Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
"High School Musical"
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 10.04.2008 21:02
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Ugh jak dla mnie..kompletna..totalna... po.ra.żka ! Takie żałosne życie i problemy "młodzieży" z dobrej szkoły :/ Zgadzam się, Liza. Sztuczne głosy, wszystko sztuczne. I zastanawia mnie czym taki film zdobył sobie całkiem niezłą opinię. Na prawdę niektórych zadowalają takie badziewia ? ;| Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Selia |
Dodany dnia 19.04.2008 22:22
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 37 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.04.08 |
Film nie taki zły... Ale nie rozumiem dlaczehgo zrobił się z niego taki HIT. Moim zdaniem to zwykła kolejna komedia romantyczna, której plusem jest wspaniała muzyka "Wspaniała muzyka" - ech co prawda trudno mi sie do tego przyznać (fanka rocka i metalu do takiego ***** :-) ), ale ta muzyka całkiem, całkiem... Cos do niej przyciaga. To coś daję, że gdy film sie ogląda nie jest on nudny... "Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami." Jonathan Davis |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 27.05.2008 16:02
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Ja też nie chce nikogo obrażać, ale tak dennego, głupiego i monotonnego filmu jeszcze nie widziałam! (No, nie licząc "Mody na Sukces" . Typowe Love story, tyle, że z Banalnym scenariuszem, okropnymi dialogami i bez prawdziwego czarnego charakteru. Popieram Dezertekrę. Cukierkowy świat w którym wszystko jest Cudne i Sweet. I przewidywalne, ale to nic nowego. W końcu wszystkie filmy tego rodzaju, są kręcone według jednego schematu... ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| szpaner a2 |
Dodany dnia 13.07.2008 15:02
|
![]() Postów: 150 Dom: Brak przydziału Punkty: 344 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.06.08 |
Małym dzieckiem nie jestem i nic do filmu nie mam. Dobra, akcję można przewidzieć, ale nie tylko w tym filmie. Muze da się jakoś znieść. Ale przeważnie jest tak, że filmy tego typu są krytykowane przez nastolatków. A czemu? Z zazdrości. |
|
|
|
| Santino |
Dodany dnia 23.07.2008 23:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 889 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
High School Musical to bardzo fajny film Z niecierpliwieniem czekam na trzecią część filmu Na pewno wybiorę się do kina, żeby go obejrzeć i mam nadzieję, że nie będę zawiedziony
|
|
|
|
| agatqa92 |
Dodany dnia 25.07.2008 01:34
|
![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
Film o prostej, mało skomplikowanej fabule. Dla mnie średni, jakoś nie pociąga mnie, żeby obejrzeć go jeszcze raz, chociaż może kiedyś się za to wezmę. Nie chcę nikogo obrażać, ale także uważam, że ten film jest trochę dla młodszych widzów. Jedynka jeszcze w miarę- 3/10, ale dwójka to jakaś porażka. 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 31.07.2008 20:13
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Nie chce nikogo obrażać, ale film jest dla 6-letnich dzieci. Nudna i oklepana fabuła. "Gwiazdy", które nie potrafią grać. I do tego we wszystkich sklepach są ich podobizny. Moja przyjaciółka jest ich fanką i kupiłam jej kubeczki, talerzyki i obrus (!!) z HsM. Nie no litości. Nawet na Pottera nie było takiego szału. A naprawdę nie ma co oglądać :/ ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| paradoksalna |
Dodany dnia 11.08.2008 14:49
|
![]() Postów: 27 Dom: Brak przydziału Punkty: 44 Ranga: Charłak Data rejestracji: 10.08.08 |
Oglądałam obie części i nie spodobało mi się. Jednak, podczas gdy pierwszą część jakoś przełknęłam, druga mnie zwaliła z nóg. Primo, kompletnie denna i przewidywalna akcja. Nic, nad czym trzeba by pomyśleć. Po prostu, dla niewymagających widzów. Secondo, wyidealizowani bohaterowie. Ta blondynka (nie pamiętam, jak ma na imię, a nie chce mi się sprawdzać) jest czarnym charakterem? Błagam... Terzo, bajeczki. Po prostu bajeczki. Jasne, kilkoro nastolatków za pomocą laptopa wyłączyło prąd w szkole. Muzyka wpada w ucho, przyznam. A Vanessa ma ładny głos, przynajmniej mi się podoba. Jednak wątpię by na żywo zaśpiewała tak - no właśnie - tak idealnie. Dla mnie film to jedna wielka bajeczka, nie trafił do mnie, bo ja w bajeczki nie wierzę ^^. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 14.08.2008 17:13
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Heh, nie rozumiem, dlaczego ten film jest Hitem... Film nudny, a fabuła bardzo porypana, przewidywalna i wykorzystana już milion razy. Widać, że film dla typowych amerykańców w wieku nastoletnim, którzy nie potrafią skumać czegoś cięższego i bardziej skomplikowanego. Ten film jest cukierkowaty, zbyt... wyidealizowany. Same cud miód i orzeszki osoby, czyste, bez skazy, dobre, mile itp. Raaanyyy -.- A piosenki i gra aktorów jakoś nie przypadły mi do gustu. Widać, że są początkujący... ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| mkspoko |
Dodany dnia 16.08.2008 17:24
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 15.08.08 |
Podoba mi się ten film. Czekam na trzecią część, na pewno wybiorę się do kina. Muszę powiedzieć że osoby, które oglądają przeważnie filmy akcji to niech nawet nie próbują iść no to do kina. Polecam za to film DOA, szybki,ciekawy film o turnieju walk i nie jest to film jak typowe mordobicie. |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 18.08.2008 16:55
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Eee tam, wszyscy pojeżdżają film od prawie roku... Ja obejrzałam film raz zupełnie trzeźwa i na serio chcąc zobaczyć 'najlepszy Musical dla nastolatków' nastawienie miałam gorsze niż do większości shitów w niepelnoletnim kinie. Serio? Porażka, ale rotkliwiali się nad tym i inni nade mną, to nie będę powtarzać ;p Ale teraz druga strona medalu. Poleca HSM, najlepiej obie części, do obejrzenia z koleżnkami i zgrzewką piwa. Autentyczny ubaw po pachy z niewyobrażalnymi polewkami i atakami śmiechu. Po obowiązkowym sięgnięciu po ostrzejsze używki najlepiej ściągnąć piosenki z filmu, albo puścić na youtube, albo przewijać film, wziąć puste butelki i z nauczonym już tekstem śpiewać razem ze wspaniałymi bohaterami w pastelowych ubraniach z ekologicznej bawełny^^ Do moich osobistych najbardziej śmiechowych momentów należy zdecydowanie - Gabriella pryztulająca się do plakatu Troya na szkolnych szafkach i szukająca żyletki po ścianach, bo oni do siebie nie pasują i jak to się tak mogło stać, że ona myślała, że im wyjdzie... Soł słit, soł sed, sol grejt ;D Jeśli ktoś chce prawdziwą porcję musicali to zapraszam do np. 'Hair', 'Cabaret', 'Chicago', 'Moulin Rouge', 'Dźwięki Muzyki', 'West Side Story', 'Jesis Christ Superstar'... itd ;) Edytowane przez Peeves dnia 18.08.2008 16:59 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Narcissa |
Dodany dnia 07.07.2013 19:58
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 647 Dom: SlytherinPunkty: 8673 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 29.06.13 |
Film jest dobry jeśli ma się z 10-12 lat i kocha sie taki cukierkowy świat, gdzie liceum to coś pieknego.HSM jest nieudolnie wzorowany na moim ulubionym musicalu "Grease" nawet nie może się równać z nim.Historia jest banalna.Dziewczyna która przenosi się z innej szkoły, piękna, niewinna, mądra, utalentowana.I chłopak gwiazda drużyny, kapitan bożyszcze licealistek.No i co musi wyjść miłość, ale muszą być też czarne charaktery w tej roli sweet bloni i jej brat.No nie mogli dać Voldzia? Film jest banalny do granic możliwości okraszony piosenkami i rozreklamowany.Gra aktorska też jest średnia, bardzo nie lubię Vannesy i tego jej(nie pamietam) Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie
**** ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.11.2013 20:34
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jasne, jasne. Ja tam oglądałam tylko drugą część i chyba byłam wtedy w gimnazjum. O dziwo mi się podobał, choć broniłam się przed tym nogami i rękami. Podobały mi się piosenki i znam teraz wszystkie na pamięć, podobał mi się Zac Efron i co? I mam kłamać, że jest inaczej, bo teraz już wiem jaki to shit? Podobał mi się ten film i tyle. HSM jest tak plastikowy i bajkowy, że większość dziewczynek chciałaby żyć w takim świecie. btw. Hannę Montanę też oglądałam ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Musa |
Dodany dnia 26.11.2013 21:04
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 42 Dom: SlytherinPunkty: 608 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.13 |
Dla mnie ten film był głupi i beznadziejny. Pamiętaj, że nie jesteś pępkiem świata...
|
|
|
|
Malwkaaa |
Dodany dnia 19.12.2013 18:08
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: SlytherinPunkty: 6376 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 15.07.13 |
High School Musical - lubiłam kiedyś, ale tylko drugą część, bo była tam chyba jedna fajna piosenka. Jak teraz na to patrzę to myślę: "O mój Boże, ja serio takie coś oglądałam? Jak mi się to mogło podobać?" Niezbyt lubię filmy muzyczne. Muzyka osobno, film osobno. No chyba, że taka piosenka, gdzie nikt nie śpiewa. "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."
Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew. Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. ![]() Sé onr sverdar sitja hvass! |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 19.12.2013 18:19
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
W sumie w dużej mierze zgadzam się z Ulką - swojego czasu podobał mi się ten film. Znaczy tylko druga część... no może pierwsza była znośna. Dzisiaj już w żadnym razie nie chciałabym tego oglądać, za stara jestem. Tylko jako taki bachor z gimnazjum potrafiłam się odnaleźć w HSM. Wtedy też podobały mi się niektóre piosenki, obecnie nie jestem w stanie słuchać żadnej. Nie wiem, czy są dobre czy złe... po prostu te skrzeczące głosy - nie zniosę. Obiektywnie film jest fatalny: przewidywalna fabuła, bardzo schematyczni bohaterowie, średniej jakości piosenki, nazbyt jaskrawa scenografia, mierna gra aktorska, nieciekawe dialogi... no ale jako dorosła osoba mam zwyczajnie inne wymagania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 31.03.2014 22:34
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Ja mam podobnie. Jako dzieciak gdzieś jedynkę oglądnąłem. Nie powiem, żeby mi się nie podobało skoro do końca dotrwałem . Muzykalny może nie jestem, ale widywało się gorsze produkcje muzyczne. Cukierkowo, kolorowo, milusio i śmiesznie...Ale co w tym złego ? Ten film ma raczej bawić - ja tam na głębsze doznania szczerze mówiąc nie liczyłem. Nie zawsze trzeba 'ambitne' filmy oglądać. I jak już, to 'głupsze' widziałem - i były bardziej promowane. To jest taki młodzieżowy filmik o śpiewających ludkach - ich miłostki, intrygi, konkurencja, lojalność - ale nie zaszkodzi obejrzeć ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 04.01.2015 19:33
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
powiem tak, oglądając po raz pierwszy nawet mi się podobało. Ale to było takie "nie tandeta, ale szału też nie robi". Do kina się na żadną część nie wybrałam. Piosenki takie se, szału nie robią, ale niektóre wpadające w ucho. Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.01.2016 19:11
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Pamiętam, że oglądałem pierwszą część. To był czysty przypadek, w TV leciało a ja odkurzałem akurat pokój, w którym znajdował się telewizor. No i już ten ich wspólny występ na tej zabawie sylwestrowej mi się spodobał. Potem rzecz jasna cały ciąg wydarzeń i przygód w szkole. Pamiętam jak mnie tych dwoje blondynów (ona i on) denerwowali przez ten wieczne niecne intrygi. Koniec końców wątpię czy wróciłbym raz jeszcze do tego młodzieżowego musicalu. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 08.12.2016 21:39
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Dobra, dzisiaj obejrzałam jedynkę bo mnie natchnęła nowa piosenka "Accantusa" i jestem w cudownym nastroju Z perspektywy czasu i gdy przypomniałam sobie ówczesne moje zachwyty nad tą serią, a także plakat Zaca Efrona 1,5mx1m wiszący na mojej ścianie to mam jeszcze większy ubaw ![]() Mam sentyment do tej serii i okazuje się, że z niej nie wyrosłam (jak z Hanny Montany) Faktycznie fabuła nie powala, cały czas śpiewają tymi słodkimi głosikami z playbacku, ale i tak nie czuje, że straciłam wieczór a wręcz było szampańsko Tylko miłość do Efrona gdzieś uciekła... ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

"Wspaniała muzyka" - ech co prawda trudno mi sie do tego przyznać (fanka rocka i metalu do takiego ***** :-) ), ale ta muzyka całkiem, całkiem... Cos do niej przyciaga. To coś daję, że gdy film sie ogląda nie jest on nudny... 

Z niecierpliwieniem czekam na trzecią część filmu
Christina
Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor

Ravenclaw
Z perspektywy czasu i gdy przypomniałam sobie ówczesne moje zachwyty nad tą serią, a także plakat Zaca Efrona 1,5mx1m wiszący na mojej ścianie to mam jeszcze większy ubaw