Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wyspa Totalnej Porażki
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 13.05.2016 22:56
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Wyspa Totalnej Porażki to serial, w którym 14 (bądź większa ilość uczestników) zmaga się w różnych szalonych wyzwaniach o okrągły milion dolarów. Program prowadzi Chris McLane (czy jakoś tak się pisała) z Szefem tylko w sezonie ostatnim najnowszym jest Dan (czy jakoś tak). Do tej pory ukazało się 6 sezonów. Według mnie serial jest prze-fajny, a wy co sądzicie jestem ciekawa. Uczestnicy w pierwszym i drugim sezonie to Gwen, Duncan, Header, Leszauna, Cortnie. Codi, Alehandro, Sierra, Ezekiel, Harold, Linzy, Bef, Ewa, Bridget, DJ, Jef, Trend, Noa, Katy, Seydi, Owen, Jastine, Izy i Tayler. Edytowane przez Hermionka78 dnia 13.05.2016 23:39
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.05.2016 23:10
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja uwielbiam pierwszy sezon, późniejsze tylko tak sporadycznie jakieś odcinki, ale jedynka jest świetna. Szczególnie zawsze kibicowałam Gwen i chciałam, żeby ona wygrała, nawet oglądałam potem alternatywne zakończenie z jej wygraną, a i Duncan był spoko, ale tylko w pierwszym sezonie, za to laska, która była wredna i knula... Heather chyba, mnie strasznie irytowala i te przyjaciółki. Ale serial dobrze wspominam, nawet nie dawno oglądałam I sezon na yt ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 14.05.2016 00:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Pierwsze słysze o tym serialu, ale nie obejrzę. Mam już sporą listę do nadrobienia i tylko najfajniejsze produkcje jestem w stanie dopisać do listy. ![]() Fabuła całkiem fajna się zdaje i może w dalekiej przyszłości... Zwłaszcza, że nie ma stałych bohaterów? Ja jednak lubię stałą obsadę, zmiany mnie denerwują zwłaszcza w głównych bohaterach. Jest to najgorsza możliwa dla mnie opcja, unikam jej bo potem tylko się denerwuję. ![]() |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 14.05.2016 11:47
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Taa, oglądało się... Chociaż nie wiem czy obecnie robią coś nowego, pamiętam niektóre odcinki i bohaterów (a raczej nieszczęśników Chrisa, nieobliczalnego i stukniętego, czyli prowadzącego idealnego) ![]() Owen był gruby i miał koszulkę z liściem klonu, pamiętam, że go nie lubiłem A najbardziej kibicowałem Duncanowi, co to odpadł w pierwszym odcinku, ale... Wrócił! Ogółem oglądałem to jako jeszcze mniejszy dzieciak niż obecnie. O, jeszcze Noa, on był chyba w Amazonkach, jako jedyny facet... Czy coś takiego Przymuł i za to go lubiłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 14.05.2016 12:13
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
To czas i na mnie. Kiedyś to oglądałam, bodajże pierwsze dwa sezony. Niedawno oglądałam właśnie któryś odcinek z 6 i muszę przyznać, że nie widziałam żadnej różnicy, oprócz formy głosowania. Do dziś pamiętam tytułową piosenkę i czasami zdarza mi się ją zanucić. Zawsze kibicowałam Duncanowi i Gwen (przede wszystkim, żeby byli razem). Uwielbiałam Chefa, to była po prostu niesamowita postać A sam Owen przypomina mi kogoś z moich znajomych, wyglądem jak i zachowaniem. Myślę, że najlepsze momenty to były te, w których zwracali swój posiłek albo te indywidualne "rozmowy" nagrywane w drewnianym Toi Toiu. ;D I dla tych co jeszcze tego nie widzieli, muszę podkreślić, iż jest to animowany serial. ;pTo była/jest chora bajka, ale na pewno nie nudna. ;> 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 14.05.2016 14:24
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Oglądałam trzy pierwsze sezony, ale z każdym kolejnym podobało mi się coraz mniej. Jest to raczej kreskówka dla tych "młodszych", więc nic dziwnego. Tak jak większość kibicowałam Duncanowi. Lubiłam też Noah, ale on odpadł dość wcześnie. Nie przepadałam za Beth i Jeffem. Piosenka tytułowa za to, bardzo mi się podobała. "Mamo i tato, wszystko gra... jaaa chciałbym być sławny...". Takie pozytywne. Rozmowy w Toi Toiu były przezabawne, tak samo zresztą jak ukochani prowadzący. W późniejszych produkcjach (sezon 4 i wzwyż) bohaterowie wydawali mi się mało oryginalni. Od "oryginalnych" uczestników różnili się zazwyczaj wyglądem, a charaktery pozostawały niezmienione, dobrane według zawsze sprawdzających się, utartych schematów. "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 06.03.2017 16:59
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jakim cudem nie ma mnie jeszcze w temacie o Wyspie totalnej porażki? ![]() Znam, znam, i oglądałem bardzo wiele odcinków. Kiedy pierwszy raz to zobaczyłem, to byłem w "lekkim szoku" ;p Nie bardzo mogłem się połapać o co tam kaman. W końcu 'małymi krokami' zorientowałem się co i jak. Jakimś wielkim fanem nie byłem, choć miło było na to czasami spojrzeć już po szkole przeważnie. Moi ulubieni bohaterowie? Bez wątpienia Justin, Katie, Duncan i Owen Od samego 'pierwszego ujrzenia' kibicowałem tej czwórce jeżeli tak to można nazwać. Jak dla mnie taka fajna animowana i prześmiesznie ironizująca zjawisko reality show produkcja ;p Te ich zadania, konkurencja, zwierzenia i przygody to naprawdę kawałek dobrej roboty. Owen prawie by wygrał Beka była z niego niezła. Z niego i w sumie z tych wszystkich perypetii jakie mu się natrafiały. I w życiu bym nie powiedział, że to mieli być 16-latkowie. Gdzie tam /:: co najmniej jakieś 19+ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 27.08.2017 17:41
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Otwieram TZT Przyznam, że nie orientuję się w temacie, więc jego rozkręcanie pozostawiam dla Hermionki78 No to jak? Ktoś czytał? Kojarzy? Zna? Jest zainteresowany? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 27.08.2017 19:13
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Oj ja nie wiem, co to w ogóle za serial jest. Seriali powstało, co nie miara i czasem to już się gubię, co gdzie i z czym. I jeszcze w dodatku animowanego. Stąd też nie mogłam nie słyszeć, bo ja i animowane to już przeszłość. Mega rzadko się zdarza, abym coś animowanego obejrzała, a tym bardziej serial. A poza tym czy ktoś to coś w ogóle ogląda? Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 27.08.2017 19:34
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
A poza tym czy ktoś to coś w ogóle ogląda? Ja! Nedelle resztą też. Kreskówka wyznaczona od 8 do 12 lat mimo wszystko według mnie powinno to być 13+ ze względu na częste niecenzuralne słowa. Jak ktoś oglądał to jestem ciekawa jaka jest wasza ulubiona postać czy para. Serial ma już co prawda swoje lata, a ja i tak nadal to oglądam Moja ulubiona postać to albo Gwen albo Leshawna, ale nie mogę się zdecydować :v Podzielcie się swoją opinią, bo jak na razie to widziałam mało osób co jeszcze pamięta tą kreskówkę.
|
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 27.08.2017 19:45
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Ja w ogóle pierwszy raz słyszę o tej kreskówce, już nie wspominając, iż nie orientuję się, jakie są anime czy mangi. Jedyne, co z tego oglądałam to Pikachu, ale dawno temu. Ale tak aby się orientować, to już niezbyt. Tak samo, jak w kreskówkach. Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 27.08.2017 20:36
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Coś kojarzę jeszcze chyba z początków gimnazjum, że było coś takiego, jak ta kreskówka, ale o czym to było... Chyba tam oni mieli przetrwać, czy jakoś tak. Osobiście nie zapamiętałam zbyt wiele, postaci pamiętam jak przez mgłę i nie bardzo się mogę o tym wypowiedzieć, skoro nie mam pojęcia o czym mowa ![]() Idę to obczaić, albo coś ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 01.09.2017 20:13
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
No to jak? Ktoś czytał? Kojarzy? Zna? Jest zainteresowany? Nie czytałam, nie oglądałam i niestety w ogóle nie znam tego serialu. Nie kojarzę nawet by coś takiego było, ale tyle programów powstaje w dzisiejszych czasach, że nic dziwnego, że nie każdy kojarzy. Zainteresowana też raczej nie jestem, tym bardziej, że tutaj ludzie piszą, że to dla dzieci (to ja za stara chyba już jestem na ten serial ). Z waszych postów wynika, że fabuła jest nawet fajna, ale jednak się nie skuszę. Przykro mi. Miłego oglądania życzę wszystkim miłośnikom tegoż serialu, ja do was raczej nie dołączę. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 01.09.2017 21:16
|
Troszkę tu cicho mam nadzieje, że sie rozkręci ;D Można powiedzieć, że ostatnio się od tego uzależniłam Chyba najbardziej ze wszystkich sezonów nienawidze wręcz ostatniego (Wariacki wyścig) Na początku z resztą lubiłam Chrisa, lecz straciłam te "lubienie" po kilku kolejnych odcinkach. Właściwie trudno mi wybrać ulubioną postać, bo wszystkie są na jakiś sposób wyjątkowe. Coś kojarzę jeszcze chyba z początków gimnazjum, że było coś takiego, jak ta kreskówka, ale o czym to było... Chyba tam oni mieli przetrwać, czy jakoś tak. Tak dokładniej to byli na obozie letnim i mieli przetrwać najobrzydliwsze obrzydliwości. Nie czytałam, nie oglądałam i niestety w ogóle nie znam tego serialu. Nie kojarzę nawet by coś takiego było, ale tyle programów powstaje w dzisiejszych czasach, że nic dziwnego, że nie każdy kojarzy. Tak na pawde ten reality show ma już z 6 lat ![]() ******** Ja przestudiowałam już prawie wszystkie odcinki od deski do deski i jedyny sezon, którego nie obejrzałam całego to sezon 2 (Plan Totalnej Porażki) Ogólnie to nie wiem co jeszcze mogę napisać. Może to, że moim ulubionym sezonem jest 3 (Wyspa Totalnej Porażki w Trasie) i któryś tam nie pamiętam (Wyspa Totalnej Porażki Plejada Gwiazd) Nadal jestem ciekawa jakie jest wasza zdanie, więc piszcie! To teraz popisze trochę co myślę o danych bohaterach. Zacznijmy od Gwen tzw. Nowej Heather Postać, którą lubię oglądać, ale raczej w życiu realnym bym się do niej nie zbliżała. ******** To teraz może DJ, ogólnie to nie mam do niego większych pretensji życiowych tylko czasami denerwuje mnie to, że się tak wszystkiego boi. Ale tłumacze to sobie tak: w końcu zawsze i wszędzie musi być ten słabszy. No i teraz Duncan ksywa Zajęcze Serce, postać, którą luvie, ale tak samo jak z Gwen, raczej bym omijała. Heather postać dlatych co oglądali WTP raczej dobrze znają, ja jej nienawidze. Będziesz postać z aparacikiem, ehh wspomnienia Harold aka Haraldini cienizna i tyle, przeraża mnie jego wiedza o świecie. No i może Chris prowadzący i tyle nie mam co innego o nim powiedzieć, bo nie chce spoilerować.PS Alette mam nadzieję, że zaliczysz mi tak napisane posty, bo inaczej nie mogłam Edytowane przez Hermionka78 dnia 01.09.2017 23:35
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

Chyba najbardziej ze wszystkich sezonów nienawidze wręcz ostatniego (Wariacki wyścig) Na początku z resztą lubiłam Chrisa, lecz straciłam te "lubienie" po kilku kolejnych odcinkach. Właściwie trudno mi wybrać ulubioną postać, bo wszystkie są na jakiś sposób wyjątkowe.