobie, pozostanie wiecznie żywa i na zawsze w naszych sercach i modlitwie. Dziękuję wam za przybycie. julietta115 do monciakund - "Ułóż piosenkę o HPnecie." Kiedy rum zaszumi w głowie Cały świat nabiera treści. Wtedy chętniej słucha czarodziej Hp.netowej opowieści. Był tu sobie gościu jeden Co pomysłów miał bezliku Więc założył właśnie stronę Już po jednym kliku. W ciągu kilku lat następnych Fani Hp się zbierali Zostawali użytkownikami Duzi oraz mali. Teraz forum się rozrosło Więcej ludzi tu przybyło. Butelka jedną z atrakcji Aby miło było. Wszystko na melodię "Morskich opowieści" Upadly Aniol do Herey - "napisz PW do Any Black, że Syriusz i James to najwięksi przestępcy w dziejach Hogwartu, i jak może ich bronić. (minimum 7 zdań)" ![]() Ana_Black do julietta115 - "Napisz wierszyk o Jadku." Jadek jest cudowna Każdy o tym wie Zawsze chodzi modna Jak gwiazdka we śnie. Jadek najpiękniejsza Ona najskromniejsza Pomocy udziela Jadek na premiera! julietta115 do Ana_Black - "Wymyśl piąty dom Hogwartu" Nazwa: Hungryndor Założyciel: Barlom ![]() Herb: Cechy: wiecznie głodni, wiecznie jedzący, nigdy nie tyjący (nikt nie wie jak) Mieszkańcy: Hungroni Ana_Black do Heresy - "Napisz PW do Upadłego Anioła o tym, że Snape chce się z nim umówić na randkę, ale się wstydził, więc poprosił ciebie by go zaprosił w jego imieniu. Udokumentuj screenem." ![]() Odpowiedź: ![]() Heresy do Shanti Black - "Napisz odę do Moody'ego." Oda do Moody'ego Profesorze Moody, pańskie oko jest wszędzie, Widzi wszystko, złe zamiary i każde narzędzie. Profesorze Moody, jest pan wspaniały Chyba każde stworzenia się panu w pas kłaniały. Profesorze Moody ma pan poczucie humoru, ale na lekcjach pan lubi wprowadzić trochę rygoru. Profesorze Moody, uwielbiają pana uczniowie, Tylko od tej sławy, niech panu sodówa nie zagości w głowie Edytowane przez Angelina Johnson dnia 20.08.2014 14:03 Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 18.08.2014 21:24
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Zadanie od TheWarsaw1920 dla Lossiril -> Napisz, jak bardzo nienawidzisz innych domów Hogwartu i jak bardzo cieszysz się, że jesteś ślizgonką. Ma to być w formie wiersza My, Ślizgoni, jesteśmy wspaniali Szczerzy, zadziorni, mądrzy, wytrwali! Jesteśmy lepsi, lepszych już nie ma Możemy śmiać się z innych, jak hiena. Mamy powody, jak już wspomniałam Ach, jakże z Hufflepuffu się śmiałam! Widziałeś te kluchy, leniwe, rozlazłe? Gdy jesteś w Huffie, to jesteś błaznem! A w Gryffindorze sami pozerzy Nie licz na nich, wszak są nieszczerzy A każdy Krukon jest byle jaki Jak gotowane za długo flaki. Więcej dowodów już chyba nie trzeba Jak każdy Ślizgon spadłam ci z nieba! Zadanie od Alette dla Lossiril ->Stwórz sobie avatar jak jeden z użytkowników tej strony, a następnie napisz do niego pw a pretensją, że kradnie twoje pomysły i zażądaj, aby więcej tego nie robił. Całość oczywiście udokumentuj screenem. ![]() Zadanie od Any Black dla joproxyz ->Napisz pw do Andrzeja, w której wyznasz mu miłość i, że pragniesz go poślubić i urodzić mu piątkę dzieci. Oczywiście zrób screena. ![]() Zadanie od Minoo dla Lapy15 ->W imieniu Snape'a napisz poradnik, jak dbać o długie włosy (min. 5 podpunktów!) Severus Snape prezentuje... 5 RZECZY, KTÓRE MUSISZ ROBIĆ, BY MIEĆ PIĘKNE ZDROWE I DŁUGIE WŁOSY 1. Myj je 10 razy na 2 tygodnie. 2. Przed myciem włosów natrzyj je specjalnym olejkiem słonecznikowym Severusa i Lucjusza "Blond&Czerń". 3. Po nałożeniu olejku odczekaj 10 minut i zamocz głowę. Następnie umyj ją szamponem "Połysk" od Severusa i Lucjusza "Błysk Blondu, Szał Czerni" 3 razy i dokładnie spłucz. 4. Potem zamocz głowę w kociołku wypełnionym tłuszczem (po frytkach) Severusa i Lucjusza "Tłuste i błyszczące Blond&Czerń". 5. Uczesz włosy i codziennie czesz je dokładnie 3 - 3 razy dziennie (możesz użyć specjalnego grzebyka Severusa i Lucjusza "Raz Blond Raz Czerń"Oczko i nie zapominaj, by na noc zaplatać je w warkocza a rano maczać w kociołku ze specjolnym tłuszczem. Zadanie od TheWarsaw1920 dla joproxyz ->Pobaw się w swatkę na SB. ![]() Zadanie od joproxyz dla Lossiril -> Napisz w temcie o One Direction post wyrażający Twoją nienawiśc do muzyki rockowej i miłośc do chłopaków z 1D ONE DIRECTION 5EVA Rock jest dla starych ramoli, 1D to prawdziwa muzyka! Są wspaniali i przystojni i najzdolniejsi na świecie!!! Do tego tacy niedoceniani! Jeśli nie lubicie 1D to tylko z zazdrości, ale nie każdy przecież może być tak piękny i posiadać tak ogromny talent, więc wam wybaczam! Jednak jeśli słuchacie Queen albo Pink Floyd to znaczy, że nie poznaliście jeszcze cudu, jakim jest One Direction ALE JESTEM TUTAJ BY WAM GO POKAZAĆ! USERZY HPNETU OŚWIECAM WAS BLASKIEM WSPANIAŁOŚCI MUZYKI KOMERCYJNEJ! amen. Zadanie od UsagiTsukino dla TheWarsaw1920 ->Wyznaj miłość pierwszej osobie jakiej wiadomość odczytasz na SB (ma być dużo tekstu), wszystko napisz tam i podkreśl na grubo ![]() Zadanie od Łapy15 dla Mikasy ->Przerób piosenkę "Jesteś szalona" tak, by opowiadała o jakieś osobie z HPnetu. MInimum 2 zwrotki. NA MELODIE REFRENU "JESTEŚ SZALONA" Kocham Barloma, mówię ci, zawsze go pytam, o czym w nocy śnił nie jestem aniołem, lecz staram się to dla Barloma Wzywam Barloma, daj mi znak, przybądź na koniu lub jak wielki ptak, zaskocz mnie nocą, zakradnij się chcę być szalona Zadanie od Monciakund dla joproxyz ->Ja poproszę odę do skarpetek O skarpety wszechmogące Chociaż nie samopiorące Z froty, z wełny Cały koszyk pełny Puchate, misiate, cieplutkie W kroliczki, słodziutkie Stopy grzeją znakomicie Po panelach ślizgają się należycie Kocham z nimi takie życie! Zadanie od Mikasy dla Lossiril ->Zapytaj Alette o poradę prawną dotyczącą sąsiada, który notorycznie załatwia się na twoim podwórku. Zdobądź odpowiedź i w dowolny sposób opublikuj w swoim poście. ![]() Zadanie od Minoo dla UsagiTsukino ->Narysuj siebie w kapeluszu ze słomy i postrzępionym ubraniu, jedzącą kukurydze i stojącą obok ciebie krowę ![]() Zadanie od Dozorcy dla Any_Black ->Skomentuj artykuł o Harrym Potterze wcielając się w dociekliwego komisarza policji. Widzę tu opis młodocianego przestępcy... No no, w całej mojej karierze nie spotkałem się z podobnym przypadkiem, a jestem komisarzem policji już od dwudziestu lat. Ledwie rok skończył, a już niemal zabił tego... jak mu tam... Lorda Voldemorta. A rodzice Pottera jeszcze mu w tym pomogli umierając! No cóż za patologia! To powinno się do opieki społecznej zgłosić! Ale jest nadzieja, że Dursleyowie naprostowali młodego recydywistę... Oj, chyba jednak nie... wieczne łamanie szkolnego regulaminu, kradzież Kamienia Filozoficznego... Znowu zabójstwo! W wieku dwunastu lat zabił niewinne zwierzę! W tak bestialski sposób! Cóż za potwór z tego Pottera! To już chyba nic gorszego wydarzyć się nie może... Pomógł uciec temu niebezpiecznemu mordercy, Syriuszowi Blackowi? No to już wiemy dlaczego Potter jest takim potworem. Mając mordercę za ojca chrzestnego i wychowując się u ludzi, którzy nie mają pojęcia jak radzić sobie z młodocianymi recydywistami, trudno oczekiwać od niego bycia porządnym obywatelem. Potem już tylko gorzej... Włamanie się do rządowego pomieszczenia i zdemolowanie go! I to nie ostatni raz jak włamał się do Ministerstwa Magii! Za drugim razem okradł szanowaną urzędniczkę Dolores Umbridge. I zniszczył cenne pamiątki po Założycielach Hogwartu! Jedynie artefakty Gryffindora oszczędził, ale to pewnie dlatego, że sam pochodzi z jego Domu. Jak taki ktoś mógł trafić do tego szlachetnego Domu? Jego powinno się zamknąć zanim zepsuje swoje dzieci! I dlaczego wszyscy chwalą Pottera za to, że zabił nikomu niewadzącego Voldemorta? A ile innych ludzi musiało zginąć dlatego, by Potter mógł zabić biednego Riddle'a? Będę musiał się temu uważnie przyjrzeć... śmierdzi mi tu Imperiusem... Zadanie od Any Black dla dozorcy ->Pod artykułem o Voldemorcie napisz komentarz, w którym wcielisz się w lekarza i napiszesz zalecenia jak Voldemort powinien poprawić koloryt skóry. Oj jaka blada skóra. Pewno mało ruchu i przez to kłopoty z krążeniem się ma! Na rower z kolegami! I mniej mordować! Pan wie ile trwa leczenie depresji? A mój kolega z oddziału dla psychicznych za najniższą krajową robi! I ekg obowiązkowo wykonać, bo od tego skóra blada być może. I więzi społeczne nadrabiać ma. Może niech za Mikołaja przebierze się, od złych więzi społecznych też w psychozę popaść można. Na pewno w wywiadzie medycznym szczery był? Zadanie od Padidy dla Monciakund-> Pod którymś fanartem napisz komentarz, jaki to ten rysunek jest brzydki, i że ty narysowałabyś lepiej (i wklej swoją narysowaną wersję tego fanartu) Ten rysunek jest poniżej przeciętnej. Ma krzywe linie, brakuje mi kolorów. Nawet ja bym narysowała to lepiej! Patrz na moją wersję. Jest o niebo lepsza. ![]() Zadanie od joproxyz dla UsagiTsukino ->wyślij PW do jednej z osób online zdradzające, że jesteś przybyszem z innej planety i wyjaw swoją tajną misję ![]() ![]() Zadanie od Xeri dla Mikasy->Pod artykułem o Emmie Watson napisz, że pasuje ci idealnie do roli Hermiony, dziwiąc się szczerze dlaczego jej nie zagrała i uzasadnij ;D I jeszcze jedno: przecież Emma idealnie by pasowała do roli Hermiony. Nigdy nie rozumiałam, dlaczego jej nie wybrali, skoro przez dziesięć lat bezowocnie kręciła się po planie filmowym, zbierając talerze z Wielkiej Sali. Naprawdę, uważam, że zmarnowała ogromną szansę. No ale cóż, Lady Gaga też jakoś dała radę. Edytowane przez Alette dnia 20.08.2014 17:51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 20.08.2014 12:41
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Heresy do losiek13 - "Narysuj dowolne zwierzę i pokaż je tutaj." http://sketchtoy.... Upadly Aniol do Minoo - "Uzasadnij w kilku zdaniach dlaczego Twoim zdaniem Filch bał się panicznie Severusa Snape'a." Dlaczego Filch bał się Snape'a? Tak naprawdę od początku chodziło tu o jedno - włosy. Argus był na głowie prawie że łysy. Jedynie po bokach wyrastały mu brzydkie, niczym się niewyróżniające włosy. Kiedyś było jednak inaczej! Ogromne afro Filcha dało się zauważyć z kilometra! Ale co to ma do rzeczy? No więc charłak nigdy nie mógł wyjść z podziwu, jak można mieć tak piękne, tak idealnie i równomiernie tłuste włosy jak Snape. Pewnego dnia nie wytrzymał i zakradł się do jego gabinetu. Przez dziurkę od klucza widział, jak wciera coś w swoje tłuste włosy. Gdy Snape wyszedł, Filch ukradł najbliżej leżącą fiolkę, zakładając że to tej używa Severus do włosów. Wtedy jednak poczuł, że z jego głową dzieje się coś dziwnego. Podszedł do lustra i zamiast pięknego, puszystego afro czubek głowy był cały nagi i pryszczaty, a reszta włosów, która została całkiem oklapła. Całemu zdarzeniu przyglądał się Snape. I pomyślcie sobie, co musiał czuć biedny Filch! Nie dość, że stracił włosy, to jeszcze właśnie PRZED NIM. Sam nie był pewny czy bardziej się go bał, czy może wstydził, ale zawsze gdy tylko go widział, uciekał gdzie pieprz rośnie. Jak widać, jeśli chodzi o fryzury, Snape jest bezlitosny i bezwzględny - raz dwa potrafi zniszczyć swojego rywala. Bo tłuszcz na włosach w Hogwarcie może być tylko jeden... Ana_Black do Mikasy - "Napisz poradnik dla Snape'a dlaczego warto używać szamponu." GRATULUJEMY! Wylosowałeś nagrodę w naszym konkursie. Otrzymujesz spersonalizowany poradnik, który pokaże Ci, że regularna pielęgnacja włosów może zmienić Twoje życie na lepsze. Oto kilka powodów 1. Zdrowsze włosy, zdrowsza skóra, zdrowszy Ty! 2. Mycie włosów może Cię w przyszłości zainspirować do eksperymentowania. Jako mistrz eliksirów, masz wielką szansę odniesienia sukcesu na rynku produktów do pielęgnacji głowy. Wyobraź sobie tylko - dostaniesz tyle pieniędzy, że już nigdy nie będziesz musiał użerać się z uczniami! 3. Zadbane i piękne włosy działają da babeczki. Kto wie, może Lily wcale nie obchodziło to, z kim się zadajesz. Po prostu wolała tę zadziorną grzywę Pottera od Twoich tłustych strąków. 4. Mugole o tym nie wiedzą, jednak wiele szamponów zawiera substancję, która chroni nas przed skutkami ugryzienia jadowitych węży. Kto wie, kiedy taka odporność się przyda... Shanti Black do Mikasy - "Wymyśl historię Grubego Mnicha (w sensie jak żył i umarł i dlaczego został duchem Kluseczek)" Historia Grubego Mnicha Za życia, Gruby Mnich nazywał się Ralph Hodges. Miał angielskie korzenie, jednak jego rodzina żyła w Szkocji. Był czarodziejem czystej krwi. Oboje jego rodziców było w Gryffindorze. Miał także dwie młodsze siostry. Jedna należała do domu Lwa, druga znalazła się natomiast w Slytherinie (w późniejszych czasach, Margaret, Ślizgonka, została szychą w Ministerstwie Magii). Ralph trafił do Hufflepuffu. Od dziecka nie pasował do swojej rodziny. Nie pociągały go dalekie i niebezpieczne wyprawy, pogoń za karierą i intensywne życie. Rodzice bardzo go kochali, ale nigdy nie przekonali do swojego stylu bycia. Ralph był w Hogwarcie wzorowym uczniem. Jego ulubionym zajęciem było siedzenie nad książkami. Miał wielu kolegów, lecz żaden z nich nie był bliskim przyjacielem. Ralph odwiedził Hogsmeade tylko raz, w trzeciej klasie, by zobaczyć wioskę na własne oczy. Potem za każdym razem zostawał w zamku, ponieważ nie ekscytowały go wyprawy do gwarnych lokali. Był dobry ze wszystkich przedmiotów, jednak jego konikiem były eliksiry i zielarstwo. W czasie ostatnich dwóch lat nauki, Ralph jeszcze bardziej zamknął się w sobie. Jego siedzący tryb życia przyczynił się do coraz większego brzucha. Koledzy Ralpha byli znużeni ciągłym zabiegabiem o jego uwagę i w końcu go opuścili. Ralph bez problemu zdał owutemy, po czym podjął zaskakującą decyzję: zamierzał zrezygnować z magii w swoim życiu. Czuł się niespełniony. Owszem, kochał się uczyć i kochał być sam, jednak po skończeniu szkoły, nie wiedział, co ze sobą dalej zrobić. Żył przez dwa lata wśród mugoli, aż w końcu, jego natura samotnika zaprowadziła go w progi klasztoru. Został mnichem. Jak łatwo się domyślić, przodował w tworzeniu leczniczych (acz mugolskich) mikstur i uwielbiał przesiadywać w ogrodzie. W tym stanie żył przez następne dwadzieścia lat. Surowa dyscyplina zapełniała mu życie. Nie był człowiekiem wierzącym, ale wypełniał wszelkie obowiązki, by uciec od samodzielnego podejmowania decyzji. Tak naprawdę nigdy nie wiedział, czego chce. Zaczął tęsknić za czarami. Po dwudziestu latach opuścił klasztor. Jego rodzice już nie żyli, jednak został ciepło przyjęty przez swoje siostry. Zamieszkał u Abigail (gryfonki), która w owym czasie mieszkała i pracowała w Hogsmeade. Ralph przeszedł ze środowiska mugolskiego do wioski zamieszkanej w stu procentach przez czarodziejów. Pomagał siostrze w sklepie i zaczął godzić się z faktem, że prawdziwe szczęście nie jest mu pisane. Na stare lata zaczął bać się śmierci. Bał się tego, że umrze i nigdy nie pozna smaku spełnienia. W swoim sklepie widywał mnóstwo uczniów Hogwartu. Zazdrościł młodym osobom, śmiejącym się beztrosko i mającym całe życie przed sobą. W pewnym momencie, podjął decyzję: zostanie duchem. To uchroni go od tego, co nieznane, co potem. Co więcej, chciał przebywać wśród młodych i próbować zarazić się ich energią, być nieśmiertelnym, tak jak nastolatek, który nie myśli o śmierci. Okoliczności jego śmierci nie są znane, lecz Ralph Hodges spełnił swoje jedyne marzenie. Został duchem, a na pamiątkę swojego życia w klasztorze, nazwał się Grubym Mnichem. Ana_Black do Shanti Black - "Wyobraź sobie, że jesteś Ministrem Magii i musisz wygłosić krótkie przemówienie z okazji rocznicy Bitwy o Hogwart. Musisz napisać przemówienie stylem Bronisława Komorowskiego (błędy ortograficzne mile widziane)." Przemuwienie z okazji rocznicy Bitfy o Hogward Moi drodzy, gromadzimy się tu dziś, w usmą rocznicę tego wydażenia, by oddać chołd ofiarom i uczcić ich pamięć. Jak fszyscy wiemy, Voldemort został pokonany pszes obecnego z nami pana Harry'ego Pottera. Jednak tamta noc pszyspożyła nam wiele bulu, ale zarazem i nadzieji nalepszą śfietlaną pszyszłość. Dziękuję, do widzenia. Ana_Black do Minoo - "Napisz odę do kalafiora." Kalafiorze, kalafiorze tyś w najlepszym swym kolorze! Na talerzu uśmiechnięty, brzuch przez ciebie mam nadęty (wtf? Pytanie) Przepełniasz mą duszę, przepełniasz żołądek lecz już przynajmniej mam z tobą porządek Zachowaj powagę, to poważna sprawa Bo właśnie przez ciebie wylała mi się kawa. Mikasa do Minoo - "Napisz dialog Rona i Hermiony, gdy po raz pierwszy, już po Bitwie o Hogwart, wyznają sobie miłość. Miej na uwadze pewną niezręczność sytuacji, ale także zaufanie, jakim darzą się te dwie postaci. Pamiętaj, że Hermiona potrafi lepiej wyrażać swoje uczucia niż Ron." Ron i Hermiona siedzieli oddaleni od reszty, pogrążeni w ciszy. Żadne z nich nie wiedziało co powiedzieć. - No...więc... Hermiono? - zaczął niepewnym głosem. Nie miał pojęcia, co zaraz powie, chciał jedynie przerwać tę męczącą ciszę. - Tak? Ron skrzywił się lekko - najwidoczniej Hermiona nie zamierzała mu pomóc. Mimo to ciągnął dalej. - To, co się stało w zamku...Wiesz, to było... - wpatrywała się w niego z podniesionymi brwiami, co do reszty go zirytowało. - O co ci chodzi? - warknął. - Wiesz, chciałam posłuchać jak chyba po raz pierwszy w życiu mówisz prosto z serca - odpowiedziała ironicznym tonem głosu. - Prawie ci się udało. Wstała i ruszyła w kierunku Harrego, który właśnie wychodził z zamku. Ron nie chciał już pogorszyć sytuacji i złapał ją za rękę. - Poczekaj - powiedział nieco ściszonym głosem. - Chodzi o to, że... Oboje zamilkli, patrząc sobie prosto w oczy. - Kocham cię, Ronaldzie - powiedziała w końcu, a Ronowi zaschło w gardle. - Umiesz powiedzieć mi to samo? Bez namysłu przysunął ją do siebie i namiętnie pocałował. Po chwili jednak przestał. Stali teraz twarzą w twarz. Ron zignorował spojrzenie przyjaciela. Patrzył tylko na nią, a reszta całkowicie się rozpłynęła. Zostali tylko oni dwoje. - Kocham cię. Jeszcze nigdy nie kochałem kogoś tak bardzo, jak teraz ciebie. Ana_Black do Mikasy - "Napisz historyjkę o tym jak Bellatrks i Voldemort robią pizzę." - No nareszcie! Wchodź szybko, ciasto już wyrosło. Podekscytowany Tom Riddle przekroczył próg domu Blacków. Gdyby miał nos, poczułby zapach drożdży. Niestety, okrutny wypadek na budowie sprawił, że nozdrza ślizgona wyglądały jak gniazdko elektryczne. - Mamy wszystkie składniki? - zapytał wesoło - Mam mnóstwo rzeczy, jest w czym wybierać - potwierdziła Bella Weszli do kuchni, gdzie Stworek, domowy skrzat Blacków, formował ciasto, tworząc z nich płaskie deltoidy. Bellatrix stanowczo mu przerwała - Stworku, mój drogi, sami to zrobimy. Dziękuję - dodała, gdy skrzat skinął głową i bez słowa wycofał się z piwnicy. - A więc? - zagaiła do Toma - co sypiemy? Po krótkich negocjacjach i dłuższym przekomarzaniu, cienkie ciasto zniknęło pod deszczem Fasolek Wszystkich Smaków, kostek kiełbasy z trolla i ognistym brokułem. Niewinnie wyglądający sos zawierał w sobie zabójczą mieszankę: Eliksir Przeczyszczający oraz napój powodujący nieopanowany śmiech. Jedno machnięcie cisowej różdżki, i wszystkie składniki wyglądały jak tradycyjna pizza z kurczakiem i warzywami. Panna Black dopełniła dzieła, sprawiając, iż danie upiekło się w pięć sekudnd. Rozległ się dzwonek do drzwi. Oboje podskoczyli z uciechy. - George z Angeliną już są! - zawołał Tom - to będzie cudowne Prima Aprilis. monciakund do Minoo -"Wypowiedz się w dowolnym temacie jako specjalista od lizania piasku." Jako specjalistka od lizania piasku najpewniej zamiast siedzieć na tej stronie sprawdzałabym jakość piasków. Wiecie, codziennie przysyłają mi różnego rodzaju piaski, a ja - za pomocą lizania - określam, jaki to rodzaj, smak i jakoś. Tego nie można się nauczyć, z tym trzeba się urodzić! To coś jak metamorfomagia lub dar wróżenia. Gdyby nie było książek o Harrym Potterze, zamiast nich moją półkę zajmowałyby wszelkie książki poświęcone lizaniu piasków (rozumiecie, trzeba się w tej dziedzinie trochę poduczyć), które na razie trzymam pod łóżkiem. Teraz, zamiast książki Harry Potter i Zakon Feniksa czytałabym Piaski - siki węża czy szczątki szczura cz.2, ciekawe czy jest tak samo fajna jak "Jak poprawnie układać język", który wczoraj skończyłam czytać. Pozdrawiam. ania potter do Mikasy - "Zapewnij wszystkich że kiedyś Filch był profesorem który uczył czarnej magi lecz potem wszystko zapomniał mi odszedł." Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale PRZYSIĘGAM NA SZCZEPIONKĘ, że Filch był w przeszłości nauczycielem. I to gdzie - w Durmstarngu! Tak, tak, nauczał w mrocznej szkole właśnie czarnej magii. Niestety, jego ryzykowne przygody zakończyły się dla niego tragicznie. Ktoś rzucił na niego zaklęcie zapomnienia, więc Argus został zmuszony do opuszczenia prestiżowego stanowiska i do końca życia czyścił angielskie podłogi. Minoo do Heresy -"Narysuj siebie, jak walczysz z Voldemortem i Harrego, który stoi obok, wymachu.jąc pomponami i cię dopingując." ![]() julietta115 do Mikasy - "Napisz list od Belli do Voldzia, że się w nim zakochała stylem pisania nastolatki. Minimum 8 zdań." Siema Co u Ciebie? Dawno się nie odzywałeś... U mnie dobrze, tylko rodzice mnie denerwują, jak zwykle. No ale nieważne. Muszę Ci coś napisać. To będzie mega wtopa, ale spróbuję. Powiem Ci wprost, że się w Tobie zabujałam i to ostro. Może już wcześniej to zwęszyłeś i dlatego nie piszesz. Nie wiem. W każdym razie, mam nadzieję, że nie ciśniesz ze mnie zbyt brutalnej beki. Czekam na twoją odpowiedź. Pozdro :* :* Bella PS Sorry, że użyłam słowa "zwęszyć", to było głupie Minoo do losiek13 - "Wymyśl jakieś zaklęcie (nazwę też) i narysuj jego zastosowanie." D*upyurywando! http://sketchtoy.... losiek13 do Heresy - "Zilustruj zagadkę z piórem z profilu Alette." ![]() dozorca do Mikasy - "Napisz wierszyk o różowej lodówce" Różowa lodówka dla was, drogie dzieci byście odtąd mogły mieć własne rupiecie Bo nie chciałaby pewnie ani mama, ani brat by w tej pięknej kuchni stał różowy grat Grat, który w swym szczęsciu widział życia sedno gdy losiek i Goyle razem spoili się w jedno monciakund do Heresy - "Napisz wiesz zawierający wstawić adminów i prefektów." Allette wspaniała, Jest wielce doskonała. Angelina Johnson uśmiechnięta, Magicznie rozwinięta. Łosiek zaskakuje, Humorem czaruje. Christina ze Slytherinu, Radzi przestrzegać regulaminu. Seferyn udziela informacji, W razie komplikacji. Śmierciojadek odpowiada na pytania, Gromadzi wiele zainteresowania. Fuerte lubi czekoladę, Zawsze ma dobrą radę. Krico cicho siedzi, Ale za radość nagrodzi. Gne prefekt genialny, Ma wysoki poziom moralny. Moncia dama uczynna, Przyznaj, jest naprawdę słynna! Dobrosia podpis ma kolorowy, Przyprawi cię o zawrót głowy! Na koniec, lecz nie ostatni Kamyk, Jest tutaj niczym promyk! Minoo do Liliana2194 - "Przez dziesięć minut udawaj w sb Trelawney i wróż wszystkim nieszczęście ![]() do 30 włącznie Edytowane przez Angelina Johnson dnia 20.08.2014 14:03 Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 20.08.2014 18:03
|
Zadanie od Syriusza32 dla Mikasy ->Napisz wiersz o tym że Salazar Slytherin uwielbiał mugolaków Słodki Salazar miał jedną tajemnicę której nie chciał zdradzić za żadne świata cyce Mugolaków on wielbił wielki to dlań wstyd i z tego powodu zbudował mroczny mit I do dziś Slytherin dom wężą zielony gnębi bezwstydnie wszystkie Hermiony Zadanie od Xeri dla Dozorcy ->Napisz w swoim podpisie jak bardzo nie lubisz tutejszych adminów. http://scr.hu/2sm... Zadanie dla Upadłego Anioła od Liliany2194 ->Napisz w dowolnym temacie wiersz miłosny dla Dudleya, ale nie może się w nim znaleźć jego imię Ale cóż tam Harry Potter, gdy inny bohater jest o wiele przystojniejszy bardziej wyrazisty, odżywiony, spontaniczny, zarąbisty, i uroczysty Zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia, a ten świński ogonek nadaje charakteru, barwy, klimatu, nie należy Mu się fala nagonek To On ma uśmiech uroczy, i chętnie w ogień za tobą wskoczy lojalny grubasek, który uwielbia domowe jedzenie, i ma zabójcze oczy Zadanie od joproxyz dla Gne->wyraź swoją radość na wieść, że usuwają hpnet (Pod newsem a propos wygranej bitwy z Krico) Po raz kolejny pokazaliście, że jako redakcja jesteście zupełnie niekompetentni. Wprowadzone zmiany są koszmarne, w szczególności nowy wygląd. Chyba nie poświęciliście na to zbyt wiele czasu, co? Następnym razem, jak chcecie coś zmieniać, to poświęćcie na to więcej niż 10 minut. Sfrustrowany Jeszcze to logo... Robił je chyba ktoś zgnębiony życiem. Jesteście żałośni, nigdy w życiu nie chciałabym być w redakcji, bo nie chcę mieć z Wami nic wspólnego. Jesteście bandą zakompleksionych dzieciaków, która chce chyba doprowadzić do upadku tej strony. Zobaczycie, nic dobrego z tego nie wyniknie i już wkrótce nie zostanie tu ani jeden użytkownik. Nie odbędzie się już żaden konkurs, ani żadna impreza, a to wszystko przez Was. Mam nadzieję, że jesteście z siebie zadowoleni ;] W tej sytuacji bardzo cieszyłam się z zamknięcia hpnetu. To była dobra decyzja, Krico! Szkoda, że zmieniłeś zdanie, ale i tak Cię szanuję. Jako jedyny potrafisz ocenić co jest dobre dla strony. Naprawdę doceniam wszystko, co ostatnio dla niej zrobiłeś. Szkoda, że jakaś banda gryzipiórków wtrąca Ci się w robotę. Jestem pewna, że bez nich strona funkcjonowałaby o wiele lepiej. Ty i Claire moglibyście razem stworzyć coś wspaniałego. Nie pozostaje mi nic innego, jak odejść z tej strony. Możecie być pewni, że moja stopa już więcej tutaj nie postanie. Nawet palca nie przyłożę do dalszego istnienia tej strony... Już mnie tu nie zobaczycie. Zadanie od ani potter dla dozorcy ->Napisz wiersz o tym że nie cierpisz harry'ego Pottera i miej takie zdanie przez 10 minut. Nie cierpię Pottera Harry ' ego On jest egoistą, zapewne dlatego Wrzeszczał na swoich kumpla Rona A Hermiona to przez niego była rozżalona Tak mnie irytuje Zaraz mu twarz zmasakruje! Zadanie od Liliany2194 dla dozorcy -> Przez 10 minut zachęcaj użytkowników w sb do kupienia różowej lodówki. http://scr.hu/2sm... http://scr.hu/2sm... Zadanie od Any Black dla Upadłego Anioła ->Przez 10 minut pisz wszędzie na stronie zaczynając zdanie od "Bracia i siostry", a kończąc na "amen". Pod newsem o Danielu ->Bracia i siostry ! Ten człowiek nie ma nic wartościowego do powiedzenia. Jest alkoholikiem, nie chodzi do naszego kościoła, ma w nosie innych, pewnie też ćpa. Poszukajcie sobie innych autorytetów, bo to nasienie Szatana. Opętał go podczas kręcenia tych plugawych filmów. Strzeżcie się Pottera Bracia i Siostry, aby nie zakłócił Waszego wewnętrznego piękna, amen. Pod newsem o Evannie ->Bracia i siostry uważam, że to nieodpowiednie miejsce dla filmowej Luny...Toż Sodomia i Gomoria, jak można uczestniczyć w takich konwentach w ogóle ? To szatański spisek mający na celu zniszczenie naszej chrześcijańskiej kultury. Amen. Pod newsem o studiu Harry'ego Pottera ->Bracia i siostry ! Nie wypada Wam w nieskończoność zachwycać się tym Potterem. Gdzież tam miłość, nadzieja, wartości naszej chrześcijańskiej, i broń nas Boże coraz bardziej zlaicyzowanej i neopogańskiej Europy. Nie idźcie tą drogą, amen. Zadanie od UsagiTsukino dla Lossiril ->Napisz w SB, że zawsze marzyłeś/aś by jeździć na jednorożcu i zrób rysunek (ty siedząca na jednorożcu) i wklej go tutaj. ![]() ![]() Zadanie od Shanti Black dla Raven->Napisz wiersz, w którym zjedziesz po całości Jamesa Pottera Jimmy Potter, leń nad lenie, Swym śpiewem przypomina koguta pienie. Gorszy od włochatego pająka, przechwala się jak sroka. Wiecznie rozczochrany chodzi, a gdy się pojawia, to wszędzie smrodzi. Jest idiotą, jakich mało, W głowie mu się porypało. Zamiast mózgu - włoski orzech, Nie włącza myślenia o żadnej porze. Do tego brzydal do entej potęgi, Dlaczego lecą na niego panienki? Zadanie od Upadłego Anioła dla dozorcy-> zaśpiewaj), napisz w SB swoją ulubioną kolędę, i ją zadedykuj Angelinie Johnsonhttp://scr.hu/2sm... Zadanie od Dozorcy dla Lossiril->Wciel się w drapacza (taki co drapie ludzi) i przez 10 minut reklamuj się w sb ![]() W tym kontekście to samo zadanie dla Any Black ![]() Zadanie od Any Black dla My Name Laura-> napisz odę do kiełbasy Kiełbasko ma kochana lubię Cię jak jesteś ugotowana. Usmazona na patelni W swei białej czerni. Lubię gdy jesteś na mym talerzyku i chrupać Cię mogę bez liku. Na grilu Cię jadam i robie am,am. Kocham Cię nad życie Bo jesteś blisko mnie. Zawsze gdy tego potrzebuje, dlatego tak często Cię kupuje! Zadanie od TheWarsaw1920 dla Łoska13->Napisz, jak bardzo uwielbiasz dowolną osobę na SB i potem zacznij być dla niem mega wredny! http://pl.tinypic..._X_CcW8_7s http://pl.tinypic..._X_C8W8_7s Zadanie od Any_Black dla Shanti Black - Napisz odę do makreli Oda do makreli Makrelo, rybo wspaniała, Niech ci będzie cześć i chwała Smaczna jesteś, zwłaszcza z chlebem, Smak ten można równać z niebem. Ryba w wodzie żyć nie może, A ja bez makreli, borze. Ku chwale samozachwytu zadanie od monciakund dla mnie : ) ->Napisz wiersz o królewiczu z twojego podpisu. Był sobie królewicz niemały Co nosił bez skarpet sandały Jego poczciwe usta nigdy nie kłamały a bystre oczy niedociągnięć szukały A że błędów na stronie było niemało Ciągle coś mu nie pasowało I tak krzyczał, marudził, niby łkał a na serio w głos się śmiał Bo radość jego była wielka Gdy od wielkiej przyjaciółki dostał żelka Od kogo nigdy się nie dowiecie Bo za mało bywacie w świecie Zadanie od Usagi Tsukino dla Minoo->Przechwalaj się na SB swoimi umiejętnościami w prasowaniu. Pisz tak przez 5 min i przekonuj, że prasujesz skarpetki niczym mistrz Edytowane przez Alette dnia 22.08.2014 12:30
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 23.08.2014 14:19
|
Liliana2194 do Heresy - "Napisz instrukcję obsługi SB." 1. Zbliż się do komputera. 2. Bliżej. 3. Tyle wystarczy. Usiądź przed nim. 4. Wejdź na jakąś stronę posiadającą sb. 5. Tak może być www.harry-potter.... 6. Zaloguj się. 7. Jak to nie masz konta?! 8. Załóż konto. 9. Już? To spójrz w prawo. 10. Niżej. 11. Tak. Widzisz to okienko? Możesz tu coś wpisać. 12. NIE MOŻE BYĆ WULGARNE! 13. Wpisałeś już? Świetnie. 14. Kliknij "wyślij". 15. A teraz czekaj aż ktoś ci odpisze. 16. Po odpisaniu powtarzaj punkty od 11 do 16. Upadly Aniol do Minoo - "Wymyśl 3 dow**** związane z tematyką HP. żarty, zwalona cenzura" 1. Czarodziej mieszkający w świecie mugoli zakupił telewizor. Po kilka dniach dzwoni do dostawcy: - Proszę pana, mój zakup jest uszkodzony. - W jaki sposób? - Już od godziny próbuję wymienić ramę temu obrazowi na lepszą, ale tej starej nie się nie da wyjąć. 2. Siedzą w pubie dwaj Śmierciożercy. - Jak tam twoje zadanie, Stasiek? - Marnie... - Co się stało? - Miałem dopaść kolegę mojego syna. - Och, błagał cię, abyś tego nie robił? - Nie, wyprzedził mnie. 3. Mugol spotyka na Dworcu szukającego w quidditchu. - Panie! - Słucham? - Niech pan tak nie stoi z tą miotłą, tylko zacznie w końcu sprzątać! monciakund do Minoo - "Narysuj całą redakcję." http://sketchtoy.... losiek13 do UpadlyAniol Ogromnej mi narobiłaś puchy w dormitorium moim Ma Królowa Ulko pozostawieniem strony swoim Wiele Klusek na Hp-necie a pustka totalna Bez ukochanej Ulki to porażka namacalna Ty byłaś Naszego Domu Jedyną Inspiracją Teraz mamy do czynienia z ogromną frustracją Nie pozwoliłaś raven nigdy samej pracować A do Kamyka cierpliwości uczyłaś zachować Każdego Puchona umiałaś do pracy zmotywować Swoim urokiem depresję Mniszka zastopować Teraz tęsknota po Twoim zniknięciu przeogromna I każda chwila bez Ciebie wydaje się ułomna Ze wszystkich zakamarków strony nudą wieje Bo sens Hp-net ma gdy Ulka się radośnie śmieje monciakund do Gne - "Napisz wiersz w którym umieścisz całą historię strony." Na HPnet Na początku był chaos Internety ogromne No i pewien Pan Pitik - Pottera fan Napocił się strasznie Zakodził trochę Jeszcze jeden czar Tak HPnet powstał Czarodziei przybywa SA odchodzi Teraz to Krico Tutaj dowodzi Sielanka zwyczajna Newsy, artykuły Są nowi admini Oraz inne bzdury Konkursów sporo Lecz bardziej istotna Nowo zarejestrowana gnębiwtrysk kochana Czas milej upływał Gdy była na stronie A Krico miał w du.pie Niechaj ** ** spłonieKłótnie ogromne Modlitwy i groźby Claire SA Nareszcie, hurra! Jest też nowe forum Świeżością powiało Bany za głupotę Wpadaj do nas śmiało! W redakcji radocha Bo gnebi dochodzi Teraz jest pięknie Każdy się zgodzi Zabawy różne Znajomych grono Na czacie spotkania Tak było wesoło Nagle dziwna zmiana I wielka stagnacja Claire gdzieś zniknęła To dopiero akcja Wielkie poruszenie Jadek na tron wkroczyła Nabór do redakcji Zaraz ogłosiła Mamy też Andrzeja Ster wyczekiwany Za nim wielkie zmiany Łosiek zdołowany Pomysłów pełno Ręce pełne roboty Strajk ostrzegawczy Drobniutkie kłopoty Wielkie rewolucje Siódme urodziny Z tej pięknej okazji Skansen otworzymy Strony nie oddamy Nadal walki trwają Zaraz nowy portal Znowu powitamy Teraz na każdego Mądra Tiara czeka Mamy też królową Co w sb narzeka Puchar Domu Konkursy Cykliczne Użytkownicy nowi To takie magiczne Potem jakaś ciemność Na chwilę nastała I tak dnia pewnego Gne SA została A w redakcji zmiana kolejna się szykuje Teraz to Angelina Czerwienią atakuje A co było dalej Każdy już Ci powie Chleją wszyscy wkoło A ja wiersze piszę -.- Liliana2194 do Minoo - "Narysuj Harry'ego goniącego na miotle Freda, który ukradł mu paczkę chipsów." http://sketchtoy.... losiek13 do monciakund - "Narysuj Gnębi pływającą z łososiami" Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Slytherin

zaśpiewaj), napisz w SB swoją ulubioną kolędę, i ją zadedykuj Angelinie Johnson