Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:56
Czesc

Wielki Mag
07.06.2026 10:25
no i jutro mi stuknie dekada na stronie...

Wielki Mag
07.06.2026 10:24
Sharllottka, technicznym? nikt. bo czy A. jeszcze o tej stronie pamięta... nie wiem. o Krico już nawet nie wspominając xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Wyspa Totalnej Porażki
Prefix użytkownikaHermionka78
Wyspa Totalnej Porażki to serial, w którym 14 (bądź większa ilość uczestników) zmaga się w różnych szalonych wyzwaniach o okrągły milion dolarów. Program prowadzi Chris McLane (czy jakoś tak się pisała) z Szefem tylko w sezonie ostatnim najnowszym jest Dan (czy jakoś tak). Do tej pory ukazało się 6 sezonów. Według mnie serial jest prze-fajny, a wy co sądzicie jestem ciekawa.
Uczestnicy w pierwszym i drugim sezonie to Gwen, Duncan, Header, Leszauna, Cortnie. Codi, Alehandro, Sierra, Ezekiel, Harold, Linzy, Bef, Ewa, Bridget, DJ, Jef, Trend, Noa, Katy, Seydi, Owen, Jastine, Izy i Tayler.
Edytowane przez Prefix użytkownikaHermionka78 dnia 13.05.2016 23:39

Harry-Potter.Net.pl
Prefix użytkownikaSam Quest
Ja uwielbiam pierwszy sezon, późniejsze tylko tak sporadycznie jakieś odcinki, ale jedynka jest świetna. Szczególnie zawsze kibicowałam Gwen i chciałam, żeby ona wygrała, nawet oglądałam potem alternatywne zakończenie z jej wygraną, a i Duncan był spoko, ale tylko w pierwszym sezonie, za to laska, która była wredna i knula... Heather chyba, mnie strasznie irytowala i te przyjaciółki.
Ale serial dobrze wspominam, nawet nie dawno oglądałam I sezon na yt :D
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie kłam, że go nie znasz
Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
że ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdę są niebieskiego
"Tak jak Ron" - woła Ulica
dziewczyna pięknego lica.
Potteromaniak z niej na schwał
i nie jest to żaden wał.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie każda Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to słońce, czy to deszcz
W moich myślach on wciąż jest
Myślę o nim nieustannie
Nawet gdy się kąpię w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak się to zaczęło
Lecz gdy serce moje drgnęło
Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Nawet jeśli spotkam bombę
Jest to miłość jednostronna
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Prefix użytkownikaaskaeddie
Pierwsze słysze o tym serialu, ale nie obejrzę. Mam już sporą listę do nadrobienia i tylko najfajniejsze produkcje jestem w stanie dopisać do listy. :D
Fabuła całkiem fajna się zdaje i może w dalekiej przyszłości... Zwłaszcza, że nie ma stałych bohaterów? Ja jednak lubię stałą obsadę, zmiany mnie denerwują zwłaszcza w głównych bohaterach. Jest to najgorsza możliwa dla mnie opcja, unikam jej bo potem tylko się denerwuję. xD
oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

Prefix użytkownikaAnimag37
Taa, oglądało się... :D Chociaż nie wiem czy obecnie robią coś nowego, pamiętam niektóre odcinki i bohaterów (a raczej nieszczęśników Chrisa, nieobliczalnego i stukniętego, czyli prowadzącego idealnego) :D
Owen był gruby i miał koszulkę z liściem klonu, pamiętam, że go nie lubiłem xD A najbardziej kibicowałem Duncanowi, co to odpadł w pierwszym odcinku, ale... Wrócił! xD Ogółem oglądałem to jako jeszcze mniejszy dzieciak niż obecnie. xD O, jeszcze Noa, on był chyba w Amazonkach, jako jedyny facet... Czy coś takiego xD Przymuł i za to go lubiłem xD
ChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurkaChmurka

Prefix użytkownikaBumSzakalaka
To czas i na mnie. :D
Kiedyś to oglądałam, bodajże pierwsze dwa sezony. Niedawno oglądałam właśnie któryś odcinek z 6 i muszę przyznać, że nie widziałam żadnej różnicy, oprócz formy głosowania. Do dziś pamiętam tytułową piosenkę i czasami zdarza mi się ją zanucić. Zawsze kibicowałam Duncanowi i Gwen (przede wszystkim, żeby byli razem). Uwielbiałam Chefa, to była po prostu niesamowita postać xD A sam Owen przypomina mi kogoś z moich znajomych, wyglądem jak i zachowaniem. Myślę, że najlepsze momenty to były te, w których zwracali swój posiłek albo te indywidualne "rozmowy" nagrywane w drewnianym Toi Toiu. ;D I dla tych co jeszcze tego nie widzieli, muszę podkreślić, iż jest to animowany serial. ;p
To była/jest chora bajka, ale na pewno nie nudna. ;>

03.01.2019 r. -
Pogromca Parchatego Trolla
www.harry-potter.net.pl/images/articles/bum.png

W Hogwarcie: Madison Dixie
www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/ao9yo2no.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkombum.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20201.jpg

_____________________~*~_____________________

- I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587.
- My name is OLIVER QUEEN.

66.media.tumblr.com/4363f636607b153051dee48f88fc8d96/tumblr_pi5gvmEQ8N1vq3qe1o2_540.gif
data.whicdn.com/images/216550281/original.gif

- Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem?
- Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej.

i.pinimg.com/originals/77/1c/bf/771cbf249ac2523f149efe9619045a26.gif

BumSzakalaka

Przyjaciółko ma najdroższa!
Pisać wiersze sprawa "prosta"
W dniu miłości coś wypada,
Prawie głowa mi odpada...
Gdzieś zniknęłaś, takie życie..
I na pewno nie w Madrycie.
Nasz rysunek gdzieś zgubiłem,
Jestem Ci go jednak winien.
Szkoła chyba cię wykańcza,
Jednak lepsza niż szarańcza ;D
Kwaśne żelki mam pod biurkiem,
Nie otworze ich więc z hukiem,
Bo z tęsknoty już usycham
I w te kąty je upycham.
Wszędzie różu, kiczu schyłki
Życie, zabierz Walentynki.

Ps. Z tym obrazkiem to serio Wstydniś
XOXO ~ Erynia.
Wielkie serducho Love

Prefix użytkownikaMargaret Black
Oglądałam trzy pierwsze sezony, ale z każdym kolejnym podobało mi się coraz mniej. Jest to raczej kreskówka dla tych "młodszych", więc nic dziwnego. Tak jak większość kibicowałam Duncanowi. Lubiłam też Noah, ale on odpadł dość wcześnie. Nie przepadałam za Beth i Jeffem. Piosenka tytułowa za to, bardzo mi się podobała. "Mamo i tato, wszystko gra... jaaa chciałbym być sławny...". Takie pozytywne. Rozmowy w Toi Toiu były przezabawne, tak samo zresztą jak ukochani prowadzący.
W późniejszych produkcjach (sezon 4 i wzwyż) bohaterowie wydawali mi się mało oryginalni. Od "oryginalnych" uczestników różnili się zazwyczaj wyglądem, a charaktery pozostawały niezmienione, dobrane według zawsze sprawdzających się, utartych schematów.
"Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

Żeby nie było żadnych wojen
W naszym kraju
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby głód nie dotknął
Nas
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby nikt nie cierpiał
Gdy patrzę
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby wrogowie nasi
Zdechli
(Wysłuchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Człowiek agresywny
Ze strachu
Przepełniony nienawiścią
Z bólu
Żyjący samotnie
Z obawy
Szydzący ze słabszych
Z niepewności
Uśmiechający się
Ze zmęczenia
Plujący jadem
Z zazdrości
Zły
Bo przeżarty żalem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ciągle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu."

Prefix użytkownikabatalion_88
Jakim cudem nie ma mnie jeszcze w temacie o Wyspie totalnej porażki? xD
Znam, znam, i oglądałem bardzo wiele odcinków.
Kiedy pierwszy raz to zobaczyłem, to byłem w "lekkim szoku" ;p Nie bardzo mogłem się połapać o co tam kaman. W końcu 'małymi krokami' zorientowałem się co i jak.

Jakimś wielkim fanem nie byłem, choć miło było na to czasami spojrzeć już po szkole przeważnie. Moi ulubieni bohaterowie? Bez wątpienia Justin, Katie, Duncan i Owen xD Od samego 'pierwszego ujrzenia' kibicowałem tej czwórce jeżeli tak to można nazwać.

Jak dla mnie taka fajna animowana i prześmiesznie ironizująca zjawisko reality show produkcja ;p Te ich zadania, konkurencja, zwierzenia i przygody to naprawdę kawałek dobrej roboty.

Owen prawie by wygrał xD Beka była z niego niezła. Z niego i w sumie z tych wszystkich perypetii jakie mu się natrafiały.

I w życiu bym nie powiedział, że to mieli być 16-latkowie. Gdzie tam /:: co najmniej jakieś 19+ :D
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaAlette
Otwieram TZT

Przyznam, że nie orientuję się w temacie, więc jego rozkręcanie pozostawiam dla Hermionki78

No to jak? Ktoś czytał? Kojarzy? Zna? Jest zainteresowany?
web.archive.org/web/20170527063436im_/http://i61.tinypic.com/n1qk3n.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najfanfick2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png
www.harry-potter.net.pl/images/najsympatyczniejszy_uytkownik.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_ff.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój.

Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami
Żył sobie Racław z rycerzykami.
Wielu ich tam było, innej maści każdy,
Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny,
Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie,
Rozpalający serce niemal każdej kobiecie,
Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary,
Którą owładnęły miłości jego czary
I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą...
Ale koniec historii! Nie za to mi płacą.
Wracając do Lagary, żyła tam Liliana,
Która, chociaż nieporadnością owiana
I znana w otoczeniu z niechęci do koni,
Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni.
Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia.
Mając u swego boku Gaję, Aarona,
Fomę i Milana, a przed sobą zadanie,
Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie.
Jednak Racława niestety przy nich nie było,
A szkoda, bo to by się lepiej skończyło.
Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie
I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie,
Doprowadził ich całych do kapitana,
Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana,
Który miał przy sobie ogiera wspaniałego,
Nawet dla stajennych nieprzyjemnego,
Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało
Jedynie zgrabne, Racławowe ciało...

Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni?
I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni?
Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem?
Potwornym ogierem wraz z jego panem?
Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany?
Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy?

Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie.
Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie,
Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie
O Racławie i jego kochanej niewieście.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Lista ficków, które przeczytałam i polecam

Miniaturki
"Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter
"Czterdzieści pięć" Barloma
"Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce
"Przemyślenia" Wileny Romus
Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte
"Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest
"Glizdogon" Nieoryginalnej
"Las mnie wzywa" Klaudek884
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope
"Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny
"Proszę, powiedz moje imię" Only Dream
"Między wierszami" Fuerte

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Miłość" Wioletty
"Bogini" ulki_black_potter

Poezja
"Feniks" Wileny Romus
"Na chwałę! Na honor!" Ann
"Zwariował!" Wileny Romus
"Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine
... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Prefix użytkownikaYashenah
Oj ja nie wiem, co to w ogóle za serial jest. Seriali powstało, co nie miara i czasem to już się gubię, co gdzie i z czym. I jeszcze w dodatku animowanego. Stąd też nie mogłam nie słyszeć, bo ja i animowane to już przeszłość. Mega rzadko się zdarza, abym coś animowanego obejrzała, a tym bardziej serial. A poza tym czy ktoś to coś w ogóle ogląda?
Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.

truth, freedom, hope and faith

Nothing is true.
Everything is permitted.

http://www.javri.eu
A poza tym czy ktoś to coś w ogóle ogląda?

Ja! xD Nedelle resztą też. Kreskówka wyznaczona od 8 do 12 lat mimo wszystko według mnie powinno to być 13+ ze względu na częste niecenzuralne słowa. Jak ktoś oglądał to jestem ciekawa jaka jest wasza ulubiona postać czy para. Serial ma już co prawda swoje lata, a ja i tak nadal to oglądam xD Moja ulubiona postać to albo Gwen albo Leshawna, ale nie mogę się zdecydować :v Podzielcie się swoją opinią, bo jak na razie to widziałam mało osób co jeszcze pamięta tą kreskówkę.

Harry-Potter.Net.pl
Prefix użytkownikaYashenah
Ja w ogóle pierwszy raz słyszę o tej kreskówce, już nie wspominając, iż nie orientuję się, jakie są anime czy mangi. Jedyne, co z tego oglądałam to Pikachu, ale dawno temu. Ale tak aby się orientować, to już niezbyt. Tak samo, jak w kreskówkach.
Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.

truth, freedom, hope and faith

Nothing is true.
Everything is permitted.

http://www.javri.eu
Prefix użytkownikaShanti Black
Coś kojarzę jeszcze chyba z początków gimnazjum, że było coś takiego, jak ta kreskówka, ale o czym to było... Chyba tam oni mieli przetrwać, czy jakoś tak. Osobiście nie zapamiętałam zbyt wiele, postaci pamiętam jak przez mgłę i nie bardzo się mogę o tym wypowiedzieć, skoro nie mam pojęcia o czym mowa Przepraszam
Idę to obczaić, albo coś
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogę Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png

Prefix użytkownikaania919
No to jak? Ktoś czytał? Kojarzy? Zna? Jest zainteresowany?

Nie czytałam, nie oglądałam i niestety w ogóle nie znam tego serialu. Nie kojarzę nawet by coś takiego było, ale tyle programów powstaje w dzisiejszych czasach, że nic dziwnego, że nie każdy kojarzy. Zainteresowana też raczej nie jestem, tym bardziej, że tutaj ludzie piszą, że to dla dzieci (to ja za stara chyba już jestem na ten serial :D). Z waszych postów wynika, że fabuła jest nawet fajna, ale jednak się nie skuszę. Przykro mi. Miłego oglądania życzę wszystkim miłośnikom tegoż serialu, ja do was raczej nie dołączę.
Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie.

W Ravenclawie tylko ci,
których umysł pięknem lśni.

www.harry-potter.net.pl/images/articles/misgal2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/mistrzgaleriiania.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/artykul.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/ania.png

i.imgur.com/ZSNVgbV.png

Troszkę tu cicho mam nadzieje, że sie rozkręci ;D Można powiedzieć, że ostatnio się
od tego uzależniłam Głupek Chyba najbardziej ze wszystkich sezonów nienawidze wręcz ostatniego (Wariacki wyścig) Na początku z resztą lubiłam Chrisa, lecz straciłam te "lubienie" po kilku kolejnych odcinkach. Właściwie trudno mi wybrać ulubioną postać, bo wszystkie są na jakiś sposób wyjątkowe.
Coś kojarzę jeszcze chyba z początków gimnazjum, że było coś takiego, jak ta kreskówka, ale o czym to było... Chyba tam oni mieli przetrwać, czy jakoś tak.

Tak dokładniej to byli na obozie letnim i mieli przetrwać najobrzydliwsze obrzydliwości.
Nie czytałam, nie oglądałam i niestety w ogóle nie znam tego serialu. Nie kojarzę nawet by coś takiego było, ale tyle programów powstaje w dzisiejszych czasach, że nic dziwnego, że nie każdy kojarzy.

Tak na pawde ten reality show ma już z 6 lat xD

Ja przestudiowałam już prawie wszystkie odcinki od deski do deski i jedyny sezon, którego nie obejrzałam całego to sezon 2 (Plan Totalnej Porażki) Ogólnie to nie wiem co jeszcze mogę napisać. Może to, że moim ulubionym sezonem jest 3 (Wyspa Totalnej Porażki w Trasie) i któryś tam nie pamiętam (Wyspa Totalnej Porażki Plejada Gwiazd) Nadal jestem ciekawa jakie jest wasza zdanie, więc piszcie! To teraz popisze trochę co myślę o danych bohaterach. Zacznijmy od Gwen tzw. Nowej Heather Postać, którą lubię oglądać, ale raczej w życiu realnym bym się do niej nie zbliżała.

To teraz może DJ, ogólnie to nie mam do niego większych pretensji życiowych tylko czasami denerwuje mnie to, że się tak wszystkiego boi. Ale tłumacze to sobie tak: w końcu zawsze i wszędzie musi być ten słabszy. No i teraz Duncan ksywa Zajęcze Serce, postać, którą luvie, ale tak samo jak z Gwen, raczej bym omijała. Heather postać dlatych co oglądali WTP raczej dobrze znają, ja jej nienawidze. Będziesz postać z aparacikiem, ehh wspomnienia xD Harold aka Haraldini cienizna i tyle, przeraża mnie jego wiedza o świecie. No i może Chris prowadzący i tyle nie mam co innego o nim powiedzieć, bo nie chce spoilerować.
PS Alette mam nadzieję, że zaliczysz mi tak napisane posty, bo inaczej nie mogłam
Edytowane przez Prefix użytkownikaHermionka78 dnia 01.09.2017 23:35

Harry-Potter.Net.pl

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: