Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Poslubię, pocałuję, zabiję
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 14.02.2016 18:40
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Chodzi o to, że osoba nad wami pisze trzy postacie z Harrego Pottera i wy musicie napisać, którą z tych osób byście poślubili, którą pocałowali, a którą zabili. Później wy piszecie trzy postacie i osoba pod wami musi napisać kogo z nich by poślubiła, kogo pocałowała, a kogo zabiła. PRZYKŁAD: Iza: Hermiona, Ginny, Bellatrix Michał: poślubię - Hermionę pocałuję - Ginn zabiję - Bellatrix Ron, Dumbledor, Cho Ania: poślubię - Rona pocałuję - Dumbledora zabiję - Cho Voldemord, wuj Veron, Malfloy Edytowane przez GinnyHermiona1 dnia 14.02.2016 19:02
A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 14.02.2016 19:03
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Ja zaczynam i daję te postacie: Ron, Ginny, Fred A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
beciaptterhead |
Dodany dnia 15.02.2016 21:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: HufflepuffPunkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Poślubię - Freda Pocałuję - Rona NIE zabiję - Ginny |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 18.02.2016 15:18
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
becia, nie dałaś postaci. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 19.02.2016 22:05
|
Dobra to ja dam postacie. Syriusz, Harry, Bellatrix A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
ShilaSnape |
Dodany dnia 21.02.2016 15:31
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 94 Dom: SlytherinPunkty: 1933 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.02.16 |
Poślubię Syriusza, pocałuję Bellę i zabiję Harrego![]() Moje postacie: Molly Weasley, Igor Karkarow, Cedrik Kilka cytatów:
-After all this time? -Always... *** Pokój bez książek to jak ciało bez duszy. -Gilbert Keith Chesterton *** Ten, kto skacze do nieba, może upaść, to prawda. Ale może też poszybować w górę. -Lauren Oliver *** Czas pełen był cichych rozmów, czułości, poezji o blasku starego złota i zieleni oczu. Tej nieprawdopodobnej zieleni oczu, poza którą nic nie ośmielało się istnieć. __________________________________________________________ -------------------------------------------------- Piosenki na dziś: https://m.youtube.com/results?q=andy%20black&sm=1 https://m.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A https://m.youtube.com/results?q=silent%20scream%20anna%20blue&sm=1 ___________________________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________________________________________________ Zastępca Prezesa Fan Clubu Severusa Snape' a Always & Forever ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami __________________________________________________________ |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 21.02.2016 20:58
|
poślubię - Cedrika pocałuję - Molly zabiję - Igora Karkarowa Moje postacie wersja dla dziewczyn - Voldemord, Malfloy, Hagrid wersja dla chłopaków - Hermiona, Luna Lovegood, Rita Skeeter A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 23.02.2016 22:55
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Poślubię - Voldemorta Zabiję - Malfoya Pocałuję - Hagrida wersja dla dziewczyn - cedrik, harry, syriusz wersja chłopaków - luna, cho, ginny |
|
|
|
Alura |
Dodany dnia 26.02.2016 15:28
|
![]() Postów: 29 Dom: SlytherinPunkty: 603 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 18.02.16 |
Pocałować Cedricka Poślubić Syriusza Zabić Harrego ![]() Lucjusz Malfoy, Ron, profesor McGonagall |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 12.08.2016 22:18
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Poślubić - Rona Pocałować - Lucjusza Zabić McGonagall ![]() Cho, Voldemort, Cedric |
|
|
|
Alette |
Dodany dnia 14.08.2016 22:05
|
![]() Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: HufflepuffPunkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Poślubić Voldemorta Pocałować Cho Zabić Cedrica Zgredek, Hagrid, Hardodziob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazui <3 ![]() W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... ![]() ![]() ![]() Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann ![]() "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon ![]() Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 15.08.2016 14:47
|
Poślubić Zgredka Pocałować Hagrida Zabić Hardodzioba Luna, Hermiona, Mrużka Dumbledore, Lucjusz, Draco |
|
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 18.09.2016 16:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
Draco poślubić Dumbledor pocałować Lucjusz zabić Katy bell, Umbrich, Nevil |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.03.2017 19:48
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Katie Belle - poślubić Umbridge - pocałować Neville - zabić (czemu nie ma dwóch wersji dla płci? Ja nie będę chłopaka całował, więc go uśmiercić musiałem ;p ) wersja dla mężczyzn: Luna Lovegood, Bellatrix Lestrange, Molly Weasley wersja dziewczyn: Remus Lupin, Ron Weasley, Vincent Crabbe ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 30.03.2017 23:46
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
poślubić: Albus pocałować: Zgredek zabić: Remus Severus Snape, Voldemort, Hermiona ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 01.04.2017 02:33
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
znowu to gender Hermiona - poślubić Severus Snape - pocałować Voldemort - zabić a sorry Parvati Patil, Lucjusz Malfoy, Severus Snape Edytowane przez batalion_88 dnia 01.04.2017 21:38
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 01.04.2017 21:35
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
daj postacie, a uzupełnie Poślubię - Severus Pocałuje - Lucjusz Zabije - Parvati Hermiona, Luna, Albus Edytowane przez Wioletta dnia 01.04.2017 21:42
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.04.2017 05:25
|
Poślubię - Luna <3 Pocałuję - Hermiona Zabiję - Albus Hagrid, Pansy Parkinson, Cho Chang ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 03.04.2017 18:36
|
Poślubię: Cho Chang Pocałuje: Hagrida Zabije Pansy McGonagall, Draco, Crabbe ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 03.04.2017 21:07
|
Poślubię - McGonagall Pocałuję - Draco Zabiję - Crabbe Goyle, Narcyza Malfoy, Tonks ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw
Hufflepuff
Gryffindor
Slytherin