Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Pijemy za prawdê II
Prefix u¿ytkownikabatalion_88
No nie, po co mi taki dar? xD To raczej przekleñstwo czy co¶ w tym stylu <; Naprawdê niewiele mnie interesuje co ludzie o mnie my¶l± i nie chcê znaæ ich my¶li. Uwa¿am, ¿e dostêp do cudzych my¶li to by³oby naruszenie prawa prywatno¶ci, intymno¶ci, sfery szeroko rozumianej wolno¶ci <; Dlatego nie chcê, nawet i bez tego "haczyka" o tym co i kto w danym momencie my¶li mnie nie "krêci". My¶lê, wiêc jestem. Ale znaj±c my¶li innych naruszam ich wolno¶æ.

Uciekasz przed zgraj± zombie na cmentarzu. Zauwa¿asz ma³ego kotka, który zostanie zjedzony. Ratujesz go, czy nie chcesz ryzykowaæ i sam/sama biegniesz dalej? I dlaczego tak a nie inaczej?
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaBad wolf
Oczywi¶cie, ¿e ratujê. Szczerze wola³abym zgin±æ sama ni¿ ¿yæ z poczuciem winy, nawet je¶li chodzi o zwykle zwierzê. W zasadzie one s± dla mnie istotami bardzo wa¿nymi, to te¿ jest ¿ycie, które odczuwa w swój sposób emocje i ból, jak mo¿na je zostawiæ?
Dodatkowo wydaje mi siê, ¿e koty s± na tyle sprytne, ¿e poradzi³yby sobie bez problemu. A je¶li ja bym którego¶ uratowa³a, to ta ma³a menda nie waha³aby siê ratowaæ swojego ¿ycia kosztem mojego xD

Widzisz pobit± dziewczynê na ulicy. Je¶li jej pomo¿esz grozi ci kara, bo ona nie wie kto jej zrobi³ krzywdê i mo¿e oskar¿yæ ciebie, w wyniku czego mo¿esz pój¶æ do wiêzienia. Pomagasz jej czy wybierasz siebie?
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

No jasne, ¿e idê - co z tego, ¿e trzecia? xD Ja tam nie nale¿ê do jakich¶ specjalnie strachliwych ludzi. Za du¿o ju¿ razy o ¶mieræ siê otar³em, ¿eby baæ siê zej¶æ drzwi otworzyæ. poza tym ka¿dy mo¿e siê broniæ i nie ma co popadaæ w paranojê >; Schodze, otwieram, a to mo¿e kumpel z flaszk± co nie ma gdzie wypiæ - a mia³em ju¿ takie sytuacja ;) Tak¿e, idê i otwieram - mój dom, to nie ja mam siê w nim baæ.

Zostajesz sparali¿owany w wyniku udaru mózgu. Chcesz umrzeæ szybko (eutanazja) czy ¿yæ do koñca nie mog±c wstaæ z ³ó¿ka?

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Jest bardzo ma³e prawdopodobieñstwo, ¿e kto¶ oskar¿y o pobicie osobê, która go uratowa³a

Ilu ratowników medycznych mia³o sprawy za z³amanie ¿eber? Przecie¿ tylko pomagali xp

By³oby naprawdê ciê¿ko, ale wola³abym ¿yæ. Nawet nie dla mnie ale dla mojej rodziny i przyjació³. Ogólnie ludzie maj± tak± mentalno¶æ, ¿e chocia¿ wspó³czuj±, raczej wol± ¿eby bliska im osoba ¿y³a, mimo cierpienia jakie siê z tym wi±¿e. I mam nadziejê, ¿e czyta to pewna osoba ;>

Widzisz, ¿e kto¶ okrada i bije staruszkê. Sam masz z³aman± nogê i nie bardzo jak pomóc. Co robisz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 24.07.2017 13:44
DIMASH

Prefix u¿ytkownikagordian119
Je¶li nie mam jak pomóc, no to co mam niby zrobiæ? Mogê jedynie krzykn±æ, pokazaæ ¿e to widzia³em i próbowaæ wystraszyæ tak± osobê, no bo co innego mo¿na zrobiæ? Nawet bez tej z³amanej nogi to je¶li napastnik nie by³ typowym osiedlowym kloszardem to raczej nie rzuci³bym siê na niego, bo skoñczy³oby siê to po prostu jedn± ofiar± wiêcej i niczym innym. Zawsze mo¿na krzyczeæ, wo³aæ o pomoc, ewentualnie spróbowaæ zawiadomiæ policjê...

Wyobra¼ sobie, ¿e wybucha ¶wiatowy kryzys na skalê tego z 1929 r., który w b³yskawicznym tempie doprowadza do bankructwa banku, w którym mia³e¶ ulokowane wszystkie swoje pieni±dze, a do tego upad³o te¿ przedsiêbiorstwo w którym pracowa³e¶.
Ale pewnego dnia natrafi³e¶ na przedstawicieli lokalnej grupy przestêpczej, którym nie¶wiadomie wy¶wiadczy³e¶ jak±¶ drobn± przys³ugê (co¶ w stylu podwózki czy wskazania drogi). Za tê przys³ugê dosta³e¶ dziesiêæ tysiêcy z³otych- ilo¶æ pieniêdzy, jaka w czasach kryzysu jest wrêcz niewyobra¿alna. Do tego zbir mówi Ci, ¿e je¶li szukasz pracy, to u nich miejsce dla takich jak Ty na pewno siê znajdzie. Czy decydujesz siê na dzia³alno¶æ przestêpcz±, czy jednak sumienie bierze górê?

Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/gordian.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najpow2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-powazny.png

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/d8/e5/12d8e53b202c07dd261102bf53ad10c5.jpg

A je¶li chcecie zdobyæ
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie ceni± sobie fortele.

Posycz sobie, ma³a ¿mijko
Wij siê, ¿mijko, wij
B±d¼ milutka dla Gordiana
Bo ciê przybije do drzwi!

pobierak.jeja.pl/images/3/5/8/235806_coachingowe-brednie.jpg

Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018)
Prefekt Slytherinu 2017/2018

Bruno Boccanegra (od 8.07.2018)

Och, to¶ mnie zagi±³ <; Zw³aszcza, ¿e ja mia³em i mam nadal fio³a na punkcie filmów opowiadaj±cych o ¿yciu gangsterskim, mafii, powi±zaniach, regu³ach i zasadach panuj±cych w ¶wiecie przestêpczym. To moja pasja, mój konik. Jednak czy sumienie pozwoli³oby mi na przystanie do ludzi, którzy przecie¿ czyni± du¿o z³ego innym? Nie wiem, ale jestem tak wychowany - i sam siê tak "wychowa³em", ¿e pewnych barier dla zdobycia pieniêdzy nie przekroczê. I jedn± z nich jest pieni±dz zdobyty w sposób nieuczciwy i z krzywd± dla drugiego. Dlatego nope, nie. Nie jest to propozycja nie do odrzucenia, wiêc co mi tam <; Mo¿e lepiej byæ biednym pog³odowaæ trochê, ale mieæ to co tak naprawdê decyduje o moim jestestwie - czyste sumienie, nieskazitelne serce, nie¶miertelna dusza. Wszak nie mo¿na s³u¿yæ Bogu i mamonie <; Bez pieniêdzy nie mo¿na i nie da siê ¿yæ, ale nie mo¿na ¿ycia podporz±dkowywaæ pieni±dzom. Odmawiam, klepiê biedê, ale moje sumienie pozostaje nienaruszone <;

Wyobra¼ sobie, ¿e spotyka ciê to samo co bohatera filmu "Dzieñ ¶wistaka" - codziennie budzisz siê tego samego dnia, w kó³ko jest ten sam dzieñ - jutro nie nadchodzi. Co robisz? Co prze¿ywasz? Jak chcesz uciec z tej pêtli czasu?

W zale¿no¶ci w zasadzie jaki dzieñ bym mia³a prze¿ywaæ. Je¶li by chodzi³o o jaki¶ mêcz±cy, z którego nie potrafi³abym siê wyrwaæ ucieczk±, jak na przyk³ad nie pój¶æ do pracy i wy³±czyæ telefon ¿eby siê nie przejmowaæ ¶wiatem, zwariowa³abym od razu. Bo... ile mo¿na siê denerwowaæ okropnym dniem? Dodatkowo dniem, który powtarza siê nieskoñczon± ilo¶æ razy? Szuka³abym sposobu aby siê wyrwaæ z tej pêtli i wróciæ do normalno¶ci, a je¶li by siê nie uda³o, ostatecznie pewnie pope³ni³abym samobójstwo.

A je¶li dzieñ by³by przyjemny... Pewnie nie bardzo bym zauwa¿y³a cokolwiek dziwnego, je¶li brak planów trzyma³by mnie w ³ó¿ku przez ca³y dzieñ. Spokojnie nadrobi³abym seriale, poczyta³abym wszystkie ksi±¿ki, a tak du¿o ich kupi³am ostatnio chocia¿ nie mam czasu czytaæ, potem pewnie wydawa³abym wszystkie oszczêdno¶ci w sklepie, nastêpnego dnia mia³abym je znowu, prawda? Mo¿e pó¼niej jakby mi siê znudzi³o próbowa³abym wszystko odkrêciæ, a je¶li znowu bym siê zawiod³o, i to skoñczy³oby siê tragicznie.

Ochroniarze zatrzymuj± ciê w sklepie pod zarzutem kradzie¿y. Przy przeszukiwaniu twoich toreb znaleziono produkty, które próbowa³e¶ wynie¶æ. Wiesz, ¿e jeste¶ niewinny, a w sklepie nie ma kamer, aby to udowodniæ. Co robisz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 28.07.2017 01:04
DIMASH

No chyba w takiej sytuacji niewiele mo¿na zrobiæ - ju¿ sam fakt, ¿e te rzeczy siê u mnie znajduj± (ale jak?) stawia mnie pod ¶cian±. Nie ma kamer, to co robiæ? Pozostaje tylko z uporem maniaka wypieraæ siê i mówiæ w zasadzie prawdê, ¿e to nie ja, ¿e kto¶ to musia³ podrzuciæ. Nic innego mi ju¿ nie przychodzi do g³owy. W najgorszym razie powiedzieæ, ¿e zapomnia³em zap³aciæ, wyci±gn±æ portfel i ... po bólu xD

Zauwa¿asz, ¿e z ka¿dym dniem zaczynasz przypominaæ muchê - tak jak w znanym filmie. Co z tym robisz? Wpadasz w panikê? Chcesz tego siê pozbyæ? A mo¿e perspektywa bycia mutantem w jaki¶ sposób Ciê podnieca? Chcesz byæ kim¶ innym?

Na pocz±tku pewnie martwi³abym siê co mi siê sta³o. Z up³ywem czasu, jak tylko zauwa¿y³abym powa¿niejsze zmiany w wygl±dzie, zaczê³abym panikowaæ i oczywi¶cie szukaæ na internecie co siê dzieje. W dobrej wierze uda³abym siê do lekarza, a w tym momencie historia zaczyna siê dzieliæ. Je¶li lekarz próbowa³by mnie badaæ w jakim¶ laboratorium, zabi³abym siê, je¶li by mnie pu¶ci³ wolno i nie pomóg³ - na w³asn± rêkê zaczê³abym próbowaæ wszystkiego, a mo¿e co¶ by pomog³o i wróci³abym do starego wygl±du. I definitywnie wpadam w panikê.

Nie¶wiadomie, niczym Ton Riddle, potrafisz sam± my¶l± wywo³aæ u innych ból jak i pozytywne emocje. Zdolno¶æ pojawia siê z dnia na dzieñ. Jak reagujesz? D³ugo my¶lisz nad tym sk±d to siê wziê³o? Panikujesz w jaki¶ sposób gdy podczas chwilowego zdenerwowania ranisz blisk± ci osobê? Jak sobie z tym radzisz?
DIMASH

No to te¿ nie lada orzech do zgryzienia... Ja bywam nerwowy (rzadko, ale jednak), to podczas jakiej¶ k³ótni kto¶ mia³by czuæ ból... niefajnie :( Nie wiem co bym zrobi³, ale chyba pierwsze kroki skierowa³ do jakiego¶ egzorcysty, do ko¶cio³a, mo¿e my¶la³bym, ¿e jestem opêtany (?), pal licho to z t± przyjemno¶ci±, bo sprawiaæ ¿eby komu¶ by³o przyjemnie, to chyba fajne, co nie? xD Tylko Tom tego nie praktykowa³ - nie wiem, stara³bym siê mniej denerwowaæ, piæ melisê, mo¿e zacz±³bym unikaæ ludzi, i chyba tak, zosta³bym pustelnikiem - dla dobra innych, coby nie cierpieli z mojego powodu.. nie widzê innego wyj¶cia - bo sprawianie komu¶ bólu w chwili emocji fajne nie jest - na pewno NIGDY bym ¶wiadomie takiego "daru" nie u¿ywa³.

Na Twoim podwórku l±duje UFO - co robisz, my¶lisz? Idziesz sprawdziæ jak wygl±daj± obcy? Dzwonisz na policjê? Powiadamiasz innych? A mo¿e zachowujesz to tylko dla siebie i nie chcesz siê z tym dzieliæ?

UFO... Ogólnie to brzmi tak nieprawdopodobnie, ¿e najpierw zastanawia³abym siê kto robi takie g³upie ¿arty. Oczywi¶cie zdjêcia bym porobi³a ¿eby wys³aæ znajomym i wy¶miaæ autora ¿artu, a jak tylko zauwa¿y³abym, ¿e to siê dzieje naprawdê, z pewno¶ci± zadzwoni³abym na policjê, chocia¿ bym siê ba³a, ¿e mnie wy¶miej±. Mo¿e te¿ jaki¶ kontakt z NASA... xD

Id±c ulic± zauwa¿asz portfel pe³en pieniêdzy. Jest w nim suma wiêksza ni¿ zarabiasz w ci±gu roku, jednak nie ma ¿adnych dokumentów. Co robisz? Wydajesz pieni±dze, czy mo¿e zanosisz na policjê? A mo¿e na w³asn± rêkê próbujesz znale¼æ w³a¶ciciela?

Tak w ogóle to jeste¶ Bat taki dobry... Dla dobra innych skazaæ siebie na samotno¶æ... Love
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 28.07.2017 10:18
DIMASH

Oczywi¶cie, ¿e próbujê znale¼æ w³a¶ciciela... W portfelu zapewne s± jakie¶ dokumenty, po których mo¿na go zidentyfikowaæ, a je¶li nie, to dajê og³oszenie w internecie albo do lokalnego radia. Policja to oleje, wiêc nie ma sensu nawet próbowaæ. A ukra¶æ? Broñ Bo¿e!

Popad³e¶ w konflikt z kim¶ "nieodpowiednim" i ten kto¶ spali³ Ci dom i wybi³ ca³± rodzinê. Po kilkudziesiêciu latach przychodzi do Ciebie jako biedny, zaniedbany cz³owiek, pada przed Tob± na twarz i b³aga o wybaczenie. Zrobisz to?
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

A je¶li chcecie zdobyæ
To czeka was Slytherin,

Wij siê, ¿mijko, wij

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Prefix u¿ytkownikaMargaret Black
Wybaczyæ to bym nie wybaczy³a i pewnie ci±gle czu³abym do tego cz³owieka nienawi¶æ i urazê, ale zastanawia³oby mnie dlaczego przyszed³. Czy to poczucie winy, czy czego¶ ode mnie potrzebuje... Jakby czego¶ chcia³ to raczej bym mu pomog³a. Byæ mo¿e w³asnie wróci³ z wiêzienia i nie ma siê gdzie podziaæ? (chocia¿ szukanie schronienia u swojej ofiary jest jakie¶ nie halo). Pomog³abym, a pó¼niej trzyma³abym siê od niego z daleka. Nie wystarczy pa¶æ na kolana, ¿eby oczy¶ciæ siê z grzechów, a ja nigdy nie zosta³abym przyjacielem kogo¶, kto wymordowa³ ludzi, których kocham.

Zosta³e¶ okradziony (z pieniêdzy, telefonu itd.) i jeste¶ skazany na siebie w mie¶cie, w którym nikogo nie znasz. Jako¶ udaje ci siê po¿yczyæ telefon i zadzwoniæ do znajomego, ¿eby ciê odebra³. Ale jako, ¿e jeste¶ do¶æ daleko, musisz poczekaæ dwa dni (nie wiem gdzie ciê wywieziono, no ale za³ó¿my, ¿e tak jest). Co robisz, gdzie idziesz?
"Elficka aura" - to chyba najpiêkniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzyma³am, dziêkujê <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

¯eby nie by³o ¿adnych wojen
W naszym kraju
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby g³ód nie dotkn±³
Nas
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby nikt nie cierpia³
Gdy patrzê
(Wys³uchaj nas panie.)
¯eby wrogowie nasi
Zdechli
(Wys³uchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Cz³owiek agresywny
Ze strachu
Przepe³niony nienawi¶ci±
Z bólu
¯yj±cy samotnie
Z obawy
Szydz±cy ze s³abszych
Z niepewno¶ci
U¶miechaj±cy siê
Ze zmêczenia
Pluj±cy jadem
Z zazdro¶ci
Z³y
Bo prze¿arty ¿alem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubiê Bataliona <3 Dlaczego siê tak go¶cia czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ci±gle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za ¿al, jakbym s³ucha³ jakiej¶ bajki z mora³em. Beznadzieja po prostu."

Najskuteczniejsze jest to, ¿e nie znam ¿adnych numerów. Nie mam pamiêci do ci±gu liczb i chocia¿ jest to mêcz±ce, jako¶ daje radê.
Wracaj±c do tematu uznajmy, ¿e jakim¶ cudem zapamiêta³am numer i zadzwoni³am. Na pewno proszê osobê o to, aby przyjecha³a jak najszybciej, ¿eby zadzwoni³a po znajomych, bo mo¿e kto¶ jest niedaleko, mo¿e mnie zabraæ i przenocowaæ. A je¶li nie to posz³abym do hotelu, przecie¿ oni pobieraj± kasê dopiero po zakoñczonym pobycie, wcze¶niej tylko zbieraj± dane ¦miech

Bêd±c u rodziny zauwa¿asz dziwne znaki, które mog³yby sugerowaæ istnienie duchów. Co robisz? Przera¿ony uciekasz i do tego samego namawiasz bliskich, czy mo¿e ignorujesz znaki? A mo¿e dzwonisz po egzorcystê i zaklinaczy?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 28.07.2017 11:35
DIMASH

Prefix u¿ytkownikaRue Riddle
No, ja pewnie bym z kim¶ to zbada³a, zabawi³a w ma³ego egzorcystêxD
No dobraxD ¯artxD
Pewnie bym to komu¶ powiedzia³a, albo zadzwoni³a po egzorcystê, bo raczej nikt by mi nie uwierzy³ :/ Niewykluczone te¿, ¿e zadzwoni³abym na policjê, bo bym pomy¶la³a, ¿e to w³amywacz czy co¶, a gdyby policja przeszuka³a dom, i stwierdzi³a brak w³amania, a te cha³asy czy co tam by nie usta³y, to bym zadzwoni³a po egzorcystê i uciek³a chyba z tego domu. Tak czy inaczej, na pewno bym nie zasnê³a.
Mo¿e bym próbowa³a se pogadaæ z duchami? Fajna by by³a taka przygoda, a mo¿e by³by to prawie bezg³owy Nick?xD

Wróci³e¶ po d³ugiej nieobecno¶ci do domu, mieszkania i widzisz, ¿e drzwi s± wy³amane, okna wybite i wszystko porozwalane. Zginê³y wszystkie drogocenne rzeczy i na dodatek okradziono Ci konto w banku. Co robisz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaRue Riddle dnia 28.07.2017 21:14
Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje
16.04.2020

Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± xD
Wprowadzi³am emotkê "Wiedzma" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb Cwaniak
(No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna xD)

Moja HPnetowa twórczo¶æ Wizard

Fanarty:
Meropa Gaunt
Trytonka
Chiñski Ogniomiot
Molly Weasley
Hagrid i Aragog
Hagrid i Sfinks

Fan ficki:
Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y.
Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³.
Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie :D

Artyku³y:
Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie.
Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! Wino
A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê:D W tym te¿ ;p

A tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb Starstruck

Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking

Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle

Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza Love ~ Bad wolf

Witaj ksiê¿niczko rozrywki Kapelusz ~ Prorok Niecodzienny

Biorê przyk³ad z najlepszych :D (czyt. Ciebie) xD ~ AdersYooo

Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu xD ~ ulka_black_potter

Ona jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe xD ~ Bad wolf

Jeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± Cwaniak ~ Angelina Johnson

Uwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka
(Moja nowa fucha Cwaniak )

Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson

No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa xD ~ Roksolana Delakur
(Nie mia³am)

Facepalm
Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar xD
~
gordian119

S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych Chmurka ~ Roksolana Delakur

Awwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka

Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle xD ~ BumSzakalaka

Jeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci xD ~ MorfinGaunt

I mistrzowski tekst Adersa:
Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... xD ~ AdersYooo

A oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æCwaniak
- Uwielbiam Ciê xD
- Za co? Cwaniak
- Za twoje teksty xD

By Shanti Black Love

A to jest po prostu ¶mieszne ¦miech
Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson

Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter
... Dziêki, ulka xD

- Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy
- Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte
Eyebrows

- Rue jest ³atwa do wo³ania xD ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]
- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje Wrozka~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]

Moja HPnetowa rodzinka :D
Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka).
Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy:

A to rysunki z dedykacj± dla mnie, autorstwa Ewki Potter Serce
Podziwiajcie Ksiazka

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-03-10-10-43-1_1.png

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-04-15-51-26-1-1.png

A to od Klaudii Lind Love
Czy¿ nie wspania³e? Starstruck

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20171008_173442-952x699_t2.jpg

A tutaj, moi Szanowni Pañstwo widzimy wielkie dzie³o utalentowanej Zireael Wizard
Piêkne i ju¿ Motylki

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/r0tb14.jpg

i.postimg.cc/BZR8pL9C/hermiona.png

Prefix u¿ytkownikaCoffee Sugar
rozaiestrange9 napisa³(a):

Wróci³e¶ po d³ugiej nieobecno¶ci do domu, mieszkania i widzisz, ¿e drzwi s± wy³amane, okna wybite i wszystko porozwalane. Zginê³y wszystkie drogocenne rzeczy i na dodatek okradziono Ci konto w banku. Co robisz?

Emmm... Dzwoniê po policjê xD i chêtnie bym siê w Sherlocka pobawi³a, chocia¿ w sumie siê do tego nie nadajê :/
Kiedy idziesz ulic± z przyjació³mi jakie¶ na oko piêcioletnie dziecko podbiega do ciebie z p³aczem i przytula siê do twojej nogi. Co robisz?

Prefix u¿ytkownikaRue Riddle
Po pierwsze. ¯adne dziecko siê nigdy do mnie nie przytulixD Wygl±dam zbyt odstraszaj±coxD
No, ale jakby ju¿ to zrobi³o to bym siê spyta³a czemu p³acze, spróbowa³a mo¿e jako¶ pomóc. No i na pewno bym siê spyta³a gdzie s± rodzice, bo piêcioletnie dziecko biegaj±ce samo po ulicy jest raczej rzadkim zjawiskiem. Potem postara³abym siê je odstawiæ do rodziców, pewnie bym te¿ na nich nawrzeszcza³a trochê, ¿e takie dziecko ma³e spuszczaj± z oczu. Tak czy inaczej, próbowa³abym siê go jak najszybciej pozbyæ, bo ma³e dzieci mnie irytuj±.

Przychodzi do Ciebie policja i mówi, ¿e mieli cynk, ¿e masz w domu co¶ nielegalnego np. narkotyki, ³adunek wybuchowy czy co¶ w tym stylu i demoluj± Ci mieszkanie, wyrywaj± kartki z ksi±¿ek itp. Jak reagujesz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaRue Riddle dnia 28.07.2017 21:21
Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje
16.04.2020

Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± xD
Wprowadzi³am emotkê "Wiedzma" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb Cwaniak
(No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna xD)

Moja HPnetowa twórczo¶æ Wizard

Fanarty:
Meropa Gaunt
Trytonka
Chiñski Ogniomiot
Molly Weasley
Hagrid i Aragog
Hagrid i Sfinks

Fan ficki:
Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y.
Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³.
Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie :D

Artyku³y:
Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie.
Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! Wino
A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê:D W tym te¿ ;p

A tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb Starstruck

Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking

Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle

Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza Love ~ Bad wolf

Witaj ksiê¿niczko rozrywki Kapelusz ~ Prorok Niecodzienny

Biorê przyk³ad z najlepszych :D (czyt. Ciebie) xD ~ AdersYooo

Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu xD ~ ulka_black_potter

Ona jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe xD ~ Bad wolf

Jeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± Cwaniak ~ Angelina Johnson

Uwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka
(Moja nowa fucha Cwaniak )

Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson

No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa xD ~ Roksolana Delakur
(Nie mia³am)

Facepalm
Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar xD
~
gordian119

S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych Chmurka ~ Roksolana Delakur

Awwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka

Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle xD ~ BumSzakalaka

Jeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci xD ~ MorfinGaunt

I mistrzowski tekst Adersa:
Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... xD ~ AdersYooo

A oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æCwaniak
- Uwielbiam Ciê xD
- Za co? Cwaniak
- Za twoje teksty xD

By Shanti Black Love

A to jest po prostu ¶mieszne ¦miech
Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson

Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter
... Dziêki, ulka xD

- Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy
- Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte
Eyebrows

- Rue jest ³atwa do wo³ania xD ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]
- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje Wrozka~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]

Moja HPnetowa rodzinka :D
Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka).
Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy:

A to rysunki z dedykacj± dla mnie, autorstwa Ewki Potter Serce
Podziwiajcie Ksiazka

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-03-10-10-43-1_1.png

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-04-15-51-26-1-1.png

A to od Klaudii Lind Love
Czy¿ nie wspania³e? Starstruck

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20171008_173442-952x699_t2.jpg

A tutaj, moi Szanowni Pañstwo widzimy wielkie dzie³o utalentowanej Zireael Wizard
Piêkne i ju¿ Motylki

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/r0tb14.jpg

i.postimg.cc/BZR8pL9C/hermiona.png

Prefix u¿ytkownikaAlette
W pierwszym po¶cie jest wyra¼nie napisane, ¿e uzasadnienie powinno mieæ 5 LINIJEK. Jak jeszcze takie o d³ugo¶ci 3 mogê wam zaakceptowaæ, tak 2,5 albo (co gorsza!) 1,5 jest nie do przyjêcia. Je¶li nie poprawicie jako¶ci tych postów, temat wyl±duje w Grach i zabawach
web.archive.org/web/20170527063436im_/http://i61.tinypic.com/n1qk3n.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najfanfick2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najffalette.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/fanfick.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_fanficka.png
www.harry-potter.net.pl/images/najsympatyczniejszy_uytkownik.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_ff.png

66.media.tumblr.com/df7ff26a042721958add2f4d66811db3/tumblr_oc3zx5Nkcc1toyrsho3_1280.jpg

Kazui <3

78.media.tumblr.com/67e397cafbea681870d2cef222f21aa0/tumblr_os4igq7Fwu1s8gfjqo1_500.gif

W zasadzie lepiej tkwiæ w s³odkiej niewiedzy. Umiejêtno¶æ braku my¶lenia i brak odczuwania tego braku, w po³±czeniu z brakiem my¶lenia o my¶leniu i przekonaniem, ¿e siê wszystko dobrze przemy¶la³o jest darem, który posiadaj± tylko wybrani. Im wiêcej wiesz, tym mniej rozumiesz, wiêc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieæ i mieæ ¶wiêty spokój.

Dziêkujê Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3

Za siedmioma górami, za siedmioma lasami
¯y³ sobie Rac³aw z rycerzykami.
Wielu ich tam by³o, innej ma¶ci ka¿dy,
Jednak ka¿dy spo¶ród nich by³ bardzo odwa¿ny,
Choæ nie tak jak Rac³aw - m±¿ najlepszy w ¶wiecie,
Rozpalaj±cy serce niemal ka¿dej kobiecie,
Lecz kochaj±c jedn±, tê spoza Lagary,
Któr± ow³adnê³y mi³o¶ci jego czary
I wyczekuje tylko kiedy siê zobacz±...
Ale koniec historii! Nie za to mi p³ac±.
Wracaj±c do Lagary, ¿y³a tam Liliana,
Która, chocia¿ nieporadno¶ci± owiana
I znana w otoczeniu z niechêci do koni,
Nie ba³a siê prawie dzier¿yæ w rêku broni.
Gdy tylko nadszed³ rozkaz, wskoczy³a na konia.
Maj±c u swego boku Gajê, Aarona,
Fomê i Milana, a przed sob± zadanie,
Ruszy³a, nie bacz±c, czy co¶ jej siê stanie.
Jednak Rac³awa niestety przy nich nie by³o,
A szkoda, bo to by siê lepiej skoñczy³o.
Zamiast niego, Nadar przewodzi³ tej grupie
I chocia¿ zdawa³o siê, ¿e ma wszystko w dupie,
Doprowadzi³ ich ca³ych do kapitana,
Nie maj±cego nic z Narni± wspólnego - Kasjana,
Który mia³ przy sobie ogiera wspania³ego,
Nawet dla stajennych nieprzyjemnego,
Z piêkn± grzyw± i gracj±, jakiej wiêcej mia³o
Jedynie zgrabne, Rac³awowe cia³o...

Co by³o z Aaronem? Z ostrzem w jego d³oni?
I Lilian±? Jak z jej podej¶ciem do koni?
Co z zaciêt± Gaj±? Co z nadêtym Milanem?
Potwornym ogierem wraz z jego panem?
Co z Fom±? Jak ¿yje? I jak jego rany?
Kiedy tego wszystkiego dowiedzieæ siê mamy?

Gdy tylko na Alette wielka wena sp³ynie.
Mo¿e nigdy, mo¿e jutro, mo¿e w czarnej godzinie,
Byle, jak to nast±pi, napisa³a wreszcie
O Rac³awie i jego kochanej niewie¶cie.

Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this...

33.media.tumblr.com/1c33d4f027d1b0dfece36f03d8cab05f/tumblr_inline_nnkxxyKWKP1sr52q2_500.gif

31.media.tumblr.com/c5f304c7b0c89ee52e80a0a90f79fd7e/tumblr_inline_nnkxz1zV0v1sr52q2_500.gif

33.media.tumblr.com/9c3599c6a8d5caa85da97df2b4273732/tumblr_inline_nnkxz3S5OW1sr52q2_500.gif

Lista ficków, które przeczyta³am i polecam

Miniaturki
"Nieszczê¶liwa historia" ulki_black_potter
"Czterdzie¶ci piêæ" Barloma
"Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce
"Przemy¶lenia" Wileny Romus
Przyjacio³om, których ju¿ nie ma Fuerte
"Zazdro¶æ wed³ug Hermiony Weasley" Sam Quest
"Glizdogon" Nieoryginalnej
"Las mnie wzywa" Klaudek884
"***" Zirael

Serie
"Trudny wybór" Penelope
"Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny
"Proszê, powiedz moje imiê" Only Dream
"Miêdzy wierszami" Fuerte

Drabble
"Znalezisko" Ann
"Mi³o¶æ" Wioletty
"Bogini" ulki_black_potter

Poezja
"Feniks" Wileny Romus
"Na chwa³ê! Na honor!" Ann
"Zwariowa³!" Wileny Romus
"Wspania³y i Staro¿ytny Hymn Rodu Black" Ann

38.media.tumblr.com/e7acb5a8e16d00b85b5d13f0579b1044/tumblr_inline_n8vl57qwvD1r1mylc.png

"Niewiele rzeczy ma na cz³owieka tak wielki wp³yw jak pierwsza ksi±¿ka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa s³ów, choæ wydaj± siê pozostawaæ gdzie¶ daleko za nami, towarzysz± nam przez ca³e ¿ycie i wznosz± w pamiêci pa³ac, do którego, wcze¶niej czy pó¼niej... i nie wa¿ne, ile w tym czasie przeczytali¶my ksi±¿ek, ile nowych ¶wiatów odkryli¶my, ile siê nauczyli¶my i ile zd±¿yli¶my zapomnieæ... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon

49.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

Ogl±dam chiñskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubiê surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmi³am, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubiê gotowaæ dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu ¶mierdz± (gotowane!) jajka. Pijê herbatê ko³o kibla z Ang, o mi³o¶ci rozmawiam z Pene, ¶piê na pod³odze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki.

Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistê od ³owienia smerfów Katherine
... a kie³basa to najbardziej smakuje mi u Pauli love

68.media.tumblr.com/f0cb94d96489a7af17c663e1007e68fd/tumblr_ornxp7GtDG1sccmwvo1_1280.jpg

Prefix u¿ytkownikaKrnabrny
Zale¿y - je¶li chodzi o narkotyki ¿±dam nakazu, je¶li o bombê to nie i wtedy wpuszczam na odznakê (maj± prawo wej¶æ). Stanowczo domagam siê podania podstawy faktycznej czynno¶ci (czyli dlaczego s±dz±, ¿e mam co¶ nielegalnego), ca³y czas pilnujê, by czego¶ mi nie podrzucono. Widz±c wyrywanie kartek z ksi±¿ek dzwoniê do oficera dy¿urnego upewniæ siê, ¿e to nie przebierañcy, a w g³owie uk³adam skargê (zawiadomienie o zniszczeniu mienia nie wchodzi w grê, mam ma³o ksi±¿ek wiêc warto¶æ bêdzie za niska) Zachowujê spokój, bo wiem, ¿e jestem niewinny. O ba³agan nie mam pretensji o ile podejrzenie jakim¶ cudem jest uzasadnione - taka praca policji.

Kto¶ puka, otwierasz drzwi nie lookaj±c przez wizjer. Obcy, pijany, ¶mierdz±cy i silniejszy od ciebie facet popycha ciê do ¶rodka i wbija ci na chatê - w ¶rodku puszcza pawia i zasypia na twojej kanapie. Co robisz?

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-rymy.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/krnabrny.pngs2.ifotos.pl/img/Zaznaczen_aehwnqq.pngs2.ifotos.pl/img/Zaznaczen_aenawhs.png

s2.ifotos.pl/img/Screensho_awsqanq.png

A co niby mam robiæ? Czekam a¿ u¶nie, a wtedy wywalam go z domu... Ale zacznijmy od tego, ¿e nigdy, przenigdy nie otworzy³bym drzwi bez wcze¶niejszego wyjrzenia przez okno i sprawdzenia kto siê do mnie dobija. To bardzo nierozs±dne i nie nale¿y tak robiæ... Po prostu nie ma takiej mo¿liwo¶ci, tak siê nie stanie nigdy. No, chyba ¿e wy³ama³by drzwi, ale na to ju¿ jest paragraf, wiêc zadzwoni³bym po policjê.

Dosta³e¶ propozycjê super p³atnej pracy w której tak naprawdê nie musia³by¶ nic robiæ i móg³by¶ ¿yæ jak pan, ale warunkiem jej podjêcia jest ca³kowite odciêcie siê od przesz³o¶ci, tzn. zapomnienie o dotychczasowej rodzinie i znajomych. Zrobisz to?
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

A je¶li chcecie zdobyæ
To czeka was Slytherin,

Wij siê, ¿mijko, wij

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: